レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Gigantische slechte bedrijf! We zouden onze vracht uit buitenland 27 augustus binnen moeten krijgen, nu 2 september nog steeds niets binnen! Zogenaamd " bezorggebied niet bereikbaar " wat niet waar is... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Verzending 2!!!! Keer terug gestuurd naar leverancier zonder uitleg!!!! Deze jaar 26, had ik twee keer besteld en levering was in mij stad gekomen in TNT punt. Dat wachten 3 weken en zonder een... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Aangezien ik nogal eens iets bestel, kom ik soms op deze site om aan te geven wanneer ik mijn pakket bezorgd wil hebben. Jammer dat je daarvoor een account moet aanmaken, maar het heeft tot nu toe wel... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Niet bezorgd, "bedrijf is gesloten". We waren helemaal niet gesloten. Er is helemaal geen bezorgen van TNT langs geweest. We zitten juist op het pakket te wachten. dan kan je een telefoongesprek... もっと見る

1.4

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 15件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Na 20 dagen wachten voor iets wat je in 1,5 uur rijdt retour afzender.

Wat een verschikkelijk bedrijf. Ik wacht sinds 20 juni op een pakje, verzending en aankomst binnen Nederland.

Ze laten niet achter bij de buren of een andere aangewezen plek. Bezorgen niet in het weekend. Bij afwezigheid gaat het pakje meteen naar Ridderkerk waar het weer dagen blijft liggen. Ben ik de enige klant die werkt??

Telefoonnummer is een computer. Eén keer een tijdstip door kunnen geven, heel de dag thuis gewacht, kwamen ze niet. Volgende dag blijkbaar geweest zonder bericht. Er was niemand thuis. Geen briefje in de bus of aankondiging per mail, ik heb het zelf opgemerkt toen ik track and trace checkte.

Pakje was weer meteen terug naar Ridderkerk waar het blijkbaar een week uit moet rusten.

Inmiddels is het 10 juli! Vanmorgen weer gebeld, niet verder geholpen door de computer. Zie net op de site dat het pakje "return to sender" is "as agreed". With whom??

Voor een outfit van ruim 600 euro mag je wel betere service verwachten.

2023年7月10日

BETER GEEN TNT!

Dit bedrijf, of beter nog: de mensen die beweren dat ze er werken, maakt absoluut niet waar wat ze toezeggen en verschuilen zich achter slechte smoesjes zoals files en hun algemene voorwaarden. Soms zal er wel eens sprake zijn van overmacht maar verwacht geen extra inspanning van ze om de schade binnen de perken te houden. Wees verstandig en kies een ander als je op afspraken wilt kunnen vertrouwen.

2023年6月30日
5つ星のうち1の評価

Ik geef 1 ster omdat je geen 0 kunt…

Ik geef 1 ster omdat je geen 0 kunt geven.
Goederen besteld in Italië die het magazijn op 16 juni hebben verlaten.
Op vrijdag de 23e probeerden ze zonder waarschuwing te bevallen en was er niemand thuis.
Ik heb de nieuwe bezorging gepland voor maandag 26, ze gaven de bezorgtijd voor 18.00 uur.
Ik wachtte van 8.00 uur tot 18.00 uur en niemand kwam zonder zelfs maar op de hoogte te stellen. Telefonisch niet bereikbaar, slechte service. Nooit meer

2023年6月26日
5つ星のうち1の評価

Pakket niet afgeleverd en spoorloos

TNT stelt dat pakket is afgeleverd terwijl dat volstrekt niet zo is. De naam die voor de ontvangst heeft getekend, is volstrekt onbekend. Ik probeer al 2 dagen TNT tot actie te bewegen. De chauffeur zou toch iets moeten weten. Word ook niet op de hoogte gehouden van updates. Ik had mijn leverancier extra betaald voor levering via TNT omdat ik het super dringend nodig heb. dat is dus faliekant mislukt en nu zit ik met een onafgemaakt project

2023年6月24日
5つ星のうち1の評価

Pakje zou vandaag gebracht worden mooi…

Pakje zou vandaag gebracht worden mooi niet krijg je melding we hebben u gemist. Kijk camera na niemand van tnt gezien. Bel je klantenservice sta je 1 uur en kwatier in de wacht wordt je eruit gegooigd. Het is dat je 1 ster moet geven maar beter min 3

2023年6月9日

Onbeschofte chauffeur

Ik heb een winkel. Waar elk vervoersbedrijf even helpt met de dozen binnen te zetten, zet deze vervoerder/chauffeur ze midden op straat. Ik vraag de vervoerder vriendelijk of hij de plastic pallet wil meenemen aangezien ik deze nergens kwijt kan en geen idee heb wat ik hier mee moet. Zijn antwoord was nee, en loopt zo weg.

2023年6月7日
5つ星のうち1の評価

De meest betrouwbare en respectvolle service!

Wat een vreselijk, respectloos bedrijf. Ze zouden vandaag een pakket bij mij ophalen, ter verzending naar het buitenland. Timeslot: tussen 12:00 en 16:00. Ik heb voor deze dag speciaal vrij gevraagd van werk, zodat ik thuis kon blijven.

Inmiddels is het bijna 7 uur s’avonds, en ik zit nog steeds thuis. Wachten en hopende dat ze nog langskomen. Niemand aan hun kant is te bereiken, om een statusupdate te geven. Echt volkomen respectloos jegens mensen hun tijd.

De grootste grap van allemaal is dat ik maar liefst 350€ heb betaald voor deze “service”. Echt te gênant voor woorden.

Hoe nu verder? Moet ik volgende week weer vrij vragen in de hoop dat ze dan wel komen? Hele dag is weggegooid. Bedankt TNT!

2023年5月26日
5つ星のうち1の評価

Booked a crate to be delivered express

Booked a crate to be delivered express, TNT had 4 days to go from Italy to Amsterdam, was told on the day that it would be delivered, driver never came, told the next day it would be delivered driver never came, on the 4th day they said the driver tried to deliver but no one was there, everything speaking to customer service saying it’s on it way when they were completely lying the whole time. This has cost our company a huge amount of money in losses and they don’t care at all.

2023年5月16日
5つ星のうち1の評価

Chauffeur gaat naar de verkeerde adres…

Chauffeur gaat naar de verkeerde adres en dan krijg je te horen dat jij niet thuis bent.
En als of dat niet erg genoeg is dat je een dag vrij neemt van je werk om thuis te zijn om je pakket in ontvangst te nemen; dan bel je hun voor een oplossing en dan krijg je te horen dat je pakket terug is gebracht naar de depot en dat het pas volgende week maandag geleverd kan worden dus de klant is dupe van de fout van de chauffeur en dat wordt geen rekening mee gehouden.
En nu zeggen ze dat omdat ik op vakantie was dat ik heb gekozen voor een andere lever datum terwijl ik duidelijk thuis was en de fout zat bij hun dus zo te zien is liegen wel een kunst.
Dus van mij krijgen ze een dikke onvoldoende

2023年5月19日

-1 ster en nog minder

-1 ster
vlgs app leverdatum aangegeven. Maar nee hoor, zelf gebeld uiteindelijk mw. aan de lijn. Levering is pas maandag!!! Om douane, maar in de app. stond dat deze al 1dag eerder was verwerkt en vervolgens klaar voor levering. Wat een waardeloos bedrijf. We waren hier dus extra op aan het wachten
voor onderdelen uit 🇬🇧…… laat dan iets weten …. Bel 📞 😥

2023年4月28日
5つ星のうち1の評価

Zending via TNT Expres naar US gestuurd…

Zending via TNT Expres naar US gestuurd omdat ik er voor een belangrijke klus heen moest. Zou vrijdag aankomen. Helaas door meerdere vertragingen bij depot België, customs US, en uiteindelijk Depot in US niet aangekomen. Terwijl ik daar wel ben heen gereisd. Het irritante is dat de app niet accuraat is en als je ze belt telkens weer een andere reden hoort. Van het kastje naar de muur. Nooit meer.

2023年4月21日

Mega slechte admin

Mega slechte admin
We proberen al ruim een JAAR!!!!! bij TNT Belgie een mailadres waar de facturen heen moeten gewijzigd te krijgen. Gewoon langer dan een jaar bellen-mailen en online gewijzigd en we krijgen NOG STEEDS facturen op het verkeerde adres, maar de aanmaningen die erop volgen wél op het goede adres. ON-BE-GRIJPELIJK!! Schandalig slecht. 0 sterren geven kan niet helaas.
De koeriers doen het prima overigens!

2023年4月11日

slechtste bedrijf EVER!

slechtste bedrijf EVER!

Al bijna 2 weken wacht ik op mijn pakketje. Mijn pakket is zonder aankondiging aangeboden op mijn adres. Er is een kaart in de bus gedaan, dat ik een nieuwe afspraak moet maken en contact op moet nemen met het bedrijf.

Ik heb geprobeerd in contact te komen met een tnt telefonistes, maar dat kon niet. Want als je geen accountnummer hebt, kan je niet doorverbonden worden met een telefoniste.

Toen dat niet kon heb ik een nieuwe afspraak gemaakt via de site en mijn shipping nummer.

Nou nu komt het…..

Deze afspraak was voor de volgende dag! Ze zijn nooit geweest, ik ben de hele dag thuis gebleven. Ik kijk naar de update waar mijn pakketje blijft. Staat er aangeven dat wederom niemand thuis was. Grote leugen! Ik ben meteen in de bus gaan kijken voor een kaartje en er was geen kaart in de bus.

Ik kon natuurlijk niet in contact komen met een telefoniste, dus heb ik gemaild met mijn verhaal. En bijlages mee gemaild van de afspraak, de kaart die in de brievenbus was en de update.

Hierin geef ik aan dat het raar is dat de post zonder aankondiging aangeboden wordt en er geen tijdstip aangeven wordt voor de levering eerste instantie. Men werkt en kan niet dagen thuis blijven voor een pakketje.

Mijn antwoord vanuit TNT was ‘onze levering tijd is van 09:00 tot 18:00’.

Wat heb ik aan zo een antwoord

Dat dit bedrijf nog bestaat! Zoveel negatieve reverenties.

Ik heb geprobeerd om een accountnummer te krijgen door mij aan te melden. Nou nog steeds geen nummer, dus nog steeds niet in contact kunnen komen met een telefoniste.

Bijna 2 weken staat mijn update nu op onderweg…heel vervelend.

Ik heb geen flauw idee waar mijn pakketje nu is.

2023年3月20日
5つ星のうち1の評価

Zonder bericht niet op komen dagen tot…

Zonder bericht niet op komen dagen tot 24 uur na oorspronkelijke pick up tijd Daarna "vertraging wegens douane" voor enveloppe met papieren die niet door duane hoeft te gaan. Spoedzending 5 dagen na ingave pas geleverd.

2023年3月16日

1 pakket geleverd van de 3

1 pakket geleverd van de 3 , nu maar afwachten wanneer de rest word geleverd. Word ook niks aangegeven van verstuurd of iets . Gewoon slecht dat er wel 1 word geleverd van de 3. Waar ikniks aan heb. Kortom zeeeerrr slecht

2023年2月27日
5つ星のうち1の評価

Dringend nood aan 1 contact per geval (ipv 5 agenten) en bel terug wanneer dat nodig blijkt.

Er is een telefoonnummer, alleen is er enkel communicatieverkeer in 1 richting. Ik moest als klant telkens na de feiten reageren. Bovendien kunnen jullie als eerste lijns blijkbaar niets doen. Alles moet gebeuren door een andere afdeling en rara... het gebeurt niet. Als klant telkens moeten reageren nadat het fout loopt is enorm frustrerend. De oplossing is wel eenvoudig:
1 contactpersoon voor een zending die fout loopt = dossier.
en de feedback toelaten: contact opnemen met de klant.

Er waren nu 5 verschillende correspondenten die vaak niet doorkrijgen wat al doorgegeven werd. Absolute onjuistheden beweren en voor het voldongen feit stellen. Heel frustrerend!

2023年1月19日

Collected, cancelled, forgotten.

I’ve been waiting receive a package. Only to have to have it collected and then cancelled once it’s in transit and returned to sender.

Days later, the process starts all over again but it’s now been 4 days of waiting just for TNT to collect the package.

For a “shipping” company, it would be nice start to actually ship packages!

2023年1月4日

leugens

Hele dag gewacht. in de app staat onderweg naar adres. spontaan verzet naar de maandag erop met opmerking " op verzoek van klant" dat is helemaal niet waar, wat een misleiding.. Ik heb een dag vrij genomen hier voor...... Bezorger had er geen zin in? of ?

2023年1月12日

レビューの対象になっている企業の方へ