レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi har precis gjort utflykten Gran Canaria runt och förstÃ¥r inte en del dÃ¥liga omdömen.Vi hade en jÀttefin tur frÃ¥n 08:30 till 18:00 med en jÀtteduktig guide Isabelle och duktig busschaufför Antonio.V... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Rena bedrÀgerier. Man skriver att det Àr en utflykt till LAS Palma, i verkligheten sÃ¥ Ã¥ker man till nÃ¥got stÀlle och skall sÀlja pÃ¥ oss UllbÀddar. Inget av detta nÀmns förrÀn man betalt. LAS Pal... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Flera timmars lÃ¥ng tvÃ¥ngsförelÀsning om ull som man inte fick lÀmna. SjÀlva utflykten började först runt kl 12-13. Fanns inte riktigt utrymme för att utforska platserna dÃ¥ man inte fick gÃ¥ dit man vil... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Upplevelsen i sig helt ok bortsett frÃ¥n att du mÃ¥ste lyssna pÃ¥ ett föredrag om ull i 2 timmar. Men anledningen till att jag ger 1 stjÀrna Àr pÃ¥ grund av den enorma nedskrÀpning som företaget bidr... もっず芋る

2.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Besök vid pyramiderna

En jÀttetrevlig dag med besök på pyramiderna, ett sevÀrt besök vidare till vinbodegan dÀr det blev vinsmaknig och tapas
Åkte i en mindre buss vilket blev att vi lÀrde kÀnna varandra mer, mycket tack vara Janne, reseguiden som var helt fantastisk med all sin kunskap och sitt pigga humör.

2024幎3月15日
5぀星のうち4の評䟡

Flink guide.

Når vi ser bort fra ullshowet som var altfor langt, var turen som het: Jannes genuina Teneriffa veldig fin og svarte til forventningen. Flink guide med masse kunnskap om Þyene.
BÞr opplyse om at prisen er sponset av ullsalget og at man fÞrst hÞrer på dette fÞr turen starter. Mange hadde ikke sett den ene linjen i informasjonen.
4 stjerner pga 2 timer foredrag og salg.

2024幎3月2日

Det hÀr gör vi inte om

Det hÀr gör vi inte om. Skandinaviska utflykter arrangerar prisvÀrda bussresor på Kanarieöarna, Mallorca och Malaga och priset hålls nere genom att de förelÀser och sÀljer ullprodukter - detta framgår tydligt i den reklamfolder de delar ut på stan och på hotellen. Vi bryr oss inte om ullprodukter men har Àndå åkt med dem en gång tidigare från Puerto Rico och förra gången var ull-genomgången ganska sansad och varade ca en timme, nu på turen "Gran Canaria Runt" var det vÀldigt annorlunda med ett mycket större fokus på att sÀlja, sÀlja, sÀlja och vi fick offra nÀstan två och en halv timme på detta. Suck...

Det innebar såklart att det blev vÀldigt korta stopp på de platser vi verkligen ville se, och Àven hÀr handlade det om merförsÀljning. Först vad som skulle vara en genuin Canarisk gård dÀr vi inte fick se något av gården - det enda man kunde göra var att köpa fika eller köpa diverse turistprodukter.

NÀsta stopp var i den fina lilla kustbyn Agaete och det enda guiden visade var ett stÀlle dÀr man kunde köpa rom...

Sista stoppet var på en fin restaurang uppe i bergen, dÀr de pushade för att vi skulle köpa en tapastallrik och betala direkt till Skandinaviska utflykter. Praktisk kanske, men vi Àr glada att vi avstod från denna tallrik med kalla tapas och istÀllet till i stort sett samma pris köpte riktigt god och tillagad mat från restaurangens ala carte-meny.

Så några fler turer med Skandinaviska utflykter blir det inte för oss.

2024幎2月29日

Ulldemonstration vÀrdelös.

Alltför lång tid för ulldemonstration.Kunde kortats ner betydligt.Janne som guide var dÀremot trevlig och bjöd på sig sjÀlv.Kommer aldrig göra om det om demonstration ska ta så lång tid.

2024幎2月24日

Janne var fantastisk

Det var fint med en så kunnig och humoristisk reseledare som Janne. Han berÀttade så mycket att man kÀnde sig vÀlinformerad. Han berÀttade saker som man tycker att han inte ens behövde berÀtta om men som var underligt intressanta att höra. Han bjöd på sig sjÀlv och hade en fin humor. Allt funkade som smort.
Way to go Janne. NÀsta år vill vi åka med Janne igen!

2024幎2月20日

Mandelfestival. Kanarisk folkefest

Turen hed En unik oplevelse mandelblomsterfestival.
Så langt så godt.
I bruchuren var beskrevet at man også kunne se Kanarisk folkefest.
Den var der ikke mens vi var der, det syntes jeg ikke i kan vÊre bekendt, det ville de fleste se, der var med på busturen. men men.
Turen var d.10 og d.17.2 2024

2024幎2月17日
5぀星のうち1の評䟡

Upplevelsen i sig helt ok bortsett från

Upplevelsen i sig helt ok bortsett från att du måste lyssna på ett föredrag om ull i 2 timmar.

Men anledningen till att jag ger 1 stjÀrna Àr på grund av den enorma nedskrÀpning som företaget bidrar med. Pinsamt och skamligt. Deras broschyrer ligger överallt och skrÀpar ner gator, buskar, murar och hamnar överallt.

DÀrför Àr min rekommendation att inte gynna detta företag förrÀn de slutar med denna nedskrÀpning.

2023幎11月22日

Taganana

Vi var på en fantastisk flot tur til Taganana. FÞrst en lille demonstration af de fantastiske uld-produkter, mens vi fik serveret tapas og et glas vin mm. Bagefter kÞrte vi helt op nordpå ad stejle veje med hårnålesving til en lille havneby. Her fik vi serveret en dejlig middag med en dejlig salat, fisk eller svinekÞd efter eget valg og en lille isdessert. Der var også vin og vand til maden. Herefter var der lidt tid til at nyde dette flotte sted og dets meget smukke udsigt inden turen gik syd på igen. Mange tak til chauffÞren og vores sÞde guide for en fantastisk flot og veludfÞrt tur.
Bent og Alice, Danmark.

2024幎2月14日

Fantastiska upplevelser.

Fantastiska upplevelser.
Vi har nu gjort tre fina turer:
Pyramiderna i Guimar,
Fiskrestaurangen i Taganana och La Gomera. Verkligen hÀrliga upplevelser som lyftes av guiden Skånejannes kunskap och entusiasm. Vi kÀnner att vi lÀrt oss mycket och fått se fantastiska vyer.

2024幎2月1日
5぀星のうち5の評䟡

Vi var med på turen til La Gomera.

Vi var med på turen til La Gomera tirsdag 25. jan. 2024.
En meget flott tur på alle måter, i stort sett fint vÊr.
Greit at det var en organisert ulltur, men det tar ikke bort kvaliteten på turen.
Skåne-Janne gjorde en utmerket jobb som guid.
Han berettet engasjert om stedets historie og holdt selskapet i ånde hele turen.🙂👍
La Gomera har en unik natur, så turen anbefales til alle.
Dette blir ikke siste turen dit🙂👍

2024幎1月25日

Udflugt til La Gomera

Mig og min hustru var med på tur til La Gomera.
En fantastisk tur med en dygtig chaufÞr, samt en meget engageret rejseleder, Han informerede undervejs på turen og var med til at lave en god stemning. Vi har tidlige deltaget i ture med SKANDINAVISKA UTFLYKTER på Grand Canarie. Disse ture en halv pris af hvad vores rejseselskab tilbyder for samme ture.

2024幎1月18日

Följde med Skandinaviska utflykter till

Följde med Skandinaviska utflykter till La Gomera. Vi tyckte både min sambo o jag att resan rakt igenom var intressant och givande. Då det dessutom var en lÀttsam o trevlig reseledare gjorde det Ànnu bÀttre. Blev imponerad av chaufförens skickliga körning på småvÀgarna.

2024幎1月18日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ