レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Köpte Dasia Achillea för 1400 kr den 23/2. Skorna höll tyvÀrr inte mÃ¥ttet och behövde reklameras efter bara en mÃ¥nads anvÀndning. Bemötandet frÃ¥n butikschefen pÃ¥ Scorett Sickla var nonchalant och arro... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Försökte göra en reklamation pÃ¥ ett par skor som jag handlade för 1 mÃ¥nad sen. Fick höra att det Àr slitage som orsakat skadan och att det inte Àr nÃ¥got dem kan hjÀlpa mig med. Notera att jag an... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Köpte ett par fodrade vinterskor (Mount Faden Boots, Sympatex). Är glatt överraskad av de höga kvalitén pÃ¥ skorna. Priset var bland högsta i butiken, men man fÃ¥r verkligen valuta för pengarna. Riktig... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

VARNING!!! Scorett, SergelgÃ¥ngen. Köpte ett par höga stövlar till dottern för 1 300 kronor och efter endast fyra timmars normal anvÀndning gick klacken helt sönder. Jag hÀnvisades av tvÃ¥ i personale... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

Scorett Footwear AB Àr en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och online. Hos Scorett hittar du trendiga och klassiska damskor och herrskor samt vÀskor, accessoarer, skovård och skotillbehör. Scorett vÀnder sig till mode- och kvalitetsmedvetna skoÀlskare.

1.8

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Problem med ryggsÀck

Köpte en ryggsÀck som höll i knappt ett halvÃ¥r. Vill lÀmna tillbaka varan men nekas. MÃ¥ste ha kvitto. FÃ¥r sjÀlv kontakta kundtjÀnst som skickar kvitto till butik. VÀl tillbaka i butik erbjuder de bara att laga ryggsÀcken, hos en skrÀddare. Jag gÃ¥r inte med pÃ¥ det
 utan vill ha tillbaka pengar! Men för höra att det lagar allt som Àr trasigt. Detta var inget litet hÃ¥l utan bÃ¥da remmarna har lossnat frÃ¥n ryggsÀcken. RejÀlt trasigt. Jag pÃ¥pekar att som kund har du rÀtt att reklamera vara och tar flera andra företag som ex dÀr det ör sjÀlvklart. LÀmnar butiken mycket missnöjd, kan lova att det har förlorat en kund. Kanske fler

2022幎1月18日
5぀星のうち5の評䟡

Scorett Kungsgatan

Scorett Kungsgatan !

Vilka stjÀrnsÀljare som jobbar dÀr och fantastiskt butik, fick hjÀlp av en tjej som enligt kvittot hette Mikaela, hon var så fin mot mig och det andra kunderna som var inne i butiken, hon utstrålade verkligen vÀrme och glÀdje, hon hade dessutom en kvinnlig kollega som förmodligen började jobba i samma tid jag var inne i butiken då hon kom från bakdörren, och man mÀrkte verkligen att denna tjej var super glad att jobba med mikaela och dom var så fina mot varandra som smittade av sig på alla oss som var i butiken!!

Kommer att rekommendera alla mina vÀnninor att komma och handla hos mikaela och butiken på Kungsgatan! Jag blev så glad av att vara dÀr och var glad resten av dagen, köpte ett par novita som Mikaela hade på fötterna och hon var en ren inspiration. Hade jag haft ett företag inom service så hade jag anstÀllt personalen på Kungsgatan, jag hoppas att Scorett verkligen tar hand om dom.

Mikaela du Àr en pÀrla ❀

2021幎12月17日

Butik Sergelgatan

Butik Sergelgatan
Handla inte hÀr om du inte Àr 110% sÀker på att du vill ha skorna. Man får inte byta, lÀmna tillbaka eller få tillgodo kvitto enl butikschefen som betonar att hon Àr chef hÀr i varje mening. Kommer aldrig handla på scorett mer.

2021幎12月14日
5぀星のうち5の評䟡

Scorett nordstan i Göteborg mÃ¥ste jag

Scorett nordstan i Göteborg måste jag sÀga Àr en vÀldigt fin butik och har aldrig fått så fin service Àn dÀr, tjejerna som jobbar dÀr kan verkligen sin grej! Och dom Àr vÀldigt duktiga på att hoppa mellan kunder så att alla får hjÀlp!
Rekommenderar starkt att köpa skor hos dom⭐⭐

2021幎12月11日
5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥ligt bemötande och ovilja att

DÃ¥ligt bemötande och ovilja att tillmötesgÃ¥ mina önskemÃ¥l som kund. Är chockad över att man tÀnker sÃ¥ kortsiktigt och inte bryr sig om att behÃ¥lla kunder som varit lojala under mÃ¥nga mÃ¥nga Ã¥r. Kommer att vÀlja andra butiker framgent.

2021幎11月27日

Extremt dÃ¥ligt kundbemötande och

Extremt dåligt kundbemötande och hantering av en reklamation. Skor anvÀnda en gång. Skon har Àndrat form i skinnet och det blir en stor bula. Butiken anklagar kunden för att inte sköt skon utan att ens fråga hur kund behandlat skon. Ska en sko bli ful efter en anvÀndning? Det var inte heller en direkt billig sko. Rekommenderar inte denna butiken som inte tar ett ansvar och inte förstår hur viktiga kunderna Àr för framtida förtroende.

2021幎11月20日
5぀星のうち2の評䟡

Ha köpt skor bÃ¥de frÃ¥n K.Cobler & Dasia

Ha köpt skor både från K.Cobler & Dasia från Scorett. Deras sulor låter verkligen superhögt nÀr man går på vissa sorts golv, mycket mer Àn andra skor. Synd, för skorna Àr riktigt fina och bra för övrigt. Så tillverkarna borde satsa lite mer pengar på sulornas kvalitét. Personalen hos Scorett Àr dock alltid vÀnliga så dem vill jag ge en eloge!

2021幎10月20日
5぀星のうち1の評䟡

Jag köpte tvÃ¥ par skor för knappt två

Jag köpte tvÃ¥ par skor för knappt tvÃ¥ mÃ¥nader sedan, bÃ¥da paren har spruckit i skinnet pÃ¥ sidan, pÃ¥ ena paret sÃ¥ har Àven framsidan har gÃ¥tt upp. PÃ¥ bÃ¥da paren har mÀrket ”NOVITA” pÃ¥ baksidan av bÃ¥da skorna försvunnit. Butiken inser felen med skorna men istÀllet för att reklamera skorna pÃ¥stÃ¥r dom att jag har tagit sönder dom genom att inte knita upp skorna och har tagit dessa pÃ¥ mig genom att ta pÃ¥ mig med hjÀlp av skohorn, vilket Àr bara ett pÃ¥stÃ¥ende och ord mot ord.

I övrigt har dom ingen förklaring till varför båda mÀrkena på skorna har försvunnit på båda skorna, dom har inte heller en förklaring för varför på ena paret av skorna har framsidan gått upp helt.

Skorna togs till skomakaren och hen sa att skorna måste lappas på utsidan av skorna och vilket kommer synas, butiken anser detta blir som en liten touch på modellen enligt deras chef, det låter lika sjukt jag vet! Skomakaren har också redogjort att om skorna fixas framsidan på dom vita paren (skorna som gått upp) Àven dom kommer gå upp igen inom kort om dom blir blöta eller anvÀnder dom mycket!

Butiken vill istÀllet ge mig rabatt på mina skor, eller låta mig köpa ett par andra skor och ge mig 20%, vilket skÀmt! Skorna kostar 1600:- par, så jag har lagt ut 3200 kronor på två par skor som Àr helt fel på. Butiken följer inte reklamationslagen och det verkar som om dom har gjort det helt personligt mot mig för dom tror verkligen jag har brukat skorna på ett dåligt sÀtt och det stÀmmer inte!!

Jag har sjÀlv jobbat med klÀdförsÀljning och skoförsÀljning senaste sju åren i samma Galleria som Scorett butiken och jag vet att det de gör mot mig Àr fel på vÀldigt många sÀtt!

Butiken har haft mina skor i över en vecka och inte ens kunnat laga dom på ett fint sÀtt. Deras ordinarie skomakare har sagt att dessa skor inte går att laga på ett fint sÀtt, och nu påstår butiken att dom har en annan skomakare från ingenstans haha!

2021幎8月12日
5぀星のうち1の評䟡

Om man mÀrker nÃ¥got felaktigt med

Om man mÀrker nÃ¥got felaktigt med skorna nÀr man kommer hem och dÀrför gÃ¥r tillbaka till butiken för att reklamera(dvs hej den hÀr Àr trasig sÃ¥ jag önskar en ny som jag kan anvÀnda idag - likt klÀder man köper) sÃ¥ Àr svaret hos Scorett att det inte gÃ¥r utan deras policy Àr dÃ¥ att skicka ivÀg skon pÃ¥ lagning vilket tar en MÅNAD. Tappar hela syftet med att köpa skor dÀr. Det gÃ¥r absolut inte att lÀmna tillbaka skorna och fÃ¥ ett nytt par nÀr det handlar om reklamation.

2021幎7月11日
5぀星のうち1の評䟡

Dålig service på kundtjÀnst och får betala tillbakafrakt Àven om man lÀmnar in i butik

Köpte skor i butik men bestÀllde Àven ett par på nÀtet då jag var osÀker på storleken och alla storlekar fanns inte i butiken. Kassörskan sa att jag kunde lÀmna tillbaka skorna jag bestÀllt på nÀtet i butiken så jag skulle slippa allt krångel och kostnad med att skicka tillbaka. Jag hade tagit skorna på faktura men visst får jag betala returfrakt på 69 kr Àndå! Så dåligt!
Jag hade dessutom kontakt med kundservice innan för att få min vÀlkomst-rabattkod. Det var som att dem spelade dumma och drog ut på tiden i flertal mail fast jag skrev klart och tydligt att jag inte fått något vÀlkomstmail, att de bara fanns fåtal av de skorna i min storlek kvar och att behövde den direkt innan skorna tog slut. Tillslut slutade dem svara bara. Så jag fick bestÀlla Àndå.
Blir inget mer köp dÀr!

2020幎10月17日
5぀星のうち2の評䟡

Dyrt att returnera

Fina skor, men i coronatider borde man kunna bjuda på returfrakten! 69 kronor för att slippa gå till butik och riskera smitta ner eller smittas av personal och andra kunder. Dessutom blir man av med bonuschecken som man anvÀnt vid köpet om man skickar skorna i retur.

2020幎9月10日
5぀星のうち1の評䟡

Mina skor gick sönder efter en

Mina skor gick sönder efter en anvÀndning. Går tillbaka till butiken i Skellefteå. Blir berÀttad att scorett har som policy att aldrig godkÀnna reklamationer, utan vill laga skorna istÀllet, beskyller Àven mig för att rivit sönder skorna med avsikt. Ganska otrevliga i kassan.

De lÀmnar in dem till en skomakare, får sedan ett samtal att det Àr produktionsfel på Novita skor, får ett par nya tillbaka.
Kommer dock aldrig mera köpa något från scorett efter det bemötandet. LÀst mycket online. Det Àr rutin hos dem att diskutera och försöka skylla på kunden.

2020幎5月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス