Banner for Rosendahl.com

Rosendahl.com レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bis zur Lieferoption war eigentlich alles in Ordnung. Aber dann zehn Euro fÃŒr eine Lieferung nach Hause? Alternativ 20 Minuten Autofahrt zu einem Media-Markt, um das ganze dort abzuholen? FÃŒhlt sich... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget tilfreds med hele forlÞbet.Bestilte en fin Kay bojesen fugl, Super hurtig levering og varen var pakket flot og forsvarligt ind. Super god support fra medarbejder inde hos jer, da en af t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Synes der var fÃ¥ anmeldelser, men var inde pÃ¥ Kay Bojesen Denmarks Facebook side, som henviste til Rosendahl.com, som bekrÊftede at det var det eneste sted man kunne kÞbe toget. Er pÃ¥ ingen mÃ¥de bleve... もっず芋る

䌁業が回答したした

Snabb leverans, fin vara. Jag hittade ett fint födelsedagstÃ¥g pÃ¥ denna hemsida, men kÀnde mig osugen pÃ¥ att bestÀlla pga alla negativa kommentarer om bolaget. BestÀmde mig tillslut att prova, och allt... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店
  2. ・
  3. むンテリア蚭眮請負業者
  4. 陶噚補造業者

Rosendahl.com に぀いお

圓該䌁業による蚘述

8 ikoniske brands. Skabt til at blive brugt. Design til livet.

Rosendahl Design Group er hjemsted for otte ikoniske brands, der omfavner dansk designarv pÃ¥ hver deres mÃ¥de. 🎀 Vores brands er skabt til at fÞlge livet – fra hverdagens smÃ¥ Þjeblikke til de store begivenheder, vi husker. 💐

Brands du kan finde hos Rosendahl Design Group:

• 🎚 BjÞrn Wiinblad
  • 🕰 Arne Jacobsen Clocks

BesÞg Rosendahl her

Fra designikon til familiefavorit 🩷

Hos Rosendahl Design Group samler vi nogle af de stÊrkeste fortÊllinger i dansk design. 🎉 Fra ikoniske klassikere med dybe rÞdder i designhistorien til moderne designs, der sÊtter deres prÊg pÃ¥ nutidens hjem. 🍜🥂

Vi tror pÃ¥ design af hÞj kvalitet, der gÞr en forskel i hverdagen. Det er design, der tÃ¥ler at blive brugt og betragtet – igen og igen. 🩷

Gave til dig

圓該䌁業による蚘述

Få en JUNA shopper ved kÞb for min. 499 kr.
FÃ¥ en gratis Twist shopper fra JUNA med ved kÞb for minimum 499 kr. 🌞 Shop og fÃ¥ din fine gave nu. 🎁🌞 https://www.rosendahl.com/da/dk GÊlder til og med den 16. september 2026 eller sÃ¥ lÊnge lager haves. Udvalgte varer undtaget. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

ほが満足

過去12か月のレビュヌ数: 68ä»¶

レビュヌを曞く

Uens HammershÞi Poppy krus:

Uens HammershÞi Poppy krus:
Et par nye HammershÞi Poppy krus er så uens/hÞje i hankene at de ikke kan stå omvendt (på hovedet). Dem vi tidligere har kÞbt er helt ok.
Rosendahls kvalitetsafdelingen melder tilbage at Poppy krus er håndlavet og der derfor kan vÊre en del forskel på hankene; det er dermed helt ok at krus til 229,95/stk har hanke der varierer så meget at 2 salgssteder også mente at det var bemÊrkelsesvÊrdigt.

16/3-2025: Tak for svaret fra Rosendahl. Det Êndre desvÊrre ikke ved kerne i opslaget; Krus der sÊlges som håndlavet kvalitet i den prisklasse forventes ikke at have hanke der er 5 mm forskellige, og hvor resultatet er, at de står og vippe når de stilles på plads (omvendt).

2025幎1月26日

Hej Christian

Tak for din feedback. Det lyder til, at dine krus ikke er kÞbt på Rosendahl.com, men i en fysisk butik. I så fald er det den pågÊldende butik, der håndterer eventuelle reklamationer eller returneringer. Det er derfor helt rigtigt, at du har henvendt dig der, og det vil vÊre op til butikken at vurdere og gå videre med en eventuel reklamation.

HammershÞi Poppy-krusene er håndlavede, og hankene påsÊttes manuelt, hvilket betyder, at der kan vÊre mindre variationer fra krus til krus. Dette er en naturlig del af det håndvÊrksmÊssige udtryk og en del af seriens design.

Hvis kruset ikke har vÊret i brug, og du stadig har din kvittering, vil du som regel have mulighed for at bytte det til et andet hos den forhandler, hvor det er kÞbt.

Vi håber, dette hjÊlper, og vi sÊtter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Anna, Rosendahl.com

KÞbte et kaj bojesen fÞdselsdagstog til

KÞbte et kaj bojesen fÞdselsdagstog til min datter.

Kunne se de have virkelig dårlig anmeldelser her på siden så
PrÞvet med lys og lygter om jeg kunne kÞbe det i en anden netshop, eller eno bedre en fysiksk butik.
Men nej.

Tog chancen, og kÞbte det.
Det skulle jeg aldrig haft gjort,

Man til dårlig kunne service,
Fik den hjem efter mange mail og tlf opkald.

Så hvis varen er til salg andre steder så kÞb den der.

Ville ikke anbefale rosendahl.com

2024幎12月28日

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig beklageligt at hÞre om din oplevelse, og vi er kede af, at du har fÞlt dig dårligt behandlet i forbindelse med dit kÞb.

Det lyder meget mÊrkeligt, at du har skullet kontakte os flere gange for at få din vare, da det slet ikke stemmer overens med den service, vi Þnsker at levere. Jeg har talt med vores kundeservice for at undersÞge sagen nÊrmere, men vi har desvÊrre ikke kunnet finde nogen korrespondance i vores system, der matcher din beskrivelse.

Vi vil meget gerne finde ud af, hvad der kan vÊre sket, og sikre, at vi får rettet op på situationen. Vi vil derfor bede dig kontakte os direkte på webshop@rdg.dk med dit ordrenummer, så vi kan dykke til bunds i din sag og forhåbentlig vende din oplevelse til noget positivt.

Endnu en gang tak for din feedback, som vi vÊrdsÊtter hÞjt i vores bestrÊbelser på at blive bedre.

Anna / Rosendahl Design Group

Jeg fik en Rosendahl termokande i

Jeg fik en Rosendahl termokande i julegave, ved fÞrste anvendelse, lÞb kaffen ud af kanden, når man hÊldte. I Imerco Kolding Storcenter testede man varen, skilte den ad og mente at glaskolben sad skÊvt og rettede den. Ved hjemkomst forsÞgte vi at hÊlde vand men det samme skete igen. KÞrte retur med varen, der SKULLE returneres til Rosendal. Har allerede efter 1. tur til storcenter kÞrt 26,2 km., der skal ganges med 6 inden jeg får en intakt termokande - i alt 157,2 km. Er det en rimelig behandling, at skulle kÞre så mange gange for at få en termokande der dur. De må ikke have tiltro til personalets bedÞmmelse, og det skal så gå ud over kunden. Jeg er sÊrdeles utilfreds !

2025幎1月5日

Hej Ester

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at hÞre om din oplevelse med din termokande – det lyder som en frustrerende proces, og jeg forstÃ¥r godt, at det har vÊret besvÊrligt for dig.

Jeg kan se, at varen er kÞbt i en butik og ikke på Rosendahl.com, som du har givet din anmeldelse på, men jeg skal forsÞge efter bedste evne at give dig et svar alligevel.

Når du kÞber varer i Imerco, er det normalt butikken selv, der håndterer reklamationer, og det er ikke standardprocedure fra vores side, at en defekt vare skal sendes direkte til os. Det må have vÊret butikkens eller medarbejderens vurdering i situationen.

Jeg er dog glad for at have erfaret, at du har vÊret i kontakt med butikken igen, og at I sammen har fundet en god lÞsning på sagen. Vi sÊtter stor pris på din feedback, da den hjÊlper os med at sikre, at både vores produkter og service lever op til dine forventninger.

Super!

Det er fÞrste gang at jeg handler hér og der er intet at sÊtte en finger pÃ¥. Havde en god oplevelse ✚

2024幎12月8日

Hej Camilla

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at alt lever op til dine forventninger.

Vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen snart 😊

Dårlig kvalitet på juleaben

Jeg har har lige kÞbt en lille abe med julesweater. Den er i en dårlig kvalitet. TrÊ virker billigt, samlingen er lÞse, maling virker som om den er klister på.

2024幎10月17日

Hej Jensen

Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse med din juleabe. Vi vil gerne forsikre dig om, at vores juleabe er fremstillet på samme sted og med samme omhyggelige kvalitet som vores Þvrige aber. Vi lÊgger stor vÊgt på kvaliteten af vores produkter, og det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit kÞb.

Hvis du oplever, at der er en fejl på produktet, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjÊlpe dig videre.

Hot Spot Solar-lampa

Köpte en Hot Spot Solar-lampa som enligt uppgift skulle innehålla ljussensor så att den tÀnds nÀr det blir mörkt och slÀcks nÀr det blir ljust, så kallat solar mode.
Det går att tÀnda lampan och slÀcka den, men något solar mode finns inte och det var dÀrför jag köpte den, för att inte behöva tÀnda och slÀcka hela tiden.
Sedan stÃ¥r det att den ska laddas med en ”SELV Power Supply”, vilket Àr en elektronikkomponent och inte en laddningsapparat. Skriv istÀllet max V och max A.

2024幎9月19日

Hej Lena

Tack för din feedback. Vår Soft Spot Solar-lampa kan laddas både via solceller och med USB-C. NÀr lampan Àr instÀlld på solcellsladdning, tÀnds och slÀcks den automatiskt med hjÀlp av en ljussensor.

Om du upplever problem med den hÀr funktionen Àr du varmt vÀlkommen att kontakta vår kundtjÀnst, så hjÀlper vi dig vidare.

VÀnliga hÀlsningar

Grand Cru olie-eddikeflaske holder 3œ måned

Efter 3œ måneds almindelig brug er O-ringen i toppen knÊkket. Den har aldrig vÊret demonteret eller i opvaskemaskine.
Henvendelse til kunde-"service" medfÞrer hurtigt afslag på lÞsning af problemet, men henviser til en af deres forhandlere.
Spild af tid og benzin- den rÞg i plast- og glas genbrug.

2024幎8月28日

Hej Lars

Jeg er ked af, at du har valgt at bortskaffe din Grand Cru olie- og eddikeflaske. Hvis den har vÊret fejlbehÊftet, vil du selvfÞlgelig kunne lave en reklamation på det.

Det gÞr du ved at henvende dig der, hvor du har kÞbt den.
Det vil sige, at hvis du har kÞbt den i en butik, så bedes du henvende dig i butikken eller kontakte deres kundeservice.
Hvis du har kÞbt den pÃ¥ Rosendahl.com, sÃ¥ er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice pÃ¥ Webshop@rdg.dk, og sÃ¥ guider vi dig 😊

Overrasket trods anmeldelser

Jeg var vild med fÞdselsdagstoget fra Kay Bojesen, og Rosendahl var det eneste sted jeg kunne kÞbe den. Var lidt i tvivl om jeg turde bestille trods anmeldelserne, men pga én god anmeldelse jeg så herinde, så valgte jeg at tage chancen. Toget var ikke på lager, men kom fÞr den tid der stod, så jeg blev vildt glad og vil derfor gerne dele min gode oplevelse med min bestilling fra Rosendahl. Tusind tak for et flot fÞdselsdagstog som kom dagen inden min drengs fÞdselsdag.

2024幎8月23日

Hej Simone

Hvor er vi glade for, at du er vild med FÞdselsdagstoget fra Kay Bojesen. Det er vi ogsÃ¥ 😊

Vi håber, at du vil handle på Rosendahl.com igen i fremtiden!

Anna / Rosendahl Design Group

Aldrig har jeg oplevet så dårlig

Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice fra en webshop. Jeg har bestilt - og pengene er trukket fra min konto - men jeg har ingen vare modtaget. Da jeg skriver det til webshoppen siger de at varen er sendt og at varen er til afhentning ved pakkeboks. Jeg har ingen besked fået og derfor ikke muligt at hente pakken - en masse mails frem og tilbage - og så skriver de at jeg blot skal hente pakke og oplyse min kode??? som jeg ikke har modtaget - i guder hvad stiller jeg op?

2024幎5月18日
自発的なレビュヌ

Fik sendt mig en beskadiget vare.

Fik til sendt mig en beskadiget vare.. Fragt-kassen den blev sendt i var helt intakt og ingen buler, men min plakat jeg fik tilsendt havde en fold på sig og plakatrÞret var der et hak i.. De har bevidst sendt mig en beskadiget vare og det er bare totalt uprofessionelt..

2024幎3月20日

Min bekymring var ubegrundet

Jeg var blevet forelsket i Kay Bojesens fÞdselsdagstog og kunne ikke finde det på nogen andre hjemmesider. Jeg tjekkede Rosendahls anmeldelser ud her på Trustpilot og blev noget bekymret!
Jeg skrev derfor til deres kundeservice og selvom det var en underlig korrespondance, hvor jeg fÞlte at der ikke blev svaret direkte på mine spÞrgsmål, og hvor der ikke blev kommenteret på min hentydning til de dårlige anmeldelser, så fik jeg hurtigt svar på mine henvendelser. Jeg tog chancen og det har jeg ikke fortrudt! Min bekymring var helt ubegrundet og jeg kan snart give det fineste tog i gave. Jeg tÞr godt at handle hos Rosendahl igen.

2023幎10月12日

Utilfredshed med forsendelse

Utilfredshed med forsendelse. Og det er ikke til at finde
et telefonnummer til Rosendahl. Jeg har brugt lang tid på at lede.
Pakken skulle hentes et sted, men den blev leveret til
en anden pakkeshop uden oplysning. BRING, som jeg med mÞje fandt frem til, var uforskammede. Og Rosendahl med deres fjernhed, er vist lige glade.

2023幎9月21日

KÞbt ovnfast skÃ¥le med lÃ¥g Ø24/Ø19 og

KÞbt ovnfast skÃ¥le med lÃ¥g Ø24/Ø19 og lÃ¥gene passer ikke som der stÃ¥r "tÊtsluttende lÃ¥g" vi har klaget i forretningen og fÃ¥r en "sÞforklaring" at lÃ¥get krymper i kÞleskabet og sÃ¥ her vi vÊre tÊtsluttende... dermed afvist at de har lavet en design eller batch fejl. Jeg er ingenÞr og ved plast er fÞlsomt over for materiale og temperatur under stÞbning og det er her problemet ligger... Den gÃ¥r ikke rosendahl
Kundeservice afviser for anden gang. 2023.08.29

2023幎8月22日

Super fin kundeservice

Jeg har vÊret meget tilfreds med korrespondance med Rosendahl omkring reklamation over glas i Flow-serien.
Jeg oplevede stor imÞdekommenhed, også selvom reklamation skal indgives til den forhandler, man har kÞbt varen hos.
Rosendahl gav god vejledning og respons hele processen igennem, og jeg fik tilbudt ny vare hos forhandler.
Super fin kundeservice.

2023幎5月31日

Hej Dorte,

Du skal have mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at vi sammen har kunne finde en lÞsning på din reklamation, og at alt er som det skal vÊre.

Med Þnsket om en god dag.

Vh Rosendahl

Jeg får en FORMA skål i gave som efter

Jeg fÃ¥r en FORMA skÃ¥l i gave som efter en tur i opvaskemaskinen knÊkker midt over... Kundeservice vil ikke hjÊlpe mig med en reklamation, men giver opgaven videre til der hvor denne er kÞbt. Og jeg skal ogsÃ¥ medbringe kvitt. PÃ¥ en gave??? Øv en dÃ¥rlig oplevelse.

2023幎5月24日

Hej Susanne,

Tak for din anmeldelse, om end vi er kede af det kun blev til en enkelt stjerne.

Reklamationsretten for kÞb af varer hos forhandler er, at man skal henvende sig til forhandleren, evt med kvittering eller kontoudtog. Vi i Rosendahl kan ikke behandle reklamationer for kÞb der ikke er lavet direkte hos os, men feks Imerco eller en af vores andre forhandlere.
Vi opfordre derfor til at kontakte gavegiver og hÞrer om de kan hjÊlpe, så du selvfÞlgelig kan få en skål der ikke er i stykker.

Vi har i kundeservice haft en korrespondance med dig hvor vi bekrÊftet og understreger, at vi tager sagen alvorligt, og vil informere vores produktafdeling, så vi kan forhindre skader som disse, i at ske igen!
Selve reklamationen (penge retur eller ny) skal foretages i butikken, da vi ingen information har på dette kÞb, og derfor heller ikke har noget at kunne behandle.

Du Þnskes en rigtig god dag,

Vh Rosendahl

Jeg bestilte en kvÊrnknop til

Jeg bestilte en kvÊrnknop til hammershÞj salt og peber da jeg modtog den var den alt for stor fik at vide de havde Êndret den fra 2018 og sÊttet er kÞbt i 2017 jeg kunne gå i forretning og se hvad de havde det er kundeservice der vil noget når man tÊnker på et sÊt koster over 1200 kr de kunne have givet mig den anden ub så havde jeg vÊret tilfreds men nej kommer ikke til at kÞbe noget derfra mere

2023幎5月26日

Hej Kjeld

Mange tak fordi at du har taget dig tiden til at bedÞmme os her på Trustpilot. Vi vÊrdsÊtter din feedback, da denne hjÊlper os til at blive bedre.
Vi beklager den Êrgerlige sag med din kvÊrnknop. Vi har i kundeservice tilbudt, at du kan sende den retur, for at bestille en ny - da vi selvfÞlgelig godt forstår at man Þnsker to ens kvÊrnknoppe!
Der kan vÊre deviation ved disse produkter, og vi anbefaler derfor at tage din gamle kvÊrnknop med ned til en af vores forhandlere, for at få to forholdsvis ens!

Du må have en rigtig god dag :)

Fik mindre penge retur end lovet

Jeg kom til at bestille to af den samme varer og ringede inden de havde sendt dem ud om de kunne annullere den ene så vi begge slap for besvÊret. Det kunne det ikke, fair nok. Jeg fik afvide i telefonen, og det står på deres side, at man får fragten retur når man returnere, men det har jeg ikke fået. Dårlig oplevelse

2023幎1月8日