Kvaliteten af brillerne, jeg modtog, var ekstremt ringe: De sad komplet skævt på ansigtet, og de føltes billige i materialet, modsat nogle andre, jeg købte fra at andet mærke - endda til en billigere... もっと見る
企業が回答しました
Du bestiller Shadespace leverer 😎 Easy peasy, nem bestilling og meget hurtig levering 👍🏻 Super fede skibriller, der ikke dugger og passer til ALLE hjelme Mega fedt! Ikke noget med at købe, pa... もっと見る
企業が回答しました
Jeg have nogle få spørgsmål omkring rabatkoder og fri fragt. Der gik ikke mere end 5 minutter, før de havde svaret tilbage på den Instagram besked jeg sendte! Utrolig god kundeservice der blandt an... もっと見る
Jeg modtog min bestilling lyn hurtigt. Da der var et lille problem med brillen kontaktede jeg kundeservice. De var supersøde, forstående og besvarede mine beskeder inden for et par timer. Vi fandt en... もっと見る
企業が回答しました
SHADESPACE is a danish brand, run by two brothers. We offer, stylish, durable and unique sunglass/ski-googles for everyone - at a fair price. We offer fast dilivery, safe checkout and pack all orders in sustainable materials. Thank you for visiting our Trustpilot.
Lyskær 13N 01 04, 2730, Herlev, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg har lige modtaget mine nye sportsbriller. Hurtig levering med GLS. Brillerne er klar til at blive brugt på ferien! godt produkt.
Super briller, fin pasform, hurtig levering og god kvalitet kan virkelig anbefale Shadespace og brillerne.
Jeg købte 1 et par solbriller fra Shadespace, og jeg må indrømme jeg er imponeret over dem. Kvaliteten er virkelig over alle forventninger, og derudover er leveringen virkelig hurtig.
Mega fed oplevelse, og kan klart anbefales!

Shadespace からの回答
Produktet er af virkelig dårlig kvalitet! Glasset er ikke rigtig solbrilleglas, nærmere 3D. Man får ondt i hovedet af at have dem på.
Det var heller ikke ret meget hjælp til at returnere.
Det kunne godt gøres bedre.
Great service, my glasses broke for some unknown reason, and i got 2 back instead of one. And excellent customer service and fast communication
Super lækre og fede solbriller, selvom de er billige er de bestemt ikke dårlig kvalitet!
Jeg bruger dem dagligt både til dagligdagsbrug og når jeg cykler (cykelrytter).
Kan helt klart anbefales til festival også! Ægte hurtigbriller!
Vildt god service også selvom jeg ikke skulle have et produkt, men bare stillede et spørgsmål til dem over Instagram, så fik jeg lyn hurtigt svar
Great delivery time and the quality is fantastic. I’m very satisfied with my experience
Jeg fik nogle helt andre solbriller end jeg havde bestilt og så skriver jeg til dem, og så vil de have jeg skal bruge penge på at sende retur, før jeg kan få det jeg har bestilt.
Mega lækre solbriller, utrolig hurtig levering, fantastisk service, mega lækkert brilleetui.
Kan varmt anbefales😍
Ikke sidste gang jeg handler hos jer!!
Top kundeservice og hurtig levering!
Bestilte mine briller og modtog dem dagen efter🎯
Brillerne er ekstremt lækre og super kvalitet. Ikke en finger at rette på
Hurtig levering og mega god service!
Fedt og bredt solbrille sortiment til enhver smag!
Lækre solbriller til ferien!
Jeg bestilte 2 par solbriller, til min ferie og de var virkelig fede til billige penge kan klart anbefales! Rigtig god og hurtig service modtog brillerne indenfor få dage, jeg er fuldt ud tilfreds.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。