レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

EN ting er, at jeg kommer ind med Þnsket om balayage, men kommer ud derfra med mÞrkt hÃ¥r som da jeg kom ind. En anden ting er, at jeg finder service niveauet uprofessionelt idet ejerens adfÊrd er uacc... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hvis du Þnsker en lyttende og yderst dygtig frisÞr, vil jeg helt klart anbefale Stevi inde i rosengÃ¥rdscenteret i salonen Royal Hair. Med hendes erfaring og viden indenfor frisÞrfaget kan det ikke gÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

BesÞgte Royal hair i dag da min 4 Ã¥rige sÞn skulle klippes. Super hurtig service- og vi bliver endda begge tilbudt drikkevarer. FrisÞren der klippede min sÞn var sÃ¥ sÞd og snakkede med ham underve... もっず芋る

䌁業情報

1. ナニセックス 矎容院

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

FrisÞrsalon i lilla gade, Rosengårdcentret, Odende.

• ØrbÊkvej 75, 5220, Odense, デンマヌク

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 32ä»¶

レビュヌを曞く

En virkelig god oplevelse

Jeg sad i stolen ved Marie-Louise og det var en fantastisk god oplevelse. Hun var super dygtig til at vejlede mig til hvad jeg skulle have for at rede mit hår, men samtidig også gÞre så lidt skade som muligt. Jeg vender helt sikkert tilbage til hende og til Royalhair

2023幎6月27日
Royal Hair ロゎ

Royal Hair からの回答

Hej Klara,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du havde en fantastisk oplevelse med Marie-Louise, og at hun var super dygtig til at vejlede dig om at redde dit hår og minimere eventuelle skader. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Royalhair!

Venlig hilsen,
Royal Hair.

HÃ¥r af Nanna

Jeg havde rigtig meget hjemmefarve i hÃ¥ret og var endt med faktisk at vÊre helt orange. Jeg tog til frisÞren og fik tid hos Nanna. Ærligt verdens sÞdeste pige. Hun er forstÃ¥ende og for en og lytter til en. Og endte med at komme ud af frisÞren med et smil pÃ¥ lÊben og en flot balayage uden noget orange skÊr!

2023幎6月13日

Inde hos Wael

Inde hos Wael
Havde set ham inde på TikTok op til flere gange og var nÞdt til at booke en tid hos ham, han er hjernedÞd dygtig til sit arbejdet! Jeg fÞlte mig så trygt i hans hÊnder og hans arbejde! Super nem at snakke ham, han spÞrger ind til en osv osv
Kan KUN anbefalde ham

2023幎5月31日

Balayage hos Nanna

Jeg har fået lavet balayage hos Nanna i Royal Hair. Vi startede ud med at snakke om hvad jeg godt kunne tÊnke mig at få lavet og jeg viste et billede af det jeg godt kunne tÊnke mig at ende ud med. Jeg var lidt nervÞs, da jeg aldrig har fået farvet hår fÞr, men Nanna er simpelthen så dygtig og professionel! Hun er virkeligt sÞd og jeg fÞlte med det samme at jeg var i gode hÊnder. Det endte med at blive så flot og ligner en til en det billede jeg viste til Nanna. Kan kun anbefale hende og kommer helt sikkert tilbage i hendes stol igen

Bliver en fast kunde!

Jeg bestilte en tid til en ombre og resultatet er så smukt.
Nanna som tog i mod mig giver en god vejledning og ro på, da hun er god til at sige hvad hun går i gang med.
Man fÞler sig godt tilpas i hendes selvskab og hun giver en tryghed.
KÊmpe anbefaling.
Keep the Good work!

2023幎5月19日

Resultatet er alt vÊrd

Jeg har set en masse videoer på tiktok, og billeder på insta. Wow jeg elsker resultaterne. De er mega dygtige og er altid glade og sÞde. Mega god betjening!! Priserne er alt vÊrd og helt fine, da man også får en del ud af pengene wow. Kan 100% anbefaldes.

KÊmpe Anbefaling!!!

De laver det flotteste hår nogensinde😍😍
Jeg fÞlger selv Nanna (som er en af frisÞrerne) pÃ¥ TikTok og det er sÃ¥ flot hvordan hun forvandler folk om til “prinser og prinsesser” det ser vidunderligt ud!

KÆMPE anbefaling

Jeg har ikke selv vÊret der, men fÞlger Nanna pÃ¥ tiktok. Hun virker som den skÞnneste og mega dygtig indenfor hendes arbejde! Hun ved hvad hun laver og resultaterne er mega smukke! Hvis du vil have en god frisÞr, sÃ¥ anbefaler jeg af hele mit hjerte, at tage derhen🙏🏌❀

Royal hair Nanna

Jeg fÞlger Nanna på tiktok jwg har set alt hun har gjort med hår og det er så pisse fkn flot jwg ville ha taget til royal hair men bor dsv langt vÊk men min veninde har vÊret der og hendes hår så simpelthen så mega smukt ud efter da hun havde hjemme farve i... jeg syntes simpelthen Nanna gÞr sådan et godt job i royal hair

2023幎5月11日

Nanna er pisse dygtig

En jeg kender har fået lavet hår hos hende og hun er pisse god. Hun er imÞdekommende og hun lytter til hvad det er kundernes Þnske er og hun gÞr sit aller bedste og mere for det bedste resultat. Jeg har også set hendes tik tok hvor man også kan se hvor virkelig god hun er!

Nanna honore

Nanna honore
Nanna fortjener så meget credit for det gode stykke arbejde hun laver. Hun er mega dygtig og helt sikkert det vÊrd at smutte en tur forbi hende.

Min oplevelse hos Royal Hair

Fra jeg satte mig i stolen til jeg forlod den igen, fÞlte jeg mig i utrolig trygge hÊnder! Jeg blev guidet igennem processen og jeg blev lyttet til, for at hÞrer hvilket resultat jeg Þnsket.
God stemning, Êrlig snak fra dem (hvis noget måske ville tage mere end 1 gang at opnå, eller andre ting. Som nogle frisÞrer måske ikke informere dig om inden du sÊtter dig)
Et perfekt, smukt resultat
GÞr at jeg med 110% kan anbefale royal hair

Jeg har fået lavet mit hår 2 gange af

Jeg har fået lavet mit hår 2 gange af Nanna derinde. Det er blevet super godt begge gange. Jeg er meget vanskelig og pylret med mit hår men hun forstår hvad jeg siger og overskrider ikke mine grÊnser.
Stemningen er vildt god og humÞret i salonen er i energisk og glad. Så jeg kommer gerne nÊste gang mit hår skal friskes op.

2023幎5月1日