Martin er en fantastisk kÞrelÊrer! Teorien formidler han prÊcist, let forstÃ¥eligt og med et godt glimt i Þjet nÃ¥r det kommer til finurlige huskeregler, som bÃ¥de gÞr teorien sjovere og nemmere at hus... ãã£ãšèŠã
Kan varmt anbefale at fÃ¥ undervisning hos Martin bÃ¥de teoretisk og praktisk fordi der ikke et eneste spÞrgsmÃ¥l han ikke kan besvare. Utrolig flink med mega pÊdagogisk tilgang til ens mÃ¥de at kÞre b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde et rigtig godt forlÞb hos Martin, hvor jeg fik udvidet mit kÞrekort. Han er en virkelig behagelig person at vÊre sammen med, hvor der er plads til at vÊre den, man er. Martin udviser enor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Glad for samarbejdet Mega sÞd kÞrerlÊrer men dÃ¥rlig humorð Men altid en god tillid og gode turer Tak for tiden vi ses pÃ¥ vejene
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danmarks mest service-minded kÞreskole i Odense med fokus pÃ¥ kunden og de bedste oplevelser fra fÞrste kontakt, til kÞrekortet er i husð€ð¯ð. Vi tilbyder f.eks. trailerkÞrekort BE, bilkÞrekort samt generhvervelse. Hos âRossâer du i de tryggeste hÊnder, i lÊkre omgivelser og flotte skolevogne med professionelle trailere.
Odense N, 5270, AgerhÞnevÊnget 19, ãã³ããŒã¯
- 51902270
- Mrs@ross-koreskole.dk
- ross-koreskole.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Kan klart anbefale Ross kÞreskole
Kan klart anbefale Ross kÞreskole. Martin Ross, er utrolig professionel, og virkelig imÞdekommende. Du bliver mÞdt med et stort smil og åbnede arme, og hvor teori og praksis bliver udfÞrt på hÞjt plan. En af de store fordele som jeg har benyttet, er den store fleksibilitet med hensyn til tidspunkter for teori og kÞre timer. Jeg fik skrÊdersyet mit forlÞb så det passe sammen med arbejde og fritid.
Stor ros til Martin, og klart en kÞreskole jeg anbefaler.