Virkelig dårlig oplevelse! Vi købte nye senge i 2020 og har fået skiftet kerne i madrassen 2 gange pga af dårligt skum og tredje gang siger de at det ikke bliver dækket af garanti mere. Ergo, siden... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Den købte seng er fin til prisen, vi har efter to år opgraderet den ene madras til en ny (hårdere) variant, hvilket Sengetid gjorde til en yderst rimelig pris (købte kun selve madrassen). Efter 3 å... もっと見る
企業が回答しました
Allerede før ordreafgivelse rettede vi henvendelse til firmaet, idet vi havde brug for vejledning til valg af senge og madrasser, da vi sov dårligt i de eksisterende senge, hvilket betød morgener med... もっと見る
企業が回答しました
Super flot service og garanti Motor på elevationsseng defekt efter 1 år. Ingen dikkedarer, ny motor fremsendt. Fik instruktion på mail. Skiftede den selv- ikke svært, men lidt besværligt unde... もっと見る
企業情報
👉 365 nætters prøve
👉 Op til 25 års garanti
👉 Nem finansiering
👉 Eksperthjælp alle ugens dage
Om SengetidVi er en online forhandler af eksklusive senge i dansk design og med produktion i Danmark og Sverige. Vi blander os ikke i hvad du bruger din seng til, men vi giver en ærlig rådgivning og et godt tilbud. Vi er en del af Lars Larsen Group og har hovedsæde i Aarhus. Vi er officiel forhandler af Viking senge og eneforhandler af Signatur, Essenciel, Dreamline, Master og Prestige sengeserier. Du finder et stort udvalg af elevations-, kontinental- opbevaring og boxsenge til fordelagtige priser. Du kan altid ringe til vores kundeservice eller benytte vores chat, der håndteres af ægte dygtige mennesker.
Ikke bare smuk udenpå
Når du vælger en seng hos Sengetid, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten. Vores sortiment af kvalitets senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. Vi tilbyder 365 nætters prøve, som de eneste på marked. Vi tror nemlig på at man skal prøve sin seng i sit eget hjem
Er du i tvivl om valg af fasthed eller topmadras, så kontakt en af vores sengeeksperter på chat eller telefon 70 60 55 53 alle ugens dage, eller gå på opdagelse i vores mange guides på www.sengetid.dk
Vi skaber senge til dit behov - og hos Sengetid er der plads til det hele.
Vi ses på www.sengetid.dk
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super service. Skulle bruge en hård madras. Fik at vide den ekstra hårde var for hård. Men den jeg så fik bar for blød. En ombytning kom hurtig på plads. Stor tak til leveringen, og montering af sengen, nemt og hurtig. Alt emballage tog de med. Alt i alt super tilfreds hele vejen rundt.

God information
Professionel levering 0hvor jeg blev godt orienteret om hvor langt ordren var

God seng 😊 God service 😊
Rigtig god vejledning pr tlf. og varen blev leveret til tiden efter vores ønske.
Godt emballeret og let at samle efter vedlagte vejledning.
Sengen lever op til forventningerne.

Forkert madras!
Vi fik helt klart en forkert madras, men de nægtede at det var den forkerte - så vi er endt med en anden hårdhed end ønsker!!!

Sengetid からの回答
Rigtig dejlig seng der fuldt ud lever…
Rigtig dejlig seng der fuldt ud lever op til jeres beskrivelse.
Blev punktlig leveret til det aftalte tidspunkt.

Sengetid からの回答
Professionel information og hjælp under…
Professionel information og hjælp under købsprocessen. Levering som aftalt.
Absolut tilfreds.

Kvalitet på alt
Min hustru var lidt betænkelig ved at købe senge, som vi ikke havde prøvet. Nu, hvor vi har haft sengene i et halvt år, er vi begge stadig begejstrede over sengene, jeres vejledning før og efter købet samt sengenes kvalitet.

Sengetid からの回答
Det var så dejligt at sengen både blev…
Det var så dejligt at sengen både blev leveret, samlet så den var helt klar til at sove i.

Rigtig god oplevelse
Jeg fik min seng hurtigt. Den er mega lækker.
Dog syntes jeg at transport firmaet fejlede, da de ikke oplyste hvornår den ankom. Og at de bare satte en mega dyr seng af, som var aftalt til bringe helt ind.
Ringede og talte med sengetid, og vi fandt en god løsning. Tak

Sengetid からの回答
Dejlig oplevelse fra bestilling til…
Dejlig oplevelse fra bestilling til modtagelse af en ny seng.

Sengetid からの回答
God service. Da der fra fragtfirmaet var forkerte leveringer, ringede jeg til sengetid og de fik det hele ordnet, så jeg fik leveret det rette. Og fik refunderet mit leverings gebyr for bøvlet.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。