God oplevelse at købe hos retrosmykker.dk 👍 Varen købt svarer præcist til billeder og beskrivelse. Fornuftig priser. Lidt langsomt forsendelsesproces, en hel uge indland i DK. Det kan gøres bety... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Kædens tykkelse var lidt anderledes end beskrevet ! Ingen problemer,kunne bare sende den retur, men valgte at beholde den! Synes det var en god oplevelse! Meget fin behandling! Vil helt sikkert han... もっと見る
Fandt en smuk slipsenål i 18 karat guld, som jeg ville give min forlovede i morgengave på vores bryllupsdag. Havde en fantastisk oplevelse, med venlig og hjælpsom betjening. Har ikke en finger at sæt... もっと見る
Smukt udført vedhæng, som man ikke kan købe i samme kvalitet som nyt. Det siges, smykket er fra begyndelsen af 50`erne - En tid, hvor man satte en ære i godt og smukt håndværk. Bestilt lørdag modtage... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi sælger nordiske smykker fra mellem 1900-1970. Primært danske smykker men også udenlandske f.eks. fra Victoriatidens England og den ægyptiske oldtid.
Adelgade 44, 5400, Bogense, デンマーク
- shop@retrosmykker.dk
- retrosmykker.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Meget skuffet over kvaliteten.troede de…
Meget skuffet over kvaliteten.troede de var af meget bedre kvalitet. Øv🙄

Retrosmykker からの回答
Smukt udført vedhæng
Bestilt lørdag modtaget onsdag er vel okay hurtigt
Mit barnebarn blev rigtig glad for…
Mit barnebarn blev rigtig glad for halssmykket ,fyld tilfredshed . Vh Maryanne
God oplevelse at købe hos…
God oplevelse at købe hos retrosmykker.dk 👍
Varen købt svarer præcist til billeder og beskrivelse.
Fornuftig priser.
Lidt langsomt forsendelsesproces, en hel uge indland i DK. Det kan gøres betydelig bedre😉
Smykket blev leveret rettidigt og…
Smykket blev leveret rettidigt og levede op til mine forventninger
Meget fint smykke og hurtig levering
Spændende smykker i virkelig god stand
Spændende smykker i virkelig god stand, som svarer til billederne, der er vist.
Omhyggeligt og sikkert pakket - en glæde at pakke ud 😊
Fin handel.
Fin handel. Alt gik som aftalt. Baren var pakket ind i en fin lille æske. Kun positiv oplevelse.
Meget tilfreds med smykket.
Hurtig levering og flot produkt
Hurtig levering og flot produkt. Det eneste jeg godt kunne have tænkt mig var en gaveæske til den smukke broche :)
Flot vare meget tilfreds :-)
Endte med 2 fine smykker
Da jeg ikke kunne få det oprindelige smykke jeg havde udset, fik jeg en god snak med indehaver og endte 2 andre fine smykker.
Fuld tilfreds med det smykke jeg havde…
Fuld tilfreds med det smykke jeg havde bestilt og det kom hurtigt
Købte en flot ring
Købte en flot ring, til en god pris. Alt var i skønneste orden, og jeg er fuldt ud tilfreds med handlen.
Det er nok ikke sidste gang, jeg handler hos Retrosmykker, da de har et stort udvalg af smukke unikke smykker.
Hurtig levering . Dog ville jeg gerne have haft et skrin hvor mit armbånd var i samt en kvittering. Da armbåndet blev lånt ud , tror jeg ikke at det er retrosmukkers skyld at jeg fik det leveret i en plastikpose.
Armbåndet var intakt og fint ved overleveringen
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。