Dette firmaet er bånn i bötta. La en bestilling ved en feilTrykk og tok opp dette med firmaet med en gang. Det var umulig da alt er automatisert fikk jeg beskjed om. Dette svaret finner jeg som en tå... もっと見る
企業が回答しました
Først trodde jeg de hadde for gode priser til å være sanne, men jeg prøvde likevel. Varene var helt fine og av topp kvalitet. Til slutt fikk jeg et problem med Norsk Post, hvor jeg måtte betale en eks... もっと見る
企業が回答しました
Jeg ble dessverre trukket dobbelt for skatt, både av nettbutikk og norsk toll. Jeg informerte nettbutikken pr mail, men tvilte på om jeg kom til å få hjelp. Jeg kan bare rose shop better for at de bek... もっと見る
企業が回答しました
Bluffbolag. Ingen återbetalning vid retur. Drar pengar för ett abonnemang som aldrig har beställts och som inte går att avsluta. Kundtjänsten är omöjlig att komma i kontakt med. ####################... もっと見る
当該企業による記述
Adelgade 12, 1, 9000, Aalborg, デンマーク
ネガティブなレビューの 96%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg bestilte et produkt og fik med det samme en Annullering af ordre mail. Pengene blev trukket. Det har snart været en måned, og har ikke fået noget tilbage. Hvorfor trækker man penge på forbrugers konto hvis man ikke har produktet?
Her skal jeg aldrig shoppe igen. Spørgsmålet om jeg får mine penge tilbage?
Hvorfor er det først og fremmest muligt at købe et produkt som ikke eksisterer?!?

ShopBetter™ からの回答
Hold jer fra ShopBetter, da de ved fejl på deres solgte produkter, ikke ønsker at afhjælpe fejl som det er skrevet i købeloven. I mit tilfælde drejer det sig om en projektor, som ikke vil tænde mere.
Overordnet har jeg efter telefonisk kontakt til Philips som er producent af projektor, taget kontakt til sælger (DEC 2023) for at få afhjulpet fejl. Efter behørig dokumentation, ønsker sælger at jeg skal fremskaffe dokumentation for hvordan producent vil have reklamation behandlet. En dokumentation jeg ikke har (grundet telefonisk kontakt til producent), og ikke mener at skulle fremskaffe. Det bliver til mange mails frem og tilbage med intetsigende svar, og i skrivende stund (april 2024) har sælger endnu ikke angivet en løsning til reparation eller tilbagebetaling af beløb for projektor.
Sagen er nu fremsendt til Mæglingsteamet for Forbrugerklager.
Update 07-06-2024
26-04-2024 kommer ShopBetter pludslig på andre tanker "Vi har desværre ikke haft mulighed for at arrangere en reparation hos et certificeret værksted da du desværre ikke har kunne fremskaffe den krævende dokumentation.
Vi har dog valgt i denne sag at refundere dig fuldt for dit køb.
Du skulle gerne modtage refunderingen inden for de næste par dage".
Mit gæt er at det måske skyldes denne anmeldelse og at sagen er sendt til Mæglingsteamet for Forbrugerklager.
MEN - pengene er ikke blevet refunderet endnu her ca. 1 1/2 måneden efter det blev lovet. Først kunne de ikke refundere retur til min oprindelige købsmåde (selvfølge uden at meddele det - jeg måtte selv rykke), dernæst får de min bankinformation, og nu kan deres support simpelt hen ikke forstå, at refunderingen ikke er gået igennem efter gentagende rykkere.
JEG KAN KUN GENTAGE: HOLD JER FRA SHOPBETTER!!!

ShopBetter™ からの回答
Acabo de pagar hbo máx, se realizo el pago y no he vuelto a tener información, he intentado entrar en hbo y nada de nada,
Buenos días todo bien, ya tengo Hbo y todo actualizado, muchísimas gracias

ShopBetter™ からの回答
Varen svarede til det viste var som den skulle være alt ok også prisen levering til tiden tak

Hurtig og sikker levering
En rigtig god Air Fryer og meget billig pris
Nemlig kr 772,-
Vi købte en i Spanien, det var samme pris
Den fungerer rigtig godt
En der kan det samme vil i en dansk butik koste omkring 2.400 kr
Hugo Thisted

ShopBetter™ からの回答
A través de una promoción de HBO MAX, me han generado una suscripción a esta web que no he querido en ningún momento. Al entrar en la web me ponen que me van a cargar 38.35 por una membresía que supuestamente contraté, aparte de 1€.
He intentado darme de baja, pero no me dejan desde la web, porque dicen que no ha pasado ni 24h de la subscripción. He enviado email al departamento de soporte y no he recibido contestación.
Me gustaría saber cómo hacer para que me den de baja y que no me cobre algo que NO quiero.

ShopBetter™ からの回答
Me han cobrado una supuesta membresía 2 meses, yo en ningún momento me suscribí con udes, recibí una publicación engañosa de Shein por 2€ y llevan cobrándome 54€ dos meses.
Suponiendo que lo hice, me di de baja la misma semana y me volvieron a cobrar al mes siguiente. Pido que se me devuelva mi dinero. LADRONES!

ShopBetter™ からの回答
købte en Russell og Hobbs Airfryer som fuldstændig lever op til forventningerne.
fik en fin kundeservice da den skulle registreres på Russell og Hobbs hjemmeside

ShopBetter™ からの回答
Bestilte en whiteboard tavle og den er megafin - og prisen er også helt fin :O)

ShopBetter™ からの回答
Från mitt konto drogs 455 kronor men jag har aldrig gjort någon beställning på ShopBetter.se.
Jag har aldrig anmält mig på denna webbsida heller.

ShopBetter™ からの回答
Cargo de 38.35 por una membresía que supuestamente contraté,aparte de 1€ por un paquete que tampoco e recibido.
Me gustaría saber cómo hacer para que me puedan devolver ese dinero.
Gracias

Jeg købte et Inovalley homecinema 5.1 af shopbetter.dk
Det er det dårligste køb jeg nogensinde har brugt penge på.
Ledningerne til højtalerne er for korte, man kan ikke indstille formatet, og man kan ikke få lyden fra TV'et ud igennem anlægget. Der mangler simpelthen indgange. Elendigt skodprodukt. ØV !

ShopBetter™ からの回答
Loved the service - was a little skeptical as most times when ordering online from new supplier / platform but was flawless and received quick response when I emailed with a question. Would def not hesitate to buy through you again!

ShopBetter™ からの回答
Nemt at bestille og Hurtig levering. Vi fik hvad vi bestilte og der er ingen problemer med produktet. Vil helt sikkert bestille der igen.

ShopBetter™ からの回答
airfryer der lever helt op til forventningerne, og super kundeservice

ShopBetter™ からの回答
Hola no entiendo por que me pasa. Un resivo como que compre aquí su nunca e comparana nada por Internet y en sima me lo pasan dos veces

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。