SassyLAB.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Altid en fornÞjelse at handle i jeres webshop 👍👍👍👍👍. Har handlet rigtig rigtig mange gange hos sassylab 🌞🌞🌞🌞🌞 og er aldrig blevet skuffet eller fÞlt mig dÃ¥rligt behandlet 🌻🌻🌻🌻🌻. En posi... もっず芋る

Det er en god og hurtig hjemmeside med gode filtreringer. Varen svarede fuldstÊndig til beskrivelsen (sÃ¥ helt ny ud pÃ¥ billederne og var det ogsÃ¥ da varen blev modtaget). Afsendelse var lynhurtig. Jeg... もっず芋る

The website is user friendly, you can easily look for something and the description covers the key information. Shipping was fast and safe, and the clothes were nicely packed, clean, no defects and... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har netop modtaget de flotteste og mest velholdte ACNE stÞvler til en fantastisk god pris - ser nÊsten ud som nye. KÞb, levering samt gratis fragt har fungeret til perfektion 👍Og sÃ¥ gik der blot to... もっず芋る

䌁業情報

1. 叀着店
  2. 衣料品店
  3. リサむクル ショップ

圓該䌁業による蚘述

SassyLAB er et online univers til gensalg af brugte tÞjskatte, sko, tasker og tilbehÞr. Vi giver forbrugeren mulighed for at sÊlge tÞj der ikke lÊngere bliver brugt. Den prisbevidste forbruger kan kÞbe kvalitetstÞj til meget lavere priser, og samtidig bidrage til at passe på miljÞet, ved at kÞbe brugt frem for nyt. Vi sÞrger for at hver eneste vare som vi lÊgger online, er nÞje gennemgået for fejl og er i så god en kvalitet, at du let kunne tro at varen var ny. Alle varer bliver udsat for vores Êgtheds-test, og vi sÊtter en stor Êre i, at sÞrge for at vi ikke sÊlger falske produkter.

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

401件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk at jeg lige fik det

Fantastisk at jeg lige fik det tÞjmÊrke, jeg gerne ville have - og så fik tÞjet liv igen!

2023幎6月1日

SassyLAB.dk からの回答

åååh hvor skÞnt, vi kÊmper hver dag for at bekÊmpe tÞjspild, så din anmeldelse gjorde os helt vildt glade <3
Tusinde tak

Det er lidt blandede fÞlelser jeg har

Det er lidt blandede fÞlelser jeg har omkring min shopping oplevelse. Konceptet er jo godt og de ting jeg modtog er også brugbare. Mit store problem ligger i at beskrivelserne og billederne ikke stemmer overens med det jeg forventede jeg havde bestilt.
Kjolen så ud til at vÊre sort chiffon og stod til at vÊre sort. Den er så grÞn. Samme kjole stod også til at vÊre som ny. Jeg fandt madpletter på (disse kunne vaskes af) og små huller og trådutrÊk i materialet. Den er stadig brugbar, MEN den kan ikke beskrives som ny. Det samme galt en jakke hvor foret var fnuldret. Den var også beskrevet "som ny". Jeg har ikke noget imod at kÞbe brugt tÞj, som har lidt brugsspor. Men jeg synes det er dårlig stil, når beskrivelserne ikke passer til produktet.

2023幎5月28日

Hej Kirstine,
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os på Trustpilot. Det er vi rigtig glade for.

Jeg er ked af den dårlige oplevelse du har haft, og jeg er også Êrgelig over, at du ikke har kontaktet os omkring den dårlige oplevelse, så vi kunne hjÊlpe dig.

Der er INGEN tvivl om, at det er uacceptabelt hvis vi sender varer ud, som enten har pletter, er gået i stykker, hvor det ikke fremgår af vores beskrivelse, eller hvis vi har registreret varen med en forkert farve.

Jeg vil meget gerne tilbyde dig, at vi betaler for at du sender kjolen retur, og så tilbagebetaler vi det fulde belÞb til dig. Du har i Þvrigt altid 30 dages returret - også hvis vi ikke har begået nogen fejl, og du blot ikke Þnsker varen alligevel.

Jeg håber at du vil rÊkke ud til os, via e-mail (kundeservice@sassylab.dk) eller telefon (31130006), så vi kan hjÊlpe med at sikre at du får en god oplevelse ved at handle hos os.

Mange hilsner
Thomas

SassyLAB.dk

Fantastisk

Super hjemmeside. PrÞvede det af, da genbrug pÃ¥ nettet er lidt af et sats men ved mulighed for returnering pÃ¥ hele 30 dage var det vÊrd at prÞve. Har ikke fortrudt og har modtaget nogle meget fine vare til en god pris og der var en rigtig god beskrivelse af varerne. God kundeservice og hurtig levering. SÃ¥ god oplevelse at jeg bestilte igen. Har nogle fÃ¥ vare til returnering og det forestiller jeg mig ogsÃ¥ gÃ¥r nemt. Fantastisk koncept der er vÊrd at stÞtte op om 👍

2023幎5月26日

SassyLAB.dk からの回答

Hej Sarah. Vi er helt vildt glade for at au har taget dig tid til at skrive og anmelde os. Tusinde tak for det og for de fine ord, de betyder rigtig meget for os.
Hav en dejlig dag

Kh Stine

Super god oplevelse jeg fik kÞbt det

Super god oplevelse jeg fik kÞbt det slips jeg lige manglede til et bryllup. Havde ellers vÊret rundt i flere forretninger, men kunne ikke finde noget der passede til mit jakkesÊt..

2023幎5月19日

Hej Claus.
Det er skÞnt at lÊse din anmeldelse af os. Tusinde tak for de fine stjerner.

KH Stine

Jeg kan kun tilslutte mig de 2 andre

Jeg kan kun tilslutte mig de 2 andre “leverandÞrer” til SassyLAB. Jeg har ogsÃ¥ sendt en del varer, alle i gode mÊrker/kvaliteter og kan se at det meste er solgt. Jeg fÃ¥r heller ingen afregning og heller ingen svar pÃ¥ mine mails. Skammeligt at et ellers godt koncept skal ÞdelÊgges af uÊrlighed.

2023幎5月24日

Manglende afregning

Godt koncept, men som sÊlger er det nÊrmest umuligt at få nogen kontakt med SassyLab.
Har solgt flere produkter i 4 kvt. 2022 og mangler fortsat afregning. Man får intet svar på ens henvendelser.
Dejligt at i har travlt, men god service omhandler også ens leverandÞrer. Dem glemmer i fuldstÊndigt, måske bevidst.

2023幎5月22日
自発的なレビュヌ

Super fin oplevelse som kÞber 👍🏻

Super fin oplevelse som kÞber 👍🏻 hurtig betjening og sending. TÞjet er i meget fin stand til en billig penge ☺

2023幎5月9日

Hej Emma.
Så dejligt at lÊse din sÞde anmeldelse man tak for den <3

Virkelig nemt og hurtigt

Virkelig nemt og hurtigt. Jeg bestilte nogle bukser hos dem og de er så fine og de sender også en lille videohilsen😊

2023幎5月2日

Hej Frida.