Vi har precis gjort utflykten Gran Canaria runt och förstÃ¥r inte en del dÃ¥liga omdömen.Vi hade en jÀttefin tur frÃ¥n 08:30 till 18:00 med en jÀtteduktig guide Isabelle och duktig busschaufför Antonio.V... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Rena bedrÀgerier. Man skriver att det Àr en utflykt till LAS Palma, i verkligheten sÃ¥ Ã¥ker man till nÃ¥got stÀlle och skall sÀlja pÃ¥ oss UllbÀddar. Inget av detta nÀmns förrÀn man betalt. LAS Pal... ãã£ãšèŠã
Flera timmars lÃ¥ng tvÃ¥ngsförelÀsning om ull som man inte fick lÀmna. SjÀlva utflykten började först runt kl 12-13. Fanns inte riktigt utrymme för att utforska platserna dÃ¥ man inte fick gÃ¥ dit man vil... ãã£ãšèŠã
Upplevelsen i sig helt ok bortsett frÃ¥n att du mÃ¥ste lyssna pÃ¥ ett föredrag om ull i 2 timmar. Men anledningen till att jag ger 1 stjÀrna Àr pÃ¥ grund av den enorma nedskrÀpning som företaget bidr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Byt ut anna som sÀljare hon Àr oÀrligâŠ
Byt ut anna som sÀljare hon Àr oÀrlig och ljuger för oss
Vi har precis gjort utflykten Gran Canaria runt.Den var perfekt.
Vi har precis gjort utflykten Gran Canaria runt och förstår inte en del dåliga omdömen.Vi hade en jÀttefin tur från 08:30 till 18:00 med en jÀtteduktig guide Isabelle och duktig busschaufför Antonio.Visst vi var klart på woodbed för information och försÀljning.Vi var också på rom avsmakning samt möjlighet till köp av aloera produkter.Men kÀra mÀnniskor som klagar alla köp Àr frivilliga.Vi betalade 11 ⬠per person för detta och då fick vi gratis tapas och vin hos woodbed samt en flaska vin helt gratis.Turen var jÀttefin och guiden Isabell var vÀldigt kunning och pålÀst.Visst var det mycket "sÀlj" hos woodbed men det var ju bara sÀga nej om man inte ville köpa något.
Rena bedrÀgerier.
Rena bedrÀgerier.
Man skriver att det Àr en utflykt till LAS Palma, i verkligheten så åker man till något stÀlle och skall sÀlja på oss UllbÀddar.
Inget av detta nÀmns förrÀn man betalt.
LAS Palma blev knappt 2.5 timmar.
NÀr vi
Påtalade så förstod vi att det Àr satt i system.
ððð
Spild ikke jeres ferie på dette.
Vi bestilte plads på Las Palmas turen. Havde ikke gennemskuet, at det var en ren salgs tur.
Vi blev samlet op kl 9.40 i Pourto Rico. Bussen kÞrte rundt og samlede op, de fordelte os alle i busser til diverse ture, for så at stoppe kl 11.30 ved et gammelt fabriksområde. Her blev vi gennet ind i en hal med borde og stole. Kostet rundt med, og fik besked om at tie stille og lytte efter. Demonstrationen af uld produkter varede to timer. Vi fik skÊld ud, hvis vi gik udenfor i varmen i pausen hvor vi kunne mÊrke på produkterne og kÞbe. Der blev serveret en kedelig tapas med kiks. Orange saftevand og vin.
Kl 14.30 kÞrte vi til Las Palmas og havde her to timer til at se byen. Det passede med at vi kunne nå og se katedralen og det tilhÞrende museum.
Herefter kÞrte vi til en gård, hvor vi kunne kÞbe kolde retter og kager, - og rom, alou vera produkter og olivenolie. Altsammen til overpriser i forhold til supermarkedet i Pourto Rico.
Vi var hjemme kl 18.30.
Alt i alt spild af en feriedag.
GÃR DET IKKE
Ni tog en hel semesterdag ifrÃ¥n ossâŠ
Ni tog en hel semesterdag ifrÃ¥n ossâŠ
Man fÃ¥r vad man betalar för, borde jag tÀnkt pÃ¥. Första stopp var ett tvÃ¥ngsförelÀsning pÃ¥ 2 timmar om ullprodukter till ockerpriser som man inte fick lÀmna. NÀr vi ett litet gÀng vÀntade utanför uppmanade guiden att gÃ¥r in igen och inte förstöra stÀmningen med surar miner. âDÃ¥ fÃ¥r man inte vara medâ dÃ¥ kan man Ã¥ka tillbaka. Sedan höll hen ett företag över vad hela resan kostar annars.
Det var droppen för mig. Resan som började på morgonen, startade för vid rund 13:15 pga föredraget.
Fikastoppet gick oxå utpå att sÀlja olika produkter.
Allt som allt: En bortkastad semesterdag!
Borde vara olaglig att lura folk på det viset.
à kte på en resa igår
Ã
kte på en resa igår. TyvÀrr var inte vÀdret med oss. Reseledaren Isabelle var mycket bra.
Naturligtvis var det en âullresaâ, det visste jag innan. De kan omöjligt ordna en dagsresa för 12 euro med mat med buss.
Jag Àr mycket nöjd, man fick se mycket.
TvångsförelÀsning i två timmar om ull
TvÃ¥ngsförelÀsning i tvÃ¥ timmar om ull, billigt vin och Àcklig tapas, vilket dÃ¥ skulle vara den gratis âautentiska spanskaâ lunchen som skulle ingÃ¥ i resan. Efter 4 timmar sedan upphÀmtning kom vi ivÀg pÃ¥ vÃ¥rt resmÃ¥l, som faktiskt var bra. Guiden var bra och trevlig. Hade dÀremot önskat mer stopp dÀr man fick strosa runt sjÀlv. Vi fick inte ens gÃ¥ runt i olivlunden dÀr vi fikade. AllmÀnt rÀtt dÃ¥ligt finns mycket rum för förbÀttring. Ger sÃ¥hÀr dÃ¥ligt omdöme pÃ¥grund utav den Àckliga maten samt att det inte stod i broschyren att vi skulle behöva sitta pÃ¥ en tvÃ¥ngsförelÀsning om ull innan vi kom ivÀg pÃ¥ utflykten. Detta Àr tvÃ¥ timmar jag inte kommer fÃ¥ tillbaka och skulle inte önska det pÃ¥ min vÀrsta fiende. SkÀms.
Rånad på en semesterdag
Flera timmars lång tvångsförelÀsning om ull som man inte fick lÀmna. SjÀlva utflykten började först runt kl 12-13. Fanns inte riktigt utrymme för att utforska platserna då man inte fick gå dit man ville. KÀnner mig rånad på en hel semesterdag. Man fick ca 40 minuter totalt i solen, resten av tiden satt man fången i en lokal eller på bussen.
SjÀlvtortyr
Tvingad att lyssna på en förelÀsning av ett bedrÀgeriföretag i 4h innan dagen drar igång
Pas PÃ¥ Fup-dyner
Pas PÃ¥ Fup-dyner
Flere oplever, at de ikke modtager de uldprodukter, de har betalt for på udflugter med Skandinaviska. Man bliver fx lokket til at kÞbe en luksus ulddyne, men når man kommer hjem, modtager man kun den billige standard dyne (som kradser).
Hvis du når at betale, inden du opdager fejlen, er pengene tabt. For de vil ikke acceptere foto-dokumentation for deres fejl. De kan ikke se på et foto, om en dyne er luksus eller standard, selvom enhver kan se det med det blotte Þje. Man kan så sende det hele retur for egen regning og håbe. Virkelig ringe!
Men udflugten var ok. Bare hold Visa-kortet i lommen under uld-demonstrationen.
Dagsresa med "hemligt" innehåll
Vi valde en av resorna med besök till pyramiderna vid Guimar och till en vinbodega på öns norra kust. Resan startade 08.30 och den planerade ankomsttiden tillbaka var runt 18.00.
VÀl på bussen informerades vi om att vi först skulle stanna till vid ett företag som sponsrar dessa resor, ett madrass- och ullföretag. Vilket vi tyckte var okej om det håller nere kostnaden för resan. TyvÀrr kom vi inte dÀrifrån förrÀn vid 1230-tiden, vilket innebar att vi anlÀnde till Guimar vid 1-tiden.
Guimar var intressant, med en bra guide och en film som förklarade teorierna om pyramiderna men eftersom vi bara hade en timme och 15 minuter pÃ¥ oss blev det aldrig tid att utforska platsen pÃ¥ egen hand. Ãven om det fanns mycket att se. Vi hann nÀtt och jÀmt med en kopp kaffe i restaurangen innan vi drog vidare.
Efter en timme eller så, i långsamt tempo i den tÀta trafiken runt Santa Cruz, kom vi fram till bodegan vid Tacoronte. Vi bjöds på vin och tapas; som bestod av ett par brödbitar, lite ost och korv och potatis i kanarisk stil. Vi hade en timme och tio minuter dÀr vilket inte inte var tillrÀckligt.
Tursamt nog trÀffade vi några trevliga mÀnniskor och hade det trevligt runt bordet med vin och tilltugg, Àven om det inte blev tillrÀckligt med tid över för att utforska bodegan på egen hand.
Resorna Àr riktade mot skandinaver Àven om det också finns en engelsk version av de tÀtt utspridda reklamlapparna över hela Los Cristianos, Las Americas och lÀngre norr upp (vilket Àr lite irriterande då de ofta blåser ivÀg och skrÀpar ner). Det innebar att en stor del av de deltagande på bussen var engelsktalande och Àven om de två guiderna på bussen pratade på både svenska och engelska hade det varit uppskattat om deras kunskaper i engelska hade varit lite bÀttre. De engelsktalande kunderna såg lite förvirrade ut då och då.
Guiderna var dock trevliga och glada och det gav oss en dags utflykt för 24⬠per person, Àven om en stor del av tiden åts upp av sponsorbesöket. Som det inget nÀmndes om i broshyrerna; vilket uppenbart Àr med avsikt.
Tur til La Gomera
BLIV VÃK. Vi vidste, at vi skulle overvÊre en demonstration af uld, men regnede med, at resten af dagen skulle handle om La Gomera. Men nej. Derefter ville vores guide (som reelt var en sÊlger) sÊlge en middag sidst pÃ¥ dagen, som ikke stod i beskrivelsen. Der skulle ogsÃ¥ sÊlges hudprodukter og til sidst et lotteri. Der indimellem nÃ¥ede vi lige et par udsigter og en tur i en skov pÃ¥ egen hÃ¥nd. Til sidst havnebyen pÃ¥ egen hÃ¥nd. Vi fik praktisk taget ingen information om Þen, og turen var under ingen omstÊndigheder pengene vÊrd.
TODAS LAS CALLES ESTÃN LLENAS DEâŠ
TODAS LAS CALLES ESTÃN LLENAS DE VUESTRA PUBLICIDAD. Todo está lleno de basura!! Usen otra forma de publicitarse, sean un poco más inteligentes, dejen de usar papel y llenar todo de basura
This company shows a blatant disregard for the environment
This company shows a blatant disregard for the environment with their irresponsible marketing practices. They leave leaflets scattered across places like beaches and promenades, often tucked under rocks. These leaflets are inevitably carried away by the wind, polluting the environment instead of reaching potential customers. If left uncollected, they remain for years, breaking down into harmful plastics and chemicals.
Despite being contacted about the environmental damage caused by their actions, skandinaviskautflykter has ignored the issue, demonstrating a complete lack of accountability. The production of these wasteful leaflets only adds to pollution, making their approach harmful from start to finish.
We urge others not to contribute to this shameful behaviour by supporting or endorsing skandinaviskautflykter. Businesses that operate in such an unsustainable way do not deserve your trust or your money. Until they adopt environmentally responsible practices, their actions will continue to harm the places we all value and enjoy.
Ungå
UngÃ¥! Kun salgs promotering, det er ikke en utflukt! Bruker 3 timer pÃ¥ buss fremnog tilbake, hurtig stopp i grottene mellom 20-45min er satt av. SÃ¥ opp smake pÃ¥ pallela og vente pÃ¥ at vussen skal gÃ¥ tilbake for Ã¥ slippe maset om salg av svenske alovera produkter. Total tid 8 timer. Det er salgs promotering av ull senge produkter. Ikke noe grotte tur. Det er et flott museum med masse info pÃ¥ stede guidene ikke forteller om. Konstant mas om donasjoner, tips, salg osv! Tapasen var kun noe svette greier i en plastik boks for Ã¥ ha noe Ã¥ tygge pÃ¥ under 2timer foredrag om ull og kasmir senge tÞyâŠ.
Forurenende "rejseselskab."
Dette "selskab" sÞrger for en daglig forurening af alle de store turistomrÃ¥der pÃ¥ Gran Canaria, ved dels at lÊgge OG opsÊtte deres grimme brochurer overalt. Den havde nÊppe gÃ¥et i Sverige eller Norge! Ydermere tiltvinger firmaet sig uautoriseret adgang til vores hoteller og skubber deres overflÞdige materiale ind under dÞren. Mit bedste rÃ¥d: nÃ¥r du ser en brochure, sÃ¥ tag den og smid den i den nÊrmeste skraldespand. Elastikkerne bÞr ogsÃ¥ fjernes! HOLD GRAN CANARIA FRI FOR ÃJENBÃER.
PÃ¥ tur
Hej
Vi er utilfredse med jeres tilbud om en udflugt,
med frokost, det lÞd som et godt tilbud om at komme ud og se noget.
Vi var klar over der stod i brochuren om en demonstration med et produkt.
Det der mangler fra jer om denne tur er gennemsigtigheden om det faktiske
Der mangler bl.a. at der er obligatorisk at deltage, ved tilmelding og hvad der skal foregå, blandet
andet informere om hvor lang tid demonstrationen varer, og hvilken lokalitet, kunne se der blev genet folk ind i et så ikke hyggeligt lokale. Endvidere
Vi er fra Danmark, og guiden som var med i bussen
var fra Finland og med noget gebrokkent svensk, som vist kun svenskere forstod, så kom vi så til dette lokale og demonstrationen skulle foregå på svensk og bruge 2 timer på noget som vi ikke få noget som helst ud af , synes er kritisabelt,
Noget mere information vil hjÊlpe andre i samme situation, og undgå negativ omtale.
HÃ¥ber vi kommer gemmen med vores budskab
Hej Teneriffa...vi
Hej Teneriffa...vi, min fru och jag var med på Era turer förra sÀsongen, med mycket trevliga guider, bla, Taganana med fantastisk god fiskmiddag, sen genom Mercedes skogen, en resa gick till Pyramiderna, mycket intressant...vi hoppas vi kan komma med på någon tur i december...vÀl mött.
SpÀnnande upplevelse
En solig dag åkte vi med på utflykt till La Gomera och det blev en rolig och sevÀrd upplevelse tack vare vår guide Janne från Skåne. Glad och full av trevliga berÀttelser från ön om nutid och hur det var förr på ön!
Vi upplevde lagerskogen och fantastiska vyer under resan dÀr vi stannade och promenerade för att uppleva naturen på ön.
Vi fick ett trevligt stopp och information om ullprodukter!
Vi avslutade med en gemensam middag på en restaurang i San Sebastian!
Tack SkÃ¥ne Janne !ðð
Arne o Inger
FruktansvÀrt oprofessionell reseledare
FruktansvÀrt oprofessionell reseledare, fick en annan efter ett tag. TvÃ¥ngsförelÀsning om ull i 2 timmar, mycket liten âtapasbrickaâ, endast 2 timmar pÃ¥ egen hand i Las Palmas. BÀttre att ta lokalbuss dit man vill Ã¥ka! Rekommenderas inte att Ã¥ka med skandinaviska utflykter!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹