レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Vi var 4 personer, der bestilte stegt flÊsk ad libitum med persillesovs. DesvÊrre var oplevelsen meget skuffende. Det Þverste lag flÊsk var nogenlunde, men det nederste var meget tÞrt og nÊsten... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Mange besÞg, - skiftende oplevelser. Denne gang lunkne tarteletter, og flere ting, der skulle sorteres fra i biksemaden. Ingen tjener kommer og spÞrger, om alt er ok, - de er meget fravÊrende, n... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

SÞd og venlig betjening, men elendig mad. Bestilte Wienerschnitzel, fik et ligegyldigt hÃ¥rdt stykke kÞd, man Ã¥benbart ikke gad banke lidt fladt, underlig dobbelt panering, der faldt af i store flag... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Kedelig burger , tÞr og idé forladt , Vegan bowl sejlede i senneps agtig dressing , slidt lokale ... Genopfind jer selv .. ansÊt en kok , personalet virkede ikke interesseret eller service mindet... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

KÞbte en Club sandwich med kylling,der

KÞbte en Club sandwich med kylling,der kom så hurtigt at vi påtalte det,men brÞdet var ikke ristet , og kyllingen taget direkte fra posen, den hjemmelavet Carry Mao var nÊrmest carrypasta
Tjeneren virkede nÊrmest lige glad ,så vi kunne jo bedre forstå hvorfor retten kom så hurtigt

2023幎7月17日

Brunch

Brunch - virkelig elendig - der der skulle vÊre varmt var halvkoldt - brÞdet glemte de og da jeg bad om det kom der 2 stk tÞrt kedeligt hvidt brÞd .
Det kan gÞres meget bedre
Omgivelserne er pragtfulde - dejlig terrasse , så kom ind i kampen
Ps - tjener skar 50 % af regningen 👌

2023幎6月10日

Var på Clara d 22/4 og bestilte stegt

Var pÃ¥ Clara d 22/4 og bestilte stegt flÊsk. Vi bad specifikt om saftige stykker. Det var elendigt ! Med mit kendskab til mad, sÃ¥ er jeg sikker pÃ¥ at flÊsken var fra dagen fÞr. Det var sÃ¥ tÞrt at det trÊvlede. Sovsen var sÃ¥ tyk at skeen kunne stÃ¥ alene . PÃ¥ kartoflerne var der sorte pletter. KÞnslÞst mad - vi klagede til tjeneren og hun svarede : Det kan jeg ikke forstÃ¥ . Her kommer vi helt sikkert ikke igen. Kan ihvertfald ikke anbefales 😡😡

2023幎4月22日
5぀星のうち1の評䟡

Vi har flere gange spist på Clara

Vi har flere gange spist på Clara. Men denne gang var det meget dårligt. Jeg bestilte biksemad, men spejlÊg ovenpå var fuldstÊndig tÞrt. Jeg fik en gammel flaske HP sovs der nÊsten var tom det var ikke sÊrlig lÊkkert. Min kone fik Êggekage den var kold og kedelig og ikke lavet af rigtige Êg. Det er sidste gang vi spiser der

2022幎12月22日

Virkelig ringe mad

Virkelig ringe mad - flÊskestegen var mega tÞr og spurgte om kartofler var med skrÊl og ja det var de. Ønskede at fÃ¥ dem pillet, men det kunne de ikke, da de var kogt. Bad sÃ¥ om at fÃ¥ sovsen for sig, sÃ¥ jeg selv kunne pille dem. Det havde de sÃ¥ glemt, sÃ¥ mÃ¥tte have nyt mad. Der fik jeg de mindste kartofler at pille, sÃ¥ min mad blev kold! Virkelig dÃ¥rlig service. Spiser ikke der igen!

2022幎12月18日
5぀星のうち1の評䟡

Lang ventetid for at blive betjent og

Lang ventetid for at blive betjent og på at få meden (45min) som så var elendig da den endeligt kom.

En helt gennemfÞrt ringe oplevelse, oplevede flere gÊster det gik da de ikke blev betjent, og gÊster som fik maden så forskudt at den ene var fÊrdig fÞr den anden fik sin mad som de i Þvrigt ikke kunne huske var bestilt.
Det er bestemt ikke pengene eller besÞget vÊrd - der er andre gode steder i centret.

2022幎12月15日
5぀星のうち1の評䟡

Nok det ringeste sted jeg har spist

Nok det ringeste sted jeg har spist, nÊrmest nogensinde .
Min mand og jeg var pÊnjuleindkÞb og sÃ¥ skulle have lidt mad. Æggekage med kartofler og rugbrÞd, sÃ¥ lÊkkert ud, men rugbrÞdet der lÃ¥ ovenpÃ¥ Êgge kagen havde ikke set skyggen af salt peber eller noget som helst andet smagsgivende, efterlod det efter 2 bidder. Gryderet med ris var nÞjagtig samme oplevelse, rÊk tungen ud af vinduet og der er mere smag, hold nu kÊft det var dÃ¥rligt!!!

2022幎12月15日

Clara er virkelig blevet ringe

Clara er virkelig blevet ringe
Min kone og jeg er gennem mange år kommet på Clara. Og indtil i går d10/12-22 vÊret ret tilfredse. Men sikke en skidt oplevelse. KnastÞrt flÊsk, og en mikroskopisk fiskefilet.
Her spiser vi desvÊrre ikke mere.

2022幎12月9日

En rigtigt Êrgerlig oplevelse

Vi kommet på Clara igennem mange år, men i går var virkelig en Êrgerlig oplevelse.
Jeg bestilte stjerneskud til 169 kr, fiskene var tÞrre og helt hårde i kanten, og så var jeg stadig sulten da jeg var fÊrdig.
Tror den blev serveret pÃ¥ en mindre tallerken end tidligere, sÃ¥ den skulle syne “stÞrre”
Min mand bestilte stegt flÊsk ad libitium. Han sagde til tjeneren at han gerne ville have saftige stykker.
Da maden kom var de så tÞrre at de eksploderede når han bed i dem. Han bad om nogle andre, hvilket tog 25 min, og så var jeg forlÊngst fÊrdig med mit lille stjerneskud. Så kunne han sidde og spise alene.
Alt igennem er rigtig Þv oplevelse.

2022幎12月9日

SÃ¥ kedeligt

Så kedeligt, måske nye ejer, et stykke med rÞget laks 129 kr, rÞrÊg tilkÞb 29 kr!!
En burger - Ja en burger på en tallerken uden nogen form for pynt, pommefrites tilkÞb
Vist sidste gang vi var der

2022幎9月16日

Der mÃ¥ vÊre kommet en ny ejer
En Tarvelig omgang

Der mÃ¥ vÊre kommet en ny ejer

Tarvelig Frokost platte, 2 kvarte flÊskesteg stykke, en halv sprÞd svÊr
 en halv!
Orkede ikke brok, men har vÊre her en del i gennem årene, det er for sÞle til 199,-
2 smÃ¥ Skive rugbrÞd, 2 tÞrre hvide stykke franskbrÞd
 Þv Þv Þv
Det er om igen, 700 kr for en tarvelig omgang, bliver sgu trist
 nej rasende, og nu en halvsur hustru;-)

2022幎8月6日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ