Mina barnbarn (två flickor) har ganska stor erfarenhet av studsmattor och blev förtjusta i den. De har tillbringat mycket tid i studsmattan sedan den blev monterad för några dagar sedan. De har en mi... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jag fick först fel hoppduk och kundservice var då inte hjälpsam (och dessutom långsam). Sen när jag blev kopplad till returavdelningen, så löste de mitt problem supersnabbt och skickade en ny duk!... もっと見る
Bra studsmatta, enkel och bra funktion både för att montera upp och ner för vinterförvaring. Rätt tydlig instruktion men man får tänkta till vid något tillfälle för montera rätt. Funkar bra att sätta... もっと見る
Supersnabb leverans! Relativt lättmonterad. Hade varit bra med några extra detaljer i instruktionen så att det hade blivit rätt från början. Barnen supernöjda med studset!
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 60%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Ringde och blev guidad till rätt…
Ringde och blev guidad till rätt produkt då jag behövde byta ut vissa delar på vår studsmatta från 2014. Tack.

Se Northtrampoline からの回答
Köpte ett ersättningsnät till en 19 år…
Köpte ett ersättningsnät till en 19 år gammal studsmatta. Tydlig info, enkelt köp och smidig leverans.
Erik

Se Northtrampoline からの回答
Snabbt svar men tyvärr ej hjälp
Fick snabb o trevlig kontakt men tyvärr kunde personen inte hjälpa mig med vilken reservdelsstorlek jag behövde då jag inte hade nummer o modell. Jag hade alla mått o chansade sedan själv att beställa reservdelen. Den passade. Tycker att kundtjänst kunde vara bättre uppdaterade eftersom ni har kvalitetsprodukter som håller länge och därför blir det aktuellt med reservdelar även till äldre studsmattor. Man har kanske inte alltid kvitto etc kvar efter 8-10 år. Eller kanske att kundtjänst föreslagit en storlek som jag kunde prova o skicka tillbaka? Det gjorde de inte.

Dålig plast
Bra att den är lätt att sätta på studsmattan. Dock dålig plast som går sönder så fort man nuddar till, ”dunkar” lätt…

Se Northtrampoline からの回答
Ingen garanti på dålig produkt
North tar inget ansvar när det kommer till garanti. De ser bra ut på pappret att lämna många års garanti, men när det kommer till verkligheten så avsäger de sig allt ansvar. De har en hel lista på undantag där garantin inte gäller.
Detta företag har ingen goodwill kultur.
Köp en matta med kvalitet istället, tex Berg eller Orbit där du får garanti på riktigt.
North rostar sönder på ett par år även om du förvarar den inomhus på vintern.
Och självklart går det ej på garantin.

Se Northtrampoline からの回答
Fick hjälp via chatten och skyddsnätet…
Fick hjälp via chatten och skyddsnätet var jättebra till våran studsmatta.

Se Northtrampoline からの回答
Företag som jobbar aktivt med hållbarhet
Bra produkter, bra att man kan köpa reservdelar - det är hållbar utveckling

Se Northtrampoline からの回答
Superbra att alla delar går att köpa…
Superbra att alla delar går att köpa var för sig så att ms slipper slänga hela studsmattan för att en del är sönder.

Se Northtrampoline からの回答
Jag fick ett toppenbemötande när jag…
Jag fick ett toppenbemötande när jag behövde köpa ett nytt säkerhetsnät till min studsmatta.

Fel delar.
Ringde för att få hjälp att köpa rätt reservdelar till Våran studsmatta.
När vi monterar upp mattan så har vi fått fel delar. Orkar inte skicka tillbaka och vänta ytterligare då vi har barn med npf så han har svårt att vänta.

Se Northtrampoline からの回答
Trampolin med tre nivåer för stt utveckla sin hoppteknik
Mycket bra att ha tre olika hårdhet på trampolinen för att kunna anpassa för hoppningen. Sonen var mycket nöjd med sitt val. Det är så mycket värt att köpa en trampolin med hög kvalitet så att barnen använder den för att utvecklas och få en meningsfull fritidssysselsättning efter skolan och under hela barmarkssäsongen.

Går att köpa reservdelar
Köpte en begagnad studsmatta och var mycket glad över att det går så lätt att köpa reservdelar till den.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。