Vandaag telefonisch contact gehad met Casper de Vries. Ondanks dat we niet tot een deal zijn gekomen vanuit onze kant. Wil ik wel even aangeven dat Casper de Vries ons vriendelijk te woord heeft gest... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
zojuist gebeld door een opdringende verkoper die mij al helemaal kende en mij het bevel gaf te stoppen met scannen (op internet) met geen hij vertelde. Het zou beter zijn voor mij als ik hem zou laten... ãã£ãšèŠã
Mevrouw is gebeld namens Essent, maar dit bleek Saldeerplan te zijn. Adviesgesprek is betaald, maar afspraak is door hun zelf geannuleerd. Mevrouw heeft aangegeven woonachtig te zijn op een flat. W... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ahlam heeft mij even geleden heel erg goed geholpen met alles. Ik kan haar nog steeds bellen of appen, ze helpt me altijd met alle vragen. Ook is haar collega van de financiële dienst super behulpza... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Oplichting
Oplichting. Helaas erin getrapt en 249,- lichter voor een "onafhankelijk adviseur" Omdat anders de energierekening 80,- a 90,- per maand hoger zou uitvallen. Adviseur aan huis gehad en deze wil je even zonnepanelen, warmtepomp en thuisbatterij aansmeren.
21/4/26 Bijzonder toch nadat er diverse negatieve beoordelingen zijn, er een dag later louter positieve reacties zijn met 5 sterren.

Saldeerplan ããã®åç
Trap er alsjeblieft niet in
Trap er alsjeblieft niet in. Ze beweren dat we een mail hebben gehad maar deze hebben we nooit ontvangen. Daarna blijven ze door gaan met dat je alleen telefonisch een afspraak kan maken en dat je eerst 249 euro moet overmaken voordat er een afspraak ingepland kan worden (een energie check of isolatie check word door veel bedrijven gratis aangeboden)
Ook willen ze een afspraak inplannen binnen de herroepingstermijn zodat je de afspraak niet kosteloos kan annuleren en je geen geld terug krijgt. Ik hoop hiermee veel mensen te kunnen waarschuwen!!! Lees eerst goed de voorwaarden voordat je ergens een digitale handtekening onderzet. Dit bedrijf blijft namelijk telefonisch zeggen dat er geen tijd meer is en dat het allemaal nu direct geregeld moet worden.
Ook klopt het adres niet wat er op hun website staat. Op dit adres zit een ander bedrijf volgens Google en Google maps.
PAS OP!

Scam
Scam. Let op. Ik werd gebeld over een email 'van Stedin' over verhoging energiekosten. Ik kon een afspraak maken om verhoging kosten uit te stellen. Ik had nooit een email gekregen. Het werd mij verteld dat ik niet meer online een afspraak kon inplannen, maar dat het telefonisch nog kon. Ze hadden al veel van mijn details. Ik werd wantrouwig en de call beëindigd. Ik heb Stedin gebeld om mijn vermoedens te bevestigen. Het blijkt een bekende scam te zijn.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ