Runes KÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har hermed aflsuttet mit forlÞb hos Runes KÞreskole afdeling HillerÞd. Mit forlÞb varede 2 mÃ¥neder og 1 uger. Jeg havde Selveste Rune som teori lÊrer og JÞrgen som kÞrelÊrer begge 2 kÊmpe legender... もっず芋る

Helt utrolig professionelt stykke arbejde. KÞrekort til god pris, hurtigt afviklet med alt hvad du skal bruge til ikke blot at vÊre sikker pÃ¥ vejen men ogsÃ¥ fÞle dig sikker. Sjov og hyggelig undervis... もっず芋る

Konge kÞreskole, bestod sidste Ã¥r i juni. Startede i februar men grundet en skade i armen tog det 4 mÃ¥neder. Men havde Halldor til alle kÞretimer og han var fremragende, virkelig grineren og han fyred... もっず芋る

Jeg tog mit kÞrekort hos Rune og selvom mit forlÞb har vÊret ramt af Corona lockdown, Corona sygdom mm sÃ¥ det har taget lang tid sÃ¥ har Rune formÃ¥et at holde fast i at orientere mig og bevare optim... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

Runes KÞreskole i AllerÞd...

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

169件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Runes kÞreskole er den perfekte skole

Runes kÞreskole er den perfekte skole, kunne ikke have valgt nogen bedre. HÞjt humÞr og altid glad i kasketten. Rune kommer altid med de bedste historier og kan altid få en til, at grine med sin farjokes, ej Rune kan noget med unge. Også har han nogle af de bedste kÞrelÊrer, jeg formåede at kÞre med Posten, det var de hyggeligste og sjoveste kÞretimer, som man helt kommer til at savne. Kom hurtigt igennem uden de store problemer og prÞverne kom med det samme. Runes priser er rimelige, ville endda betale mere, da der kommer en helt fantastisk og sjov oplevelse med, man ville nÊsten Þnske at, man kunne kÞre en tur med de to igen bare for hyggens skyld, kan helt klart anbefales

2022幎2月21日

100% sublim kÞreskole.

Jeg kom fra en anden kÞreskole, hvor blev ved og ved med at have kÞretimer og intet nyttet. Jeg var, blevet kÞrt helt ned mentalt af den gamle KÞrelÊre. Jeg skiftet så til Runes kÞreskole, til at starte med var jeg usikker, men det Êndret sig meget hurtigt. Jeg kunne bare mÊrke, at der bare var en tryg atmosfÊre i skolevognen. Rune er super god til, at forstå en og lÊre en at blive selvstÊndig i trafikken, og hans humor og altid gode humÞr hjÊlper også på at få tiden til at flyve når man er ude og kÞre. Jeg kan ikke andet end, at anbefale Runes kÞreskole.

2022幎1月11日

Super kÞrelÊrer.

Efter et virkelig elendigt forlÞb på en anden kÞreskole havde jeg fuldkommen mistet selvtilliden og troede aldrig, jeg ville få mit kÞrekort. Efter anbefaling kontaktede jeg Rune, og mindre end en måned efter stod jeg alligevel med kortet i hånden. Rune er en fantastisk lÊrer, og så gÞr det jo ikke noget, at han osse er sjov!

2022幎1月2日

Mere end super god

Super god, hurtig og effektiv forberedelse på det fÞrste kÞrekortet.
De går virkelig den ekstra miil for at give den bedste oplevelse det var aldrig et problem at få rykket en aftale hvis man havde en anden aftale.

2021幎12月7日
自発的なレビュヌ

fantastisk sted kan klart anbefale

et godt sted hvor der vil blive sat ekstra fokus på at man lÊrer det man skal. kÞrelÊrerne er rare og kÞre med og det er en fantastisk oplevelse og have dem ved siden af, og de hjÊlper med at lÞfter nerverne lidt.

2021幎10月30日

Runes kÞreskole

Jeg har haft en super god tid hos Runes kÞreskole, han er meget god til at forklare og finde ud af hvordan du lÊrer bedst. Han er meget god til at skaffe hurtige tider så min tid var meget hurtigt hos ham og forhåbenligt også hos jer.

2021幎10月14日

Fantastisk kÞreskole!

En virkelig god kÞreskole, med morsomme og engagerede kÞrerlÊrer. Teoritimerne var aldrig kedelige, og man fik god feedback undervejs i kÞretimerne. Bestået på under 2 måneder og overhalede dermed alle mine venner, som går på andre kÞreskoler! Kan klart anbefales!

2021幎10月10日
自発的なレビュヌ

Masser af god humor og lÊring

Hvis du elsker et godt grin og en lÊrer med hÞjt humÞr og med fagligheden i orden, så skal du klart vÊlge Rune. Han gÞr rigtig meget for, at hans elever klarer sig godt, forklarer tingene på en god måde og holder ekstra teorigennemgang med spÞrgerunde inden teoriprÞven. Hos Rune lÊrer du det, du skal og har det sjovt samtidig. Det er uden tvivl Runes fortjeneste, at jeg klarede teori og den praktiske prÞve i fÞrste hug. Runes kÞreskole kan jeg klart anbefale!

2021幎9月7日
自発的なレビュヌ

Jeg tog mit kÞrekort hos Rune og selvom

Jeg tog mit kÞrekort hos Rune og selvom mit forlÞb har vÊret ramt af Corona lockdown, Corona sygdom mm så det har taget lang tid så har Rune formået at holde fast i at orientere mig og bevare optimismen.
Rune er sjovt selskab men 100% seriÞst med sin undervisning og kÞrsel.
Rune gÞr alt for hurtige prÞver selvom det giver transporttid.
Jeg vil anbefale alle at tage kÞrekort hos Rune

2021幎7月3日

Perfekt!

Fantastisk oplevelse!

1000-tak til Rune for hans evig engageret teoriundervisning samt ro og tillid i de praktiske lektioner. Dette gjorde uden tvivl hele forskellen mellem blot et kÞrekort og den gode oplevelse jeg havde plus et kÞrekort!
Runes engagement kommer tydeligst til udtryk ved hans vilje til at yde den ekstra indsats som sikre den helt optimale ro og forberedelse omkring prÞverne.

Tak for et perfekt forlÞb der blev tilpasset til mig, mine kompetencer og min kalender.

2021幎6月23日