レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Grójecka. Personel nigdy nie wita klientów, natomiast normalne jest chodzenie za nimi krok w krok, jakby kaÅŒdy był podejrzany o kradzieÅŒ. Zdarzyła się nawet sytuacja, kiedy pracownica wybiegła za... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zakupy online. Paczka nie dociera poniewaÅŒ zostaje uszkodzona przez firmę kurierską ale chcę zaznaczyć ÅŒe równieÅŒ źle zabezpieczona przez Rossmann. Zaczyna się batalia o zwrot środków . Sklep Rossma... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Co firma robi dobrze
. Zatrudnia fajnych ludzi. Zawsze pomogą i są miłe. I mają anielską cierpliwość do klientów. Gdzieś tu w komentarzach padła propozycja aby było info na drogeriach dotyczące zasad... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

ZłoÅŒyłem proste zamówienie przez stronę Rossmanna, 3 pozycje. Jedną były okulary do czytania. Osoba realizująca zamówienie na pewno ma podgląd zdjęć asortymentu, jednak spakowała damskie okulary z opr... もっず芋る

1.6

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Nie polecam zamówień online

Nie polecam zamówień online. Dostałam zupełnie inny produkt, niÅŒ zamawiany, a sklep tłumaczy się, ÅŒe w opisie mieli dopisek, iÅŒ produkt występuje w wielu zapachach i mogą sobie losowo wybrać. Tylko, ÅŒe mi konkretnie zaleÅŒało, na najnowszym zapachu i taki widnieje w zamówieniu..

2025幎7月24日

ałun z rossmanna

kupiłem w rossmanie dezodorant ałun
to wielki bubel i ściema
po 2 miesiącach wypadł z mocowania kruszy się, skurczył się o połowę
Ałun to naturalny kamień a ten produkt z rossmanna na pewno nie jest ałunem
nie polecam

2025幎6月19日
5぀星のうち1の評䟡

Zamówiłam paczkę w której były m.in

Zamówiłam paczkę w której były m.in ÅŒele pod prysznic- letnie zapachy. Paczka przyszła po 6 dniach od zamówienia, jednak na 5 zamówionych ÅŒeli, 4 przyszły w zupełnie innym zapachu- kolekcja zimowa. Napisałam do biura obsługi klienta, a oni kaŌą mi iść do sklepu i reklamować albo odsyłać na swój koszt. Serio? Mylą zamówienia, a ja mam jeszcze za to płacić albo tracić swój czas? Å»enada, na pewno moje zakupy w tej drogerii ograniczę do minimum, skoro mają tak ‚profesjonalne’ podejście do klientów.

2025幎6月17日
5぀星のうち2の評䟡

Zamówiłam szampon przez inpost na paczkomat

Zamówiłam szampon przez strone na paczkomat. Paczka przyszła cała nie uszkodzona (tak mi się wydawało), jednak po otworzeniu okazało się, ÅŒe szampon był nie domknięty. Około 20-30 ml wylało się w paczce, a ÅŒe karton był gruby nie przeciekło na wylot i z zewnątrz wyglądał na nie naruszony. Szampon musiał być spakowany nie zamknięty, poniewaÅŒ, gdy próbowałam go zamknąć wystarczyło mocniej przydusić i się zamknął bez problemu. Nie ma opcji by po zamknięciu go sam się otworzył, ma dobry zatrzask i trzeba trochę się pomęczyć aby go otworzyć i zamknąć. Paczka w środku w ogóle nie zabezpieczona, produkt walał się luzem po kartonie. Nie polecam.

2025幎6月17日
5぀星のうち1の評䟡

Zakupy przez internet to poraÅŒka

Zakupy przez internet to poraÅŒka! Produkty są źle zabezpieczone zawsze paczka jest zalana! Dodam, ÅŒe to jedyny sklep gdzie spotykam się z czymś takim. Jak ktoś sprzedaje płynne produkty, powinien wiedzieć jak je zabezpieczyć, ÅŒeby zamówienie dotarło w całości.

2025幎5月21日
5぀星のうち1の評䟡

Facelle natural majtki menstruacyjne to

Facelle natural majtki menstruacyjne to drogi bubel, którego nawet nie moÅŒna nazwać jednorazówką. Zła rozmiarówka - kupiłam L/XL, a w rzeczywistości były mniejsze. Przy zakładaniu (!!!!!) trzaskały nitki i lamówka przy udach odeszła!!!! Jakieś stary, przeleÅŒały towar? Zdecydowanie nie warto kupować. Szkoda pieniędzy i nerwów!

2025幎5月17日

Tusz firmy Bourjois

Zamówiłam z odbiorem w Rossmannie produkty i m.in. tusz czarny Bourjois Healthy Mix.
Zawsze o tej firmie miałam bardzo dobre zdanie. Niestety ten tusz jest fatalny.
Mam wraÅŒenie, ÅŒe otrzymałam tusz juÅŒ uÅŒywany, zleÅŒały.
Nie spełnia swojego zadania, czyli wydłuÅŒania podkręcania rzęs.
Sprzedawany jest niezafoliowany więc trudno powiedzieć czy jest nowy.
Nie polecam!!!!!

2025幎4月2日
5぀星のうち1の評䟡

Byłam w kilkunastu rossmannach ale

Byłam w kilkunastu rossmannach ale takiego bałaganu jak w tym jeszcze nigdy nie widziałam , brak obsługi na sklepie jakby nikt tam nie pracował, co wiązało się z tym ÅŒe nie moÅŒna było zapłacić gotówką bo nikt nie raczył się pofatygować na kasę, poraÅŒka
Rossmann Polanica-Zdrój

2025幎4月18日

Tragedia

Tragedia, sklep internetowy to totalna poraÅŒka, nigdy nie wiesz co dostaniesz. To były pierwsze i ostatnie zakupy online, wszystko niezgodne z zamówieniem. Nie polecam, w Hebe nigdy nie było takich sytuacji i wiesz, ÅŒe produkt który chcesz kupić otrzymasz a nie losowo wybrany, który nie schodzi. Szkoda, daleko do normalnych sklepów

2025幎4月14日
5぀星のうち5の評䟡

Rossmann Koło Niezłomnych

Rossmann Koło Niezłomnych. Obsługa sklepu na najwyÅŒszym poziomie, Panie przesympatyczne, zawsze uśmiechnięte, chętne do pomocy Pani kierownik Ania - anioł. Zakupy robię głównie ze względu na miły profesjonalny personel. Gorąco polecam.

2025幎3月28日

Brak batona

Kupiłam batona dokładnie purella. Myślałam, ze wszystko jest okej, przychodzę do domu, patrzę a to nagle połowy batona brak. Proszę o sprawdzanie pełności artykułów. Nie polecam i nie pozdrawiam. Dziękuję, za nic.

2025幎3月22日

Uwaga na perfumy Aqua Di Gio Tndetne Armani 200

Uwaga na perfumy Aqua Di Gio Armani 200 ml w drogerii internetowej. Zapach słaby i trzyma niecałe 30 min. Dezodorant za 30 zł trzyma dłuÅŒej! Wstyd!!! Reklamacjka złoÅŒona- ropatrzona przez "Szanownych Zespół do reklamacji" negatywnie. Z pewnością nawet nie porównali z oryginalnym zapachem. To jest tandetna podróba za prawie 400 zł. Odradzam. Osobiści po takije ignorancji wuięcej nie kupię ÅŒadnych artykułów w Drogeriach Rossmann !!!!!!!!!!!

2025幎3月7日

Pracownicę po evencie pracowniczym

Pracownicę po evencie pracowniczym, przyszły na pobliską stację w celu alkoholizowania się do masakrycznego stanu, po czym zostawiły po sobie okropny bałagan. Cały czas siedząc dumnie z wielkimi torbami z napisem Rossmann. Dramatyczna reprezentacja firmy.

2025幎2月17日

Nie polecam zakupu Calvin Klein euforia

Nie polecam zakupu Calvin Klein euforia w rossmanie.Miałam ja dwukrotnie zakupioną w innej drogerii wiec wiem jak jest trwala. Ta z Rossmana pachnie słabiej niÅŒ mgielka z biedronki.Po złoÅŒeniu reklamacji odpowiedz: produkt pełnowartościowy,zaufani dostawcy i producenci itd.
MoÅŒe warto dostawców zmienić skoro klienci się skarŌą. Więcej ÅŒadnej wody perfumowanej tam nie kupię szkoda pieniędzy

2025幎1月1日

Maszynka do strzyÅŒenia IDEENWELT

Kupiłam dwa razy maszynkę IDEENWELT do strzyÅŒenia włosów i brody za 44,99 zł. W pierwszej, a potem w drugiej ułamała się jedna ze spręŌynek trzymających ostrze, przy normalnym stosowaniu. Wskutek tego ostrze moÅŒe spowodować przerwanie skóry i krwawienie przy próbie uÅŒywania.

W opisie maszynki powinno być, ÅŒe jest jednorazowa z taką jakością... Zdecydowanie odradzam zakup tej "maszynki".

Pięć lat temu, gdy kupiłam maszynkę tej samej firmy starczyła mi na kilka lat. Jestem rozczarowana tym, ÅŒe Rossmann dołączył do klubu producentów celowo uÅŒywających najgorszych części do swoich produktów.

2025幎1月28日

Nigdy więcej Rossmann

Byłam sceptyczna do sklepów Hebe* (mniejszy asortyment) i zachwycona Rossmannem.
Od wielu miesięcy przekonuję się w jakim błędzie byłam.
Rossmann na Grójeckiej- puste półki, nieprzyjemne pracownice. Chcą być cwane, wciskają stare, wysuszone maskary.
Rossmann na bazarze Szembeka- identycznie. Puste półki, brak cen przy kosmetykach, cwana pani w kolorowym ubraniu wciskającą wysuszoną mascarę bo -" ktoś musi kupić te pootwierane". Wyjmie nowe gdy te otwarte ktoś naiwny kupi. Nawet 1 gwiazdką to za duÅŒo.
W Hebe NIGDY mi się to nie przytrafiło.
Czy to w Warszawie czy na Pomorzu.
Miło, sympatycznie, dla dobra klienta.

2025幎1月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ