レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÊre modtager Jeg har tidligere haft adgang til Restudy via UniLogin, men jeg er ikke lÊngere tilknyttet gymnasiet og kan derfor ikke logge ind. Jeg vil gerne have adgang til min konto sÃ¥ jeg... もっず芋る

Restudy er en virkelig god program eller hjemmeside med alle niveauer til skole hvis man ikke lige forstÃ¥r hvad lÊreren siger eller andet. Det rigtige dÃ¥rlige ved det er at der er sÃ¥ mange videoer h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vanvittig klam markedsfÞring. Ligegyldigt, hvad man Googler, vil Restudy.dk dukke op som et resultat, men jeg har stadig aldrig oplevet én eneste gang, hvor jeg har trukket pÃ¥ linket til deres hjemmes... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god hjemmeside til at supplere studierne med. Jeg skulle op i global Þkonomi i samfundsfag A mundtligt, og restudy hjalp mig rigtig meget. Men de burde i den grad oppe sig pÃ¥ teoretikerne. Jeg f... もっず芋る

䌁業情報

1. 小孊校英

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Restudy er en gratis online lÊringsplatform med mere end 2.000 lÊringsrige undervisningsvideoer fordelt på 23 fag fra grundskole- til gymnasieniveau.

2.9

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Brugeroplevelse i bund!

Brugeroplevelse i bund!
Der er ingen tvivl om at materialet på restudy er virkelig godt, men den tekniske side halter gevaldigt. Jeg har endnu ikke oplevet at vÊre i stand til at se en video til ende, uden at den stopper. Det kan ikke skyldes min internet forbindelse, da jeg ingen problemer har med at se YouTube og Netflix, så det må vÊre noget med deres streaming som ikke fungerer. Trist!

2018幎10月3日

Hej Jan

Det er vi da oprigtig kede af at hÞre. Vi har haft lidt udfordringer med vores hosting leverandÞr, så det er helt sikkert grunden til de oplevelser du har haft. Vi arbejder målrettet på at optimere denne service, da det er altafgÞrende for os, at vores brugere kan streame videoerne problemfrit.

Vi beklager hvis du har oplevet problemer med siden.

Var glad for det - da prisen var mindre :)

Jeg har brugt restudy både da jeg gik gym, men også sidste efterår hvor jeg lÊste matematik på A og kemi på B.

Generelt har jeg vÊret super glad for det og lÊrt meget. IsÊr med matematik mundtlig.

Det eneste jeg savnede var at videoerne var lidt bedre til at komme til sagen. Der var tit rigtig meget snak som man ikke kunne springe over, for hvad nu hvis man så gik glip noget vigtigt?

Men ja har vÊret rigtig glad for det, og vil bestemt anbefale det. Dog brugte jeg restudy da det var relativt billigt, og jeg kan se at priserne er meget hÞjere i dag. Kender ikke mange studerende der ville have råd til det, men hvis man går i gym og har sÞde forÊldre, så er det i hvert fald en mulighed.

2018幎5月21日
自発的なレビュヌ

Et godt sted, hvis man vil have en hÞj karakter!

Restudy er virkelig et mirakel, som hjÊlper dig med at forstå alting.
fx. Jeg havde geografi som enkeltfag, hvor jeg skulle vide noget om coriolistkraften. Jeg laver ikke sjov når jeg siger at jeg lÊste den samme side om og om igen, og fattede hat og briller af hvordan corioliskraften fungerede (tror jeg lÊste 1-2 timer om og om igen, og det er seriÞst ikke engang en overdrivelse)
Så ser jeg at restudy netop har en video om coriolistkraften på 10 min.... 10 min efter, og jeg forstod alt. LÊrerne er utrolig gode til at forklare begreber og teorierne og går virkelig i detaljer så alle og enhver kan fÞlge med. Jeg kan ikke andet end at give de varmeste anbefalinger til denne hjemmeside.

Til trods for at nogen siger medlemskabet er dyrt, så tÊnk på at videoerne hjÊlper dig med at få en god karakter i skolen, der resulterer et stÞrre udvalg af uddannelser, hvilket i mine Þjne er alle pengene vÊrd.

2018幎4月1日
自発的なレビュヌ

Super god app og hjemmeside!

Super god app og hjemmeside!
Jeg har vÊret bruger af Restudy siden 1.g (jeg gÃ¥r i 2. g nu) og er super glad for, hvad jeg har fÃ¥et ud af den. Det er helt klart det vÊrd at investere i den. Jeg synes, at videoerne er fyldestgÞrende og kommer omkring alt stoffet. Det er meget dejligt, at man lige kan fÃ¥ opfrisket, hvad timerne har handlet om, nÃ¥r man kommer hjem eller skal op til eksamen og skal gÃ¥ gennem stoffet. Det, jeg godt kan savne ved Restudy er, at der ogsÃ¥ var videoer indenfor Kemi A f.eks, sÃ¥ man kan blive ved med at bruge det ,ogsÃ¥ i 3. g, og ellers vil det vÊre super fedt, hvis appen pÃ¥ mobilen blev opdateret, sÃ¥ den fik et nyere look, men det sidste er kun et forslag 😊
Ros for det arbejde, lÊrerne og hele Restudy-teamet leverer. 👏👏

2018幎3月28日
自発的なレビュヌ

Den stÞrste anbefaling til Restudy teamet!

Jeg har vÊret bruger af restudy i lang tid og jeg må Êrligt indrÞmme at det har vÊret den bedste investering jeg lÊnge har gjort mig.

Jeg er 28 år og gik for lidt over en halvt år siden i gang med at lÊse min HF fÊrdig efter at have vÊret i erhvervslivet i mange år.
Jeg synes det var hårdt at komme på skolebÊnken og mange ting var (er) svÊrt at fÞlge med i og man er måske lidt rusten også.

Og jeg har MANGE gange forladt en undervisning fordi jeg var frustreret over en historisk begivenhed eller “proteinsyntesen” i Biologi og det er så der restudy kommer ind.
Det er et super godt vÊrktÞj og supplering til min undervisning, det er nemt, brugbart og ikke mindst lÊrerigt!!
Jeg kan kun give dem min varmeste anbefaling og en KÆMPE tak til alle de lÊrer som arbejder pÃ¥ det her projekt. TAK!

2018幎3月28日

GennemfÞrt koncept

GennemfÞrt koncept
Bruger det gerne til mine elever i 9. og 10. kl. i dansk og engelsk isÊr. Det motiverer en vis elevgruppe utroligt godt og kan ses som et vigtigt vÊrktÞj i bestemte pÊdagogiske sammenhÊnge. En oplagt mulighed for at differentiere og variere sin undervisning

2018幎3月20日

Sindssyg prisstigning!

Jeg har nu vÊret medlem af Restudy.dk i et år. Selvom der har vÊret mindre fejl på hjemmesiden har jeg altid vÊret super glad for det og en pris på omkring de 400 kr for lidt hjÊlp i matematik har vÊret fantastisk!

MEN, nu idag, da jeg skulle forny mit medlemskab og den bad om 2298 kr for et år var jeg nÊr faldet ned af stolen. Det er ikke ret lang tid siden jeg var inde og kigge på priserne sidst, og der var det maks steget med et par hundrede kroner. Prisen er 6 gange hÞjere nu end den var for et år siden, hvilket jeg ser utroligt dyrt i forhold til at det bliver brugt et par gange om måneden i forbindelse med nogle matematik afleveringer. Jeg vil virkelig gerne fortsÊtte mit medlemskab, men ikke til den pris.

2017幎11月21日

Hej Sophia.

Tak for din anmeldelse – vi sÊtter pris pÃ¥ din mening og er glade for, du har vÊret godt tilfreds med vores online undervisning.

Vi ved godt, det er en stor postering for en studerende at betale 2298 kroner i et hug, men det er trods alt kun 191,5 kroner pr. mÃ¥ned for ubegrÊnset adgang til mere end 1900 undervisningsvideoer i 22 forskellige fag – det syntes vi er billigt.

Vi har, som sagt, fuld forståelse for det er stor sum på en gang, men vi har tidligere forsÞgt os med månedesbetaling og måtte konstatere, at dette ikke var en holdbar lÞsning - derfor har vi valgt denne model.

Vh
Kirsten
Restudy APS

IsÊr matematikvideoerne er til stor

IsÊr matematikvideoerne er til stor hjÊlp med en sÊrdeles dygtig og erfaren lÊrer, der er god til at forklare, så alle kan forstå det. Stort set alle matematikemner på A-, B- og C-niveau er dÊkket, og man kan nemt hive et 12-tal med hjem i mundtlig matematik, hvis man ser de her videoer ;)

2017幎8月29日

Hej,
Vi takker for de utrolig flotte og rosende ord!
Vi er i Þjeblikket også ved at tilpasse vores matematik videoer til den nye reform! Så hvis du får brug for os igen er du altid velkommen!

Fantastisk hjÊlpemiddel

Fantastisk hjÊlpemiddel! Gode videoer med rigtig gode simple forklaringer! Helt sikkert en af grundende til at jeg overlevede HF !

2017幎8月29日

Hej Addie,
Vi takker for de utrolig flotte og rosende ord! Det glÊder hele holdet bag Restudy, at hÞre hvor meget glÊde du har af vores side!
Vi glade for at vi kunne hjÊlpe dig med din HF Uddannelse og husk vi altid er klar til at hjÊlpe dig hvis du får brug for det igen.

Bunden abonnement trods indsigelse

Restudy nÊgtede at hjÊlpe mig, der var blevet bundet til abonnementet, trods henvendelse. En virksomhed, der straffer sine kunder, i dette tilfÊlde en studerende med et abonnementet på 500kr. for at helt år, som kunne ved god forståelse og kundeservice have vÊret undgået. Ingen velvilje fra deres side af. Når der er givet klart samtykke til lukning af abonnementet, så skal dette ske. Og hvis de på nogen måde kunne have vÊret i tvivl om dette, så kunne de altid bare ringe, hvis jeg ikke var til at trÊffe på mail. Det er bare ikke i orden restudy. Det er bondefangeri. Og så får man at vide, at man vil have sÊr behandling, og jeg ved ikke hvad. Der er ingen sÊrbehandling i at afmelde et abonnement og give god kundeservice, specielt når der mange måneder forinden er blevet rettet henvendelse. En virksomhed der er helt ude af stand til at trÊffe de rigtige beslutninger gennem et samarbejde med kunden. Det eneste der tÊller er nogle principper, som ikke er til gavn for andre end dem selv. Mere dårlig behandling skal man lede lÊnge efter. Denne trÊlse hÊndelse kunne have vÊret undgået ved e.n simpel imÞdekommenhed samt empati. Det eneste jeg beder om er mine penge, som jeg ellers ikke vil få noget ud af. Men det er åbenbart for meget for et velrenommeret firma, som restudy. Kom igen. Det kan i gÞre bedre. Håber ikke, der er andre kunder der spilder deres penge.

2017幎8月26日

Hej

Tak for din anmeldelse af Restudy.

Som vi også har forklaret dig i den lange mailkorrespondance og gennem flere telefonsamtaler, vi har haft med dig, har vi forgÊves forsÞgt at få en bekrÊftelse fra dig på, at du Þnskede at opsige dit abonnement. Og det til trods for, at du modtog et svar på din fÞrste henvendelse inden for en time.

Ydermere har vi gentagne gange gjort dig opmÊrksom på, at dit abonnement stod til fornyelse, og igen har du ikke svaret på en eneste af vores henvendelser.

Du skrev selv, at du havde lavet en fejl, men bad os se igennem fingre med det. Dette tydeliggÞr det for os, at du er fuldt ud klar over, at du har indgået et abonnement med automatisk fornyelse, som du har opsagt for sent. I de sidste mails vi udvekslede, blev du ret ubehagelig, hvorfor vi valgte ikke at forsÊtte kontakten, da vi desvÊrre ikke lÊngere var trygge ved tonen i samtalen.

Som du er blevet fortalt både på mail og telefon, så vil vi ikke forskelsbehandle på vores kunder, da reglerne gÊlder for alle. Det tror vi fuldt og fast på er den rigtige måde at yde den bedste kundeservice på.

Restudy ApS

De har vÊret gode til at hjÊlpe

De har vÊret gode til at hjÊlpe, men der mangler for de små klasser

2017幎8月2日

Hej Dinne!
Vi takker for de utrolig flotte ord! - Det varmer hele holdet at hÞre hvor meget glÊde i har haft af vores side!
Ang. indhold til de små klasser, vil jeg give dit feedback videre til rette vedkommende.

Restudy ApS

Restudy er en virkelig god program

Restudy er en virkelig god program eller hjemmeside med alle niveauer til skole hvis man ikke lige forstår hvad lÊreren siger eller andet.
Det rigtige dårlige ved det er at der er så mange videoer hvor man ved siden af skal skrive noter bliver så trÊls fordi det tager alt alt for langtid.
Men det vÊrd hvis du slet ikke forstår et emne osv.

2017幎5月20日

Hej Derya

Tak for din anmeldelse af Restudy. Vi er glade for at hÞre at du kan lide siden, og du skal faktisk slet ikke vÊre ked af, at du bliver nÞd til at tage notater til nogle af videoerne. At tage notater er faktisk en fantastisk måde at lÊre på, det at du selv har skrevet tingene ned, gÞr at du har meget nemmere ved at huske det, når du f.eks. sidder til en eksamen. Vi anbefaler faktisk altid vores burgere til at tage så mange notater som overhovedet muligt, da det kun kan have en positiv effekt på hvor godt man lÊrer.

Manglende materiale, men god

Super god hjemmeside til at supplere studierne med. Jeg skulle op i global Þkonomi i samfundsfag A mundtligt, og restudy hjalp mig rigtig meget. Men de burde i den grad oppe sig på teoretikerne. Jeg forstår ikke hvordan man i lektionerne kunne lÊre om det Þkonomiske kredslÞb og multiplikatoreffekten uden også at nÊvne dens ophavsmand, Keynes, som er et afgÞrende navn til emnet. Det er lidt som at snakke om kristendommens ophav og budskab uden at nÊvne Paulus. Håber at de får den tilfÞrt i lÞbet af nÊste skoleår.

2016幎6月8日

Hej Martin.

Dejligt at du har vÊret glad for at bruge siden, og fedt at hÞre at du har kunne finde hjÊlp til samfundsfag A. Vi evaluere altid lÞbende på vores indhold, og prÞver at optimere og tilfÞje så meget nyttigt som overhovedet muligt. Vi er altid glade for at få feedback fra vores brugere, det betyder nemlig at vi har en mulighed for at gÞre vores produkt endnu bedre. Vi vil helt sikkert tage et ekstra kig på Þkonomi delen i samfundsfag A, nÊste gang vi har en samfundsfag A lÊrer i studiet, og se om der er noget som vi med fordel kunne tilfÞje.

Tak for din anmeldelse og dit feedback, det sÊtter vi stor pris på!

Restudy ApS

ReStudy kan stÊrkt anbefales!

Jeg sidder nu og lÊser op til min kemi B eksamen på STX! Med hjÊlp fra ReStudy er eksamenen blevet mere overskuelig, og jeg fÞler mig langt mere sikker i stoffet! Det kan stÊrkt anbefales! Alle pengene vÊrd :-)

2016幎6月8日

Hej Camilla!
Vi takker for de utrolig flotte og rosende ord!
Vi hos Restudy Þnsker dig, Held og lykke med eksamen!

Genialt vÊrktÞj

God undervisning når og hvor du vil.

2016幎1月20日

Restudy からの回答

Hej Christopher, Vi takker for de 5 stjerner!
(Lidt lang tids response - Men. "bedre sent, end aldrig")
- Men du skal vide det varmer hele holdet!

Restudy - min secret til at få 12

Hermed anbefaler jeg Restudy skarpt til dem, der gerne ville har topkarakter. Den er også meget hjÊlpsom til dansker med en anden etnisk baggrund.

2015幎10月27日

Hej Atef!
Vi takker for de utrolig flotte ord!
- Det varmer hele holdet her i den kolde vintertid, at hÞre hvor meget glÊde du har haft af vores side!