Jeg har nu i en mÃ¥nedstid forsÞgt at fÃ¥ tilbagebetalt kr. 175, der er betalt fra min personlige konto samt fra en Ejerforening for den samme ydelse. Et utal af opringninger og forsendelse af mails har... ãã£ãšèŠã
Jeg har modtaget en mail, der pÃ¥stÃ¥r, at jeg har en konto hos Signit. Dette er falsk â jeg har ingen konto. Det er helt uacceptabelt, at de forsÞger at tvinge folk til at logge ind pÃ¥ deres hjemm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lyssky forretningsmodel, hvor kunden skal vÊre forsigtig med ikke at fÃ¥ trykket det forkerte sted, for ellers dukker der pludselig en regning op. Dette er en kendt model for svindelfirmaer, hvis produ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag Àr vÀldigt nöjd. Systemet Àr lÀtt att anvÀnda för hela Norden... Jag var tvungen att lÀra mig hur man skickade avtalen först, men då var det lÀtt. Hoppas Tyskland stöds snart!
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Digital underskrift med NemID - du opretter online din egen gratis konto og så er du i gang
Lysholt Allé 10, 7100, Vejle, ãã³ããŒã¯
- signit.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 60ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Det er et vÊrre fuskerfirma.
Det er et vÊrre fuskerfirma.
Jeg kÞbte nogle enkelt signereringer. Nu er de begyndt at opkrÊve en form for abonnementet.
Jeg har både skrevet og ringet til dem for at få dem til at stoppe. De er bedÞvende ligeglade. De sender bare rykkere i en li d strÞm.
Hold jer langt vÊk fra det firma

signit.dk ããã®åç
Virker ikke og ringer til dem
Virker ikke og ringer til dem, hvor de siger bare se bort herfra inkl. betaling. NÊsten et år senere sender de så alligevel regning og skriver jeg skylder dem. Ikke imponeret!

signit.dk ããã®åç
Super tarvelig oplevelse pÃ¥ sÃ¥ mangeâŠ
Super nederen oplevelse på så mange måder - Der er overhovedet ikke gennemsigtighed og pludselig popper en faktura op. Har sendt 2 underskrifter igennem.

signit.dk ããã®åç
Fungerer ganske fint for os
Fungerer ganske fint for os. Alle andre jeg har kigget på er ret dyre sammenlignet med Signit.dk.

Elendig kundeservice.
Elendig kundeservice.
Har skrevet rigtig mange gange. Får besked om at spÞrgsmålet er modtaget, men jeg modtager ikke svar på selve spÞrgsmålet, men bedt adskillige gange om at uddybe årsag til opsigelse.
Telefonnummeret bliver ALDRIG besvaret.
Funktionelt virker systemet OK, men er meget tungt. Der er ikke mange smarte features.
Super produkt, MEN...
Super produkt, MEN...
KÊre Signit.
Nu prÞver jeg igen, igen, igen at kontakte jer, denne gang desvÊrre via Trustpilot, da jeg kan se at I normal reagerer på reviews. Jeg har skrevet 5-6 emails til Jer startende i september, samt ringet til support omkring et spm til min faktura fra august, men endnu har jeg ikke fået det besvaret.
SpÞrgsmålet går kort og godt ud på hvorfor jeg får en opkrÊvning for CPR validering dateret tilbage i juli, når jeg ikke har benyttet Signit i det forgangne år. BelÞbet er relativt lille, men jeg synes stadig at jeg som kunde bÞr have en forståelse for hvad opkrÊvningen går ud på.
På forhånd tak og I er velkomne til at besvare de emails der ligger fra mig hvis det er nemmere end at bruge Trustpilot.
Falske regninger
Jeg brugte en time på ikke at få sign-it til at lykkes, men på trods af en tydelig og eksplicit lovning på ingen omkostninger ved de sidste fÞrste fem underskrifter, endte jeg alligevel med at modtage en faktura på mail.
Det ligner bevidst uhÊderlighed markedsfÞring.

signit.dk ããã®åç
Fint system der er blandt de bedste iâŠ
Fint system der er blandt de bedste i Danmark er umiddelbart min vurdering. Jeg har brugt det i flere år uden problemer. Der en fin support og man får hurtig hjÊlp hvis man har spÞrgsmål.

signit.dk ããã®åç
Snyd og bedrag - hold jer fra det!
Ekstremt dårlig kundeservice! Det er det rene snyd og bedrag. Der stod på deres hjemmeside, at man kunne få 5 gratis underskrifter som ny kunde. Jeg lavede en kontrakt og brugte signit til at underskrive. Jeg underskrev selv, og sendte det til min kunde som også underskrev. Et par uger senere modtager jeg en faktura fra signit, hvor jeg bliver bedt om ligepludselig at kvittere for 6 underskrifter. Det regnestykke hÊnger ikke sammen - Jeg skulle havde 5 gratis og har kun brugt 2.
Jeg ringede til support, som sagde at de ikke kunne hjÊlpe mig og at de vidste noget om det. Men de vil få en til at ringe til mig. Nu har jeg ringet 3 gange til dem med samme tilbagemelding. Ingen ved hvad der er sket, og ingen kan hjÊlpe. Det vil sige at jeg skal sluge den kamel og betale for 6 underskrifter. Oven i det, så skal man betale 950,- pr. påbegyndt time i support. Både på telefon, eller hvis man skal have teknisk hjÊlp. Det står gemt meget godt på deres side.

Det virker bare
Det virker bare - og er super nemt. Kan klart anbefales.

Ãr lÀtt att anvÀnda
Systemet fungerer helt perfekt