レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har nu i en mÃ¥nedstid forsÞgt at fÃ¥ tilbagebetalt kr. 175, der er betalt fra min personlige konto samt fra en Ejerforening for den samme ydelse. Et utal af opringninger og forsendelse af mails har... もっず芋る

Jeg har modtaget en mail, der pÃ¥stÃ¥r, at jeg har en konto hos Signit. Dette er falsk – jeg har ingen konto. Det er helt uacceptabelt, at de forsÞger at tvinge folk til at logge ind pÃ¥ deres hjemm... もっず芋る

䌁業が回答したした

Lyssky forretningsmodel, hvor kunden skal vÊre forsigtig med ikke at fÃ¥ trykket det forkerte sted, for ellers dukker der pludselig en regning op. Dette er en kendt model for svindelfirmaer, hvis produ... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jag Àr vÀldigt nöjd. Systemet Àr lÀtt att anvÀnda för hela Norden... Jag var tvungen att lÀra mig hur man skickade avtalen först, men då var det lÀtt. Hoppas Tyskland stöds snart!

䌁業情報

1. メディア・出版

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Digital underskrift med NemID - du opretter online din egen gratis konto og så er du i gang

• Lysholt Allé 10, 7100, Vejle, デンマヌク

32件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 60に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Det er et vÊrre fuskerfirma.

Det er et vÊrre fuskerfirma.
Jeg kÞbte nogle enkelt signereringer. Nu er de begyndt at opkrÊve en form for abonnementet.
Jeg har både skrevet og ringet til dem for at få dem til at stoppe. De er bedÞvende ligeglade. De sender bare rykkere i en li d strÞm.
Hold jer langt vÊk fra det firma

2023幎7月18日

signit.dk からの回答

Der er ikke noget abonnement men du har brugt lÞsningen eller dine kunder har underskrevet din aftale eller valideret deres identitet. Hvis du Þnsker at benytte vores system koster det penge. Det er vel rimeligt nok.

Virker ikke og ringer til dem

Virker ikke og ringer til dem, hvor de siger bare se bort herfra inkl. betaling. NÊsten et år senere sender de så alligevel regning og skriver jeg skylder dem. Ikke imponeret!

2023幎7月18日

signit.dk からの回答

Hvis du har fået en faktura du er uenig i kan du naturligvis kontakte os. Hvis du har en skriftligt bekrÊftelse på at du ikke skal betale din regning vil vi meget gerne se denne. Du har jo brugt systemet så derfor får du en faktura. Hvis du ikke betaler får du en rykker.

Super tarvelig oplevelse på så mange

Super nederen oplevelse på så mange måder - Der er overhovedet ikke gennemsigtighed og pludselig popper en faktura op. Har sendt 2 underskrifter igennem.

2023幎6月21日

Hej Omar,

Du har valgt vores produkt hvor du betaler for identifikation med CPR eller SMS. Du får et antal gratis underskrifter - altså helt gratis fra os. Men som det fremgår på prislisten samt flere steder i systemet så er der tillÊgsydelser som ikke er gratis. Dejligt du fik to underskrifter på plads som du jo så ikke har betalt for.

Fungerer ganske fint for os

Fungerer ganske fint for os. Alle andre jeg har kigget på er ret dyre sammenlignet med Signit.dk.

2023幎6月1日

signit.dk からの回答

Det er vi glade for at hÞre! Skriv endeligt til os hvis du har nogle spÞrgsmål!

Elendig kundeservice.

Elendig kundeservice.
Har skrevet rigtig mange gange. Får besked om at spÞrgsmålet er modtaget, men jeg modtager ikke svar på selve spÞrgsmålet, men bedt adskillige gange om at uddybe årsag til opsigelse.
Telefonnummeret bliver ALDRIG besvaret.
Funktionelt virker systemet OK, men er meget tungt. Der er ikke mange smarte features.

2022幎11月25日

Super produkt, MEN...

Super produkt, MEN...

KÊre Signit.

Nu prÞver jeg igen, igen, igen at kontakte jer, denne gang desvÊrre via Trustpilot, da jeg kan se at I normal reagerer på reviews. Jeg har skrevet 5-6 emails til Jer startende i september, samt ringet til support omkring et spm til min faktura fra august, men endnu har jeg ikke fået det besvaret.

SpÞrgsmålet går kort og godt ud på hvorfor jeg får en opkrÊvning for CPR validering dateret tilbage i juli, når jeg ikke har benyttet Signit i det forgangne år. BelÞbet er relativt lille, men jeg synes stadig at jeg som kunde bÞr have en forståelse for hvad opkrÊvningen går ud på.

På forhånd tak og I er velkomne til at besvare de emails der ligger fra mig hvis det er nemmere end at bruge Trustpilot.

2022幎8月2日

Falske regninger

Jeg brugte en time på ikke at få sign-it til at lykkes, men på trods af en tydelig og eksplicit lovning på ingen omkostninger ved de sidste fÞrste fem underskrifter, endte jeg alligevel med at modtage en faktura på mail.

Det ligner bevidst uhÊderlighed markedsfÞring.

2022幎4月3日

Hej Rune,

Hvis du mener du har fået en forkert faktura vil vi bede dig om at sende os en e-mail eller ringe til os.

Det fremgår på vores hjemmeside at det er forbundet med ekstra omkostninger at benytte tillÊgsprodukter. Vi synes det er en god service når vi tilbyder 5 gratis underskrifter. Vi har dog rigtig mange der Þnsker andre tillÊgsprodukter som ikke er gratis. Det fremgår tydeligt at tillÊgsprodukter ikke er gratis.

Fint system der er blandt de bedste i

Fint system der er blandt de bedste i Danmark er umiddelbart min vurdering. Jeg har brugt det i flere år uden problemer. Der en fin support og man får hurtig hjÊlp hvis man har spÞrgsmål.

2021幎11月16日

signit.dk からの回答

Tak for den fine anmeldelse!

Snyd og bedrag - hold jer fra det!

Ekstremt dårlig kundeservice! Det er det rene snyd og bedrag. Der stod på deres hjemmeside, at man kunne få 5 gratis underskrifter som ny kunde. Jeg lavede en kontrakt og brugte signit til at underskrive. Jeg underskrev selv, og sendte det til min kunde som også underskrev. Et par uger senere modtager jeg en faktura fra signit, hvor jeg bliver bedt om ligepludselig at kvittere for 6 underskrifter. Det regnestykke hÊnger ikke sammen - Jeg skulle havde 5 gratis og har kun brugt 2.

Jeg ringede til support, som sagde at de ikke kunne hjÊlpe mig og at de vidste noget om det. Men de vil få en til at ringe til mig. Nu har jeg ringet 3 gange til dem med samme tilbagemelding. Ingen ved hvad der er sket, og ingen kan hjÊlpe. Det vil sige at jeg skal sluge den kamel og betale for 6 underskrifter. Oven i det, så skal man betale 950,- pr. påbegyndt time i support. Både på telefon, eller hvis man skal have teknisk hjÊlp. Det står gemt meget godt på deres side.

2021幎10月12日

Hej AsbjÞrn Hansen,

Vi beklager hvis du har fået en dårlig oplevelse i forbindelse med kontakt til vores kundeservice. Du fremgår ikke som kunde i vores database men vi kan se du har kontaktet os d. 13.10.2021 kl. 14.00 på telefon ang. et spÞrgsmål om en faktura. Du har ikke Þnsket at oplyse din email eller andre oplysninger og da vi ikke har en konto på dig kan vi ikke oplyse noget om fakturaer for andre kunder på grund af blandt andet GDPR.

Alle vores priser fremgår på vores hjemmeside både på www.signit.dk/priser samt på siden hvor man opretter sig. Der kan naturligvis opstå misforståelser og vi er altid parate til at tage en dialog omkring eventuelle misforståelser.

Man får 5 gratis underskrifter og betaler ikke abonnement hvis man opretter en privat konto. Man betaler dog for NemID og SMS validering, som er et aktivt tilvalg man kan vÊlge som afsender, det fremgår tydeligt på vores prislister. Hvis du har valgt sådanne valideringer har du fået en faktura på 6 stk valideringer x 2,5 kr. = 18,75 kr. Der er altså ikke tale om faktura for underskrifter men for valideringer.

Der er direkte omkostninger for vores virksomhed i forbindelse med NemID og SMS valideringer og derfor kan vi desvÊrre ikke tilbyde dette gratis.

Du skal vÊre meget velkommen til at kontakte os og så vil vi forsÞge at hjÊlpe dig.

Det virker bare

Det virker bare - og er super nemt. Kan klart anbefales.

2021幎4月13日

signit.dk からの回答

Tak det var pÊnt skrevet. Skriv hvis du får brug for hjÊlp med noget.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。