Dette firmaet er bånn i bötta. La en bestilling ved en feilTrykk og tok opp dette med firmaet med en gang. Det var umulig da alt er automatisert fikk jeg beskjed om. Dette svaret finner jeg som en tå... もっと見る
企業が回答しました
Først trodde jeg de hadde for gode priser til å være sanne, men jeg prøvde likevel. Varene var helt fine og av topp kvalitet. Til slutt fikk jeg et problem med Norsk Post, hvor jeg måtte betale en eks... もっと見る
企業が回答しました
Jeg ble dessverre trukket dobbelt for skatt, både av nettbutikk og norsk toll. Jeg informerte nettbutikken pr mail, men tvilte på om jeg kom til å få hjelp. Jeg kan bare rose shop better for at de bek... もっと見る
企業が回答しました
Bluffbolag. Ingen återbetalning vid retur. Drar pengar för ett abonnemang som aldrig har beställts och som inte går att avsluta. Kundtjänsten är omöjlig att komma i kontakt med. ####################... もっと見る
当該企業による記述
Adelgade 12, 1, 9000, Aalborg, デンマーク
ネガティブなレビューの 96%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg bestilte en parfyme 23.desember. Da pakken ankom, fikk jeg hentemelding. Var på postkontoret men Ppakken forsvant i transporten, og Posten meldte at den ikke var å finne noe sted. Jeg sendte mail til Shopbetter.no i januar og fikk i svar at jeg måtte fylle ut noe skjema noe som jeg gjorde. Pakken er borte, noe Posten også bekreftet. Dette informerte jeg dem om samme dag.
De sa de skulle sjekke dette ut, men helt fram til nå har INGEN svart på på mailer som jeg har sendt dem. Kundebehandleren som snakket med meg da jeg meldte at pakken er borte, hun svarte aldri. Så sendte jeg flere mailer fra januar, fram til nå og fortsatt er det ingen som svarer meg. Jeg ville hevet kjøpet men fikk heller ikke noe svar. Hold dere unna, de svarer dere når dere kjøper fra dem, men svarer eller løser ingenting hvis ting går skjevt. Jeg kjøpte i desember, og fram til nå har de ikke svart meg, og heller ikke tilbakebetalt det jeg kjøpte. I det minste så kunne de ha sendt en ny vare, men de valgte å IKKE svare i det hele tatt. SVINDEL!
The company offered great value for money. However I think that they should use a different delivery company. They were badly let down. The product came from Spain and it took over a month to arrive.

ShopBetter™ からの回答
Jeg har dags dato politianmeldt ShopBetter for mulig overtrædelse af Straffeloven §§ 279 og 281 (svindel og afpresning).
Jeg har ikke fået genfremsendt min betalte vare trods tilbud om fragtbetaling; erkender manglende afhentning, men mener at have krav på levering mod rimelige omkostninger og oplever pres til genbestilling med 10 % rabat.

ShopBetter™ からの回答
Jeg bestilte en hundemadrass 23. november. Pakken hadde forventet levering i begynnelsen av desember. Pakken forsvant i transporten, og Posten meldte 11. desember at den ikke var å finne noe sted. Jeg skrev til Shopbetter.no 15. desember at jeg hadde måttet kjøpe ny madrass i butikk, og dermed ville heve kjøpet. Madrassen var jo uansett på det tidspunktet ikke å finne noe sted i transportsystemet. Shopbetter.no svarte 16. desember at madrassen var registrert til utlevering ifølge sitt transportfirma GLS, noe jeg fra Postens hold fikk igjen bekreftet at den ikke var. Dette informerte jeg dem om samme dag, men fikk ikke noe svar før 27. januar, altså godt over en måned senere. Da skrev Shopbetter.no at pakken lå til utlevering. Jeg svarte igjen at jeg hadde måttet kjøpe ny madrass, og ikke var interessert i å hente ut pakken. Shopbetter.no svarte 3. februar at det ikke var mulig for dem å heve et kjøp etter det var sendt (og dette altså til tross for at denne pakken var forsvunnet i ukesvis!), og krevde at jeg måtte betale toveisfrakt for pakken, i og med at jeg ikke hadde hentet den ut. De mente i sitt svar at vi hadde å gjøre med en "mindre forsinkelse". Pakken ble sendt i retur i begynnelsen av februar, og igjen hørte jeg ingenting fra Shopbetter.no før jeg purret på refunderingen igjen 6. april, altså to måneder etter. I svaret jeg da fikk, fikk jeg vite at summen jeg vil få refundert er 374,95 NOK. Jeg betalte opprinnelig 1015,90 NOK for madrassen. Det også verdt å merke seg at varer de sender til Norge blir fortollet.

ShopBetter™ からの回答
Tilaus käsiteltiin nopeasti ja myös toimituksen nopeus yllätti.

ShopBetter™ からの回答
Bra pris och enkelt att handla på ShopBetter.
Tacksam att ShopBetter använder sig av Klarna med 30 dagars faktura.
Hoppas bara att leveransen går bra också.

ShopBetter™ からの回答
Utroligt hjælpsomme via. mail på spørgsmål forudgående for køb. Meget kort svartid, og præcis og hjælpsom tilbagemelding. Jeg glæder mig til at modtage produkterne. En sand fornøjelse!

ShopBetter™ からの回答
Top &sehr zu empfehlen!Habe eine Bestellung aus Deutschland aufgegeben....war mir erst sehr unsicher....gute Abwicklung über die Klarna App.
Sofortiger Austausch und ein sehr netter Kontakt.

ShopBetter™ からの回答
Jag blev positivt överraskad av hur smidigt och proffsigt mitt köp hanterades. Framför allt av två anledningar:
1.Priset var betydligt bättre än hos andra återförsäljare.
2.Betalningsvillkoren var mycket förmånliga.
Eftersom jag inte hört talas om ShopBetter tidigare och detta var mitt första köp, hade jag vissa reservationer. Min oro väcktes när jag försökte få tag i spårningsnummret ty det var inte helt enkelt att nå supporten. Chattfunktionen låg nere och jag kom inte fram per telefon. Däremot besvarades mitt mejl snabbt och paketet levererades i tid.
Min slutsats är att detta är ett företag som kämpar hårt för att etablera sig, vilket gynnar oss kunder. Jag önskar dem lycka till och tackar för en bra första upplevelse. Mitt enda medskick är att de bör lägga mer resurser på kundsupporten – framför allt när det gäller tillgängligheten.

ShopBetter™ からの回答
Dette firmaet er bånn i bötta.
La en bestilling ved en feilTrykk og tok opp dette med firmaet med en gang. Det var umulig da alt er automatisert fikk jeg beskjed om. Dette svaret finner jeg som en tåkelegging av at de ikke vil slette en ordre om kunden ber om sletting pga feiltrykk for å abryte orderen.

ShopBetter™ からの回答
Havde indkøbt et produkt, som jeg afventede forsendelsesinformation på, men modtog ikke noget.
Efter godt 2 uger kontrollerede jeg min bankkonto, hvor ingen penge var trukket til shopbetter/Zoo factory.
Herpå blev samme produkt bestilt igen.
Jeg ender med at modtage produkter, men kun betalt for 1, hvordan det nu end lader sig gøre.
Jeg bliver bedt om at betale for den manglende ordre.
Efter noget skriveri frem og tilbage, og langsom kommunikation, oplyser jeg pr mail , jeg agter at returnere begge køb.
Til dels har jeg ikke behov for et ekstra produkt, og fortryder købet af det andet køb.
2 måneder efter leveringen i Nibe, 15. december 2025 kl. 10.42, mangler jeg stadig pengene fra køb nr. 2.
Hold jer L A N G T væk ! !

ShopBetter™ からの回答
Bought a watch on 20th December, was delayed by a significant amount of time. Still awaiting this watch or a refund, customer service has no contact number to speak to directly, been liaising with emails back and forth (they take days to reply). It’s currently been a month and a half still no watch or refund! Going to contact Trading Standards to get involved now.
*Upon reading your reply I can see by the tracking that it’s been reported damaged at Manises, Spain. Then there was an attempted collection, I’m just really struggling to understand why there is no phone number to speak to someone, rather than just messaging through here! I have sent multiple emails and have been left in the dark. Why is there no understanding and being in the other persons shoes?!?! I have no watch and my money is in your pockets as a company, there is no compensation being offered for the inconvenience this has caused!

ShopBetter™ からの回答
Jeg fik en virkelig virkelig dårlig oplevelse. Bestilte genopladelige duracell batterier men modtog det modsatte. Tog kontakt til dem. Som gjorde at de gjorde et virkeligt grundigt arbejde med at få undersøgt hvad der var sket. Det viste sig at fejlen lå hos deres leverandør. Så ShopBetter jeg vil hermed trække min kritik af jer tilbage, da det jo ikke var jeres fejl( hvilket jeg ikke kunne vide). Jeg vil også takke jer for at jeg får pengene tilbage. Mange tak for jeres behandling af sagen,og forklaringen af hvad der var sket. Det skal i ikke have skylden for. Så endnu engang ShopBetter i er gode nok og ærlige, hvad jeg godt kan lide. Her er vi selv 100% ærlige. Og fordi i er ærlige, vil jeg hermed sige til alle, at alle roligt kan handle hos jer. For nogen af jer problemer så kontakt dem, fordi ShopBetter tager sagen meget alvorlig og undersøger den til bunds. Mange mange tusinde tak ShopBetter for jeres ærlige arbejde. Med mange hilsener mig som fik de forkerte batterier .Jeg købte dem d.01.12.2025 men kan ikke datere dem til den dato.trods det er så lang tid siden har ShopBetter gjordt et stort arbejde. Endnu engang tusinde tusinde tak ShopBetter.

ShopBetter™ からの回答
Lave priser på produkt, men når du betaler kommer plutselig mva og en kjempestor fraktkostnad. Ren svindel. Styr unna!

ShopBetter™ からの回答
Do not shop with shop better” they have low iq on customer service, they took unauthorised fee from my bank, refused to return payment, had to go to bank to which they returned my funds, they are thriving company, I sent several emails to Megan to only refused me refund, thank god the bank returned money. This company are nothing but thieves… if thy will not refund you the bank will.

ShopBetter™ からの回答
We paid £350 for express delivery. Then ups didn’t deliver as they wanted further fees which we have already paid shop 24 for! Hundred of calls and emails all went in nothing! 2 months since then and we still have not got any response nor refund! I’ll sue them.

Manglende levering – afsendt efter annullering – vildledende kommunikation
Jeg bestilte en vare hos ShopBetter.dk (ordre #1255186).
Tidsforløb:
26. november 2025: Ordren afgivet
Der skete ingen dokumenteret afsendelse eller levering i dagene efter bestilling
2. december 2025: Ordren annulleret skriftligt på grund af manglende levering
6. december 2025: Afsender registrerer pakken hos GLS – efter annullering
Varen blev aldrig leveret til mig.
Jeg nægtede modtagelse, og GLS har bekræftet, at pakken er returneret til afsender.
På trods af dette fastholdt ShopBetter, at sagen beroede på GLS og manglende afhentning, selv om pakken først blev registreret hos GLS efter annulleringen, og selv om ansvaret ligger hos sælger, indtil levering er sket.
Forløbet kort:
Varen blev aldrig leveret
GLS har bekræftet, at pakken er returneret til afsender
Jeg har aktivt nægtet modtagelse
ShopBetter henviste gentagne gange til GLS, selv om ansvaret ligger hos sælger
Telefonnumre virkede ikke, og chat blev ikke besvaret rettidigt
Der blev givet modstridende oplysninger om levering og status
Sagen måtte derfor håndteres via bankindsigelse på grund af manglende levering.
Jeg deler dette forløb for at gøre andre opmærksomme på, at man som kunde kan ende i en lang og unødvendig proces, hvis noget går galt.
Råd til andre: Gem al dokumentation og kontakt din bank hurtigt, hvis levering ikke sker.
Opdatering efter virksomhedens svar:
26. november 2025: Ordren afgivet
2. december 2025: Ordren annulleret skriftligt på grund af manglende levering!
Min annullering blev fremsendt den 2. december 2025.
GLS-registrering og første sporingshændelse skete den 6. december 2025, hvilket fremgår af GLS’ tracking.
Varen blev aldrig leveret til mig, og GLS har bekræftet, at forsendelsen er returneret til afsender.
Oplysningerne i min anmeldelse er baseret på dokumentation og tidsstempler fra både ShopBetter og GLS.

Hej
Har læst mange anmeldelser om at folk venter i lang tid på deres varer og konstante forsinkelser. Jeg er også blevet forsinket og har ikke fået noget tracking ID så tror jeg bliver snydt

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。