Dette firmaet er bånn i bötta. La en bestilling ved en feilTrykk og tok opp dette med firmaet med en gang. Det var umulig da alt er automatisert fikk jeg beskjed om. Dette svaret finner jeg som en tå... もっと見る
企業が回答しました
Jeg ble dessverre trukket dobbelt for skatt, både av nettbutikk og norsk toll. Jeg informerte nettbutikken pr mail, men tvilte på om jeg kom til å få hjelp. Jeg kan bare rose shop better for at de bek... もっと見る
企業が回答しました
Bluffbolag. Ingen återbetalning vid retur. Drar pengar för ett abonnemang som aldrig har beställts och som inte går att avsluta. Kundtjänsten är omöjlig att komma i kontakt med. ####################... もっと見る
当該企業による記述
Adelgade 12, 1, 9000, Aalborg, デンマーク
ネガティブなレビューの 96%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Oplevelsen på hjemmesiden er okay, i orden og med god dansk sproget indhold. Det ligetil at finde CVR og forretningsbetingelser. Dog var der lidt med nogle produkter er placeret i lidt underlige produktkategorier, og jeg måtte finde dem via Pricerunner. Men bestilling blev fuldendt fint nok. Det var mit indtryk via webshoppen, Shopbetter er en dansk virksomhed med dansk lager. Der blev dog lidt uventet afsendt med UPS fra en lager, nord for Valencia og fra Manises i Spanien. Afsendelse tog omkring en lille uge. Forsendelsen 3 dage.
Der er ifl. betingelser en underleverandør, Anpartsselskab ”Zoo Factory ApS”, der så anvender flere logistikformer. Det synes jeg man skal være klar over. Men ellers ok, og jeg siger tak.
Kundeservice ikke kontaktet.

ShopBetter™ からの回答
Bonjour, après moult péripéties, j'ai envoyé un dossier complet au sav le 23/11/2025 (photos des cartons, protections intérieures, photos des pièces endommagées, preuves de livraison à mon domicile et de transit du colis de l’Espagne jusqu'en France délivré par le transporteur) le SAV demeure étrangement silencieux et ne daigne traiter le remboursement de mon meuble arrivé défectueux (là encore photos envoyés). Aucune réponse a mon mail de relance silence complet depuis le 23/11/2025 comme si mon dossier sav n’avait jamais existé. Un mois après ma demande de sav, je suis face au néant et à une inertie absolue. Le SAV est totalement inexistant. Je déconseille ce site, achetez en France pour plus de sécurité. J’ai déjà envoyé toutes ces photos, et toutes les preuves. Bizarrement plus aucune réponse à mes mails et surtout pas de suite à ma demande. Je maintiens SAV inexistant.

ShopBetter™ からの回答
Placed order and paid for 4 x 6 pack of wine glasses 11th Dec. Quick invoice and confirmation of UPS was the delivery service. BUT! from Spain!
Now 23rd Dec nothing received except 4 emails from UPS saying delayed, then delayed further, now I need to complete customs forms! and likely storage costs of £16.20p per day!

ShopBetter™ からの回答
Virkelig ringe kundeservice. Her handler jeg ALDRIG igen…

ShopBetter™ からの回答
Først trodde jeg de hadde for gode priser til å være sanne, men jeg prøvde likevel. Varene var helt fine og av topp kvalitet. Til slutt fikk jeg et problem med Norsk Post, hvor jeg måtte betale en ekstra skatt, selvfølgelig ganske høy. Men kundeservicen her hjalp meg UMIDDELBART, og de betalte meg hele skatten tilbake. Absolutt flott!

##################################
Jag har läst svaret från Shopbetter och luras inte av det. Jag har fortfarande inte fått någon återbetalning av ett paket som jag nekade att ta emot för 6 månader sedan.

ShopBetter™ からの回答
Comment joindre Shopbetter, ne répondent jamais au téléphone et par mail je n’obtiens pas de réponses. Depuis le7 novembre, je suis sans nouvelles de mon colis qui a été confié à UPS, ce transporteur me signifie par mail que le numéro de rue est incorrect, j’ai répondu dans l’immédiat en précisant le numéro de rue. Et depuis cette date du 7 novembre je n’arrive plus à les contacter. Que faire???

ShopBetter™ からの回答
Excellent Price very good customer service and free delivery highly recommended retailer , pleassure to do business with thanks

ShopBetter™ からの回答
Håller inte leverantid det tog 17 dagar å få min vara på deras hemsida skriver dom 3-7 dagar.Om man försöker chatta med dom som dom vill så svarar dom inte.Sen ljuger dom om att varan är skickad.Jag vill bara varna andra från att köpa något från detta företag. Det finns andra företag som som är seriösa och vet vad kundservice innebär.

ShopBetter™ からの回答
I emailed the company after reading some below average reviews and somebody called Catherine L from Customer Support replied to me very quickly and provided me with the confidence to place my order

ShopBetter™ からの回答
Opplever at kundeservice tar meg på alvor og venter ikke ved å gi svar

ShopBetter™ からの回答
Très satisfaite du site ShopBetter. Article conforme à la description avec une livraison rapide. C'est OK pour moi 👍

ShopBetter™ からの回答
Sämsta servicen jag varit med om! Handla inte här!!!

ShopBetter™ からの回答
Achat d'une montre Timberland pour un anniversaire. Article rayé, déjà en fonctionnement. J'adresse les photos demandées on me répond que les articles sont toujours en parfait état et authentiques !... Retour à mes frais possible évidemment. A fuir ! N'achetez surtout pas sur ce site.

ShopBetter™ からの回答
Not very happy, Had to pay £60 import duty, and saw no mention of this when i placed the order, or that it was coming from abroad, also had to pay £60 vat that i shouldn't have had to pay and can't claim back.
It's been 11 day's now, I hope it actually arrives.

ShopBetter™ からの回答
Måtte betale toll på varene jeg bestilte, noe jeg ikke skulle.Tok kontakt med kundeservice og klagde på dette. Fikk raskt svar og god oppfølging. Fikk tilbake toll og avgififter som Posten hadde krevd i løpet av noen dager. Veldig fornøyd.

Har ingen faktura fået.
Betalt det første beløb via Klarna.
Har ikke hørt noget om at produktet er sendt afsted .

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。