Trakassering
Ni ringer konstant från olika nummer trots att jag har tydligt sagt ifrån era undersökningar upprepade gånger! Ren trakassering! SkÀrpning! Deltagandet Àr frivilligt och inget annat!
Statistiska centralbyrån (SCB) Àr en myndighet i Sverige som producerar officiell statistik. Befolkning, arbetsmarknad, export, import, BNP och inflation (konsumentprisindex) Àr exempel på områden som vi tar fram statistik om.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
Ringer konstant och Àr fruktansvÀrt irriterande
Tydligen har Göteborgs universitet anvÀnt SCB för att skicka ut enkÀter via myndighets eposten.
EnkÀten handlar tydligen om
VÀldigt lÀskigt Àr dock att SCB, och GBG Uni, samlar in ens personuppgifter (via BankID eller Freja eID)?
HandlÀggaren var envis som en
blodigel. Hon har ringt 5-6 ggr på en vecka Àven nÀr jag befann mig på semester utomlands, sena kvÀllar också. I och med att de inte begriper att man inte få trakassera mÀnniskor genom att ringa flera ggr i olÀmpliga tider. Att nej betyder nej, inga svar betyder också nej. Det enda som gÀller antar jag Àr att be JO granska deras sÀtt att driva verksamheten. Den statistik vill de helst slippa..Men jag har kontaktat JO. Om flera reagerar kommer JO att begripa att metoden Àr usel för att bygga förtroende med medborgarna.
Skickar brev och ringer, konstant. Det finns inget slut för dem. Sjukt störande, blockar deras nummer men ÀndÃ¥ ringer dem gÃ¥ng pÃ¥ gÃ¥ng. 7e gÃ¥ngen de ringer och slutar inte, börjar tro att de Àr dumma i huvet och inte fattar att man inte villð€
Jag har redan sagt till dom att jag INTE vill bli kontaktad av dom, men dom ignorerar det bara och kontaktar mig endå.
Och nÀr jag sa till snubben som ringde mig den andra gången att jag INTE vill bli kontaktad och att det Àr bÀttre att lÀgga den tiden på någon annan Àn att konsant plåga mig. Då höjde snubben rösten och började argumentera istÀllet. Påstod att jag måste manuellt ringa dom och avanmÀla mig, rena bs, jag har redan sagt till dom att jag INTE vill bli kontaktad och det ska rÀcka!
Jag har varken tid eller energi att slösa på meningslösa argument då jag har viktigare saker att göra, som t.ex mina studier, så jag la på och blokerade nummeret.
KONTAKTA INTE MIG IGEN!!
LÀmnar en inte ifred. Ringde mig i flera månader, och nÀr jag en dag råkade svara så undra dom om jag ville komma in å svara på frågor eller om jag ville göra det över telefon. Dom gav inte alternativet att man inte behövde, jag sa att jag inte ville svara på några frågor och dom sÀger att dom ska höra av sig igen. SÀmsta skiten jag varit med om
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã