Dejlig sejltur på M/S Sagafjord Utrolig venligt personale samt mad af en kvalitet man ikke ser hvor som helst. Kommer helt sikkert igen.
sejltur med Mors Dags arrangement ðž En helt igennem skÞn oplevelse! Turen bÞd pÃ¥ ro og stilhed, hvor man virkelig kunne nyde den smukke natur omkring os. Maden var lÊkkert anrettet og smagte fanta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sejltur Sankt Hans aften 2023. Rigtig fin sejltur, men maden var en rigtig dÃ¥rlig oplevelse. Rodet forret, endnu mere rodet og extrem kedelig hovedret, kÞdet var sejt og der manglede lidt s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig dejlig mad og en flot tur med Sagafjord pÃ¥ en fantastisk forÃ¥rsdag. Ved bordet fik vi bÃ¥de vegetar (asparges) + skaldyr til forret. SvinekÊbe til hovedret og dessert, petit Four samt ost da d... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De maritime omgivelser og sejlturen med den fantastiske udsigt fra fjordsiden er perfekt til en anderledes afholdelse af et arrangement eller mÞde. Spis desuden en lÊkker frokost eller aftenmenu på vores restaurant ombord på skibet.
Vindeboder 18, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
- booking@sagafjord.dk
- sagafjord.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Sankt hans aften 2024
Sankt hans aften 2024, det var en utrolig god oplevelse. Vi blev hjulpet i bookingen, fik hurtigt svar og hjÊlp. Der blev taget godt i mod os og maden var virkelig lÊkker med b.la RÞget krondyr, hj. Lavet chips, kalve culotte og jordbÊr grÞd med hyldebÊr flÞde. Vinmenuen var godt tilpasset og det var gode vine, solen blev skudt ned virkelig hyggelig tradition.
Vi havde alle en virkelig god oplevelse og vi skal helt sikkert ombord igen :-)
DÃ¥rlig kommunikation om venteliste
Ud fra jeres svar af 5/6 på min anmeldelse fra den 4/6 kunne det se ud som om vi har smÞlet med betalingen. Det er dog på ingen måde tilfÊldet. Det er i Þvrigt Êrgerligt at vi er nÞdt til at kommunikere via offentlige kanaler (FB og trustpilot) for at få svar. Som nÊvnt kunne betalingen ikke gå igennem, og min veninde sendte jer i stedet en mail den 14. maj med vores Þnsker til smÞrrebrÞd og spurgte til, hvordan hun kunne betale.
Så uanset hvad årsagen til problemer med online-bekrÊftelse og -betaling har vÊret, har der vÊret god tid til at udrede problemet (hele tre dage) så vi kunne have nået det inden fristen den 17. maj. Men I svarede ikke på mailen. Min veninde ringede ydermere til jer den 16. maj (dvs. stadig inden for fristen) hvor hun fik oplyst, at der ikke var et bord til os. Hvordan kan det vÊre, at vi ikke havde et bord, når fristen for svar var den 17. maj?
Ikke noget sÊrligt
Noget hverdagsagtig mad (porchetta) og meget afmålte portioner (knap en skive kÞd til hver person).
En god oplevelse
En fantastisk god oplevelse til påskefrokost langfredag, Meget lÊkker frokost og betjeningen var bare i top, der var tid til lidt sjov, hvilket gjorde vores tur ekstra god.
En oplevelse som jeg varmt kan anbefaleð€©
SkÞn frokost med de bedste råvarer
SkÞn frokost med de bedste råvarer. LÊkkert og indbydende. Serviceminded personale fra start til slut.
En hyggelig sejltur.
Anbefales helt sikkert.
NÊsten til et 12 tal. Vi var til kagebord sÞndag den 12
Vi var til kagebord sÞndag den 12. November 2023. Båden lå i havnen hvilket var hyggeligt med god udsigt til vandet. Fint kagebord med rigeligt kage til alle og der blev fyldt op undervejs. Fint dÊkket borde.
Men hvor er det dog en uskik at gÊsterne skal gå til kagebuffeten med den samme tallerken. Har du levnet noget af en kage bÊrer du den med frem og tilbage hver gang du henter kage. Der var en del bÞrn med og deres tallerkener lignede en pose med madaffald og alligevel gik de frem og tilbage og stablede mere kage ovenpå de rester de havde spist af.
Få nu en stabel tallerkener ved buffet så man tager en ny hver gang man henter kage. Så meget mere hygiejnisk. Og tjenerne havde rigelig tid til at samle brugte tallerkener ind. Giver lidt mere opvask men sender så godt signal til gÊsterne. Og så burde der nok have vÊret noget håndsprit.
Men ellers var vi meget tilfredse.

M/S Sagafjord ããã®åç
Sejlads på fjorden aflyst. Ingen depositum retur
INGEN SEJLADS, MEN HELLER INGEN REFUNDERING AF DEPOSITUM.
Pas på når I booker bord til en sejlads med spisning på M/S Sagafjord. "Sejlads" er nemlig ikke ensbetydende en tur på ud fjorden.
20. oktober 2023 stormede det så meget, at skibet blev i havnen. Det fandt jeg ud af forlods, da jeg ringede om formiddagen for at hÞre om sejladsen var aflyst. Sejlturen ud i fjorden var aflyst, men M/S Sagafjord fastholdt reservationen og dermed depositum, da der stadig ville blive serveret mad på det stilleliggende skib i havnen.
PÃ¥ hjemmesiden skriver de:
Sejlende restaurant
M/S Sagafjord En oplevelse på Roskilde Fjord.
"BelÞbet på 139 kr. pr. person, dÊkker sejladsen. I forbindelse med sejladsen (...) Maden er lavet fra bunden, af udvalgte danske sÊsonråvarer og afspejler de omkringliggende omgivelser I vil opleve på jeres tur med Sagafjord.
"Sejlads", "Sejlende" fremgår flere gange ligesom den "oplevelse man vil få på turen og fjorden"
I vores tilfÊlde var der udsigt til INGEN sejlads og INGEN tur på fjorden, men blot et restaurationsbesÞg på et skib ved en kaj i Roskilde Havn.
Jeg synes det er, at strÊkke den når man fastholder, at det er det samme produkt som jeg har reserveret pladser til og derfor ikke vil refundere depositum.
I henviser til afbestillingspolitikken, men den forholder sig ikke til om I skal leverer en sejlads eller ej (smart). Den fortÊller blot, at afbestilling fra kundens side skal ske rettidigt.
Jeg synes ikke det er ordentligt og jeg synes jeres beskrivelse på hjemmesiden er stÊrk misvisende.

M/S Sagafjord ããã®åç
Nyd mad, skib og sejltur men tjek lige din regning.
Vores valg af stjerner afspejler den vÊrdi, som mad og smuk sejltur var for os.
Familien havde givet vores forÊldre en familietur med Sagafjord i gave ifm deres diamantbryllup.
Vi fik en fin velkomst på det smukke skib, og sejlede en smuk tur i fuld sol. Frokosten var både smagfuld og meget smukt anrettet. Vi oplevede desvÊrre problemer med serveringen, som virkede lidt tilfÊldig, og det var også lidt Êrgerligt for os, at man havde valgt at dele vores selskab på 12 personer ved 2 borde. Kaffen var kedelig tynd (40kr pr kop), og der var ikke nok kage til alle, men heldigvis var mange af os mÊtte efter frokosten.
Til slut et godt råd: husk at se regningen godt igennem inden du betaler.

Trist oplevelse
Har mange gange vÊret forbi Sagagjord, men det har I nu sat en stopper
for. Synes da lige I skulle vide hvorfor.
Fra vi sÊtter os og har bestilt drikkevare til forretten står på bordet,
går det 1 time. Da tjeneren skal fortÊlle om maden, så kan han ikke
huske hvad vi skal have.
Da hovedretten kommer på bordet er den lunken, vi har intet til at at
tage den med, så efter flere forgÊves henvendelser til personalet må vi
bruge vores gafler.
Vi har kun vand på bordet og forsÞger at bestille vin til maden, men
efter en halv time opgiver vi også dette.
Vi har et barn med som får bÞrnemenu. Alligevel servere de i fÞrste
omgang voksendesserten og kan slet ikke forstå der skulle vÊre noget
andet til bÞrn.
EfterfÞlgende kontakt til firmaet bekrÊftede den manglende lyst til at tage sig af deres kunder.

Vild oplevelse
God service og lÊkker mad!ð meget fedt koncept, jeg er vild med at sejle!

Stor fremdrift
Siden sidst jeg var på sagfjord har de oppet sig meget. Både maden, de Þkologiske råvarer og betjeningen var i top.
Rigtig dejlig oplevelse!

Hyggelig stemning
Hyggelig stemning, god betjening og virkelig lÊkker mad med gode kvalitetsråvarer.
Der var krÊset med maden og de umiddelbart småportioner mÊttede alligevel rigtig godt.
Kan klart anbefaletð

vi kommer igen
En fokost tur med et selskab på 10 personer, hvor vi havde en fin oplevelse. Vi nÞd maden og udsigten det hele forgik i et dejligt tempo vi havde tid til snak så alt i alt en dejlig oplevelse.
Hans

M/S Sagafjord ããã®åç
En rigtig dejlig frokosttur med gode fortÊllinger undervejs . Dejlig mad og god betjening.
En rigtig dejlig frokosttur med gode fortÊllinger

M/S Sagafjord ããã®åç
Sejltur Sankt Hans aften 2023.
Sejltur Sankt Hans aften 2023.
Rigtig fin sejltur, men maden var en rigtig dårlig oplevelse.
Rodet forret, endnu mere rodet og extrem kedelig hovedret, kÞdet var sejt og der manglede lidt sauce.
Desserten var skilt og uspiselig.
Vi havde bestilt 1 vegetar meny, det var de samme kedelige overkogte grÞntsager som vi andre fik og prisen var den samme
Betjeningen var også en rodet affÊre, med dårligt forberedte personale.
Arrangementet kostede 1000 pr person hvilket var alt alt for dyrt.
Vi kommer ikke igen.
Kan ikke anbefales

Firma arrangement i sÊrklasse
Havde booket en salon til et firma arrangement for 34 personer.
Vi fik en oplevelse der oversteg alle vores forventninger. Personalet var utroligt imÞdekommende og leverede en service helt i top.
Maden var af hÞj standard. og smagte fantastisk.
De var så venlige at hente dem der var på dÊkket for se på udsigten og informere om at maden blev serveret, så alle var samlet ved serveringen.
Jeg kan kun anbefale at man booker dem til en lignende arrangementer.

Aflysning igen igen !!!
Vi har nu 2 gange booket en frokostsejlads ( gave til vennepar) der er blevet aflyst hhv 8. og 14. Juni. Vi får ingen trovÊrdig forklaring på aflysningerne og har idag forsÞgt at få telefonisk kontakt mhp ny booking ( en dag, hvor vi kan vÊre sikre på, at de sejler), men opgav efter at have ventet 53 minutter som nr 1 i telefonkÞen. Man må undre sig over, hvad der sker på Sagafjord!!! Det varer lÊnge, fÞr vi igen kontakter Sagafjord.

M/S Sagafjord ããã®åç
Aflyser al sejlads, og informerer ikke !!
Vi har booket en aftensejlads 6. juni i forbindelse med min kones 25 års jubilÊum, og i den forbindelse betalt depositum.
Vi har sendt mails og ringet for at give besked om endeligt antal deltage (16 eller 17), men har ikke kunnet komme i kontakt med jer.
Da vi så tjekker jeres hjemmeside i dag kan vi se, at al sejlads er aflyst til og med 9. juni. Det er i sig selv Êrgerligt og beklageligt, men at I ikke giver besked til kunder der har booket er simpelthen ikke i orden. Kunne jeg give minus 200 stjerner ville jeg gÞre det.

Bestemt et besÞg vÊrd.
Vi havde en skÞn forårsaften på vandet. Smuk tur med lÊkker mad og drikke.
Vi fik både serveret vegetarisk (asparges) og skaldyr til forret.
Hovedretten var svinekÊber, desserten en koldskÃ¥ls panna cotta og petit four samt ost til at runde en skÞn aften afð€©
Bestemt et besÞg vÊrd.

M/S Sagafjord ããã®åç
Frokost menuen var ganske god
Frokost menuen var ganske god, selv om vi ikke fik serveret alt som stod på menuen. Og vegetar retten kunne vÊre bedre.
Men det er en utrolig flot tur, god plads ved bordene og udsigt til begge sider.