PÃ¥tvinger mig tilmelding af produkt... Jeg havde en telefonsÊlger i rÞret, 3 gange fortÊller jeg vedkommende at jeg blot Þnsker et tilbud pÃ¥ hvilke priser SEF kan tilbyde. EfterfÞlgende modtager... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kontaktede SEF for hjÊlp til dokumentation for forbrug, og fik ret hurtigt mailsvar, men -ved ikke hvor fejlen var- kunne ikke se de vedhÊftede filer. Ringede, kort ventetid, utrolig sÞd medarbejde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej SEF Jeg bestilte ladestander hos jer og I kunne levere hurtigt og indenfor en uge. God service hele vejen igennem fra bestilling til installation, samt pÊnt udfÞrt arbejde hÃ¥ndvÊrksmÊssigt. Dy... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En rigtig god oplevelse. Da vi stod overfor at skulle kÞbe en ladestander var det naturligt at henvende os til SEF,da vi gennem mange Ã¥r har vÊret bruger. Vi blev mÞdt af sÞde og imÞdekommende medarb... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FÃ¥borgvej 44, 5700, Svendborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 87ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç

SEF Energi ããã®åç
Jeg er generelt godt tilfreds med den service, vi gennem årene har fået. Det er altid nogle sÞde og kompetente medarbejdere, vi har talt med, når der har vÊret brug for gode råd.

SEF Energi ããã®åç
SEF er hjÊlpsomme ved telefonhenvendelse - og man kan stÞtte gode formål ved forskellige abbonnementer.
'mitsef' er super (kan fÞlge med i forbrug time for time) - og regningerne er overskuelige (hvad går pengene til).

SEF Energi ããã®åç
Instalering af varmepumpe, let og hurtigt uden problemer,meget pÊnt arbejde der blev udfÞrt.

SEF Energi ããã®åç
Vi har altid vÊret ved SEF og forsÊtter .
Var lidt ked af i fra solgte fiber men sådan er det

ImÞdekommende
Flinke
Og meget service orienteret

SEF Energi ããã®åç
Der var stÞrre problemer i starten da vi flyttede ind i huset i 2018. Der blev (som altid) udfyldt og underskrevet måleraflÊsning da vi overtog huset. Da der var gået 3-4 måneder undrede det os hvorfor vi ikke fik regninger fra SEF.
Jeg kontaktede SEF telefonisk og var undrende overfor hvorfor vi ikke havde hÞrt fra dem. SEF påstod da at de ikke havde modtaget aflÊsning fra mÊgler, men jeg har mailen liggende med aflÊsningen fra vores mÊgler. Så dette er ikke korrekt.
Da der ikke âforefandt aflÊsningâ, mÃ¥tte SEF lave en âestimeret udregningâ over hvad det cirka mÃ¥tte have kostet i de mÃ¥neder hvor de troede tidligere ejer boede der.
- DÃ¥rlig stil. Intet mindre.
Vores elregning fordoblede i 2022.
Vi har nu skiftet fra fast strÞm til variabel timepris. Dette er vi glade for.
Det er dog svÊrt at se hvad forskellen på pakkerne er og hvad den egentlige pris kommer til at vÊre ved at vÊlge den ene pakke fremfor den anden.
Indtil videre er vi glade for timepris aftalen (flex vind).
Regningerne kan vÊre udfordring at gennemskue.
PBS gebyr kan undgåes ved selv at betale regningerne.
Kundeservice svarer indenfor rimelighedens rammer.
En dårlig og trÊls start, men umiddelbart ser det ud til at fungere nu.
Der skal dog ikke vÊre florere udfordringer, så finder vi da anden leverandÞr.

SEF Energi ããã®åç
Jeg har ikke en specifik oplevelse, jeg kan referere til, jeg er bare godt tilfreds med SEF i al almindelighed.
Kirstin Andersen

SEF Energi ããã®åç
Fungerer rigtig godt med kontakten for Êndring af behov. God service. Mvh. Erik Andersen

SEF Energi ããã®åç
SEF er et anstÊndigt firma der på trods af gaskrisen i sidste år, ikke ophÊvede vores gasaftale.

SEF Energi ããã®åç
Hurtig og venlig hjÊlp i forbindelse med overgang til varmepumpe

SEF Energi ããã®åç
Altid god service og virker som en sund forretning, kun +++ herfra

SEF Energi ããã®åç
Bestilte variabel strÞm, men for at få det billigst måtte jeg vÊlge at give tilskud til nogle dyr. Og da jeg har solceller kan jeg stadig kun få årsafregning. Det er lidt svÊrt at huske hvornår strÞmmen var billig et pr efter. Ikke tilfredsstillende.
Svar fra Sef giver ikke forklaring på årsafregning for solcelleejere med variabel pris!

SEF Energi ããã®åç
HÞflig og venlig betjening altid gode og konstruktive svar.
Drift sikker og altid strÞm til tiden :-)

SEF Energi ããã®åç
Vi har altid benyttet os af sefenergi og er meget tilfreds. Altid god service og behandling når vi ringer.

SEF Energi ããã®åç
Blev kontaktet af en venlig stemme der hÞrte på hvad jeg havde en mening om, og ikke som andre der bare lirrer en salgstale af og som ender med at sige " ja hvis du ikke gider spare penge så hej hej".
Vi vil også gerne stÞtte vores lokalområde
GlÊdelig jul og godt nytår til SEF .
Mvh Kim Hansen

SEF Energi ããã®åç
Det er godt for vores ledninger det giver spÊnding godt for elektronisk isenkram det giver varme og stÞder.
GlÊdelig jul og godt nytÃ¥r ð² ð
ð€¶ ð