Mega god oplevelse! Modtog bukser i de forkerte stÞrrelse, og skrev til deres kundeservice. Allerede efter 5 minutter var der respons, og jeg fik tilsendt et par nye bukser samt en returlabel. Fan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
TÞjet sidder virkelig godt! De var hurtige til at pakke ordren sÃ¥ jeg havde pakken nÊste dag. I hvertfald ikke sidste gang jeg handler hos dem! (Stort plus man ogsÃ¥ fÃ¥r smÃ¥ cute klistermÊrker med nÃ¥r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har endnu ikke fÃ¥et min bestilling, selvom det er lÊnge siden, den blev bestilt. Jeg kan dÃ¥rligt anmelde noget, jeg ikke har fÃ¥et. Kan man fÃ¥ pengene tilbage, hvis det ikke dukker op i lÞbet af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har kÞbt to hÃ¥rbÃ¥nd og de har begge vÊret i super kvalitet! De blev leveret hurtigt og jeg har brugt dem hele sommeren:) Et kÊmpe plus: Jeg skrev til BCH Design pÃ¥ Instagram, og spurgte om hun... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
B:RCH er et fashion brand, som tilbyder håndsyet tÞj og accessories fremstillet i Danmark. Vores kollektioner omfavner en minimalistisk Êstetik og bruger ofte genanvendte materialer samt bÊredygtige produktionsmetoder.
Boholtevej 13, 4600, KÞge, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Rask leveranse og ekstremt fine hÃ¥rbÃ¥ndððð«¶ð» I tillegg til veldig god kommunikasjon!

B:RCH ããã®åç
Jeg har kÞbt fra BCH design af to omgange. FÞrste gang kÞbte jeg 3 hårbånd og anden gang, en taske. Jeg har vÊret så tilfreds med produkterne og leveringstiden!

B:RCH ããã®åç
God kvalitet og lever op til billeder og hjemmesiden

B:RCH ããã®åç
Har lige modtaget to super flotte hårband. Er så tilfreds med kvaliteten og servicen. KÊmpe anbefaling

B:RCH ããã®åç
Smukke, unikke og bÊredygtige hårbånd i god kvalitet - en kÊmpe anbefaling
BCH design har virkelig lÊkre produkter/kvalitetsvarer som fÞlger med moden.
Jeg har bestilt derindefra et par gange nu, altid vÊret god vinder
En masse produkter af super god kvalitet og altid den bedste service.
Virkelig fine hårbånd ! Super service & hurtig levering
Elsker at der er fokus på genanvendelige materialer og at der kommer nye stiles ud ofte. Hårbåndene sidder virkelig godt og fragten er hurtig!
Meget positivt overrasket. Rigtig flotte og utrolig unikke designs, samt en god service. Helt klart et sted jeg ville kÞbe fra igen!