Det havde vÊret rart hvis det pÃ¥ hjemmesiden var tydeligt, at man i sommerperioden ikke kan tilgÃ¥ online kurser grundet ferielukning. Med reklame pÃ¥ hjemmesiden for sommertilbud havde jeg forv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Veldig bra faglig innhold. Glimrende foredragsholdere. God seminarledelse. Bra bevertning. Jeg skulle Þnsket flere benstrekk og litt mer egenaktivitet, samtale med andre, Þvelser. Ãkter pÃ¥ 60-90 min g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super godt og meget relevant kursus om sjÊlens muskel Psoas og vores livsnÞdvendige muskel Diafragma, som hÞrer ulÞseligt sammen. Teori,viden og praksis blev rulle ud sammen med os, sÃ¥ det blev menin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget inspirerende og givende sorgkonference Det var en virkelig inspirerende oplevelse med undervisere der formÃ¥r at formidle pÃ¥ en praksisnÊr mÃ¥de selvom emnet kan vÊre tungt. Det mÊrkes tydelig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har i mere end 25 år udviklet praksisnÊr efteruddannelse, som giver dig viden og redskaber, du nemt kan overfÞre til din arbejdsvirkelighed. Vi tilbyder både kurser, temadage, uddannelser og digitale forlÞb, og det hele er lavet i samarbejde med fÞrende fagfolk.
Rytterkasernen 21, 5000, Odense, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Den underviser Seminarer.dk havde booket (Nadjia) var en fantastisk, engageret, dygtig, nÊrvÊrende formidler. Der blev virkelig nÞrdet igennem på emnet og det var en sand fornÞjelse at lÊre fra hende. Derudover nogle helt fantastiske rammer på Comwell Kongebrogaarden Middelfart, et meget smukt sted at vÊre på kursus.

Seminarer.dk ããã®åç
Jeg er meget tilfreds , et super godt kursus om autisme. Dejlig forplejning.

Seminarer.dk ããã®åç
Den Meta Kognitive BÞlge mindfulness, CFT og ACT ved Anne Dorthe Hasholt igenemm seminarer.dk er en fantastisk mulighed for at blive meget klogere på den menneskelige psykologi og hvordan du kan hjÊlpe dem, der har det svÊrt

Seminarer.dk ããã®åç
Psykologen Bo Hejlskovs tilgang til bÞrn med udfordrende adfÊrd er empatisk, yderst fagligt og fantastisk inspirerende.
Bo kan med lethed begejstre og motivere en til at reflektere over sin egen pÊdagogiske praksis, han giver lyst til at forandre og blive dygtigere.
De varmeste anbefalinger til et oplÊg Udfordrende adfÊrd hos bÞrn.

Borderline og mentalisering.
Helt utrolig spÊndende, relevant, brugbar og veltilrettelagt undervisning. Nanna Lund NÞrgaard er en meget dygtig og kompetent formidler, med tydeligt hÞjt fagligt niveau! Varmeste anbefaling her fra!

Seminarer.dk ããã®åç
Vigtigt og vedkommenede. Dygtige og engagerede undervisere. Fantastisk sted.

Seminarer.dk ããã®åç
FÞrst blev vi budt velkommen ved dÞren og kunne tage morgen buffet med ind i lokalet. Underviseren virkede meget professionel i hendes tilgang til undervisning. Rigtig godt, at vi som kursister skulle diskutere i små grupper. Alt i alt rigtig godt kursus, som er brugbar i vores praksis

Seminarer.dk ããã®åç
Jeg fik som fagperson rigtig meget brugbar viden. Kursus holder var god til at fornemme kursus gruppen og styre efter behovet. Det har vÊret en udsÞgt fornÞjelse. Kurset kan varmt anbefales til relevante fagpersoner.

Seminarer.dk ããã®åç
Meget relevant og inspirerende, super godt formidlet.
Har gennemfÞrt sorgvejlederuddannelsen og der var ikke noget at sÊtte en finger på. Et velkomponeret og veludfÞrt uddannelsesforlÞb, som er anbefalelsesvÊrdigt.
Hele vejen igennem har kommunikationen vÊret venlig og imÞdekommende. Der har vÊret tjek på alt det praktiske i forbindelse med undervisningsmateriale og program. Underviserene har vÊret meget velvalgte, opdaterede og professionelle. HÞjt kvalitetsniveau. Tak.

Seminarer.dk ããã®åç
Jeg deltog i seminaret om Autisme og mentalisering. Underviseren var fantastisk dygtig til at kombinere teori med praksiseksempler. Hun var nÊrvÊrende hele dagen igennem og der var ikke en sekund, hvor man ikke fÞlte sig fastholdt.
Der var ligeledes styr på rammerne for undervisningen. Alt spillede sammen.

Seminarer.dk ããã®åç
Rigtig spÊndende mÞde med dygtig foredragsholder og rammer var fremragende
Rigtig godt kursus der fortÊller pÊdagogisk om vagus nervens funktion, rigtig godt supplement til mit virke som rosenbevÊgelsesinstruktÞr, samt redskaber i omgang med demente borger.
Kurset er en blanding af teori og praktiske Þvelser

Seminarer.dk ããã®åç
God information fÞr, under og efter
Virkelig styr på alt

Seminarer.dk ããã®åç
masterkursus var hÞj professionel og logistik er helt suverÊn

Seminarer.dk ããã®åç
Alt for mange historier og ikke nok âhands onâ
Ikke meget fagligt
Og langt fra pengene vÊrd
Frokosten var middelmådig og til den pris kunne også forventes et ordentligt morgenbord og ikke et afsides arrangement med lidt ost og pÞlse.
Det er helt klar ikke levet op til vores forventninger.

Seminarer.dk ããã®åç
emnet "den forbudte sorg" for fagprofessionelle der arbejder med familier med bÞrn med handicap er super relevant og fremlagt i et let forståeligt sprog og med meget relaterbare eksempler.