レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god service! Vi havde 13 cm hulmur og Rene var rigtig god til at vejlede os i, hvad vi skulle bruge i hulmuren, da vi skal have skiftet vinduer pÃ¥ et senere tidspunkt. Alle huller blev lappet p... もっず芋る

Fik et udfÞrligt tilbud. Kom til tiden( fik sms om lille forsinkelse pÃ¥ dagen) Folkene fÊrdiggjorde arbejdet og alt blev som aftalt. Et ekstra plus, den endelige faktura var lidt mindre end tilbud... もっず芋る

Fik et fornuftigt tilbud pÃ¥ en komplet isolering af et Êldre hus. Arbejdet udfÞrt til aftalt tid af engagerede, behagelige og flittige medarbejdere. Alt var velforberedt ogsÃ¥ til lÞsning af ikke kendt... もっず芋る

Fantastisk service -nem kontakt. Meget dygtige, sÞde og venlige folk der udfÞrte arbejdet. Arbejdet levede op til forventningerne. Alt i alt en virkelig god oplevelse.

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Rigtig god service

Rigtig god service! Vi havde 13 cm hulmur og Rene var rigtig god til at vejlede os i, hvad vi skulle bruge i hulmuren, da vi skal have skiftet vinduer på et senere tidspunkt. Alle huller blev lappet pÊnt efter besÞg. Vi er spÊndt på at mÊrke henover vinteren, hvad det gÞr ved vores hus. Kan helt bestemt anbefale dem!

2026幎9月28日

Super service!

Super service!
Efter en god snak på Hjallerup Marked, fik vi aftalt et tidspunkt for indblÊsning af isolering, alt var helt perfekt, og alle folk super venlige :)
5/5 herfra!

2026幎9月11日

Godt arbejde og pris

Fik et udfÞrligt tilbud.
Kom til tiden( fik sms om lille forsinkelse på dagen)
Folkene fÊrdiggjorde arbejdet og alt blev som aftalt.
Et ekstra plus, den endelige faktura var lidt mindre end tilbudspris.

2026幎9月4日

Ærlige og dygtige

Jeg har fået hulmursisoleret mit hus som er fra 1970Žerne og jeg havde besÞg af René til en gennemgang, hvor vi talte om sagen. Det var tydeligt, at han er stolt af sit firma og står fuldt ud på mål for det arbejde de udfÞrer. Der var skriftligt tilbud og vi lavede en klar aftale om hvornår opgaven ville blive udfÞrt. På dagen for opgaven kom en ansat og gik i gang med det samme. Han var forberedt på opgaven, tydeligt erfaren og grundig og omhyggelig med tingene. Det var virkelig godt arbejde og vi er meget tilfredse med resultatet, prisen og tilgangen fra firmaet. En stor anbefaling herfra.

2026幎6月23日

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse - lige fra Rene kom på adressen fÞrste gang og vi fik en god snak om muligheder for isolering.
Dagen for isolering forlÞb glat og Micky gjorde et super stykke arbejde og virkede meget grundig.
SÃ¥ kan klar anbefale Rubi isolering

2026幎6月22日
自発的なレビュヌ

Fantastisk serviceminded flinke og rare , friske Gutter :)

I november havde vi Rene ( Rubi ) ude og lave et isoleringstjek på vores hus hvor vi fik bekrÊftede vores bekymringer om at der manglede en del isolering i hulmuren. Vi fik lavet en aftale om pris og dato ( 23.02 )

den 23.02.2026 09.30 kom der en fantastisk serviceminded og rar mand og bankede på dÞren. Han startede med at trÊkke slanger ud imens jeg selv gik og forstyrrede med div. spÞrgsmål. :)

efter 9 timers kamp med vores gamle hus måtte han sande at han ikke havde fået isolering ( Knauf/Kugler ) nok med og måtte desvÊrre kÞre hjem uden at have gjort arbejdet fÊrdigt.

3 dage senere ringer Rene og siger at "vi kommer i nÊste uge og ordner resten" og ganske rigtig ugen efter stod den rare mand igen med vognen i vores indkÞrsel, og gjorde arbejdet fÊrdigt.

Allerede 3 timer efter start fÞrste dag kunne vi mÊrke forskel i hytten. utrolig rar og serviceminded mand der havde tid til at forklare hvis man havde dumme spÞrgsmål ( var der mange af ;) )

Vi var og er super tilfredse med det arbejde Rubi har udfÞrt ved os :)

2026幎2月23日
自発的なレビュヌ

Kompetent firma med god service

De var kompetente, kom til tiden, var hÞflige og tog desuden hensyn til at vi havde et sovende barn i baghaven, så de lige kunne ordne huset foran fÞrst. De var venlige og ryddede pÊnt op efter dem. Derudover var det en god og fair pris. Firmaet kan 100% anbefales.

2026幎2月26日

Vi har haft besÞg af 2 meget flittige

Vi har haft besÞg af 2 meget flittige fra rubi, der var ingen tvivl omkring deres kompetencer. Det hele blev klaret til UG, huset manglede rigtig meget isolering. Vi er glade for vi valgte dem, vi havde en ude til tjek og vurdering som var gratis. Vi aftalte derefter en dag hvor der kunne blive hulmursisoleret, plus at ligge op mellem gulv og loft. Vi fik en rigtig god og fornuftig pris, vÊldig hyggelige og snaksaglige mennesker.
Vi vil helt klart anbefale dem, så i kan trygt booke hos dem.

2026幎1月21日

KÊmpe anbefaling herfra.

For et par mÃ¥neder siden aftalte vi en dato med René fra Rubi isolering om at fÃ¥ hulrums isoleret vores hus. 🏠 Meget behagelig samtale og yderst kompetent. Vi har sÃ¥ i dag haft besÞg af Micki fra firmaet som skulle udfÞrer opgaven. Super proffesionel og rar. Kan til en hver tid anbefale firmaet 💪💪💪

2026幎1月9日

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.
Ekstremt professionelt og hurtigt.
Meget venlig og imÞdekommende ansatte, som med glÊde ville fortÊlle og vise processen.
Rydder op efter sig selv og efterlader huset som det så ud.
Hulmurs isoleringen tog effekt med det samme og de kolde vÊgge forsvandt.
Fik råd og vejledning til isolering under vinduer, da der ikke er hulmur grundet radiator.
Vil klart anbefale at få besÞg af René.

2025幎12月3日

Ærlige og dygtige folk

Efter to tilbud fra andre isoleringsfirmaer, der forsÞgte at sÊlge mig noget, jeg slet ikke havde brug for, fik jeg heldigvis besÞg af Rene. Her kan man virkelig stole på rådgivningen, fordi det er et firma, der også siger, hvad man ikke har brug for, selvom det potentielt koster dem en del af den indtjening, de ellers kunne have fået. Så jeg valgte dem til at isolere mit loft og de var både sÞde, hurtige, dygtige og topprofessionelle. Mine varmeste anbefalinger!

2025幎10月8日