Vi var 4 personer, der bestilte stegt flÊsk ad libitum med persillesovs. DesvÊrre var oplevelsen meget skuffende. Det Þverste lag flÊsk var nogenlunde, men det nederste var meget tÞrt og nÊsten... ãã£ãšèŠã
Mange besÞg, - skiftende oplevelser. Denne gang lunkne tarteletter, og flere ting, der skulle sorteres fra i biksemaden. Ingen tjener kommer og spÞrger, om alt er ok, - de er meget fravÊrende, n... ãã£ãšèŠã
SÞd og venlig betjening, men elendig mad. Bestilte Wienerschnitzel, fik et ligegyldigt hÃ¥rdt stykke kÞd, man Ã¥benbart ikke gad banke lidt fladt, underlig dobbelt panering, der faldt af i store flag... ãã£ãšèŠã
Kedelig burger , tÞr og idé forladt , Vegan bowl sejlede i senneps agtig dressing , slidt lokale ... Genopfind jer selv .. ansÊt en kok , personalet virkede ikke interesseret eller service mindet... ãã£ãšèŠã
Helt fantastisk betjening
Helt fantastisk betjening. Smilene friske sÞde
Maden er god og masser af det.
Hyggelig ude terrasse.
Hilsen Dorthe
KÞbte en Club sandwich med kylling,derâŠ
KÞbte en Club sandwich med kylling,der kom så hurtigt at vi påtalte det,men brÞdet var ikke ristet , og kyllingen taget direkte fra posen, den hjemmelavet Carry Mao var nÊrmest carrypasta
Tjeneren virkede nÊrmest lige glad ,så vi kunne jo bedre forstå hvorfor retten kom så hurtigt
Fik en flÊskestegs sandw
Fik en flÊskestegs sandw. Mega tÞr flÊskesteg, til en pris sf 139kr
Personale ligeglade, undskyldte ikke engang.
Brunch
Brunch - virkelig elendig - der der skulle vÊre varmt var halvkoldt - brÞdet glemte de og da jeg bad om det kom der 2 stk tÞrt kedeligt hvidt brÞd .
Det kan gÞres meget bedre
Omgivelserne er pragtfulde - dejlig terrasse , så kom ind i kampen
Ps - tjener skar 50 % af regningen ð
Var pÃ¥ Clara d 22/4 og bestilte stegtâŠ
Var pÃ¥ Clara d 22/4 og bestilte stegt flÊsk. Vi bad specifikt om saftige stykker. Det var elendigt ! Med mit kendskab til mad, sÃ¥ er jeg sikker pÃ¥ at flÊsken var fra dagen fÞr. Det var sÃ¥ tÞrt at det trÊvlede. Sovsen var sÃ¥ tyk at skeen kunne stÃ¥ alene . PÃ¥ kartoflerne var der sorte pletter. KÞnslÞst mad - vi klagede til tjeneren og hun svarede : Det kan jeg ikke forstÃ¥ . Her kommer vi helt sikkert ikke igen. Kan ihvertfald ikke anbefales ð¡ð¡
Super lÊkker smÞrrebrÞd
Super lÊkker smÞrrebrÞd. Spiste frokostplatte og konen spiste hÞnsslat og lun leverpostej. Alt var super lÊkkert gode råvare og god betjening. Virkeligt lÊkkert til prisen. Vi kommer helt sikkert igen. Kan varmt anbefales.
vi var fem personer til spisning
vi var fem personer til spisning, 2 retter OK 2-stjerneskud var ret små til en pris af 169,- og det vÊrste var biksemaden som var tÞr og nÊsten uspiselig, og det er ikke i orden når den kostede 169,-
Var på juleindkÞb i RC den 22 dec
Var på juleindkÞb i RC den 22 dec. - fik en lille pause fra julepakkerÊset på Claras med lidt god mad og drikke - og et smil fra tjeneren. Tak for det i den travle juletid.
Vi har flere gange spist på Clara
Vi har flere gange spist på Clara. Men denne gang var det meget dårligt. Jeg bestilte biksemad, men spejlÊg ovenpå var fuldstÊndig tÞrt. Jeg fik en gammel flaske HP sovs der nÊsten var tom det var ikke sÊrlig lÊkkert. Min kone fik Êggekage den var kold og kedelig og ikke lavet af rigtige Êg. Det er sidste gang vi spiser der
Virkelig ringe mad
Virkelig ringe mad - flÊskestegen var mega tÞr og spurgte om kartofler var med skrÊl og ja det var de. Ãnskede at fÃ¥ dem pillet, men det kunne de ikke, da de var kogt. Bad sÃ¥ om at fÃ¥ sovsen for sig, sÃ¥ jeg selv kunne pille dem. Det havde de sÃ¥ glemt, sÃ¥ mÃ¥tte have nyt mad. Der fik jeg de mindste kartofler at pille, sÃ¥ min mad blev kold! Virkelig dÃ¥rlig service. Spiser ikke der igen!
Lang ventetid for at blive betjent ogâŠ
Lang ventetid for at blive betjent og på at få meden (45min) som så var elendig da den endeligt kom.
En helt gennemfÞrt ringe oplevelse, oplevede flere gÊster det gik da de ikke blev betjent, og gÊster som fik maden så forskudt at den ene var fÊrdig fÞr den anden fik sin mad som de i Þvrigt ikke kunne huske var bestilt.
Det er bestemt ikke pengene eller besÞget vÊrd - der er andre gode steder i centret.
Nok det ringeste sted jeg har spist
Nok det ringeste sted jeg har spist, nÊrmest nogensinde .
Min mand og jeg var pÊnjuleindkÞb og sÃ¥ skulle have lidt mad. Ãggekage med kartofler og rugbrÞd, sÃ¥ lÊkkert ud, men rugbrÞdet der lÃ¥ ovenpÃ¥ Êgge kagen havde ikke set skyggen af salt peber eller noget som helst andet smagsgivende, efterlod det efter 2 bidder. Gryderet med ris var nÞjagtig samme oplevelse, rÊk tungen ud af vinduet og der er mere smag, hold nu kÊft det var dÃ¥rligt!!!
Clara er virkelig blevet ringe
Clara er virkelig blevet ringe
Min kone og jeg er gennem mange år kommet på Clara. Og indtil i går d10/12-22 vÊret ret tilfredse. Men sikke en skidt oplevelse. KnastÞrt flÊsk, og en mikroskopisk fiskefilet.
Her spiser vi desvÊrre ikke mere.
En rigtigt Êrgerlig oplevelse
Vi kommet på Clara igennem mange år, men i går var virkelig en Êrgerlig oplevelse.
Jeg bestilte stjerneskud til 169 kr, fiskene var tÞrre og helt hårde i kanten, og så var jeg stadig sulten da jeg var fÊrdig.
Tror den blev serveret pÃ¥ en mindre tallerken end tidligere, sÃ¥ den skulle syne âstÞrreâ
Min mand bestilte stegt flÊsk ad libitium. Han sagde til tjeneren at han gerne ville have saftige stykker.
Da maden kom var de så tÞrre at de eksploderede når han bed i dem. Han bad om nogle andre, hvilket tog 25 min, og så var jeg forlÊngst fÊrdig med mit lille stjerneskud. Så kunne han sidde og spise alene.
Alt igennem er rigtig Þv oplevelse.
God mad og altid hÞflig betjening
God mad og altid hÞflig betjening. Kan varmt anbefales.
Meget kedeligt stjerneskud
Meget kedeligt stjerneskud
2 ubestemmelige fiskefileter der var hårde i kanten. Alt for dyrt.
Altid en skÞn oplevelse hos Claras.
Altid en skÞn oplevelse hos Claras.
Vi ses snart igen
SÃ¥ kedeligt
Så kedeligt, måske nye ejer, et stykke med rÞget laks 129 kr, rÞrÊg tilkÞb 29 kr!!
En burger - Ja en burger på en tallerken uden nogen form for pynt, pommefrites tilkÞb
Vist sidste gang vi var der
Fin betjening
Fin betjening, så stopper vi også roserne der. Byens vÊrste brunch tallerken og generelt en kedelig omgang med meget ventetid. To stjerne som skyldes de flinke tjenere!
Der mÃ¥ vÊre kommet en ny ejerâŠEn Tarvelig omgang
Der mÃ¥ vÊre kommet en ny ejerâŠ
Tarvelig Frokost platte, 2 kvarte flÊskesteg stykke, en halv sprÞd svÊr⊠en halv!
Orkede ikke brok, men har vÊre her en del i gennem årene, det er for sÞle til 199,-
2 små Skive rugbrÞd, 2 tÞrre hvide stykke franskbrÞd⊠Þv Þv Þv
Det er om igen, 700 kr for en tarvelig omgang, bliver sgu trist⊠nej rasende, og nu en halvsur hustru;-)