Rigtig god service! Vi havde 13 cm hulmur og Rene var rigtig god til at vejlede os i, hvad vi skulle bruge i hulmuren, da vi skal have skiftet vinduer pÃ¥ et senere tidspunkt. Alle huller blev lappet p... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fik et udfÞrligt tilbud. Kom til tiden( fik sms om lille forsinkelse pÃ¥ dagen) Folkene fÊrdiggjorde arbejdet og alt blev som aftalt. Et ekstra plus, den endelige faktura var lidt mindre end tilbud... ãã£ãšèŠã
Fik et fornuftigt tilbud pÃ¥ en komplet isolering af et Êldre hus. Arbejdet udfÞrt til aftalt tid af engagerede, behagelige og flittige medarbejdere. Alt var velforberedt ogsÃ¥ til lÞsning af ikke kendt... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service -nem kontakt. Meget dygtige, sÞde og venlige folk der udfÞrte arbejdet. Arbejdet levede op til forventningerne. Alt i alt en virkelig god oplevelse.
äŒæ¥æ å ±
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk service -nem kontakt
Rigtig god service
Rigtig god service! Vi havde 13 cm hulmur og Rene var rigtig god til at vejlede os i, hvad vi skulle bruge i hulmuren, da vi skal have skiftet vinduer på et senere tidspunkt. Alle huller blev lappet pÊnt efter besÞg. Vi er spÊndt på at mÊrke henover vinteren, hvad det gÞr ved vores hus. Kan helt bestemt anbefale dem!
Fik et fornuftigt tilbud pÃ¥ en kompletâŠ
Fik et fornuftigt tilbud på en komplet isolering af et Êldre hus. Arbejdet udfÞrt til aftalt tid af engagerede, behagelige og flittige medarbejdere. Alt var velforberedt også til lÞsning af ikke kendte problemer. Pris som aftalt.
Super service!
Super service!
Efter en god snak på Hjallerup Marked, fik vi aftalt et tidspunkt for indblÊsning af isolering, alt var helt perfekt, og alle folk super venlige :)
5/5 herfra!
Godt arbejde og pris
Fik et udfÞrligt tilbud.
Kom til tiden( fik sms om lille forsinkelse på dagen)
Folkene fÊrdiggjorde arbejdet og alt blev som aftalt.
Et ekstra plus, den endelige faktura var lidt mindre end tilbudspris.
meget tilfreds
meget tilfreds, venlige folk. De fjernede gammel LECA isolering fra hulmuren og erstattede det med meget mere effektiv EPS isolering.
Ãrlige og dygtige
Jeg har fået hulmursisoleret mit hus som er fra 1970Žerne og jeg havde besÞg af René til en gennemgang, hvor vi talte om sagen. Det var tydeligt, at han er stolt af sit firma og står fuldt ud på mål for det arbejde de udfÞrer. Der var skriftligt tilbud og vi lavede en klar aftale om hvornår opgaven ville blive udfÞrt. På dagen for opgaven kom en ansat og gik i gang med det samme. Han var forberedt på opgaven, tydeligt erfaren og grundig og omhyggelig med tingene. Det var virkelig godt arbejde og vi er meget tilfredse med resultatet, prisen og tilgangen fra firmaet. En stor anbefaling herfra.
Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse - lige fra Rene kom på adressen fÞrste gang og vi fik en god snak om muligheder for isolering.
Dagen for isolering forlÞb glat og Micky gjorde et super stykke arbejde og virkede meget grundig.
SÃ¥ kan klar anbefale Rubi isolering
Kan kun anbefale Rubi Isolering!
Vi fik efterisoleret hulmur og etagedÊk, og fik en rigtig god og proffesionel behandling hele vejen igennem. KÊmpe anbefaling herfra!
Meget professionelt
Meget professionelt, de gÞr det godt.
Vil meget gerne anbefale Rubi ð
Fantastisk serviceminded flinke og rare , friske Gutter :)
I november havde vi Rene ( Rubi ) ude og lave et isoleringstjek på vores hus hvor vi fik bekrÊftede vores bekymringer om at der manglede en del isolering i hulmuren. Vi fik lavet en aftale om pris og dato ( 23.02 )
den 23.02.2026 09.30 kom der en fantastisk serviceminded og rar mand og bankede på dÞren. Han startede med at trÊkke slanger ud imens jeg selv gik og forstyrrede med div. spÞrgsmål. :)
efter 9 timers kamp med vores gamle hus måtte han sande at han ikke havde fået isolering ( Knauf/Kugler ) nok med og måtte desvÊrre kÞre hjem uden at have gjort arbejdet fÊrdigt.
3 dage senere ringer Rene og siger at "vi kommer i nÊste uge og ordner resten" og ganske rigtig ugen efter stod den rare mand igen med vognen i vores indkÞrsel, og gjorde arbejdet fÊrdigt.
Allerede 3 timer efter start fÞrste dag kunne vi mÊrke forskel i hytten. utrolig rar og serviceminded mand der havde tid til at forklare hvis man havde dumme spÞrgsmål ( var der mange af ;) )
Vi var og er super tilfredse med det arbejde Rubi har udfÞrt ved os :)
Min varmeste anbefalingâŠ
René og bagefter Lucas har sÞrget for efterisolering af hulmuren i mit hus. Alt er sket til UG. Flot arbejde og super god behandling. Kan kun give Rubi isolering min varmeste anbefaling.
Kompetent firma med god service
De var kompetente, kom til tiden, var hÞflige og tog desuden hensyn til at vi havde et sovende barn i baghaven, så de lige kunne ordne huset foran fÞrst. De var venlige og ryddede pÊnt op efter dem. Derudover var det en god og fair pris. Firmaet kan 100% anbefales.
Vi har haft besÞg af 2 meget flittigeâŠ
Vi har haft besÞg af 2 meget flittige fra rubi, der var ingen tvivl omkring deres kompetencer. Det hele blev klaret til UG, huset manglede rigtig meget isolering. Vi er glade for vi valgte dem, vi havde en ude til tjek og vurdering som var gratis. Vi aftalte derefter en dag hvor der kunne blive hulmursisoleret, plus at ligge op mellem gulv og loft. Vi fik en rigtig god og fornuftig pris, vÊldig hyggelige og snaksaglige mennesker.
Vi vil helt klart anbefale dem, så i kan trygt booke hos dem.
KÊmpe anbefaling herfra.
For et par mÃ¥neder siden aftalte vi en dato med René fra Rubi isolering om at fÃ¥ hulrums isoleret vores hus. ð Meget behagelig samtale og yderst kompetent. Vi har sÃ¥ i dag haft besÞg af Micki fra firmaet som skulle udfÞrer opgaven. Super proffesionel og rar. Kan til en hver tid anbefale firmaet ðªðªðª
Super god oplevelse.
Super god oplevelse.
Ekstremt professionelt og hurtigt.
Meget venlig og imÞdekommende ansatte, som med glÊde ville fortÊlle og vise processen.
Rydder op efter sig selv og efterlader huset som det så ud.
Hulmurs isoleringen tog effekt med det samme og de kolde vÊgge forsvandt.
Fik råd og vejledning til isolering under vinduer, da der ikke er hulmur grundet radiator.
Vil klart anbefale at få besÞg af René.
Ãrlige og dygtige folk
Efter to tilbud fra andre isoleringsfirmaer, der forsÞgte at sÊlge mig noget, jeg slet ikke havde brug for, fik jeg heldigvis besÞg af Rene. Her kan man virkelig stole på rådgivningen, fordi det er et firma, der også siger, hvad man ikke har brug for, selvom det potentielt koster dem en del af den indtjening, de ellers kunne have fået. Så jeg valgte dem til at isolere mit loft og de var både sÞde, hurtige, dygtige og topprofessionelle. Mine varmeste anbefalinger!
Professionel behandling
Rene samt hans medarbejdere får mine varmeste anbefalinger. Professionel rådgivning, hurtigt udfÞrsel af opgaven samt et pÊnt slut resultat. Det kan kun blive 5 stjerner herfra..
Helt fantastisk virksomhed som manâŠ
Helt fantastisk virksomhed som man mÞdte på Hjallerup marked. Kom ud for et uforpligtende tilbud og forklarede simpelt og enkelt hvad de ville anbefale. Fantastisk kundeservice. Vil helt bestemt anbefale til folk man kender
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã