Vi var 4 personer, der bestilte stegt flÊsk ad libitum med persillesovs. DesvÊrre var oplevelsen meget skuffende. Det Þverste lag flÊsk var nogenlunde, men det nederste var meget tÞrt og nÊsten... ãã£ãšèŠã
Mange besÞg, - skiftende oplevelser. Denne gang lunkne tarteletter, og flere ting, der skulle sorteres fra i biksemaden. Ingen tjener kommer og spÞrger, om alt er ok, - de er meget fravÊrende, n... ãã£ãšèŠã
SÞd og venlig betjening, men elendig mad. Bestilte Wienerschnitzel, fik et ligegyldigt hÃ¥rdt stykke kÞd, man Ã¥benbart ikke gad banke lidt fladt, underlig dobbelt panering, der faldt af i store flag... ãã£ãšèŠã
Kedelig burger , tÞr og idé forladt , Vegan bowl sejlede i senneps agtig dressing , slidt lokale ... Genopfind jer selv .. ansÊt en kok , personalet virkede ikke interesseret eller service mindet... ãã£ãšèŠã
De fÃ¥r 1 stjerner fordi man ikke kanâŠ
De får 1 stjerner fordi man ikke kan give 0.
Vi bestilte wienerschnitzel med brasede kartofler.
Wienerschnitzelen var tÞr og sej som skosåler. KÞdet var helt mÞrkt.
Det fÞltes som om den var tÞet op i mikroovn, og derefter stegt i ÞnskebrÞnden.
Sovsen var klumpet og de brasede kartofler var smattede.
Bordet bag havde også bestilt wienerschnitzel og de levnede lige så meget som vi gjorde.
Vi kommer det aldrig mere og spiser.
Alt i alt den mest kedeligste oplevelse EVER
En handicappet gÊst sad og brÊkkede sigâŠ
En handicappet gÊst sad og brÊkkede sig ned ad sig selv ,hvilket fÞrte til at vi mistede appetitten. Der blev ikke taget hånd om det og da jeg klagede til tjeneren fik jeg et ligegyldigt og arrogant svar. Jeg endte med at betale fuld pris for et meget middelmådigt måltid som ingen havde spist mere end halvdelen af,grundet den mistede appetit.
Dejlig lÊkker mad
Dejlig lÊkker mad, isÊr stjerneskud. Maden kom hurtigt, kan helt sikkert anbefales.
De aner ikke, hvad de laver her
Bestilte en club sandwich og fik serveret et paninibrÞd med så lidt karrycreme, at det var suget ind i brÞdet inden servering. Kyllingen var paneret - dette har jeg aldrig fÞr oplevet. Fyldet var nÊsten ikke eksisterende - et par salatblade og 2 cherrytomater.
Lad vÊre med at spilde jeres penge her. Der er masser af andre OG BEDRE restauranter i RÞdovre C.
DÃ¥rlig oplevelse
Var inde og spise med min datter.
Jeg fik PariserbÞf, meget lille, meget tÞr,og fyldet fyldte hele tallerkenen for at kamufleret lille bÞf.
Min datter fik Stjerneskud, det var fint
SÃ¥ dÃ¥rlig service og enorm arroganteâŠ
Så dårlig service og enorm arrogante meget unger tÞser og bestemt sidste gang vi kommer der.
Vi måtte tre gange selv gå op i baren for enten få mere at drikke, mere sovs, og selv betalingen.
Hun var så flabet i sit svar, når jeg gik op og sagde om vi ikke få en tjener til bordet.
Vi spiste i fredags stegt flÊsk medâŠ
Vi spiste i fredags stegt flÊsk med kartofler og persillesovs hos Clara.
Personalet er vÊldig sÞde, og serviceminded âŠâŠ..
Men sÃ¥ er det ogsÃ¥ sagt, maden var elendig, flÊsk, der virkede som om det havde vÊret opvarmet flere gange, slatne svÊre og hÃ¥rdt kÞd, alt i alt en dÃ¥rlig oplevelse til 398 kr for 2 portioner, det gÞr vi ikke mereð©
Sure kvindelige tjenere
Altså når tjeneren endelig giver sig tid til at tage vores bestilling, er det god mad (og det er den eneste grund til at vi kommer der). Når man så gerne vil betale, skal man enten råbe efter dem (da de er DK mestre i at vende ryggen til) eller rejse sig og gå op til disken for at bede om regningen. Tjenerne har nemlig meget travlt med at snakke internt i baren.
LÊkker mad
Virkelig friskt og lÊkkert mad!
Personalet er super sÞde og yder en venlig og god service.
Kommer helt sikkert igen!
Bedste danske mad du kan fÃ¥ i RÞdovreâŠ
Bedste danske mad du kan få i RÞdovre og omegn.
Kedelig mad og sted
Engang spiste men vist meget godt på stedet , vi fortÞd besÞget
DÃ¥rlig oplevelse
Den ringeste madoplevelse nogensinde, vi fik de sejeste wienersnitzel med tyk tyk panering der faldt af i flagerð pris 198 pr kuvert mega dyrt. Den ene gik retur fik en ny der var lige sÃ¥ sej, mÃ¥tte opgive at spise den, sÃ¥ alt i alt en meget dÃ¥rlig oplevelse. LÊgger ikke penge der mereð€š
Elendig mad og dårlig betjening.
Elendig mad og dårlig betjening.
Jeg bestilte en Vegan bowl, falaflerne var knas tÞrre og dressingen var kedelig. Jeg spurgte pÊnt om jeg kunne få en anden dressing på, men det kunne ikke lade sig gÞre derfor Þnskede jeg at få pengene tilbage. Dette kunne så heller ikke lade sig gÞre, jeg kunne få en gratis kop kaffe.
En ting er helt sikkert jeg kommer der aldrig mere.
Virkelig dejlig betjening og vi mÞdt enâŠ
Virkelig dejlig betjening og vi mÞdt en af ejerne Erik som virkelig fik os til at fÞle os hjemme .. så i kan rolig komme forbi dejlig mad og venlig betjening
Ãv mad
SÞd og venlig betjening, men elendig mad.
Bestilte Wienerschnitzel, fik et ligegyldigt hårdt stykke kÞd, man åbenbart ikke gad banke lidt fladt, underlig dobbelt panering, der faldt af i store flager når man rÞrte ved det. Slaskede kartofler, og brun fed kÞbesovs der smagte af ingenting.
Mvh Carsten
Nu gider vi ikke Clara mere
Vi har spist frokost på Clara i mange år. Dog har vi haft
Clara på pause i et stykke tid, efter en ualmindelig flabet behandling, vi fik af en sur tjener, sidst vi var der. I dag besluttede vi at give Clara en chance mere, der kunne jo vÊret kommet nye ejere.
Det var en fejl.
Vi bestilte begge et stykke smÞrrebrÞd med flÊskesteg. Da maden kom, kunne vi hurtigt se en forandring, desvÊrre til det vÊrre. Der lå 2 skiver slatten nakkekam, med et par stumper blÞde svÊre. KÞdet var dÊkket af rÞdkål og agurkesalat, så hele tallerkenen sejlede i eddike. Deri lå to meget små trekanter af rugbrÞd og en pakke smÞr til. Det hele anrettet på en lille frokosttallerken. Smagen var kedelig.
Gulvet på dametoilettet var meget snavset ved dÞrkarmen. BlÊseren til at tÞrre hÊnderne var lukket, og der blev henvist til at bruge papir, men det eneste papir var toiletpapiret.
Det genelle indtryk er, at stedet er lidt i forfald. Mange sÊder i restauranten er helt slidt i stykker.
Betjeningen og fadÞllet var fint.
Vi kommer ikke igen.
Elendig mad
Fredag d. 2/2 kl. 17:15 var min kÊreste og jeg, og begge vore mÞdre inde og "spise" på Clara's i RÞdovre Centrum.
Vi bestilte stegt flÊsk ad libitum med persillesovs.
Det stegte flÊsk var blÞdt som gummi og stÊrkt uappetitligt, og persillesovsen bestod bare en af halvopbagt hvid sovs med store melklumper i hvor der INGEN salt eller peber var tilfÞjet plus at den hakket persille havde de drysset ovenpå "sovsen", det er IKKE sådan man laver persillesovs.
Vi klagede over maden hvorpå, at den sÞde servitrice tog det med ud.
Efter 10 minutter kom en ny portion "stegt" flÊsk og "sovs", men denne gang var flÊsken nÊrmest forkullet og smuldrede imellem fingrene på os, og den mandlige tjener var nÊrmest irriteret på os, fornÊrmende service af ham.
Den "nye" sovs var prÊcist den samme som fÞr, komplet forkert lavet og ulÊkkert klumpet.
Vi kommer ALDRIG her igen.
Har bestilt bord til idag lÞrdag kl.18âŠ
Har bestilt bord til idag lÞrdag kl.18 til fÞdselsdag og fik bekrÊftelse på det var iorden, ringer så idag for at hÞre om et flag til bordet og for at vide vi ikke kan komme kl.18 for der lukker de og de ikke har en reservationpå os men et selskab, så nu står vi med en fÞdselsdag i stress uden et restaurant besÞg. Tak Restaurant Clara..
Ellers super lÊkkert sted med god mad
Bestilte 2 kopper varm cacao til 98 kr
Bestilte 2 kopper varm cacao til 98 kr.
Da cacaoen kom var begge så tynde og smagte ikke meget af cacao. Kaldte på tjeneren og sagde at de begge var så tynde. Hun forklarede at de skulle komme 2 skeer i og det var der kommet. Sagde det var da ikke iorden til 98 kr. Tynd cacao der er fra en dåse til ingen penge og så sparer man på det. Sagde vi ville have 2 nye kopper. Da vi havde ventet 20 minutter og stadig ikke fået noget betalte vi og gik. Så dårlig service kommer der ikke igen.
DÃ¥rlig og dyr mad
Min veninde og jeg bestilte to Stjerneskud.
Da tjeneren kom med bestikbÞtten, manglede der en serviet. Den måtte jeg op at hente.
Fiskefileterne var ikke ordentlig sprÞde og og det blev umuligt at fornemme om det var brÞd eller fisk man havde i munden. Barw en gang klister. Der var ikke nok dressing og den grÞnne asparges der lå som tilbehÞr, var ret slatten.
Ingen af os kritiserede maden, for ikke at ÞdelÊgge den andens oplevelse. Det blev dog for uspiseligt og vi måtte give op.
Jeg havde bestilt isvand, som var lunken. Min venindes sodavand var derimod dejlig iskold.
Stjerneskud koster 170 kr. pr. person.
Ikke pengene vÊrd
Kommer der aldrig igen