SassyLAB.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Altid en fornÞjelse at handle i jeres webshop 👍👍👍👍👍. Har handlet rigtig rigtig mange gange hos sassylab 🌞🌞🌞🌞🌞 og er aldrig blevet skuffet eller fÞlt mig dÃ¥rligt behandlet 🌻🌻🌻🌻🌻. En posi... もっず芋る

Det er en god og hurtig hjemmeside med gode filtreringer. Varen svarede fuldstÊndig til beskrivelsen (sÃ¥ helt ny ud pÃ¥ billederne og var det ogsÃ¥ da varen blev modtaget). Afsendelse var lynhurtig. Jeg... もっず芋る

The website is user friendly, you can easily look for something and the description covers the key information. Shipping was fast and safe, and the clothes were nicely packed, clean, no defects and... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har netop modtaget de flotteste og mest velholdte ACNE stÞvler til en fantastisk god pris - ser nÊsten ud som nye. KÞb, levering samt gratis fragt har fungeret til perfektion 👍Og sÃ¥ gik der blot to... もっず芋る

䌁業情報

1. 叀着店
  2. 衣料品店
  3. リサむクル ショップ

圓該䌁業による蚘述

SassyLAB er et online univers til gensalg af brugte tÞjskatte, sko, tasker og tilbehÞr. Vi giver forbrugeren mulighed for at sÊlge tÞj der ikke lÊngere bliver brugt. Den prisbevidste forbruger kan kÞbe kvalitetstÞj til meget lavere priser, og samtidig bidrage til at passe på miljÞet, ved at kÞbe brugt frem for nyt. Vi sÞrger for at hver eneste vare som vi lÊgger online, er nÞje gennemgået for fejl og er i så god en kvalitet, at du let kunne tro at varen var ny. Alle varer bliver udsat for vores Êgtheds-test, og vi sÊtter en stor Êre i, at sÞrge for at vi ikke sÊlger falske produkter.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

SÊlg ikke dit tÞj her!

SÊlg ikke dit tÞj her!
Jeg kÞbte i god tro en sÊlgerprofil og leverede mit tÞj til salg via SassyLab.
Jeg har aldrig fået en krone igen, selvom de har skrevet at dele af tÞjet er solgt.
De svarer ikke på mail eller telefon, og nu har de nedlagt mit sÊlger-id uden afregning.

2022幎12月21日

God, Êrlig og bÊredygtig virksomhed

Det har vÊret en rigtig god oplevelse fra start til slut at handle hos SassyLAB. Fin hjemmeside der er nem at navigere rundt i. Der er et godt udvalg af second hand af god kvalitet. Jeg fik mine varer i lÞbet af et par dage. Måtte desvÊrre sende dem tilbage, da de ikke matchede mig, og der var lynhurtig returnering af det indbetalte belÞb. Der har vÊret god kommunikation med virksomheden hele vejen igennem. 5 velfortjente stjerner til SassyLAB og det sÞde personale. Det er ikke sidste gang, jeg handler her.

2023幎11月17日

MÞl Þdelagde min vÊrgelÞse garderobe

MÞl Þdelagde min vÊrgelÞse garderobe. Mere herom lÊngere nede i min positive anmeldelse af sassylab.

Det med at kÞbe tÞj - kan forekomme vanskeligt, når der ikke er noget fysisk "prÞverum" på netsiden. tÞjet skal jo gerne sidde rigtigt og i mit tilfÊlde viste det sig som ventet at Êrmegab skal lÊgges lidt op. Bukserne det samme.

sassylab.dk's ordknappe og nÞgterne beskrivelse savnede måske en henvisning til kropstyper som f.eks slim fit, regular fit etc. og hvad er "L" her? YS ... L? Men hellere for stor en for lille: Det kan altid lÊgges ind mens det modsatte er vanskeligere hen til "umuligt".. Blazeren passer fint. For 20-30 år siden havde den vÊret for stor men nu passer den. Bliver lidt rund med alderen. Blazeren: hvilken årgang (og proveniens) for klassisk snit, fine detaljer, lÊkker metervare. Mangler det tekniske ord for vÊvningen.

Blazeren: Gode anskuelige fotos, også i close-up. Birger Christensens stangtÞj med YSL pret-a-porter pour homme fra 1990erne? Jo, den eksklusive, ubrugte klassiske Yves Saint Laurent pour homme blazer viste sig selvfÞlgelig (faktuelt deklareret på snippen) af ren ny uld. Et kup.

Oscar Jacobsen-bukserne her er med en tilpas "bredde" i buksesnittet, desvÊrre uopdrivelige i nutidens herrekonfektion, hvor buksemoden desvÊrre er "smurt på", så bukserne strÞmpeagtigt skal hives på og trÊkkes af, med eller uden elasthan stretch eller riiiisj!! en kÊmpeflÊnge over knÊet eller ... vÊre sig sort (eller navy) light wool, kogvask chinos, stift kradsende jeans eller mix wool antrÊk for flagermus-flaksende bank-ansatte bedemÊnd.

Alternativt tilbyder Sassylab et gunstigt greb i tidslommen. Efter tekstile skatte! Det kan stÊrkt anbefales.

Det var de MØL - og sÃ¥ det kropsnÊre snit i nyt herretÞj - der fik mig pÃ¥ sporet af sassylab. MÞl-huller spolerer glÊden ved fin uldvare. Sassylabs.dk's tÞj dufter rent og uden spor efter mÞl-imprÊgnering eller bedÞvende perklorÊthylen, Zylen-, benzin-, og andre renseri-dunster.

Men. Her er mit råd mod mÞl. Pak tÞjet tÊt ind når det ikke bruges. Dragtposer med lynlås! MÞl går kun i animalske fibre! men de er også nysgerrige og rejselystne og ligesom deres larver (som spiser i ulden (keratin). De er som sagt krÊsne! Enten til uld, pels eller silke.

Når jeg nu får tÞjet retur fra forandringsskrÊdderen ... sprayer jeg en smule fortyndet (og sammenrystet!) kamferolie på et lille stykke stof, som jeg nu vikler omkring hullet i dragtposerne, dér hvor bÞjlen stikker ud eller op - kamfer nok til at skrÊmme mÞl vÊk. Sådan et stykke stof imprÊgneret med kamfer (eller Êgte lavendelolie) kan også ligge i bunden af dragtposen og sende dampene inde i dragtposen; når tÞjet skal bruges skal det fÞrst lige luftes. MÞl er natsvÊrmere og skyr lys men også en kold kÊlder. DE kan i naturen sÊtte sig i dovendyrets pels (i Mellemamerika) men går efter pelsaffald. Uld klippes fra lammets pels, mohair, angora, lama osv. Uldstrik eller kamgarn er en slikbutik ud fra mÞllets synsvinkel. Kamferolie eller lavendelolie - og så i med lynlåsen! Rose eller geranium dur ikke, lugten skal vÊre rive i lungerne. Ikke Marilyn Monroes "two drops of Chanel No. 5", men kamferolie på de små 10 ml flasker fra Urtegården eller en helsebutik. Holder de frygtede mÞl på afstand, bedÞver, lammer og drÊber dem uden at skade miljÞet, modsat pesticider. Lavendelolie kan bruges og lugter mindre skrapt end kamfer.

Super-hurtig levering af GLS
 Oscar Jacobson ... gÃ¥ uden om flag store butikken. Og giv Saint Laurent ”not without Yves” forlÊnget liv! YSL er jo udÞdelig oppe i sin himmel nu femten Ã¥r efter sin dÞd her pÃ¥ jorden (01.06.2008), udÞdelig som hans klassiske, eksklusive dessiner. Ingen chinos, jeans eller hÊttetrÞjer slÃ¥r fÞlelsen af at vÊre velklÊdt. Gumbas siger YSL ... Oscar Jacobson ... du kan nu gÃ¥ ud i din dag med fornyet energi. I tanke og sind. Forvandlet, forÊdlet.

Når jeg har talt knapperne, vender jeg stensikkert tilbage til sassylab. Genbrugstanken lÊnge leve. TÞj frembÊres her på en bÊredygtig måde. Fra en taknemmelig kunde. Venligst, Gumbasmanden

2023幎10月23日

Stort udvalg

KÞber nÊsten kun genbrugstÞj, og når jeg mangler noget specielt er det dejligt at udvalget er stort, online og til hurtig levering.

2023幎10月16日
自発的なレビュヌ

Et nyt sted for mig ( i hvertfald for

Et nyt sted for mig ( i hvertfald for mig ) hvor jeg har kÞbt nogle gode genbrugs varer til en god pris - varerne var fulgt tilfredsstillende.
Den sÞde video som lageret sendte mig, om at nu var mit kÞb pakket og klar til at sende, var en fin ide - jeg fik en fÞlelse at der er mennesker bag, mit kÞb - det virker, for jeg vil tjekke hos SASSYLAB fÞrst fÞr jeg ser andre steder 👍😁

2023幎10月9日

SÊlg ikke tÞj her.

SÊlg ikke tÞj her.
Jeg går ind for genbrug og vil gerne samtidigt gerne sÊlge det gode mÊrketÞj der skal videre. Men fÞler mig til grin her.
Som sÊlger er ingen betalinger kommet til den aftalte tid. Det har krÊvet både flere mails og telefonopringninger. Venligt loves man pengene, men det sker ikke de fÞrste gange.
Afregningsprocenten er i min salgsperiode Êndret fra ca 50% til variabel. Ved sidste afregning får jeg nÊrmest kun 10% af mine samlede salg. Jeg er chokeret.
Jeg har solgt varer for 1937,25kr og får udbetalt 219kr. Dvs at Sassylab tager nÊsten 90%. Når det også koster at oprette og indlevere, er der til sidst ikke meget tilbage.
Det skal sÊlgere vide.
Jeg håber oprigtigt at det er en fejl og at der rettes op på det.

2023幎9月29日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。