Shadespace レビュー 245

TrustScore 5段階評価の4

4.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Kvaliteten af brillerne, jeg modtog, var ekstremt ringe: De sad komplet skævt på ansigtet, og de føltes billige i materialet, modsat nogle andre, jeg købte fra at andet mærke - endda til en billigere... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Du bestiller Shadespace leverer 😎 Easy peasy, nem bestilling og meget hurtig levering 👍🏻 Super fede skibriller, der ikke dugger og passer til ALLE hjelme Mega fedt! Ikke noget med at købe, pa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg have nogle få spørgsmål omkring rabatkoder og fri fragt. Der gik ikke mere end 5 minutter, før de havde svaret tilbage på den Instagram besked jeg sendte! Utrolig god kundeservice der blandt an... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg modtog min bestilling lyn hurtigt. Da der var et lille problem med brillen kontaktede jeg kundeservice. De var supersøde, forstående og besvarede mine beskeder inden for et par timer. Vi fandt en... もっと見る

企業情報

1. サングラス店

当該企業による記述

SHADESPACE is a danish brand, run by two brothers. We offer, stylish, durable and unique sunglass/ski-googles for everyone - at a fair price. We offer fast dilivery, safe checkout and pack all orders in sustainable materials. Thank you for visiting our Trustpilot.

4.2

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastiske solbriller!

Jeg købte nogle solbriller. De var fantastiske til min løbeture hen over sommeren. Desuden blev de også brugt til, når jeg skulle cykle ( er cykelrytter ). De beroligede mine øjne, når solen var skarp. Kan varmt anbefales.

2023年6月21日

SHADES TIL FESTIVAL!!!

Jeg bestilte et par shades inden Ros og har ikke fortryd det siden. Alt levede op til mine forventninger, leveringstiden, prisen og kvaliteten.
Mega positivt herfra

Kan kun anbefale shadespace

2023年6月26日
5つ星のうち5の評価

Så en reklame for dem på nettet og…

Så en reklame for dem på nettet og besluttede at give dem et skud 😀 normal kan jeg ikke finde solbriller der passer men hold da op de er rare at have på 😀👍 kæmpe fedt
Klar anbefaling købte nogen med blå glas

2023年6月14日

HOLD JER VÆK

HOLD JER VÆK!
ELENDIGT produkt.
Billerne blev modtaget i et hylster med mange store ridser i den ene brille.
Da jeg skriver til dem, svare de ikke. De vender tilbage med svar på 2 mail og hævder at de havde besvaret første mail.
Nu har jeg endelig fået nogle af mine penge igen - jeg betalte 399 for brillerne og jeg har fået 365 kr. tilbage.
Køb jeres solbriller et andet sted.

2023年4月30日

Hej Rasmus.

Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse med vores virksomhed.

Vi har et par spørgsmål i forbindelse med din dårlige anmeldelse af os.

Du skriver til os, at vi ikke svarede på din ene mail.
- Grunden til vi ikke svarede på din ene ud af de to mails du sendte os, var fordi du havde skrevet en identisk tekst på begge mails. Dine mails blev sendt med få minutters mellemrum. Den mail vi svarede på, svarede vi på efter 1 time.

Er det ikke ret hurtig tilbagemeldning?

Vi forstår ikke hvad du mener med du ENDELIG har fået pengene tilbage?.
- Der går som hovedregel 1-2 hverdage for banken at indsætte pengene tilbage på din konto. Det er desværre ikke en proces vi kan fremskynde.

Med hensyn til tilbagebetaling så har vi trukket vores omkostninger til fragten fra i din tilbagebetaling. Det fremgår også klart og tydeligt i vores refusionspolitik på hjemmesiden.

Det er naturligvis beklageligt at du har modtaget et beskadiget produkt. Vi bestræber os altid på at tjekke alt vi sender ud, men ingen firmaer/mennesker er fejlfrie. Du blev i den forbindelse også tilbudt et nyt par - gratis selvfølgelig.

Vi er kede af, at du ikke er løsningsorienteret og med det samme svine os til både på Trustpilot/Facebook og på mail, som du i øvrigt også har gjort med de andre 5 firmaer du har anmeldt på trustpilot, så bliver udfaldet det som det desværre er blevet til.

Du er velkommen til at svare på denne besked på:

Shadespace@shadespace.dk
Teamet bag Shadespace.

Den fedeste sommerbrille!

Jeg har i dag modtaget de fedeste briller og de var præcis som jeg håbede. Brillen hedder “Andromeda” og har det gule glas som giver et virkelig fedt udtryk til et lækkert outfit til hverdagen eller til de kommende festlige begivenheder her om sommeren.

Jeg kan helt klart anbefale og købe briller hos Shadespace. 👏🏼

2023年6月13日

Fejlordre…

Jeg bestilte to par solbriller fra shadespace, men fandt ud af, at jeg havde bestilt dem i de forkerte farver. Så jeg skyndte mig at skrive til deres kundeservice inden, at brillerne blev sendt afsted. Deres kundeservice var super forstående og hjælpsomme. De fik hurtigt og nemt ændret ordren. Kan kun anbefale dem! 💪

2023年6月5日
5つ星のうち2の評価

Lidt en skuffelse til et billigt Oakley alternativ

Jo, billig alternativ til Oakley… virkelig bare dårligt “glass”/plastik man ser igennem og nærmest irriterer øjnene(har perfekt syn). Ydermere fungere de ikke godt som solbrille, da der stadig trænger meget sollys igennem dem, næsten så man stadig kniber øjne.

Det positive er, at man kan løbe med dem, og de bliver på ansigtet uden problemer..

2023年6月3日

Shadespace からの回答

Hej Jonas, vi er kede af at høre du ikke er tilfreds med vores produkt. Brillerne er udstyret med UV400 beskyttelse og tilpasser sig lyset. Det kan eventuelt være derfor du har oplever varierende resultat med dem.

5つ星のうち1の評価

Fejl hos GLS og arrogant kundeservice.

der skete fejl fra GLS og jeg tog kontakt til kundeservicen som var ejer.
super arrogant type der ikke var indstillet på at hjælpe.

Nu er brillen kommet og det virker utrolig billigt og glasset og stellet rasler og skratter mod hinanden.

2023年5月26日

Shadespace からの回答

Hej Casper og tak fordi du gav dig tid til at anmelde os på trustpilot.

Som du selv nævner lavede GLS en fejl, hvor vi fik lov til at mærke din frustration over dem,

Vi sendte din pakke samme dag som du bestilte den og du klagede over den ikke var ankommet dagen efter, hvorfor vi bad dig om at have tålmodighed med forsendelsen.

Samme dag gav du os denne anmeldelse, og vi kan se at pakken den ankom dagen efter. Altså 2 dage efter din bestilling hos os.

Mht arrogancen skal vi beklage hvis du opfatter vores kortfattede svar til sig sådan. Det var aldrig hensigten. Vi besvarede desuden din mails 5 minutter efter vi modtog dem.

Du må have en fortsat god dag. På trods af du ikke har returneret de briller som du tilsyneladende ikke bryder dig om.

Hurtig kundeservice

Jeg havde bestilt 2 par solbriller, hvor det ene par skulle returneres. Super hurtig hjælp på mail, samt returnering i løbet af ikke mindre end 24 timer!

2023年5月11日

Trustpilot エクスペリエンス