Har hermed aflsuttet mit forlÞb hos Runes KÞreskole afdeling HillerÞd. Mit forlÞb varede 2 mÃ¥neder og 1 uger. Jeg havde Selveste Rune som teori lÊrer og JÞrgen som kÞrelÊrer begge 2 kÊmpe legender... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Helt utrolig professionelt stykke arbejde. KÞrekort til god pris, hurtigt afviklet med alt hvad du skal bruge til ikke blot at vÊre sikker pÃ¥ vejen men ogsÃ¥ fÞle dig sikker. Sjov og hyggelig undervis... ãã£ãšèŠã
Konge kÞreskole, bestod sidste Ã¥r i juni. Startede i februar men grundet en skade i armen tog det 4 mÃ¥neder. Men havde Halldor til alle kÞretimer og han var fremragende, virkelig grineren og han fyred... ãã£ãšèŠã
Jeg tog mit kÞrekort hos Rune og selvom mit forlÞb har vÊret ramt af Corona lockdown, Corona sygdom mm sÃ¥ det har taget lang tid sÃ¥ har Rune formÃ¥et at holde fast i at orientere mig og bevare optim... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Runes KÞreskole i AllerÞd...
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Verdens mest tålmodige kÞrelÊrer
Rune han er en lille gave. Han kunne lave hvad som helst og at han har valgt at arbejde som kÞrelÊrer, er en lille venlighed, han gÞr verdenen.
Inden jeg overhovedet tilmeldte mig, ringede jeg til ham. Jeg var meget bange for at skulle lÊre at kÞre og skulle lige hÞre, om han var til at holde ud OG om han var klar på sit livs udfordring! Jeg troede, jeg ville få fat i en telefonsvarer, så jeg var uforberedt, da han tog telefonen.
âDetâ Runeâ.
âÃ
h, gud, Þhhh...â.
âNej, det er ikke Gud, det er bare Runeâ.
Og sådan var det hele vejen igennem.
Jeg ved ikke, hvordan man bliver så venlig og tålmodig, som Rune er, men det er umenneskeligt, hvad man kan byde ham af sammenbrud, skÞre sprÞgsmål og dårlig kÞrsel uden at han fortrÊkker en mine. Han kan lÊre enhver at kÞre bil. Fem stjerner og lidt guldglimmer til ham!
Rune er utrolig imÞdekommende
Rune er utrolig imÞdekommende, vittig og tålmodig!
Kunne ikke have håbet på et bedre forlÞb. En kÊmpe anbefaling herfra.
Sjov, hyggelig og professionel
Helt utrolig professionelt stykke arbejde. KÞrekort til god pris, hurtigt afviklet med alt hvad du skal bruge til ikke blot at vÊre sikker på vejen men også fÞle dig sikker. Sjov og hyggelig undervisning, samt en underviser der er klar på tasterne når der skal bookes prÞver. Man får nÊsten ikke lyst til at bestå, blot for stadig at kunne kÞre med Rune.
Hvis du leder efter en kÞrelÊrer så slutter din sÞgen her
5/5 stjerner ððœðð
Runes kÞreskole er det bedste valg jeg har taget! Jeg havde researchet en del omkring div. Skoler, da jeg tilfÊldigt blev sat i kontakt med Rune via en fÊlles bekendt. Jeg startede hos Rune et par dage efter, og selv under Coronaefteråret med kÊmpe mangel på teori- og kÞreprÞver, var jeg fÊrdig og havde mit kÞrekort på prÊcis 30 dage.
Rune er sÞd, sjov og virkelig dygtig til det han laver. Han er god til at forstå hver enkelte elev og sÊtte sig ind deres behov, hvilket resulterer i et sindssygt godt samarbejde og fÊrdigtresultat. Derudover er det tydeligt at Rune er gået ind i det for menneskerne og oplevelsen, frem for pengene, hvilket gÞr man er sikker på ikke at komme ud på den anden side med en ubehagelig oplevelse, og en kÊmpe ekstraregning.
Jeg vil give min stÞrste anbefaling til Runes KÞreskole, både for kvaliteten på deres produkt men i den grad også lÊrerne.
Rune er en rigtig god kÞrelÊrer derâŠ
Rune er en rigtig god kÞrelÊrer der både er god til at lÊrer fra sig og samtid forstår ikke at gÞre undervisningen kedelig.
Fantastisk kÞrerskole
Runes kÞrerskole er både for eleven der gerne vil have det overstået hurtigt, mig selv på lige knap en måned. Men også eleven der hellere vil tage det over en lÊngere periode.
Rune er en kÞrelÊrer der er glad og smilene og gÞr det for at kunne sÊtte dit barn sikkert ud i trafikken.
kan kun anbefale KÞreskolen.
100p den vildeste kÞreskole
Jeg har vÊret rigtig glad for Runes KÞreskole, som tager sig god tid til en, og er rigtig rar og sjov at sidde ved siden af i bilen. Kommunikationen mellem mig og rune var ogsÃ¥ god, man kan altid forvente hurtigt svar. Jeg bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve i 1. ForsÞg hvilket jeg stÊrkt takker Rune forðªðœ
Rune er en fantastisk flexibleâŠ
Rune er en fantastisk flexible kÞrelÊrer, der slet ikke dÞmmer folk, og faktisk lÊrer folk at kÞrer bil
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã