Alleen bij Schrama. Ik zocht een bijzondere kersenboom die wel geadverteerd werd bij andere firma's, maar telkens stond er: niet leverbaar. Ook geen wachtlijst bij deze bedrijven. Schrama had ook 'ni... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Top kwaliteit, precies zoals ik het verwachtte, werden op de hoogte gehouden van de levering. Perfect verpakt en heel overgekomen. Bestelling is een kleine Katsuraboompje, Cercidiphyllum japonicum .... ãã£ãšèŠã
J'ai commandé 4 fruitiers colonnaires commande bien arrivé etdans les délais. Par contre un des arbres arriver en bourgeon n'a jamais évolué ni fleuri ni fait de feuilles il s'agit du cerisier. No... ãã£ãšèŠã
Een geweldige service behoort bij Schrama tot het standaard pakket. Mocht er iets mis gaan dan biedt schrama kweekerij een prima opvolging van het probleem en lost dat in een handomdraai weer op! Je k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom bij Schramas.com een onderdeel van boomkwekerij Schrama. Al uw planten, al meer dan 50 jaar lang, direct van de kweker. Met zorg en op een milieuvriendelijke manier gekweekt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van verse, mooie en sterke planten. Ons familiebedrijf is sinds 1968 gevestigd in de Flevopolder en gespecialiseerd in het kweken van hoogwaardige fruitbomen en planten voor professionele fruittelers. Sinds december 2019 leveren wij ook aan particulieren. Al onze teelten vallen onder de Naktuinbouw ELITE certificering, wat staat voor een goede traceerbaarheid en hoge kwaliteit van het product.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
4 magnoliabomen gekocht
4 magnoliabomen gekocht. Tijdig volgens afspraak geleverd. Veilig ingepakt. Mooie plantjes. Prijs-kwaliteit heel goed.
Niet zo goed gegaan
Boom besteld op 10 maart op 11 maart bij DPC. Krijg bericht bestelling kom vrijdag 13 maart maar niet, sâmorgen vroeg op zaterdag 14 maart krijg weer bericht bestelling komt de 14 maart en ja weer niet.
Mandaag 16 ben bij eerste hulp en ik krijg een bericht boom komt vandaag, ik was er niet maar gelukkig de buren wel. Pakket was onder beschadigd (karton) . Nu uitpakken plastic pot helemaal kapot gelukkig goed ingepakt in folie dus gelijk overpotten. Wat ik zie is alleen een tak zonder uitloop nu bijna 14 dagen nog steeds en tak. Ik vraag me af of wel zal goed komen.
Ik heb vaker een boompje gekocht maar nooit online dus voor mij geen goed ervaring. Al mijn ander boompjes zijn nu aan het uitlopen.
Dus afwachten met grote bedenking?
Er waren wat problemen met deâŠ
Er waren wat problemen met de bezorgservice, maar dat heeft Schrama erg goed opgepakt! We kregen zelf 2 planten extra:)
Extreme good quality rootstoks
Extreme good quality rootstoks, extreme low quality of communication and logistics
Een prima bedrijf
Een bestelling geplaatst van 3 fruitboompjes en wat siergras. Is vlot geleverd en heel netjes ingepakt in speciale verpakkingen waarover is nagedacht en dus is alles netjes heel aangekomen. Inmiddels staan ze twee weken in de tuin en lopen al uit. Prima bedrijf, kan je met een gerust hart wat bestellen.
Niet foutloos, wel goede after service
Op 2 bestellingen/leveringen 2x foutje doch door klantendienst goed aangepakt. Snelle levering en plantgoed in goede staat.
Onderstammen verzonden naar Frankrijk
Onderstammen besteld voor het enten van appel, peer en pruim. Het was al laat in het seizoen dus even moeten wachten voor ze opgestuurd konden worden. De reis naar middzn Frankrijk was geen probleem. De verpakking was erg netjes en stevig en de wortels waren mooi vochtig. De stammen zaten vol leven en als ik goed geënt heb volgend jaar gezonde bomen.
Logistiek geklungel en geenâŠ
Logistiek geklungel en geen beantwoording van email, maar wel kwalitatieve planten en de medewerker op whatsapp heeft de fouten telkens snel rechtgezet. De intentie zit goed.
Goed verpakt afgeleverd.
Goed verpakt afgeleverd.
Mooie onderstammen. Ook andere planten in pot zien er van goede kwaliteit uit.
Bedankt.
Alle vijgenbomen die ik heb besteldâŠ
Alle vijgenbomen die ik heb besteld zijn altijd snel aangekomen en goed verpakt. De plantjes zijn heel goed. Ik raad ze echt aan.
boompjes zien er goed uit
boompjes zien er goed uit. bestelling van 4 boompjes kwam wel in 3 keer
Geweldig hoe de planten verpakt waren
Geweldig hoe de planten verpakt waren, hieruit blijkt hoe professioneel de firma met hun waren omgaan. De planten waren in perfecte staat met een heel goed wortelgestel.
Bestellen ging zeer makkelijk, de planten werden snel bezorgd, waren goed verpakt en in goede staat. Zeker een aanrader voor bestellen van planten.
Super Start, dann leider sehr schnell und deutlich nachgelassen...
Super Start, dann leider sehr schnell und deutlich nachgelassen...
Die ersten zwei Lieferungen waren super, tolle Ware, schönes Gratis-Geschenk. Danach ging es dann leider rapide abwÀrts ...
1. Eine Bestellung, die ich bereits kurz nach Weihnachten aufgegeben hatte, war Ende Februar immer noch nicht da. Klar, wir hatten Dauerfrost und Schnee - aber selbst als das Wetter wieder besser wurde (und die anderen zwei Bestellungen in der Zwischenzeit bei mir eingetroffen waren) kam: Nichts. Funkstille.
Auf meine Nachfrage sagte man mir, dass die Birnenunterlagen inzwischen ausverkauft seinen - okay, kann passieren, aber dann informiert man den Kunden und behÀlt nicht das bereits bezahlte Geld ein. Das bekam ich wiederum erst nach mehrmaligem Anmahnen und der Androhung, den Paypal KÀuferschutz einzuschalten, zurÌck.
Also: Minuspunkt.
2. Kommunikation: Zunehmend schlechter werdend, zum Schluss bekam ich gar keine Antworten mehr.
Minuspunkt
3. Bei einer Bestellung, die ich stornieren wollte, weil ich doch noch mehr Unterlagen benötigte, bekam ich die RÌckmeldung, ich solle doch bitte nicht stornieren, man könnte die Bestellung einfach ergÀnzen - fÌr den Differenzbetrag wÌrde ich einen Zahlungslink zugeschickt bekommen. Okay, kein Thema, können wir gern so machen.
Leider kam dann: Nichts. Auch nicht auf Nachfrage. Irgendwann die Meldung: Meine (alte, also stornierte) Bestellung wÀre im Versand. Wieder nachgefragt - und entweder konnte oder wollte man mich nicht verstehen. Schlussendlich habe ich dann die "falschen" Unterlagen bekommen, die zudem in der QualitÀt (Wurzelhalsdicke und Wurzelmasse) nicht einmal mehr annÀhernd an die QualitÀt der ersten beiden Lieferungen heranreichte. Meine Frage nach der RÌcksendung wurde jetzt seit fast einer Woche unbeantwortet ...
3. Minuspunkt
Liebes Schramas-Team: Sorry, aber so geht das nicht. Eure Pflanzen sind (ÃŒberwiegend) sehr gut, die kostenlosen Geschenke von einer super QualitÀt - aber so viel Arbeit und Ãrger möchte ich nicht mit einer simplen Bestellung haben. Zudem habe ich jetzt die (schon vorher per Paypal bezahlte) Ware, die ich nicht mehr brauche, was ich auch rechtzeitig kommuniziert hatte ... und werde dafÃŒr zusÀtzlich auch noch geghosted.
Schade, aber so wird das mit uns nichts mehr.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ