Rubi isolering レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service! Vi havde 13 cm hulmur og Rene var rigtig god til at vejlede os i, hvad vi skulle bruge i hulmuren, da vi skal have skiftet vinduer på et senere tidspunkt. Alle huller blev lappet p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fik et udførligt tilbud. Kom til tiden( fik sms om lille forsinkelse på dagen) Folkene færdiggjorde arbejdet og alt blev som aftalt. Et ekstra plus, den endelige faktura var lidt mindre end tilbud... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fik et fornuftigt tilbud på en komplet isolering af et ældre hus. Arbejdet udført til aftalt tid af engagerede, behagelige og flittige medarbejdere. Alt var velforberedt også til løsning af ikke kendt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service -nem kontakt. Meget dygtige, søde og venlige folk der udførte arbejdet. Arbejdet levede op til forventningerne. Alt i alt en virkelig god oplevelse.

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 16件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Fantastisk godt og reelt firma

Fantastisk godt og reelt firma. Alt spiller til mindste detalje. Høflige medarbejdere og en chef der går op i sit arbejde, ved hvad han laver og som er utrolig rar og servicemindet.

Jysk grundighed fornægter sig aldrig! :)

Mine varmeste anbefalinger af dette firma. De kommer sågar forbi efter isoleringen er blæst ind og kontrollerer/udbedre hvis der grundet svære arbejdsomstændigheder hsr været nogle få "helligdage" i arbejdet.

Bund reelle og så gør det absolut heller ikke noget, at ejeren er en herlig, varm og skøn person.

Rubi Isolering kan klart anbefales - støt de små lokaldrivende, frem for de store firmaer der har for mange jern i ilden og er på akkort, for at få plest huse blæst igennem på kortest tid.

Jeg startede med et andet firma og det var en sand katastrofe. Rubi Isolering udbedrede det hele for mig.

Jeg har fået lavet hulmursisolering samt loftisolering.

⭐⭐⭐⭐⭐ Herfra 😃

2023年12月8日

Hulmursisolering af ældre hus

Firmaet har hulmursisoleret vores hus fra 1936. Vi har fået en yderst professionel betjening og rådgivning med hensyn til valg af isoleringsmateriale m.v. De har overholdt aftaler i forbindelse med første besøg for vurdering og kom til aftalte tid og udførte opgaven. Selve opgaven blev udført effektiv og grundigt af en meget professionel medarbejder. Vi har en aftale om, at de kommer og termograferer vores hus til vinter og efterisolerer, hvis der skulle være nogle "huller".
Vi er yderst tilfredse med den service René og hans medarbejder har ydet os.

2023年9月21日

Hulmursisolering

Vi har idag haft Micki ude at efterisolere vores gamle hus. Alle aftaler er overholdt, der er ryddet pænt op. Vil altid kunne anbefale Rubi Isolering. En udpræget fornøjelse 👌🙂

2023年1月2日

Absolut topklasse

Jeg havde fornøjelsen af, at have folkene fra Rubi isolering til at rode rundt på mit loft - og jeg har kun positivt at sige. Jeg blev mødt af en ikke blot faglig dygtig men også utrolig pålidelig og menneskelig person i form af René. Der blev i den grad lyttet til mit behov, og jeg blev vejledt og informeret i et tempo og et sprog der gjorde at jeg jeg kunne vælge den løsning der var rigtig for mig. Rubi isolering var ikke blot ude på at tjene en skilling ekstra, men tog sig den nødvendige tid, for at jeg kunne vælge til og fra og derfor få den bedst mulige løsning til mig.

På selve isoleringsdagen, oplevede jeg, et venligt og hårdtarbejdende hold, som gik grundigt til værks og som ikke tog hjem, før alt var perfekt, trods opgaven trak lidt ud.

Jeg er oven ud tilfreds med det arbejde de har lavet og den høje service de leverede. Det er fagfolk, der er til at tale med, og de får min Aller varmeste anbefaling

2022年11月18日

Hulmursisolering.

Jeg kan fuldt ud tilslutte mig øvrige anmeldelser og give fem stjerner for dygtigt veludført arbejde.
Arbejdet blev udført af to venlige, imødekommende og omhyggelige håndværkere på den aftalte tid.
Desuden blev der afsluttet med grundig oprydning.
Jeg kan varmt anbefale dette firma for deres på alle planer professionelle arbejde.

2022年10月27日
5つ星のうち5の評価

Det er bare at få ringet til dem.!

Fik i januar blæst kugler ind i hulmuren, her 9 mdr. senere har jeg fået første opgørelse på varmen.
Vi var sat til at skulle 28.000 kwh. fjernvarme, men har indtil dato brugt mindre det halve i varme.

Så der er røget knap 4.500 kr. retur i varme på kontoen, så de tal taler vi helt for sig selv.

God investering og et firma der kan anbefales.!

2022年1月6日

Efterisolering af hulmur

Efterisolering af hulmur
Ved første besøg blev der foretaget en varmescanning af huset for at se, hvor der skulle efter isoleres.
Tilbud og faktura beløb var ens, selvom vi fik isoleret et ekstra sted, som ikke var med i det oprindelige tilbud.
Arbejdet blev udført professionelt til den aftalte tid.

Kan kun varmt anbefalde Rubi isolering

2022年3月26日

Bund ærligt og professionelt

I en branche, som er svær at navigere i som kunde/forbruger, er det godt med ærlige forretningsdrivende.
Rene fra Rubi isolering kom ud og skulle lave et tilbud på hulmursisolering. Han kunne hurtigt konstatere, at det allerede var isoleret. Vi havde tidligere fået tilbud fra andre selskaber som sikkert ville score en hurtig gevindst… Hvorom alting er. Kanon service.

2022年3月7日

Hulmurisolering

Har fået hulmursisoleret af Rubi, god vejledning af Rene, arbejdet udført til tiden, og i orden,- kunne ikke se nogen steder, omkring huset, de havde boret, ryddet op, super god oplevelse, kan absolut kun anbefale dette firma, og i øvrigt, virkelig god pris for arbejdet, fik 6 stjerner, hvis det var muligt

2021年7月5日
5つ星のうち5の評価

Har fået isoleret 2 sommerlejligheder i…

Har fået isoleret 2 sommerlejligheder i landejendom fra 1952. Alle aftaler men Rene fra Rubi overholdt. Han og en ansat kom og udførte arbejdet. God rådgivning inden aftale om arbejdets udførelse. Tilbudet og prisen gav ikke anledning til at hente tilbud flere steder fra. Flinke og rare mennesker at have på besøg. Professionel og god service.

2021年6月21日

Super service!

Super service!
Rene kom og gennemgik huset - det var ærlig snak hele vejen igennem, meget behageligt og man følte han var reel i hans vurdering om behovet for ekstra isolering.
Vi aftalte en tid 4 måneder senere til udførelse af arbejdet - han kom som aftalt, gennemførte arbejdet, gav melding om færdigt arbejde og kommer forbi næste år og gennemgår at det stadig er som det skal være.
Rigtig god oplevelse hele vejen igennem - kan kun anbefales!

2021年5月4日
5つ星のうち5の評価

Fuld tilfredshed og yderst behagelig oplevelse.

Rene kom og gennemgik vores hus og leverede en brugbar vejledning og tilbud. Dagen før arbejdet skulle udføres kontaktede Rene os for at høre om alt var som det skulle være jvf aftaler, samt tidspunkt og antal personer der ankom for at udføre det bestilte arbejde. Alle mødte punktligt og virkelig behagelige folk at have i sit hus. Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Rubi Isolering og glæder os til at mærke forskellen samt at hilse på Rene igen om 1 år når han kommer forbi og går huset igennem med sit termiskekamera.
Tak for en behagelig oplevelse.

2021年4月22日

Hulmurs isolering

Jeg havde René fra Rubi Isolering ude og give et tilbud på hulmursisolering af mit hus :-) (årg. 1928)

Han kom på aftalt tidspunkt. Vi fik en snak, og han kunne konstatere at der var blæst et eller andet ind i hulmuren i forvejen. Formentlig skum, som var populært i ældre huse, men som temmelig sikkert var faldet sammen af alderdom.

Vi aftalte pris og tidspunkt. Rubi Isolering dukkede igen op på aftalt tid, kæmpe plus i min optik!! :-)

René ringede dog og fortalte at der var Rockwool i væggene, og synes ikke at kunne forsvare at fortsætte arbejdet.
Hvilket er den helt rigtige måde at gøre det på, istedet for at fortsætte uden grund.

Med ærlighed når man langt! Nu ved jeg med sikkerhed hvem, der skal efter isolerer mine skunke når det skal ordnes :-)

Kan varmt anbefale dem!

2021年2月23日