SchÞnemann & Brodersen Biler A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min 5 handel ved Michael fra SchÞnemann og Brodersen. Hentet idag, og som sÊdvanlig en fuldkommen, helt igennem kanon oplevelse. Simpelthen AAAAA+++++ - ALT fungerer bare hver gang, kommunikation,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte i gÃ¥r en BMW 525i hos SchÞnemann & Brodersen Biler af Robin, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Hele oplevelsen var prÊget af sublim service fra start til slut. Robin var... もっず芋る

䌁業が回答したした

De skÞnneste mennesker, du kan stole pÃ¥ og som gÃ¥r hele vejen for dig som kunde. Alt gik smidigt, hurtigt og vi fik en bil, der var langt finere end forventet - sÃ¥ vi er meget glade for den fine... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg blev i fredags den lykkelige ejer af en BMW i4 M50 Gran Coupé! PÃ¥ de 8 dage der gik, fra jeg sÃ¥ bilen pÃ¥ nettet, til jeg stod med nÞglerne i hÃ¥nden, fik jeg en helt outstanding service. Robin v... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞭叀車ディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Rendyrket Passion ! Vi er importÞr og forhandler af biler i Premium segmentet. Vi udbyder primÊrt - og har specialiseret os i - biler fra de tyske mÊrker Mercedes, BMW, Audi, VW og fra svenske Volvo. Vi er passionerede omkring det vi laver. For bilerne, men ogsÃ¥ i forhold til dig som kunde. Vi Þnsker et tillidsfuldt og langvarigt kundeforhold. Det vil du, som kunde, opleve igennem et hÞjt engagement, oprigtig interesse og ikke mindst rettidigt omhu. Vores vision er helt klar. Vi Þnsker 100% glade kunder! Og fÞrst nÃ¥r vi har solgt bil nummer 2 til dig, sÃ¥ ved vi, at vi er lykkedes. Det krÊver commitment, kundefokus, de rigtige biler og ikke mindst, at du kan stole pÃ¥, at det vi siger, det stÃ¥r vi ved. Vi er nemlig med dig hele vejen! Alle vores biler pÃ¥ lager er primÊrt hÃ¥ndplukket i Danmark, Sverige, Tyskland, Belgien og Holland. HÃ¥ndplukket ud fra, hvordan vi mener bilen skal vÊre specificeret og altid med en historik, som vi kan stÃ¥ inde for. Helt simpelt, vi kunne aldrig drÞmme om at kÞbe en Premium bil til lager, som vi ikke selv kunne tÊnke os at kÞre i. I daglig tale kalder vi det helt simpelt for “RENDYRKET PASSION”. Det er vores lÞfte til dig og det vi gÃ¥r pÃ¥ arbejde for hver dag! Velkommen hos SchÞnemann & Brodersen A/S

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Perfekt oplevelse

Skulle kÞbe brugtbil, endte dog ikke med at kÞbe bilen her. Men oplevelsen var super god. Yderst behagelig og professionel behandling, hvor rådgivningen fra Hans var essentiel i valget af vor kommende bil. De er helt klar et besÞg vÊrd.

2022幎7月4日

Hej Henry,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det vÊrdsÊtter vi hÞjt.

Og tillykke med jeres valg af bil, som jeg håber I bliver rigtigt glade for.
Vi håber at vi ses en anden god gang.

Mvh. - og god sommer
Hans
SchÞnemann & Brodersen Biler A/S

SÃ¥ fik man igen en bil fra SchÞnemann &

Så fik man igen en bil fra SchÞnemann & Brodersen. Utrolig god service og alt spillede fra prÞvetur til levering. Jeg kan kun varmt anbefale at kÞbe/lease bil fra dem, man vil ikke fortryde det.

2022幎2月4日

SchÞnemann & Brodersen Biler A/S からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse og ikke mindst ord ! De gÞr os ufatteligt glade og stolte. Tak for at I igen valgte os som leverandÞr til jeres bil.

Bedste hilsner
Hele teamet hos SchÞnemann & Brodersen Biler A/S

Meget fin kÞbsoplevelse og after sales

Meget fin kÞbsoplevelse og after sales service
Jeg kÞbte en lÊkker BMW 440 X-drive convertible af Michael, blandt andet fordi bytteprisen på min byttebil var bedre end andetsteds.
EfterfÞlgende fandt vi at motoren var defekt og skulle ombyttes, hvilket blev gjort uden omkostninger for mig, og i fuld overenesstemmelse med reklamationsretten.
Sådan skal det vÊre - tak for jer.

2022幎1月4日
自発的なレビュヌ

Den bedst bilkÞbsoplevelse nogensinde!

Vi kÞbte en nÊsten ny Audi E-tron hos SchÞnemann & Brodersen Biler. Hele kÞbsoplevelsen fra start til slut, var yderst behagelig og meget imponerende fra Michael Brodersens side. Vi var nye i det med at kÞbe en brugtbil, men Michael var Êrlig og meget forklarende under hele processen. Hvilket var en positiv oplevelse for os. Vi har på intet tidspunkt oplevet en anmassende bilsÊlger, som blot skulle sÊlge os et produkt... tvÊrt imod! Har vi oplevet en passioneret bilsÊlger, som har brugt en masse tid på at sikre vi havde en god mavefornemmelse med bilkÞbet både fÞr og efter slutseddelen var underskrevet. Slutteligt, udviste Michael endda så meget overskud, at selv en urealistisk deadline for leverance af bilen med alle de forskellige dele vi havde tilkÞbt, også blev leveret til den Þnskede dato.
Vi er meget imponeret over Michael's indsats! Vi vender gerne tilbage igen, når Audi'en engang skal udskiftes. Tak for en fantastisk kÞbsoplevelse, Hilsen Cathrine og Rasmus :-)

2021幎11月8日

SÞgte pÃ¥ nettet efter en Bmw 320 d med

SÞgte på nettet efter en Bmw 320 d med M pakke, denne havde SchÞnemann & Brodersen stående. Efter flere mails med dem besluttede jeg mig for at handle med dem uden at have set denne, men den levede op til det som de havde beskrevet, så endnu engang tak for handlen. Mvh. Jean & Per

2021幎11月6日
自発的なレビュヌ

Det har vÊret en positiv oplevelse at

Det har vÊret en positiv oplevelse at handle med SchÞnemann & Brodersen Biler A/S.
Jeg er blevet behandlet godt, fået svar på mine spÞrgsmål og fÞlelsen af en god reel handel af en fejlfri bil.
Jeg kan kun give firmaet mine anbefalinger.

2021幎10月16日
自発的なレビュヌ

Super service hele vejen igennem

Jeg handlede bil hos SchÞnemann & Brodersen Biler omkring 1 juli 2021 og kan helt klart anbefale dem og den service jeg fik. Hans SchÞnemann var og er utrolig imÞdekommende og trovÊrdig. Den oplevelse jeg havde der og også efter at jeg var kÞrt ud af deres udstillings hal gÞr at jeg helt klart handler min nÊste bil hos SchÞnemann & Brodersen Biler A/S

2021幎10月6日
自発的なレビュヌ

Vi har netop handlet bil hos Michael

Vi har netop handlet bil hos Michael fra SchÞnemann & Brodersen Biler, og har så absolut fået en helt fantastisk behandling hele vejen igennem.
Michael har fulgt op med det samme på vores henvendelser og et ord er et ord. Vi kan på det varmeste anbefale denne forhandler, vores nÊste bil bliver helt bestemt fra SchÞnemann & Brodersen.
Stor tak til dig Michael for et fantastisk samarbejde, vi ses snart igen
Mvh Mai-Britt og Kim

2021幎7月30日

SeriÞs

SeriÞs, serviceminded og ansvarlig forhandler. Jeg ville med glÊde kÞbe bil her igen.

2021幎7月15日

SchÞnemann & Brodersen Biler A/S からの回答

Tusind tak for de flotte ord, Jonas. HaŽ en dejlig sommer, og vi glÊder os til at se dig igen.

Mvh.
Michael
SchÞnemann & Brodersen Biler A/S

Det er det bedste sted jeg nogensinde

Det er det bedste sted jeg nogensinde har handlet bil. Den behandling vi fik fra da vi kom fÞrste gang til vi stod med nÞglerne til valgte bil var fantastisk. Min nÊste bil kommer derfra igen .

2021幎4月7日

Tusinde tak for din fine anmeldelse Sune! - Og endnu engang, tak for tilliden 😊

Fantastisk og varm kundeservice

Jeg kÞbte min bil i marts og fra fÞrste prÞve tur blev vi mÞdt af en utrolig behagelig sÊlger Hans. Hele vejen i forlÞbet var Hans god til at holde os informeret og bilen blev leveret som aftalt.
SÃ¥ jeg er en meget glad kunde og er rigtig glad for min lille racer 😉og kan varmt anbefale andre at kÞbe bil her. De forstÃ¥r at yde en fantastisk kundeservice
Mange hilsner
RacertÞsen