God oplevelse at kÞbe hos retrosmykker.dk ð Varen kÞbt svarer prÊcist til billeder og beskrivelse. Fornuftig priser. Lidt langsomt forsendelsesproces, en hel uge indland i DK. Det kan gÞres bety... ãã£ãšèŠã
KÊdens tykkelse var lidt anderledes end beskrevet ! Ingen problemer,kunne bare sende den retur, men valgte at beholde den! Synes det var en god oplevelse! Meget fin behandling! Vil helt sikkert han... ãã£ãšèŠã
Fandt en smuk slipsenÃ¥l i 18 karat guld, som jeg ville give min forlovede i morgengave pÃ¥ vores bryllupsdag. Havde en fantastisk oplevelse, med venlig og hjÊlpsom betjening. Har ikke en finger at sÊt... ãã£ãšèŠã
Smukt udfÞrt vedhÊng, som man ikke kan kÞbe i samme kvalitet som nyt. Det siges, smykket er fra begyndelsen af 50`erne - En tid, hvor man satte en Êre i godt og smukt hÃ¥ndvÊrk. Bestilt lÞrdag modtage... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi sÊlger nordiske smykker fra mellem 1900-1970. PrimÊrt danske smykker men også udenlandske f.eks. fra Victoriatidens England og den Êgyptiske oldtid.
Adelgade 44, 5400, Bogense, ãã³ããŒã¯
- shop@retrosmykker.dk
- retrosmykker.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super fed oplevelse at handle her!!!
Super fed oplevelse at handle her!!!
Kanon service og stor viden!
Virkelig fin ring
Virkelig fin ring, kvaliteten var super! Og så var leveringen on point.
Scam firma
Scam firma. "Bestilt" min order i november, hÞrte ingenting. Svarer ikke på mail eller telefon. HAR AFBESTILT ORDREN I NOVEMBER og nu (4/2) skriver de at de sender den. Jeg kan ikke komme i kontakt med dem og jeg VIL IKKE HAVE NOGET FRA DEM. Vildeste fusk firma

Ville helst give 0 stjerner
Ville helst give 0 stjerner. Ordren blev modtaget og bekrÊftet. Rigtig godt betalt har jeg også..
MEN MEN MEN. Ingen levere ting af smykke og de vender IKKE TILBAGE

Retrosmykker ããã®åç
SkÞn shop med dejlige ting
Jeg er utrolig tilfreds og glad for denâŠ
Jeg er utrolig tilfreds og glad for den kompetente betjening, det smukke smykke samt den hurtige levering, og med prisen. En stjerneoplevelse som jeg varmt vil anbefale andre.

Retrosmykker ããã®åç
Meget prof og venlig kundeserviceâŠð¯
Super godt sted at handle nÃ¥r man gerneâŠ
Super godt sted at handle når man gerne vil finde noget unikt. Super service og hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Fuld tilfredshed
Hurtig ekspedition - og den leverede vare levede fuldt op til beskrivelsen på hjemmesiden
Jeg er rigtig godt tilfreds medâŠ
Jeg er rigtig godt tilfreds med handelen.
De smykker jeg kÞbte, blev en en fin del af de ravsmykker jeg havde i forvejen.
venlig hilsen,
Jeanne
Smykket levede op til beskrivelsen
Smykket levede op til beskrivelsen. Hurtig levering
KÞb af broche hos Retro Smykker
Tja, jeg er ved at vÊre trÊt af at skulle bedÞmme oplevelser, for jeg kÞbte jo 'blot' en vare som jeg betalte mere for end der var nÊvnt ! (det er jeg ikke så glad for). Men varen var - er - fin, og det er vel dét, det hele drejer sig om....
Jeg nÊsten "elsker" :)) at handle der
Jeg nÊsten "elsker" :)) at handle der. Fine, specille varer, fint koncept og gode priser. Varm anbefaling!
Slipsenål i 18 karat guld
Fandt en smuk slipsenål i 18 karat guld, som jeg ville give min forlovede i morgengave på vores bryllupsdag.
Havde en fantastisk oplevelse, med venlig og hjÊlpsom betjening. Har ikke en finger at sÊtte på min oplevelse, helt igennem fantastisk og kan varmt anbefale.