企業情報

2. 盗難警報器店
  3. 火災警報器提供業者
  4. セキュリティー システム設置業者

当該企業による記述

SecuritasHome est un système d'alarme entièrement intégré et flexible, qui combine protection et automatisation de votre domicile. --------------------- SecuritasHome biedt een volledig geïntegreerd en flexibele oplossing die huisautomatisering en beveiliging combineert.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

reached their sauration. !!

It seems that, based on many of the reviews I've read, these guys have reached their saturation point! They apparently no longer care about client satisfaction. I've been waiting for more than five days for a response to my email. I can't imagine what would happen if... well, you can fill in the blanks yourself.

2025年6月13日
5つ星のうち2の評価

Echt geen aanrader! 0 service!

Eerst alles inorde. Maar de laatste tijd… AMAI! Ik probeer al heel het jaar te mailen of wat dat ook om contact met hun te krijgen om mijn systeem aan te passen. Nergens reactie. Ik betaal elke maand netjes en optijd. Tegenwoordig als alarm afga (tot nu toe wel perongeluk) bellen ze me niet meer, en het is al een sdoor omstandigheden even afgegaan he, niet 2 seconden.

Denk er enorm aan om gewoon alles stop te zetten. Echt geen aanrader!

2024年12月9日
5つ星のうち1の評価

Home alarm dat al 3 maanden niet…

Home alarm dat al 3 maanden niet correct werkt . Wel elke maand netjes betalen maar geen correcte beveiliging. Reeds meerdere malen contact opgenomen maar geen enkele persoon bereidwillig om deftig te helpen nu al 2de week aan't wachten op een telefoon om mij verder te helpen (gingen dezelfde dag contact opnemen).
Zeer slechte en oncorrecte service van een heel ontevreden klant .Niet aan te bevelen aan niemand gezien enkel verkopen vlot gaat en boor de rest geen dienst na verkoop zelfs niet onder waarborg.
Zeer teleurstellend dat men totaal geen moeite doet om de klanten te helpen bij een probleem.

2023年8月7日
5つ星のうち1の評価

Het zijn oplichters bij Securitas, service is niets waard.

Men vraagt €40/maand voor meldkamer, we zeggen dit contract op en we zijn de app dan ook kwijt.
Zonder app kan je niet werken dus we willen terug activeren. Niemand bereikbaar van de sales... Het nummer van de sales is direct voicemail en je krijgt een andere afdeling aan de lijn en lacht me uit en zegt dat ik maar een mail moet sturen... Het zijn oplichters want dit werd nooit gezegd bij de verkoop. Alsook op de website in het groot staat er dat de app gratis is, maar in de kleine lettertjes staat dit anders.

2023年6月8日

zonder meldkamer geen alarmapp

Twee jaar geleden lieten wij door Securitas een alarm plaatsen bij ons thuis
App, magneet op deuren en vensters met verplichting van gedurende twee jaar een abonnement te nemen met meldkamer. Na twee jaar waren wij met pensioen en hebben wij het abonnement stopgezet omdat wij veel meer thuis waren en met de app waren wij dan ook op de hoogte indien er een probleem ontstond Wel nee niet mogelijk , zonder de meldkamer ben je niet meer meester van je alarm.
Staat heel klein gedrukt op contract maar de verkoper melde hierover niks Voor ons is dat pure oplichting en een schrijven naar ombudsdienst van consument waard
Het is toch normaal dat wij ons alarm meester blijven en dat die app toch persoonlijk blijft
Zal zeker geen publiciteit voor Securitas worden, zodus mensen laat deze firma maar opzij

2023年3月6日

verplicht op APP van 20€/m te betalen zonder meldkamer

Ik heb dezelfde ervaring dan lore. Willen meldkamer opzeggen maar ze vragen 20€/m voor het gebruik van de APP. Staat nergens op de website.
We zijn nu meer thuis, hebben meldkamer in 3 jaar nooit gebruikt dus niet nuttig. Bewust heel onduidelijk communicatie, ook in de opzeg meldkamer. Vraag was of ik alarm verder kan gebruiken en antwoord was Ja, zonder enige info APP...beetje bedrog toch ?

2023年1月1日
5つ星のうち1の評価

Eens je start kan je niet meer terug

Enkele jaren geleden lieten we een alarm plaatsen door Securitas. Magneetcontacten, deurbel, app,.. de eerste twee jaar moet je verplicht een abonnement nemen. Geen enkel probleem, de meldkamer werkt zeer efficiënt. Tussendoor hadden we regelmatig problemen, maar de werknemers losten dit wel steeds op. Na drie jaar besloten we om het abonnement stop te zetten, maar we wilden de app wel behouden omdat je zo gewoon bent om te werken, onze deurbel werkt hier immers ook op. Dit kan niet. Je bent verplicht maandelijks 20 euro te blijven betalen voor de app, anders verlies je alles. Wanneer ik vroeg hoe we onze codes dan konden beheren voor te werken via het paneel (zodat je de code ten alle tijde kan wijzigen) gaven ze het antwoord ook dit kan niet meer. Wanneer je dus beslist om niet meer te blijven betalen aan Securitas ben je alles kwijt en heb je enkel het paneel nog dat werkt, maar je kan je alarm niet meer beheren. Dit is ons bij verkoop nooit verteld geweest maar staat effectief in de kleine lettertjes. We voelen ons zwaar opgelicht want eigenlijk zijn alle jaren hiervoor 'huur' geweest dat we hebben betaald. We zijn uitermate ontevreden, investeer beter in een alarm dat je zelf in handen hebt dan met deze firma in zee te gaan.

2022年8月5日
5つ星のうち5の評価

Service au top

L'alarme est installée depuis maintenant une semaine. J'ai remplacé une ancienne alarme par une plus moderne avec en plus de la télésurveillance. J'avais peur que l'installateur fasse des dégâts en retirant les anciens produits mais il n'y a eu aucun problème.
L'application est facile à utiliser et toutes les personnes avec qui j'ai eu des contacts étaient très professionnels.
Je recommande fortement.

2022年2月21日
5つ星のうち5の評価

Betaalbaar en efficiënt

Zeer efficiënt systeem, professionele alarmopvolging, begeleiding van a tot z. Ideaal voor wie een veilige gemoedsrust wil hebben zonder zich financieel tekort te moeten doen. Je merkt duidelijk dat deze mensen weten waar ze over spreken!

2022年2月13日
5つ星のうち1の評価

SecuritasHome: niet-klantvriendelijk en onprofessioneel!

Securitas begint zó stilaan op mijn zenuwen te werken.

Ze vragen mij een 6-cijferige code omdat ik bijstand nodig heb.

Wij hebben NOOIT zo’n code ontvangen en omdat ik die code niet heb, smijten ze de telefoon dicht.

Ik heb al meer dan 1,5 week geleden batterijen besteld en betaald en heb deze nu nog niet. Ik zal dan nogeens 2 keer moeten bellen naar de technische dienst om de batterijen te kunnen installeren. Indien zij weer de telefoon toesmijten, mag ik mijn hele alarmsysteem in de vuilbak gooien.

Klantenservice is zeer klantonvriendelijk en zeer onprofessioneel.

Ik heb al in het verleden 3 tickets aangemaakt en er wordt de moeite niet gedaan om op het ticket te reageren.

Verkoper van in mei 2019 gecontacteerd en deze stuurt mij opnieuw naar die niet-klantvriendelijke technische dienst.

2021年11月18日

Trustpilot エクスペリエンス