Rigtig god service! Vi havde 13 cm hulmur og Rene var rigtig god til at vejlede os i, hvad vi skulle bruge i hulmuren, da vi skal have skiftet vinduer pÃ¥ et senere tidspunkt. Alle huller blev lappet p... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fik et udfÞrligt tilbud. Kom til tiden( fik sms om lille forsinkelse pÃ¥ dagen) Folkene fÊrdiggjorde arbejdet og alt blev som aftalt. Et ekstra plus, den endelige faktura var lidt mindre end tilbud... ãã£ãšèŠã
Fik et fornuftigt tilbud pÃ¥ en komplet isolering af et Êldre hus. Arbejdet udfÞrt til aftalt tid af engagerede, behagelige og flittige medarbejdere. Alt var velforberedt ogsÃ¥ til lÞsning af ikke kendt... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service -nem kontakt. Meget dygtige, sÞde og venlige folk der udfÞrte arbejdet. Arbejdet levede op til forventningerne. Alt i alt en virkelig god oplevelse.
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk Service
Jeg kontaktede dem via deres hjemmeside, og der gik ikke mange minutter fÞr jeg havde Rene i rÞret. René kiggede ud, hvor vi gennemgik huset. Herefter lavede René et tilbud på hulmursisolering, samt isolering i etageadskillelse. Prisen var rigtig fornuftig, og vi takkede ja til det. I går var Micki og Kennet her så og udfÞre opgaven. Jeg må sige de gjorde deres arbejde super flot, og forklarede alt hvad de lavede. Omkring middag dukkede René op, og vi fik lige en snak om forlÞbet, og som de super gode chef, så havde han da mad og drikke med til sine medarbejdere. Opgaven blev afsluttet, og da vi modtog fakturaen var det ovenikÞbet blevet lidt billigere, og det kan man da ikke klage over. Vi glÊder os til vinter for at se om det har gjort noget godt for varme regningen. Vi kan 100% anbefale Rubiiso til dem der måtte have behovet. Super god oplevelse.
Claus
MÞdet med René ang efterisolering afâŠ
MÞdet med René ang efterisolering af hulmure var rigtig godt, og han kom med en - for os - rigtig god pris.
Vi blev ringet op dagen fÞr, vedr klokkeslet, og to mand kom prÊcis til tiden. Begge var meget kompetente og behagelige. Vi viste dem et sted, hvor vi mÊrkede meget kulde, og i det område blev der boret ekstra huller. De arbejdede uden pauser til arbejdet var gjort, og fugen de brugte til at lukke hullerne med, matchede så godt, at det var svÊrt at se, hvor de havde boret. En 100% god oplevelse, og allerede dagen efter kunne vi klart mÊrke forskel. Kan kun varmt anbefale firmaet.
God kvalitet og profesionalisme
Jeg har for nylig haft fornÞjelsen af at benytte Rubi Isolering til efterisolering af mit hjem, og jeg er yderst tilfreds med resultatet. Fra fÞrste kontakt med René var kommunikationen klar og professionel. Han overholdt alle aftaler, og arbejdet blev udfÞrt til tiden.
Micki og Kennet, som stod for selve isoleringen, arbejdede effektivt og sÞrgede for at rydde pÊnt op efter dem. Det er tydeligt, at teamet hos Rubi Isolering har stor erfaring inden for deres felt, hvilket gav mig tryghed gennem hele processen.
Jeg kan varmt anbefale Rubi Isolering til alle, der overvejer efterisolering. Deres professionalisme, ekspertise og fokus på kundetilfredshed gÞr dem til et fremragende valg.
Mega god service
Super god service.
Han kom som aftalt, ringede inden som aftalt, og var virkelig rar og kompetent at snakke med.
Det vi synes var mest fedt ved oplevelsen, det var at han var Êrlig og kom med gode råd.
Vores hus viste sig ikke at behÞve hulmursisolering, men i stedet kom han med tips og tricks til forbedringer ved de få kuldebroer vi havde.
Super fedt!
Fuld ud tilfreds
Fuld ud tilfreds. SÞde og kompetente medarbejdere, som udfÞrte isolering af mit loft. Til og med, gjorde de pÊnt rent efter sig. Ikke sidste gang, jeg vil anvende dem.
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!
SÞde ansatte, udstyr i top og de alle, inklusiv René er yderst kundeservice-minded og professionelle.
God pris og god kommunikation igennem forlÞbet.
Tak for en god vejledning, en god oplevelse og et godt resultat.
Mvh. ArresÞdalvej 17.12.2024.
Jeg er glad for, jeg valgte Rubi til at efterisolere mit hus
Da jeg begyndte at overveje efterisolering af mit hus, valgte jeg at benytte mig af Rubis tilbud om et gratis energitjek. Det viste tydeligt, at den gamle hulmursisolering var faldet sammen, og da René gav et godt tilbud, valgte jeg at benytte mig af det.
Han forsikrede, at de prÞvede at rydde pÊnt op efter sig udenfor, men at det kunne stÞve lidt indenfor.
Den flinke medarbejder fra Rubi kom som aftalt og lyttede venligt til mit Þnske om at passe på de sarte planter op mod huset.
Han arbejdede med stor omhu og prÊcision. Man skal se meget nÞje efter for at spotte de mange indblÊsningssteder, han hurtigt lukkede til igen, og der var stort set ikke spor i haven efter ham bagefter, selv om han havde blÊst isoleringen ind med regelmÊssige mellemrum overalt.
Som et ekstra plus kommer René gerne og tjekker isoleringen efter et års tid og efterfylder, hvis det skulle vise sig nÞdvendigt,uden beregning.
Fantastisk service og personale.
Meget professionelt og virkelig imÞdekommende personale. Jeg kunne mÊrke med det samme at hulmursisoleringen og loftsisoleringen gjorde en forskel. Stor anbefaling.
Jeg kontaktede Rubi
Jeg kontaktede Rubi, for at hÞre lidt omkring mine vÊgge i huset, om hvad jeg skal gÞre. Dagen efter kom de, og går mine vÊgge igennem. Han giver mig et tilbud, men siger at jeg skal få nye vinduer i huset fÞrst. Fantastisk vejledning, tak for det. GlÊde mig til at se dem på min adresse i lÞbe af 2025
Havde fornÞjelsen af at have René forbiâŠ
Havde fornÞjelsen af at have René forbi og tjekke hulmursisoleringen på vores hus.
For det fÞrste overholder han mÞdetid og holder dig jÊvnligt opdateret hvis der skulle ske noget i tidsplanen - kÊmpe plus.
For det andet, så tager han dig med under gennemtjek af huset, hvor han kommenterer på hvad han ser samtidig med og kommer med sine eventuelle anbefalinger.
Han fortalte at det ikke kunne betale sig for os at få lavet efterisolering for nuvÊrende på baggrund af hans tjek (Han afgav både tilbud og fortalte om hvorfor han ikke synes vi skulle).
Jeg giver René de varmeste anbefalinger.
De var gode til rÃ¥dgive hvilkenâŠ
De var gode til rådgive hvilken isolering vi skulle havde og prisen blev som aftalt super tilfreds
Hulmursisolering
En varm anbefaling herfra.
Vi startede ud med, at have et mÞde med René angående isolering af vores hus og fik på den baggrund et super fornuftigt tilbud på isolering af vores hulmur.
Dagen fÞr fik vi en besked ang. vores aftale. IsolatÞrene ankom på det aftalte tidspunkt mellem 08-08:30, og var utrolig professionelle. Der er ingen synlige spor efter det udfÞrte arbejde, alle hullerne er blevet lukket igen, og der er ryddet pÊnt op. Det hele tog knap 5 timer.
Derudover var forandringen i varmen mÊrkbar med det samme, alle rummene holder nu varmen uden trÊk.
Vi er super tilfredse. :D
Rigtig god service
Rigtig god service, René kom og tjekkede vores hus, for at se om det kunne betale sig for os, at få efterisoleret. Vi aftalte tid til at få dette gjort. Vi kan allerede mÊrke forskellen, på bÞrnenes vÊrelser. Ingen kolde vÊgge, samt lyden fra forbikÞrende er nÊsten vÊk.
Vil til en hver tid anbefale Rubi isolering.
Virkelig proff
Virkelig proff. og billigt jeg mÞdte 2 isolerings firmaer på Hjallerup marked og fik dem begge til at komme forbi og give et tilbud. Jeg endte med at spare 8000 kr. Ved at vÊlge rubi. Og René tog sig god tid og forklarede godt hvad der skulle ske og gav endda gode råd til et andet renoverings projekt jeg har gang i. Og de 2 folk der kom ud og klarede opgaven var venlige og imÞdekommende. Tilbud og faktura er 1:1 samme pris så heller ingen ''pludselig mere pris''
HåndvÊrkerne kom til aftalt tid
HåndvÊrkerne kom til aftalt tid. Hyggelige og meget kompetente håndvÊrkere. Flot oprydning efter arbejdes afslutning. Meget tilfreds med arbejdet og oprydningen efter. Kan varmt anbefale dette firma.
5 stjerner!
KÊmpe anbefaling af Rubi isolering herfra. Vi fik god service, en yderst fair pris og der blev ryddet pÊnt op, da de var fÊrdige med arbejdet hos os. Vi er meget tilfredse med det udfÞrte arbejde, og Rene var utrolig behagelig og hjÊlpsom
Fik fÞrst et godt mÞde med Réne
Fik fÞrst et godt mÞde med Réne, vi gennemgik alt der skulle isoleres og fik et meget fornuftigt tilbud. Aftalen var de skulle starte mandag morgen kl 8:30, de kom prÊcist - flot udfÞrt arbejde, og gangen op til loftet var endda stÞvsuget. De bedste anbefalinger herfra, flot service, flot arbejde og prÊcise. Venlige folk, der virkeligt ydede en flot indsats.ð
Super service,effektive mÊnd.GodtâŠ
Super service,effektive mÊnd.Godt arbejde.Kan varmt anbefales
God service, fra isoleringstjek, overholdelse af aftale til udfÞrt arbejde. Det hele efterlader et indtryk af trovÊrdighed
Vi kan kun tilslutte os alle deâŠ
Vi kan kun tilslutte os alle de positive anmeldelser, som er kommet på Rubi Isolering. Vi havde Rene forbi i december 2023 for at lave den indledende inspektion, og i januar dukkede Micki så op og efterisolerede vore hulmure. To skÞnne, kompetente personer med god humor. Vi nyder nu de ekstra plusgrader i vores hus - og meget mindre stÞj fra trafikken på vejen.
Tak for det ðð€©
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹