Martin er en fantastisk kÞrelÊrer! Teorien formidler han prÊcist, let forstÃ¥eligt og med et godt glimt i Þjet nÃ¥r det kommer til finurlige huskeregler, som bÃ¥de gÞr teorien sjovere og nemmere at hus... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kan varmt anbefale at fÃ¥ undervisning hos Martin bÃ¥de teoretisk og praktisk fordi der ikke et eneste spÞrgsmÃ¥l han ikke kan besvare. Utrolig flink med mega pÊdagogisk tilgang til ens mÃ¥de at kÞre b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Glad for samarbejdet Mega sÞd kÞrerlÊrer men dÃ¥rlig humorð Men altid en god tillid og gode turer Tak for tiden vi ses pÃ¥ vejene
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danmarks mest service-minded kÞreskole i Odense med fokus pÃ¥ kunden og de bedste oplevelser fra fÞrste kontakt, til kÞrekortet er i husð€ð¯ð. Vi tilbyder f.eks. trailerkÞrekort BE, bilkÞrekort samt generhvervelse. Hos âRossâer du i de tryggeste hÊnder, i lÊkre omgivelser og flotte skolevogne med professionelle trailere.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ross kÞrerskole
Gode og hjÊlpsomme kÞrerlÊrer, meget positiv oplevelse.

Ross KÞreskole ããã®åç
Fantastisk oplevelse og gode lÊrereððŒ
Kan klart anbefales,
Man blev konstant mÞdt med godt humÞr og positivitet.
Flexivle kÞrelÊre og et godt miljÞ til teoritimerne

Ross KÞreskole ããã®åç
Jeg kan klart anbefale Ross kÞreskole
Jeg kan klart anbefale Ross kÞreskole. Martin er som person utroligt rar og empatisk. Han formår at afdramatisere både teori og kÞretimer, så også elever der måtte have lidt mere behov for stÞtte finder den ro, der skal til at komme godt i mål med kÞrekortet.

Rigtig god kÞreskole
Rigtig god kÞreskole. Virkelig sÞd og hjÊlpsom kÞrelÊrer.

Virkelig god kÞreskole
Virkelig god kÞreskole, kan klart anbefales.

Fantastisk kÞrelÊrer
Jeg startede i januar og har ikke oplevet andet end godt humÞr og fantastisk lÊring fra kÞrelÊrer Martin. Kan 100% anbefales! Venlig sjÊl med indstilling pÃ¥ at fÃ¥ skabt en god bilist.ð

Ross KÞreskole ããã®åç
Hvis du skal have B/E skal det vÊre hos Ross!
PROS for at tage B/E kÞrekort hos Ross
- Du kÞrer i en stor lÊkker audi med en pÊnt stor trailer bagpå
- Han er virkelig en fantastisk mand og ekstrem dygtig
- Han er fleksibel så man kan nemmere planlÊgge kÞreture ude for skoletid mm.
- OSV. man kunne fortsÊtte dagen lang
Hvis du skal have B/E kÞrekort nogle steder så skal det vÊre hos Martin Ross, selvom han er lidt dyrere end de andre så er det alle pengene vÊrd! Du får lov til at kÞre med en stor lÊkker trailer, så du lÊrer at kÞrer med en ordentlig trailer fra start. Han er den rareste og mest pÊdagogiske mand jeg lÊnge har mÞdt, så man kan lÊrer det hele i trygge rammer. Og jeg kunne blive ved hele dagen med at rose Martin, for han gÞr det enormt godt. 10/5 stjerner

KÃMPE ANBEFALINGððŒ
KÃMPE ANBEFALINGððŒ
Martin er Kompetent, Behagelig, Flexibel & Yderst tjekket hele vejen igennem.
Jeg har tage trailerkÞrekort hos Ross, og det gik fantastisk med stor hjÊlp fra MartinððŒðªðŒ
Ren proff.
Mvh Joakim LÞth

Ross KÞreskole ããã®åç
Kan kun anbefale martin kunne ikkeâŠ
Kan kun anbefale martin kunne ikke forestille mig en bedre kÞrelÊrer.

Ross KÞreskole ããã®åç
Tak for et rigtig godt forlÞb!
Tak for et rigtig godt forlÞb!
Martin er rar, smilende, imÞdekommende, behagelig, rolig, nÊrvÊrende og er god til at dÊmpe nervÞsiteten/nerverne(som jeg desvÊrre er meget påvirket af).
Humor besidder han også!
Han har vÊret hjÊlpsom fra start til slut og er hurtig til at besvare eventuelle spÞrgsmål/henvendelser.
Jeg kan varmt anbefale Martin/Ross KÞreskole ðð

Ross KÞreskole ããã®åç
EkstraordinÊr service hele vejen igennem!
Hurtigt BE-kÞrekort. Fantastisk og ekstraordinÊr service hele vejen igennem. Varmeste anbefalinger -tusind tak, Martin!

Ross KÞreskole ããã®åç
Super god og kompetent kÞrelÊrer kanâŠ
Super god og kompetent kÞrelÊrer kan kun anbefale Martin!

Over al forventning
Jeg havde et rigtig godt forlÞb hos Martin, hvor jeg fik udvidet mit kÞrekort. Han er en virkelig behagelig person at vÊre sammen med, hvor der er plads til at vÊre den, man er. Martin udviser enorm fleksibilitet, så planlÊgningen bliver en leg.
Derudover er faciliteterne da også helt i top.
SÞger du en kÞreskole, så vil jeg til enhver tid anbefale Ross KÞreskole!

fantastisk kÞrerlÊrer!!!
Jeg har taget trailerkort hos Ross KÞreskole. Martin Ross er super dygtig, pÊdagogisk, sjov og behagelig at kÞre sammen med.
Han kan helt klart anbefales, der er styr på sagerne både til teori og i bilen.

Super god oplevelse
Super god oplevelse. God teoriundervisning og gode kÞretimer. En meget lÊrerig oplevelse. Martin er en super god kÞrelÊrer og super venlig. Kan klart anbefale Ross kÞreskoleð

Super forlÞb
Martin er en super god, behagelig og kompetent kÞrelÊrer. Har styr på tingene og er rigtig dygtig til at lÊre fra sig. Også et stort plus med lÊkker skolevogn og trailer. Tak for nogle gode timer ifb. med trailerkÞrekort.

Venlig
Venlig, behagelig og tålmodig mand og kÞrerlÊrer.
Kan varmt anbefaldes.

Fyns bedste kÞreskole
Jeg her lige afslutter mit forlÞb med Ross-KÞreskole , og jeg mÃ¥ sige at det har vÊret en fornÞjelse, lige fra start til slut har Martin vist overskud og godt humÞr. Martin er et meget behageligt menneske, super godt til at forklare og give gode rÃ¥d. Og sÃ¥ gÞr det jo ikke noget at han kÞre i en stor velkÞrende Audi Q7ð Jeg tog mit B/E kÞrekort pÃ¥ 3 uger, sÃ¥ det mÃ¥ man da sige er gÃ¥et stÊrkt.
Tak for hjÊlpen Martin,
Ha en god dag
Johannes
Jeg har vÊret mere end tilfreds medâŠ
Jeg har vÊret mere end tilfreds med Ross kÞreskole. Jeg havde er godt forlÞb med god undervisning, fedt lokale og fri adgang til snacks og drikkelse.
Jeg kan varmt anbefale hamð
Super god og faglig undervisning
Super god og faglig undervisning. Martin er god til at formidle budskaberne og er serviceminded. Jeg har netop taget trailerkÞrekort. NÃ¥r min datter skal have kÞrekort bliver det ved Ross kÞreskole ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ