Banner for Sappa

5,523
TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Av princip lämnar jag inga omdömen. Omdömeskulturen är mig förhatlig. Utvisa den till USA, därifrån den kommer. De tre * är för att jag antar att jag måste lämna stjärnor och det motsvarar neutralt =... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det började med att jag ringde för att säga upp mitt abonnemang. Hade en gammal box till tv´n. Jag blev erbjuden ett bättre pris på abonnemanget samt en ny dosa att koppla in istället för boxen som de... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Hade lite klydd att logga in första gången. Gick inte att logga in med fyra sista för någon anledning, så jag skapade lösenord via hemsidan. Det gick dock inte att logga in med det nya lösenordet,... もっと見る

5つ星のうち1の評価

När det är något som inte fungerar så är eran support under all kritik hur kan det ta en månad och fortfarande fungerar inte tv så jag har sagt upp abonnemanget idag orkar inte vänta längre hur skulle... もっと見る

企業情報

1. インターネット プロバイダー
  2. ケーブル会社
  3. インターネット サービス プロバイダ
  4. 移動体通信事業者
  5. 映画のストリーミング サービス

当該企業による記述

Hej, det är vi som är Sappa! En kundvänlig och stabil telekomoperatör som levererar bredband, TV, streamingtjänster och telefoni till ca 500,000 hushåll i Sverige. För oss är det viktigaste att du får tjänster som är stabila, självklara och kraftfulla – lite som rinnande vatten. Det ska bara fungera, vara enkelt att använda och till ett vettigt pris. Vi erbjuder bredband i flera hastigheter, från 100 upp till 1000 Mbit/s, alltid med en kraftfull router som komplement. På tv- och streamingsidan hittar du allt från sport i världsklass på Viaplay och TV4 till underhållning från SkyShowtime. Vår kundsupport når du varje dag — oavsett om det är helg eller röd dag har vi någon på plats för att svara på dina frågor, för vi vet hur viktigt det är att din uppkoppling alltid fungerar.

まあまあ

(5,523)

過去12か月のレビュー数: 933

レビューを書く

Toppen!

Det fungerar bra på flytt! 👍

2026年7月9日

Sappa からの回答

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att flytten gick smidigt och att allt fungerar som det ska. Det gläder oss att vi kunde hjälpa till.

Fungerar som förväntat

Fungerar som förväntat, lite segt om TV:n inte är av senare modell

2026年7月2日

Sappa からの回答

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse!

Vad roligt att höra att tjänsten fungerar som förväntat. Tack också för din kommentar om prestandan på äldre TV-modeller, vi uppskattar all feedback som hjälper oss att fortsätta utveckla våra tjänster.

Tack för att du är kund hos Sappa!

Trevlig och tillmötesgående personal

Trevlig och tillmötesgående personal, som förstod mina önskemål och uppfyllde dem. Samma dag efter avtalsskrivande, kunde de även ändra en detalj i avtalet enligt mitt önskemål.

Sappa からの回答

Stort tack för dina fina ord och för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme!

Det gläder oss att höra att du fick ett trevligt bemötande och att vi kunde hjälpa dig utifrån dina önskemål. Att vi dessutom kunde justera avtalet samma dag är precis den service vi vill erbjuda våra kunder.

Tack för ditt förtroende och varmt välkommen till Sappa!

5つ星のうち2の評価

Dålig websida samt omotiverad UC.

Strul med Websidan. Dom tog en UC trots att jag hade signat upp (utan att betala till Sappa) med den lokala nätverksoperatören.

Hej Bengt,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att beställningen inte gick smidigt och att du upplevde problem med vår webbplats.

Vi tar med oss din feedback och ser över hur vi kan göra informationen tydligare. Har du fortfarande frågor kring din beställning är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig gärna.

5つ星のうち1の評価

Eurosport via Sappaplay i IPhone…

Eurosport via Sappaplay i IPhone fortsätter å lagga. Gjorde felanmälan igår då det är precis lika dåligt via min Sappaplay i Apple TV men nu är det alltså vi IPhone. Sitter mitt i en av Sveriges stora städer med full 5G Mottagning. Hackar car 15s upp några ord upprepas. Så irriterande. iOS och app uppdaterade..

Sappa からの回答

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du har problem med Sappa Play, särskilt när du försöker titta på Eurosport.

Jättebra att du gjort en felanmälan, vi hoppas att det löst sig för dig med allt. Har det inte gjort det får du jättegärna ringa in till vår kundsupport som hjälper dig att felsöka varför det skulle kunna vara så.

Ha en fortsatt fin dag!

Bra start

snabbt och tydligt

2026年7月1日

Hej Jan-Erik,

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du fått en bra start och att du upplevde processen som snabb och tydlig. Vi hoppas att du kommer att trivas som kund hos oss.

Önskar dig en fin dag!

5つ星のうち5の評価

Snabb kontakt på tel bra o lättfattlig…

Snabb kontakt på tel bra o lättfattlig information o snabb leverans

2026年7月8日

Hej Lena,

Stort tack för dina fina ord och för att du tagit dig tid att lämna en recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet, informationen och den snabba leveransen. Det uppskattar vi verkligen och hoppas att du får fortsatt glädje av våra tjänster.

Icke nöjd

Icke nöjd. Synd att min tidigare leverantör blev uppköpta av detta värdelösa företag.

2026年7月8日

Hej Niclas,

Tack för din recension. Det är tråkigt att höra att du känner så. Vi tar din feedback på stort allvar och vill gärna förstå vad som gjort dig missnöjd. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice, så hjälper vi gärna till och ser om vi kan hitta en lösning.

5つ星のうち3の評価

Jag har inte valt Sappa då det ingår i…

Jag har inte valt Sappa då det ingår i det utbud som finns i min bostad (hyresbostad). Tråkigt dock att både eurosport1 och eurosport2 försvann vid övergång från analog till digital sändning.

2026年7月7日

Hej Göran,

Tack för att du delar med dig, och såklart kan det kännas tråkigt med förändringar i ens utbud.

Om du är intresserad av att lägga till kanalerna igen har vi ett tilläggspaket som heter TV Fem Flex. Där kan du lägga till fem extra kanaler till ditt basutbud, bland annat de kanaler du skriver ovan. Dessutom kan man byta ut kanalerna varje månad om man vill prova lite olika. Om du är intresserad av detta är det bara att teckna detta på sappa.se eller höra av dig till oss så hjälper vi dig med det.

Har SAPPA 5

Har SAPPA 5. Den prishöjdes till 223 kr/mån från rabatterade 99 kr/mån.
Ni meddelade inte kostnadsökningen vilket stör mig som trogen kund sedan ni kom till efter Svenska programcentralen.
Mvh Viking

Hej Sune,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för att du har varit kund hos oss under så lång tid, det uppskattar vi verkligen.

Jag kan se att du fått hjälp med ditt ärende, men har du några som helst funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss igen.

Hej Karin,

Stort tack för dina fina ord. Vi blir väldigt glada att höra att du fick ett bra bemötande, det är precis så vi vill att kontakten med oss ska kännas.

Tack för att du valde att dela med dig av din upplevelse!

Bra bemötande

Bra bemötande

Hej Gunilla,

Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet från oss. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna din feedback!

5つ星のうち1の評価

Har gått rakt in och blivit en del av…

Har gått rakt in och blivit en del av de sämsta delarna av internetleverantörer.

Saker man kan leta på om man söker efter Bahnhof och Upphovsrättsmaffian. Sappa är en del av den maffian.

Sappa からの回答

Hej! Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi beklagar att du har en negativ upplevelse av Sappa.

Om det är något specifikt i din tjänst eller upplevelse som du vill att vi tittar närmare på är du varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi gärna till och besvarar dina frågor.

5つ星のうち3の評価

Förlorade Danmark tv 2 samt tv 1.

Förlorade Danmark tv 2 samt tv 1.
Förlorade Eurosport, kan inte se bla. Wimbledom tennis. Surt

2026年6月27日

Hej Anette,

Tack för ditt omdöme. Vi förstår att det känns tråkigt att förlora kanaler som du uppskattar, särskilt när det gäller innehåll som Danmark TV2, TV1 och Eurosport med stora sportevenemang som Wimbledon.

Om det är så att du är intresserade av att lägga till de kanalerna har vi ett paket som heter TV Fem Flex. Detta ger dig tillgång till 5 stycken extrakanaler som du själv väljer och kan byta varje månad. Teckna det på webben eller hör av dig till oss så hjälper vi dig med det.

Det var mycket som inte va bra

Det var mycket som inte va bra
svårt att ställa in kanaler
varför måste jag byta ett fungerande bredband

2026年6月27日

Hej Lasse,

Tack för din feedback. Tråkigt att höra att du upplevt problem med att ställa in kanalerna och att bytet av bredband har känts besvärligt. Vår ambition är att göra övergången så smidig som möjligt och vi hjälper gärna till om du behöver hjälp eller har frågor kring dina tjänster.

Kontakta gärna vår kundservice så ser vi till att hjälpa dig vidare.

Kanon.

Väldigt bra företag och bra personal.

Sappa からの回答

Stort tack för dina fina ord! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både vår service och vårt team. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Önskar dig en fin dag i solen!

Enkla och kontaktbara

Enkla och kontaktbara. Aldrig några problem eller krångligheter.

2026年7月2日

Hej Gunilla!

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplever oss som enkla att ha att göra med och att kontakten med oss fungerar smidigt. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt för våra kunder, så det betyder mycket att du delar med dig av din upplevelse.

Nöjd kund

Bra bemötande och Sappa’s program har fungerat bra utan krångel så är väldigt nöjd och kan verkligen rekommendera dom.

Sappa からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme och det femstjärniga betyget! Det gläder oss att höra att du är nöjd med bemötandet och att våra tjänster har fungerat smidigt. Precis så ska det vara!

5つ星のうち1の評価

MIN STREAMINS TJÄNST FUNGERAR INTE …

MIN STREAMINS TJÄNST FUNGERAR INTE BARA KANAL 1-18 GENOM BRF MYRAN KUNDNR 479377

Sappa からの回答

Vad jag kan se på din kundprofil har du fått hjälp med ditt problem, för så ska det självklart inte vara. Skulle det inte vara löst eller om du har några andra funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundsupport igen så hjälper de dig med ditt ärende.

Sämre på allt

Jag har Telenor idag och när jag nu tittar på vad ni erbjuder så är ni ju sämre på allt.
Det enda som ni nog är bättre på än Telenor är att ni har digital TV även på den del som vi får genom Föreningen Tegen. Detta berör dock inte mig då jag idag har en inspelningsbar box från Telenor och vill ha samma lösning hos er. Tråkigt bara att er tjänst är så mycket sämre och jag kan inte välja att behålla Telenor.

2026年7月1日

Hejsan!

Tack för ditt omdöme till oss på Sappa.

Jag kikade igenom din kundprofil och ser att vi redan har varit i kontakt med dig, och att vi då bjudit dig på en kostnadsfri och inspelningsbar digitalbox! De senaste åren har efterfrågan av inspelningsbara boxar varit väldig begränsad - men hos oss på Sappa är vi alltid måna om göra allt vi kan för att möta våra kunders önskemål!

I vår senaste hårdvara, TV-huben, som vi lanserade förra året lagras istället innehållet automatiskt i upp till 14 dagar, vilket gör att du kan se om dina favoritprogram och spola tillbaka utan att behöva spela in dem manuellt. Men vi har förståelse för att detta inte är samma upplevelse som en traditionell inspelningsbar box och tar med oss din feedback.

Vi strävar alltid efter att gå det lilla extra steget för våra kunder i både kundkontakten och i våra tjänster. Vi kommer att kontakta dig under dagen för att se om det finns något annat vi kan göra för att förbättra din upplevelse av Sappa.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。