KÊre modtager Jeg har tidligere haft adgang til Restudy via UniLogin, men jeg er ikke lÊngere tilknyttet gymnasiet og kan derfor ikke logge ind. Jeg vil gerne have adgang til min konto sÃ¥ jeg... ãã£ãšèŠã
Restudy er en virkelig god program eller hjemmeside med alle niveauer til skole hvis man ikke lige forstÃ¥r hvad lÊreren siger eller andet. Det rigtige dÃ¥rlige ved det er at der er sÃ¥ mange videoer h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vanvittig klam markedsfÞring. Ligegyldigt, hvad man Googler, vil Restudy.dk dukke op som et resultat, men jeg har stadig aldrig oplevet én eneste gang, hvor jeg har trukket pÃ¥ linket til deres hjemmes... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god hjemmeside til at supplere studierne med. Jeg skulle op i global Þkonomi i samfundsfag A mundtligt, og restudy hjalp mig rigtig meget. Men de burde i den grad oppe sig pÃ¥ teoretikerne. Jeg f... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Restudy er en gratis online lÊringsplatform med mere end 2.000 lÊringsrige undervisningsvideoer fordelt på 23 fag fra grundskole- til gymnasieniveau.
Torvet 2, 2, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- support@restudy.dk
- restudy.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
SUPER GOD HJÃLP!
Jeg har i mit sidste år på HF brugt restudy rigtig meget, og det har vÊret en kÊmpe hjÊlp, hvis der er noget man ikke helt fangede ovre i klassen, eller som hjÊlp til eksamenslÊsning. Brugte også restudy da jeg skrev min SSO, og hvis ikke jeg havde haft restudy, havde det ikke vÊret med samme resultat. så stort TAK!

Fantastisk hjemmeside
Super hjemmeside med dygtige undervisere, der gÞr stoffet let at forstå. Perfekt til eksamenslÊsning

Restudy ããã®åç
Intet mindre end en kÊmpe hjÊlp!
Mange gange forstår man måske ikke sammenhÊngen i noget man lÊrer i skolen, derfor er det meget praktisk at hÞre en anden formulering om samme emne. Videoerne er korte og prÊcise, og det er en kanon ide med at have studerende i videoerne til at stille de spÞrgsmål man selv sidder med. Mange tak!

Genialt koncept
Min skole hvor jeg lÊser HF har givet os et licens hver, så vi kan bruge det til alle fag. Er bare super godt og hjÊlper en meget.
Tak for 10 i Matematik B og 12 i Biologi C
Jeg vil bare sige 100 tak Restudy. I har reddet mine 2.g-eksaminer!
IsÊr tak til de biologi- og matematik-videoerne.
Det er toppen
Går på sommerferie med et 10-tal i matematik og et 12-tal i Biologi. Specielt biologi-karakteren var jeg glad for. Jeg har altid fået 4 i biologi, da jeg ikke har kunnet forstå faget. Men Restudy-lÊreren fik mig til at forstå faget, og jeg fik 12! FortsÊt endelig med jeres videoer, evt. noget om det gyldne snit. Jeg brugte desuden også jeres biologi-quizzer - god til at lÊre om fx. DNA.
Tak Restudy - genialt koncept.
Virkelig tjekket foretagende med pÊdagogisk undervisning til os der skal have den en ekstra gang :)
Jeg har kÊmpet med Matematik C hele året og i lÊseferien inden jeg skulle til mundtlig eksamen var jeg så heldig at finde nogle gode videoer på Restudy.dk med virkelig forstålige og ikke mindst pÊdagogiske matematiske beviser. Jeg endte med at kassere halvdelen af årets noter og bruge Restudy i stedet og fik 12 :)
Du vil aldrig fortryde det!
Det er bedste sted at modtage lektiehjÊlp :-D