Et besÞg blev desvÊrre til en trÊls oplevelse
Min datter der er studerende var kort forbi RoyalHair en eftermiddag for at forhÞre sig om muligheden for at få hendes egen farvning af håret bragt tilbage til noget der minder om hendes egen hårfarve.
Den imÞdekommende og rare unge kvinde ved skranken kom med et bud på, hvad der skulle gÞres, og fortalte i den forbindelse at det kostede 2000 (hvilket så var ved at tage luften helt ud af min datters kÊreste som stod ved hendes side) - man skulle betale 300 i depositium ved bestilling hvilket min datters kÊreste gjorde, da pengene er ret små hos min datter.
Dagen oprandt og min datter kom til sin behandling, hvor at oraklet på salonen skulle udfÞre opgaven. Han forslog en anden behandling end min datter havde fået fortalt om ved tidsreservation, som så blev udfÞrt. Ved endt behandling lyder regningen så nu på 2495 (udover depositummet).
Der er ikke noget at gÞre - det er prisen - jeg har sÃ¥ ogsÃ¥ efterfÞlgende prÞvet at snakke med oraklet, men iflg. ham, sÃ¥ mÃ¥ dem ved kassen ikke oplyse en pris (eller der siges sÃ¥ dog senere, at i sÃ¥ fald vil det blive skrevet i bogen med reservationen) da dét personale ikke nÞdvendigvis ved hvad der skal gÞres, og det er noget han bestemmerâŠ.
Oraklet oplyser i Þvrigt flere gange under samtalen at de fleste af hans kunder slet ikke snakker, eller spÞrger til, priser hos ham, fordi bÃ¥de âhan og kunderne synes da det er pinligt at snakke omâŠ.â
Der står desuden på RoyalHair's hjemmeside under priser, at deres frisÞrer altid vil give en nÞjagtig prisberegning inden behandlings påbegyndes. Det kan man godt foranledes til at tro, er det der i denne sag blev oplyst ved tidsbestillingen - spoiler alert⊠det er det ikke!!!!
Tag dette indlÊg som en oplysning (eller advarsel) om, at forhÞre dig flere gg om prisen hos RoyalHair for at vÊre sikker på, ikke som os, at kunne stå med en regning der kan vÊre 40% hÞjere end fÞrst fortalt.
Og jeg skal ikke gÞre mig til dommer for, om prisen er retfÊrdig - det er ikke dét jeg vil berette om - jeg vil blot fortÊlle, at det er ikke altid sikkert, at den pris man får oplyst, passer på dagen.
Det oplyses desuden ved den efterfÞlgende samtale, at vedkommende ved skranken ikke har oplyst om nogen prisâŠ. det har jeg sÃ¥ to vidner pÃ¥, ikke er korrekt, og jeg kan jo sÃ¥ kun gisne om efter, at have haft samtalen, hvorfor ekspedienten siger dette ikke er blevet oplyst pÃ¥ dagen ved bestillingen
Og jeg vil gerne lÊgge hovedet på blokken overfor dette statement, at min datter vil aldrig booke tid til sådan en behandling her (som i Þvrigt er hendes fÞrste) uden at spÞrge hvad det kostede inden da. Det har hun simpelthen alt for få penge til at kunne gÞre. Hun er studerende på laveste SU ydelse, uden "tilskud" fra far og mor.
2024幎3æ4æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ