レビュアーのコメントを見てみましょう
Een 1 op 10 is eigenlijk nog te hoog. Vandaag vier keer contact gezocht om iets zakelijks af te handelen, met meerdere toezeggingen dat ik teruggebeld zou worden. Tot op heden: geen enkele reac... もっと見る
Auto opgehaald bij JFK New York. Direct en snel geholpen door vriendelijk personeel. Auto was perfect en voldeed absoluut aan de wens. Inleveren en afhandeling ging super snel.
企業情報
当該企業による記述
👉Bezoek ons Helpcentrum op sixt.nl/help-center of neem contact met ons op. ✅Wereldwijd bij meer dan 4000 vestigingen een auto huren bij de #1 autoverhuur ✔Goedkope prijzen ✔Premium huurauto en service
連絡先
ネガティブなレビューの 10%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Een 1 op 10 is eigenlijk nog te hoog.
Een 1 op 10 is eigenlijk nog te hoog.
Vandaag vier keer contact gezocht om iets zakelijks af te handelen, met meerdere toezeggingen dat ik teruggebeld zou worden. Tot op heden: geen enkele reactie.
Dit bedrijf laat op alle vlakken steken vallen als het gaat om communicatie en klantgerichtheid.
Voor ons reden genoeg om over te stappen naar een andere partij.
Drama
Drama. We hadden een auto gereserveerd op Mallorca. Bij het ophalen zeiden ze dat ik een elektrische had geboekt. Dat was niet zo. Meteen hadden ze twee benzine optie voor het dubbel bedrag. Ik had op een plaatje gedrukt en had moeten weten dat dat een elektrisch model was. Wat een onzin. Na heel lang zeuren hebben ze toch mijn benzine auto meegegeven. Oftewel. Ze proberen je te naaien.
Auto gehuurd via Sixt in Sardinië
Auto gehuurd via Sixt in Sardinië. We kregen helaas een lekke band. Er lag geen reserveband in de auto en de band werd niet verwisseld. Ze lieten de auto afvoeren en wij moesten met de taxi terug naar ons vakantiehuisje. De volgende dag moesten we weer een taxi nemen om een nieuwe huurauto op te halen bij Sixt in Cagliari. We waren hiervoor verzekerd en de taxikosten, van ruim 400 euro zouden worden terug betaald aan ons. Nu, na ruim 7 weken, hebben wij dit bedrag nog steeds niet terug ontvangen en er wordt niet gereageerd op mails en apps.
Erg vriendelijk geholpen
Erg vriendelijk geholpen, ophalen en inleveren ging heel makkelijk en snel. Alles voelde goed en vertrouwd. De bevestiging die ik kreeg bij ophalen en brengen was heel duidelijk. Ik wil de medewerkers van Sixt in Zurich Airport bedanken!
Teleurstellende ervaring
Bij mijn reservering had ik een auto geboekt in de categorie Economy, Volkswagen T-Cross (of gelijkwaardig). Omdat ik zelf een Volkswagen T-Cross bezit, wist ik dat deze voldoende ruimte biedt voor vier volwassenen en enkele kleine koffers.
Bij aankomst kreeg ik echter een vervangende auto die volgens de verhuurder als gelijkwaardig werd beschouwd, maar in de praktijk aanzienlijk kleiner bleek te zijn. Hierdoor was de beschikbare bagageruimte onvoldoende voor onze reisbehoeften. Om toch comfortabel te kunnen reizen, zag ik mij genoodzaakt een grotere auto te huren, wat resulteerde in een meerprijs van € 26,- per dag.
Daarnaast staat het gereserveerde bedrag op mijn creditcard nog steeds open, terwijl ik de huurauto al op 31 mei heb ingeleverd. Ik had verwacht dat deze reservering inmiddels zou zijn vrijgegeven.
Al met al ben ik teleurgesteld over zowel de toegewezen auto als de administratieve afhandeling van de huur. Ik verwacht dat een geboekte voertuigcategorie beter aansluit bij de aangeboden vervangende auto en dat financiële reserveringen tijdig worden verwerkt.
Sixt JFK New York
Hele goede service
Hele goede service, medewerker staat altijd voor je klaar om je te helpen
Stupid ID verification prevents use
Superdom systeem dat je elk jaar je volledige ID opnieuw moet bevestigen met paspoort en rijbewijs. Dit zonder waarschuwing of melding van de ap. Dus altijd als je met haast een auto wil pakken in the middle of nowhere kan je nergens heen als je niet 4 verschillende identiteitskaarten bij je hebt, ook al ben je jaren goedbetaalde klant. Belachelijk
Altijd goede ervaringen bij Sixt
De medewerkers bij Sixt Boekarest werken heel hard maar blijven desondanks klantvriendelijk en eigenlijk oprecht behulpzaam.
Ik boek alleen maar bij Sixt omdat ik zowel het bedrijf als het personeel van Sixt Otopeni waardeer.
Excellent
I have used Sixt in 6 different countries and I always had a pleasant experience. The teams are nice and professional. As long as you have a valid driver's licence, ID and Credit card you are good to go. Never had any issues and only if sixt is not available, I use someone else
Enorm goed geholpen in Rotterdam
We hadden last minute een auto nodig om op vakantie te gaan, omdat we problemen hadden met eigen auto. Sixt medewerkers in Rotterdam hebben ons enorm geholpen en zijn met een betrouwbare nieuwe auto op weg gegaan. Hierdoor alsnog een fantastische vakantie gehad.
DOE GEEN ZAKEN MET SIXT!!!!!
DOE GEEN ZAKEN MET SIXT!!!!!
In April een Skoda Octavia gereserveerd om vandaag op te halen bij Sixt RAI. Vandaag onderweg naar Sixt word ik gebeld dat onze autotype al maanden niet meer in het assortiment zit, maar dat ik een upgrade krijg.
Aldaar aangekomen blijkt de upgrade een compacte SUV met te kleine kofferbak te zijn, maar ze hebben ook nog wel een grotere upgrade naar een Volvo V70/90 waar ik voor moet bij betalen.
Ondertussen heeft mijn vrouw vanuit huis een nieuwe boeking geprobeerd voor hetzelfde voertuig en deze is gewoon voorradig……
Dit is dus simpelweg een truc om mensen op het laatste moment voor het blok te zetten en op kosten te jagen.
Op basis van redelijkheid en billijkheid is een verandering van de overeenkomst een uur van te voren natuurlijk al in twijfel te trekken maar het enige reële alternatief moet ook nog eens extra kosten.
Enige reactie van de medewerker was alsof het een service was dat hij me überhaupt op de hoogte heeft gesteld.
Waardeloos bedrijf en onze vakantie is meteen naar de galemiezen omdat ik nu een paar uur voor vertrek nog een voertuig moet regelen door het verdienmodel van Sixt waar ik me niet door laat misbruiken
Snel geholpen en werd meegedacht voor…
Snel geholpen en werd meegedacht voor de volgende keer
Verder een upgrade gekregen
Ik had een keer eerder bij Sixt…
Ik had een keer eerder bij Sixt (Hannover) gehuurd en dat was me erg goed bevallen vandaar dat ik deze keer weer daarvoor koos (Nassaukade Amsterdam). Ook deze keer was een topervaring, van ophalen tot terugbrengen. Ik kreeg een gewéldige auto met boardcomputer waar ik niks van snapte. De jongen die me hielp bij het afhalen heeft mijn telefoon gekoppelt aan de computer, handig voor de navigatie.
Bij het terubrengen was ik iets te laat, er was niemand meer. Ik heb naar Sixt gebeld en een aardige mevrouw vertelde me wat te doen. Ze stelde me echt gerust want ik begon nogal te stressen.
Al met al een top ervaring, als ik nog eens een auto moet huren is het zéker bij Sixt. Bedankt!
Zeer vriendelijk onthaal in luchthaven…
Zeer vriendelijk onthaal in luchthaven van nice. Matthias was zijn tweede werkdag daar , en werd zeer goed bijgestaan door een nederlands sprekende collega medhi. Deze hebben ons zeer goed geholpen .
We hadden een basic verzekering genomen en een handgeschakelde auto , maar er werd ons aangeraden om de all inclusive protectionverzekering te nemen met 0 euro eigen risico , en geen vastgezette waarborg meer .
Toen we de autosleutel mochten gaan ophalen boven werden we ook aldaar direct zeer vriendelijk ontvangen en geholpen .
Alleen de auto stond niet op de aangeduide plek waardoor we even moesten zoeken .
Eenmaal we de auto hadden gevonden kregen we ook goed hulp om de navigatie in het nederlands te zetten .
Dus alleen maar goede revieuws en dus 5 sterren zeker waard .
Greta en nancy
Sixt medewerkers hebben ons fantastisch geholpen.
Op hele korte termijn een auto nodig en Sixt medewerkers in Rotterdam Alexandrium en Rotterdam Airport hebben daarbij fantastisch geholpen!
Zo kan het dus gelukkig ook, waren heel blij met de auto, de klantvriendelijkheid en de geboden service.
Zeer goede auto's en uitstekende service
Altijd goede, schone en nieuwe auto's beschikbaar en al vele jaren uitstekende service bij ophalen en afleveren van de auto.
quick and professional service
quick and professional service, good app and good quality cars. never had problems afterwards or any significant waiting time at pickup or return
Auto gehuurd in Cuxhaven voor 4 dagen
Auto gehuurd in Cuxhaven voor 4 dagen. Vriendelijk ontvangen bij de balie en snel de sleutel ontvangen voor een prima huurauto zoals we die hadden besteld. De auto was vrijwel nieuw en brandschoon. Op dag 4 de auto weer teruggebracht en sleutel in sleutelkluis gedeponeerd (balie gesloten wegens feestdag). Volgende morgen per mail inleverbevestiging en factuur ontvangen, alles precies volgens afspraak. Uitstekende ervaring met SIXT.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。