レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

EN ting er, at jeg kommer ind med Þnsket om balayage, men kommer ud derfra med mÞrkt hÃ¥r som da jeg kom ind. En anden ting er, at jeg finder service niveauet uprofessionelt idet ejerens adfÊrd er uacc... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hvis du Þnsker en lyttende og yderst dygtig frisÞr, vil jeg helt klart anbefale Stevi inde i rosengÃ¥rdscenteret i salonen Royal Hair. Med hendes erfaring og viden indenfor frisÞrfaget kan det ikke gÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

BesÞgte Royal hair i dag da min 4 Ã¥rige sÞn skulle klippes. Super hurtig service- og vi bliver endda begge tilbudt drikkevarer. FrisÞren der klippede min sÞn var sÃ¥ sÞd og snakkede med ham underve... もっず芋る

䌁業情報

1. ナニセックス 矎容院

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

FrisÞrsalon i lilla gade, Rosengårdcentret, Odende.

• ØrbÊkvej 75, 5220, Odense, デンマヌク

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 32ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg var i Kolding hos Julie

Jeg var i Kolding hos Julie. FÞrste gang er til frisÞr, som ikke er min egen mor. Jeg var lidt nervÞs, men Julie var så behagelig. Spurgte altid om det gjorde ondt og om jeg var tilpas.
Jeg er så glad for det lige var Julie der lavede babylights på mig. Super omsorgsfuld og dygtig frisÞr. Er så glad for mit hår allerede. Jeg kommer bestemt igen❀❀

2024幎7月8日

Tusind tak for din anmeldelse, rigtig god dag <3

Aldrig få fade i royal hair

Jeg bedte om en mid skin fade og få klippet lidt af spidserne på mit pandehår(det gik mig til nÊsen) jeg får så den hÞjeste High fade jeg nogen sinde har set. Jeg fik ikke engang en rigtigt fade, dat var bare Þ hår, og jeg blev klippet til 0,5 cm over Þjenbryne. Det ikke bare lige spidserne. Skulle oven i kÞbet betale 400kr som noget jeg er sten sikker på jeg selv kunne ha gjordt bedre. Personen jeg blev klippet af sad også og snakkede i telefon med den ene hånd og klippede med den anden

2024幎5月10日

KÊre Anders,

Tak for din feedback.
Vi er kede af at hÞre, at du ikke er tilfreds med dit resultat. Det er klart, at der har vÊret misforståelser omkring, hvad du Þnskede, og vi forstår din frustration.
Hos Royal Hair er vi altid opsatte på at levere et resultat, der lever op til vores kunders forventninger, og beklager at vi ikke har kunne imÞdekomme dette.
Den opfÞrsel, du beskriver med at tale i telefon under behandlingen, er bestemt ikke noget, vi kender fra vores medarbejdere, eller kunne forestille os ville foregå i nogle af vores saloner.
Vi gÞr alt hvad vi kan, for at alle vores kunder får den bedst mulige oplevelse.

De bedste hilsener,
Line, Royal Hair

Kolding hos Julie❀

Kolding hos Julie

Fik lavet babylights hos hende og jeg har aldrig vÊret gladere for mit hår!

Hun er klart en anbefaling hver hvis man Þnsker et resultat der er bedre end forventet!

Ikke sidste gang hun kommer til at farve mit hår😍😍

2024幎6月7日

Royal Hair からの回答

tusind tak for din anmeldse, vi glÊder os til at se dig igen ❀

Sara i Kolding er den bedste

De stÞrste anbefalinger til Sara i Kolding.
Jeg kom ind med 6D hair extensions som jeg har fÃ¥et pÃ¥sat i Århus. FÞr det havde jeg vÊret hos Salon 2000 i Ålestrup, hvor jeg fik farvet mit hÃ¥r i en helt forkert farve og sat extensions pÃ¥ med tape metoden.
Jeg havde de vÊrst tÊnkelig oplevelser med extensions, men Sara fik styr på det.
Jeg har fået det flotteste resultat med keratin metoden og jeg er så glad.
Derfor skal Sara have den stÞrste og bedst anbefalinger fra mig, Jeg kommer helt sikkert igen, når jeg skal rykket mine extensions op igen.
Jeg kÞrer gerne fra Holstebro til Kolding for at få den bedste vejledning.

2024幎4月24日
自発的なレビュヌ

Enormt dygtigt personale, der brÊnder for faget!

Jeg kom ind i salonen for fÞrste gang i december, for at få farvet mit hår. Jeg havde fÞr oplevet hurtige udgroninger, hvilket jeg nu har fundet ud af primÊrt skyldes frisÞrens håndvÊrk.

Nu er Sara fra Royal Hair den eneste der får lov til at farve mit hår. Hun er sindsyg dygtig, man kan tydeligt mÊrke hendes passion for hendes fag hvilket er sindsygt fedt at opleve som kunde hos hende!!!!

2024幎4月26日

Fantastisk til hårfarve

Jeg kom ind i salonen med noget af en opgave. Jeg havde hjemmefarvet mit hÃ¥r meget mÞrkt i lang tid, og ville gerne have mit blonde hÃ¥r tilbage. Jeg fik behandling af Wael, og det blevet SÅ flot (bedre end forventet) jeg er nu super glad og tilfreds.

Kan klart anbefales!!!!

2024幎4月16日

tusind tak ❀

Royal hair i Kolding

Jeg havde booket Marianna til at farve og klippe mit hår. NÞj hvor er hun dygtig, og fortÊller hver eneste step hun gÞr i sin behandling. Hun har 17 års erfaring med hår, og det kommer virkelig til udtryk i håret.
Rigtig hyggeligt at snakke med personalet som er Martin. Alt i alt rigtig god oplevelse!:)

2024幎3月23日

Royal Hair からの回答

tusind tak for din anmeldelse ❀

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse. Sara er sÃ¥ dygtig til sit arbejde . FÞrste gang at jeg kommer ind i salon med smil og kommer ud med et stÞrre smil . Mit hÃ¥r ser fantastisk ud. Kan varmt anbefale Sara, hun tryller med hÃ¥r. Simpelthen thums UP😍

2024幎3月20日

Hej Isabella. Tusind tak for din anmeldelse 🫶🏌 vh Royal Hair

Royal hair Kolding

De bedste anmeldelser herfra til Sara i Kolding. Hun var super sÞd og jeg er meget tilfreds med resultatet.
Service i top🌟. Hun hjalp sÃ¥ godt til med at finde en lÞsning til mit hÃ¥r og hvad der passede bedst. Og i sidste ende en mega flot forandring.
5 stjerne her fra 😁

2024幎3月16日

Hej Felia. Tusind tak for din anmeldelse 🫶🏌 vh Royal Hair

Royal Hair Kolding

Royal Hair Kolding
5 ud af 5 stjerner. Har fÃ¥et den skÞnneste make-over af super dygtige Sara, som jeg kun kan give den stÞrste anbefaling med pÃ¥ vejen. SkÞn behandling og super service 🀩

2024幎3月15日

Royal Hair からの回答

Hej Louise. Tusind tak for din anmeldelse 🫶🏌 vh Royal Hair.

Hold da op

Hold da op, sikker en dejlig oplevelse . Det var en fornÞjelse at fÃ¥ lavet hÃ¥r af frisÞr / stylist Sara, resultat blev STUNING, thumbs UP og kan varmt anbefale alle at komme i hÊnder pÃ¥ Sara for hun er en mirakel mager🥰
Ps. Jeg snakker om bÃ¥de hÃ¥r farvning og hÃ¥r ekstantions, Hun kan bare det hele♥

2024幎3月13日

Hej Selma. Tusind tak for din anmeldelse 🫶🏌 vh Royal Hair

Et besÞg blev desvÊrre til en trÊls oplevelse

Min datter der er studerende var kort forbi RoyalHair en eftermiddag for at forhÞre sig om muligheden for at få hendes egen farvning af håret bragt tilbage til noget der minder om hendes egen hårfarve.
Den imÞdekommende og rare unge kvinde ved skranken kom med et bud på, hvad der skulle gÞres, og fortalte i den forbindelse at det kostede 2000 (hvilket så var ved at tage luften helt ud af min datters kÊreste som stod ved hendes side) - man skulle betale 300 i depositium ved bestilling hvilket min datters kÊreste gjorde, da pengene er ret små hos min datter.

Dagen oprandt og min datter kom til sin behandling, hvor at oraklet på salonen skulle udfÞre opgaven. Han forslog en anden behandling end min datter havde fået fortalt om ved tidsreservation, som så blev udfÞrt. Ved endt behandling lyder regningen så nu på 2495 (udover depositummet).
Der er ikke noget at gÞre - det er prisen - jeg har sÃ¥ ogsÃ¥ efterfÞlgende prÞvet at snakke med oraklet, men iflg. ham, sÃ¥ mÃ¥ dem ved kassen ikke oplyse en pris (eller der siges sÃ¥ dog senere, at i sÃ¥ fald vil det blive skrevet i bogen med reservationen) da dét personale ikke nÞdvendigvis ved hvad der skal gÞres, og det er noget han bestemmer
Oraklet oplyser i Þvrigt flere gange under samtalen at de fleste af hans kunder slet ikke snakker, eller spÞrger til, priser hos ham, fordi bÃ¥de “han og kunderne synes da det er pinligt at snakke om
.”
Der stÃ¥r desuden pÃ¥ RoyalHair's hjemmeside under priser, at deres frisÞrer altid vil give en nÞjagtig prisberegning inden behandlings pÃ¥begyndes. Det kan man godt foranledes til at tro, er det der i denne sag blev oplyst ved tidsbestillingen - spoiler alert
 det er det ikke!!!!
Tag dette indlÊg som en oplysning (eller advarsel) om, at forhÞre dig flere gg om prisen hos RoyalHair for at vÊre sikker på, ikke som os, at kunne stå med en regning der kan vÊre 40% hÞjere end fÞrst fortalt.
Og jeg skal ikke gÞre mig til dommer for, om prisen er retfÊrdig - det er ikke dét jeg vil berette om - jeg vil blot fortÊlle, at det er ikke altid sikkert, at den pris man får oplyst, passer på dagen.
Det oplyses desuden ved den efterfÞlgende samtale, at vedkommende ved skranken ikke har oplyst om nogen pris
. det har jeg sÃ¥ to vidner pÃ¥, ikke er korrekt, og jeg kan jo sÃ¥ kun gisne om efter, at have haft samtalen, hvorfor ekspedienten siger dette ikke er blevet oplyst pÃ¥ dagen ved bestillingen
Og jeg vil gerne lÊgge hovedet på blokken overfor dette statement, at min datter vil aldrig booke tid til sådan en behandling her (som i Þvrigt er hendes fÞrste) uden at spÞrge hvad det kostede inden da. Det har hun simpelthen alt for få penge til at kunne gÞre. Hun er studerende på laveste SU ydelse, uden "tilskud" fra far og mor.

2024幎3月4日

Royal Hair Odense

Jeg har nu haft fornÞjelsen af at få farvet hår af Nanna to gange. Nanna og alle hendes kollegaer er alle meget imÞdekommende og super sÞde. Hun er god til vejlede og hjÊlpe med hvilke produkter der er bedst til ens hår. Begge gange er jeg taget hjem med en rigtig god oplevelse derfra.
Jeg kan klart anbefale Royal Hair <33

2023幎11月4日

Hej Anna,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft gode oplevelser med Nanna og vores team hos Royal Hair. Din ros til vores imÞdekommende og sÞde medarbejdere glÊder os meget.

Det betyder meget for os, at du har fået god vejledning og hjÊlp med produkter, der passer til dit hår. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og er glade for, at du begge gange har forladt os med en positiv oplevelse.

Tak for at vÊlge Royal Hair, og vi håber at se dig igen snart!

Royal Hair-teamet.

Royal Hair i Kolding

Jeg har haft fornÞjelsen af en fantastisk behandling af Stine i salonen i Kolding. Ved ankomst var Stine klar i den flotte salon. Stine vejleder sÊrdeles professionelt, hun er Êrlig, ydmyg og en helt igennem dygtig frisÞr. Jeg kÞrer uden tvivl vejen fra Sydfyn til Kolding pga Stine og den hyggelige stemning i salonen.

2023幎8月22日

Royal Hair からの回答

Hej Helle. Tusind tak for din anmeldelse. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen.

Vh Royal Hair.

Dejlig oplevelse at gå til frisÞren

Jeg er blevet klippet to gange af Marie Louise og hun er virkelig dygtig og sÞd til at vejlede omkring frisure og produkter til håret. Har fået en rigtig god behandling af Marie Louise der tager sig rigtig god tid til at give mig en god oplevelse. Jeg er også meget glad for så hurtigt man kan få en tid, dejligt fleksibelt når man har travlt og pludselig kommer i tanke om man gerne vil til frisÞren.

2023幎9月30日

KÊre Sia,

Tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du nÞd din tid hos os og Marie Louises ekspertise. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Royal Hair.

Marie-Louise fra royal hair i Odense

Marie-Louise fra royal hair i Odense vejledte mig grundigt og brugte god til på at snakke behandlingen igennem. Havde fået en behandling jeg var ked af ved en anden frisÞr, der ikke ville rette op på det. Men på nogle timer klarede Marie-Louise det og jeg gik fra salonen med et smil og dejlig lys balayage. Helt sikkert godt håndvÊrk og god energi i salonen.

2023幎9月28日

Hej Rikke,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glÊder os, at Marie-Louise kunne hjÊlpe dig med at få den Þnskede behandling. Vi er stolte af vores håndvÊrk og den gode energi i vores salon. Vi ser frem til at se dig igen!

Royal Hair.

De lavede mit hår helt rÞdt

De lavede mit hår helt rÞdt, selvom jeg viste billeder af mÞrkt og lysebrunt hår.

2023幎9月13日

Hej Julie,

Tak for din anmeldelse, vi sÊtter pris på din feedback. Vi beklager, at du ikke er tilfreds med din hårfarveoplevelse, selvom du selv valgte farven fra vores farvekort.

For det fÞrste Þnskede du en varm farve, og vi tilpassede den endda til en mÞrkere, varmere tone efter din anmodning. Vi har aldrig brugt en rÞd farve på dig. Vi strÊber altid efter at opfylde vores kunders Þnsker, og vi farvede dit hår med det formål at give dig en varm nuance, som du havde Þnsket.

Det er vigtigt at bemÊrke, at på intet tidspunkt udtrykte du Þnsket om lysebrunt hår, og det gav os ikke mulighed for at tilpasse farveprocessen til dette. Vi forstår, at det kan vÊre frustrerende, når Þnsker Êndres efter farvevalget.

Vi Þnsker dig dog stadig den bedst mulige oplevelse, og vi er klar til at hjÊlpe dig med at rette op på situationen. Du er velkommen til at kontakte salonen, så vi kan finde en lÞsning, der gÞr dig tilfreds med dit hår.

Vi Þnsker dig en fantastisk dag!

Med venlig hilsen,

Tak til Marie-Louise

Tak til Marie-Louise!
Jeg fik lavet reflekser i meget langt hår og er så tilfreds!! Hun tog sig tid til at forklare hvad hun gjorde og resultatet taler for sig selv!

2023幎8月14日

Royal Hair からの回答

Hej Ida. Tusind tak for din fine anmeldes.
Vi vÊrdsÊtter det rigtig meget, du må have en god dag. Vh Royal Hair.