Vi har haft stora problem med spindlar pÃ¥ vÃ¥rt sommarstÀlle. Vi provade spraymedel Pestis Protect mot myror som skulle verka direkt i 8 till 12 veckor. Vi sprayade vid alla lampor ute och runt fönste... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr imponerad av malfÀllan. Jag kunde tidigare se nÃ¥gon enstaka mal och ville bli av dessa. NÀr jag la ut fÀllorna sÃ¥ efter nÃ¥gra timmar hade jag hur mÃ¥nga som helst fast klistrade i fÀllorna. Utöv... ãã£ãšèŠã
Köpt saker mot möss som tagit sig in pÃ¥ vÃ¥rt landstÀlle. Bra pris och sakerna kom snabbt. Nu hoppas jag vi slipper möss inne. JÀttenöjd med skadedjursbutiken. Bra att man kan bestÀlla pÃ¥ nÀtet och f... ãã£ãšèŠã
Bedömningen gÀller lavendelpÃ¥sar, som inte köptes som ett antimalmedel, men för doftens skull. Vackra pÃ¥sar, bra pris och leverans. Effekten mot mal kan jag inte uttala mig om, men doften Àr minimal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HÀr hittar du effektiva produkter mot skadedjur och ohyra. Hos oss fÃ¥r du: Snabba leveranser â Frakt för 39 kr â 30 dagars öppet köp.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Leveransen kom snabbt och uppfylldeâŠ
Leveransen kom snabbt och uppfyllde mina förvÀntningar
Riktigt kass ormskrÀmma
Köpte nÃ¥got som annonserades som en OrmskrÀmma. NÀr vi öppnade paketet var det en gnagar-skrÀmma som i sin tur ska hÃ¥lla ormar borta om gnagare försvinner. SkrÀmmande pep i en dag, sedan blev det tyst. Vid första regnskuren dog hela systemet, dÃ¥ vatten lÀckte in. Vi fick tömma det pÃ¥ vatten och all elektronik var förstörd. Efter torkning gick det inte att fÃ¥ tillbaka nÃ¥got ljud igen. SÃ¥ vÃ¥r âOrmskrÀmmaâ funkade i en dag.
SÃ¥ produkten var inte bra.
Bra produkt och snabb leverans
Ni har ett stort sortiment och ÀrâŠ
Ni har ett stort sortiment och Àr supersnabba med leveranser! Tack!
Alltid snabb leverans o bra produkter
Jag vill ha riktigt medel till mal
TillgÀnglighet
TillgÀnglighet, snabb leverans och bra produkt i enlighet med förhandsinformationen!
Bra service
Jag skickade efter en produkt som inte fungerade. Skrev ett mejl på kvÀllen. Dagen efter får jag en ursÀkt och besked om att en ny produkt Àr på vÀg. Bra bemötande och bra service.
Fungerar utrmÀrkt
Var tvungen att leta upp något som stoppade de förbannade flugorna och hamnade hos Er, nÀr jag surfade.
Snabb och bra service!
Har bara bra erfarenhet utavâŠ
Har bara bra erfarenhet utav skadedjursbutiken!
Har köpt några flugfångare och annat utav dom många gånger.
VÀldigt snabb och bra service, samt bra produkter.
BÀsta servicen!
BÀsta servicen!
Stort utbud och bra varor, ofta till mycket bra pris. Dessutom har de en otroligt bra service!
Köpte en puderspridare och tappade bort munstycket vid första anvÀndningen. Vet ej om det satt löst eller om jag missade att skruva åt den. Hur som helst, så mejlade jag företaget och berÀttade vad som hÀnt. Och de skickar mig en ny - den Àr redan på vÀg. Toppen!
Jag Àr sÃ¥ nöjd med hur de hanteradeâŠ
Jag Àr så nöjd med hur de hanterade mina förvirrade meddelanden.
Jag Àndrade mig hit och dit och allt blev som jag egentligen ville till slut.
Sån service var det lÀngesen, mycket lÀngesen jag fått!
Tack!
Bra info och snabb leverans!
Bra grejer o snabb leverans
Snabb leverans av den produkt jag sökte.
OK med behandlingen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹