Fijn bedrijf. Veel keus en onderverdeeld in verschillende categorieën Je kunt kiezen uit best getest, lichtgewicht, opvouwbare rollators en meer.Er staan ook aanbiedingen op. Je kunt filteren op gew... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik ben zeer tevreden. Lekker stabiel ,goed wentbaar, maar moet hem nog goed uitproberen. Maar voelt goed aan.ook fijn met het zitje en rugsteun. en de prijs is ook gewldig,vergeleken met andere aanbi... ãã£ãšèŠã
Inderdaad wil ik dit bedrijf aanbevelen voor het kopen van een rollator. Wel moet U dan eerst weten wat de afmetingen en het gewicht van de rollator zijn .,zoals de breedte opgevouwen zowel als uitgev... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het is een handige lichtgewicht rollator,inklapbaar tot een klein pakketje. Het geheel inklappen tot een klein pakketje vereist enige handelingen, die als je daar fysiek niet toe instaat bent bezwaar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prima en snelle leveringð

Keurige en snelle levering
Keurige en snelle levering. Prima product en zeer scherp geprijsd

Ik heb de rollater 1 week en hij âŠ
Ik heb de rollater 1 week en hij bevallt prima,goed wendbaar.beslist aan teraden

Betaalbaar
Betaalbaar, degelijk, simpel en supersnelle levering!

www.rollatorgoedkoop ããã®åç
Prima rollator eb geschikt voor het doel

www.rollatorgoedkoop ããã®åç
Via de telefoon besteld netjes âŠrollator
Via de telefoon besteld netjes behandeld en de rollator is prachtig

Prima prijs/kwaliteit verhouding
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Snel geleverd, gemakkelijk in elkaar te zetten.

www.rollatorgoedkoop ããã®åç
Ik ben heel blij met rollator alleen âŠ
Ik ben heel blij met rollator alleen zitje blijft niet open staan en rugsteun staat ook niet vast, om op te tillen als ik in de bus stap, maar verder heel blij mee ik zou geen andere willen. Het mandje onder zitting is ook heel veilig
Mvgr Mia Schuppan

www.rollatorgoedkoop ããã®åç
Snelle levering, goed product voor een betaalbare prijs

Prima leverantie
Prima leverantie, een prima bedrijf en geen klachten.

Prima!
Prima!
Product goed beschreven
Prijs/kwaliteit verhouding goed

www.rollatorgoedkoop ããã®åç
Absoluut aan te raden! Geen minpunten.
Scherpe prijs, super snelle levering. Absolute aanrader!

www.rollatorgoedkoop ããã®åç
Eerst enige problemen met de levering âŠ
Eerst enige problemen met de levering ,maar na telefonich contact is het naar alle tevredenheid opgelost .

ik zou iedereen aanbevelen
ik zou iedereen aanbevelen
Marijcke Verbeek

www.rollatorgoedkoop ããã®åç
Snelle afhandeling van het bestelde âŠ
Snelle afhandeling van het bestelde product.

www.rollatorgoedkoop ããã®åç
Een goede stabiele rollator met ook nog âŠ
Een goede stabiele rollator met ook nog eens een mooie prijs en de perfecte kleur!
Helemaal tevreden ermee.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹