Jeg bestilte pakke 25. november, og i dag er 4. desember. Har kun fÃ¥tt ordrebekreftelse og beskjed om at det kan ta lenger tid Ã¥ fÃ¥ pakken grunnet blackweek, men ingen antatt leveringsdato eller noe o... ãã£ãšèŠã
KjÞper bare hudpleie fra denne nettsiden! De er veldig flinke til Ã¥ respondere pÃ¥ spÞrsmÃ¥l raskt, leveringen er rask (siden lageret er i Oslo) og huden min generelt har aldri sett bedre ut siden etter... ãã£ãšèŠã
Denne nettbutikken fortjener bare ros! De har konkurransedyktige priser, stort utvalgt og beskrivelsene pÃ¥ produktene er vel forklart og super nyttige. Flott Ã¥ se sÃ¥ mange gode produktanmeldelser pÃ¥ p... ãã£ãšèŠã
Dette blir siste gang jeg kjÞper fra SkinSecret. Jeg har aldri opplevd sÃ¥ dÃ¥rlig kundeservice. Jeg la inn en bestilling for to uker siden, og de har fortsatt ikke sendt bestillingen. PrÞvde Ã¥ kontakte... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SkinSecret tilbyr de beste og mest unike hudpleieprodukter fra SÞr-Korea. Naturlig skjÞnnhet starter med sunn og vakker hud, og vårt mål er å få så mange som mulig til å se viktigheten av å ta vare på huden sin.
Henrik Ibsens gate 90, 0255, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- kontakt@skinecret.no
- skinsecret.no
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Forferdelig kundeservice
Forferdelig kundeservice. Nekter å hjelpe meg med en reklamasjon, når de har sendt meg produkter som har skadet huden min. Er fult og helt kjent med de ingrediensene og det har aldri skjedd fÞr. Grusom opplevelse som har tatt lang tid uten noe lÞsning.
KjÞp hos noen andre
Tidligere fornÞyd kunde (siden 2020), men etter opplevelsen jeg har hatt da jeg Þnsket meg gavekort kan jeg ikke lenger anbefale. Gavekort hadde for sen levering (3 dÞgn), godkjennes ikke i kasse (måtte kontakte kundeservice og betale på faktura) og gavekort blir lablet som "rabattkupong" for at du ikke skal kvalifisere for den gratis frakten de markedsfÞrer for (salgsbetingelser påpeker ikke at gavekort annulerer ordreverdi og fri frakt).
Kundeservice fremstod som nedlatende.
Produktene er gode, men anbefaler å kjÞpe dem et annet sted.
Bare gode opplevelser!
Mektig imponert over Skinsecret! Super kundeservice, utrolig rask levering (bestilling blir behandlet og sendt ut omtrent alltid samme dag), og et flott team som vet hva de driver med. Har på 2 uker bestilt 4 ganger derifra⊠Det sier litt. MarkedsfÞringen deres er helt topp, og produktene spennende nok til at man får lyst til å både prÞve nye produkter og lÊre mer om de forskjellige ingrediensene. Her er bloggen deres helt topp! Den beviser at teamet bak Skinsecret virkelig kan det de driver med. De har også en hudpleiekonsulent man kan kontakte om man har spÞrsmål, noe jeg gjorde fÞr min fÞrste bestilling. Fikk alltid svar fort og mye god hjelp. LÊrer også kjempe mye gjennom deres sosiale plattformer, hovedsakelig instagram og bloggen deres. De har gode tilbud og generelt gode priser. Alle produktene de selger får mye oppmerksomhet av teamet, det sÞrger de for. Jeg fÞler meg derfor trygg og godt informert når jeg bestiller derfra.
Anbefaler Skinsecret virkelig på det sterkeste.
Anbefalt på det sterkeste!!!
Siden jeg i fjor prÞvde Koreanske hudprodukter for fÞrste gang, har jeg ikke brukt noe annet! Og jeg bruker ingen andre enn Skinsecret. Fantastiske produkter. Bra tilbud og superrask levering! Jeg er alltid like fornÞyd
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter. Elsker hvordan nettsiden er lagt opp. FÞlger de bÃ¥de pÃ¥ Instagram og tiktok hvor de viser frem produktene, hvem de passet til og hva som kan kombineres. LOVE ITâ€ïž
Fantastiske produkter, men dårlig kundeservice
Produktene er fantastiske, men kundeservicen er elendig. La inn bestilling mandag kveld og våkner tirsdag til Mail om 20% rabatt på alle produkter.
Forter meg å sende mail siden jeg ikke har fått bekreftelse på fullfÞrt ordre og spÞr om jeg kan få rabatten eller om jeg må benytte meg av angreretten og legge inn bestillingen på nytt. Timene går og ingen respons på Mail fÞr det brått senere tikker inn melding om bekreftelse på fullfÞrt ordre.
Tre dager etter purrer jeg på Mail og får beskjed om at de hadde slettet mailen jeg sendte og at de ikke gir rabatt på tross av at jeg spurte om dette fÞr bekreftelse på fullfÞrt ordre. Hadde jeg fått svar samme dag, hadde jeg benyttet meg av angrerett og bestilt produktene på nytt siden bestillingen hverken var fullfÞrt eller sendt.
Anbefaler andre å sjekke sidene til blivakker, coverbrands eller lyko. Finner samme produkter, ofte til rimeligere priser og med fantastisk kundeservice.
Super service
Produktene er supre. De behandler orderen raskt. Alltid varer prÞver. Super nettbutikk! Mye digg ð Handler bare der nÃ¥ â€ïž
Super nettbutikk for koreansk hudpleie!
Godt utvalg, med gode beskrivelser og informasjon på hver produktside. Rask levering, og så fint å få med testere i bestillinger! Anbefales!
Supert!
Ekstremt rask levering, en mengde produkter for hud-interesserte, og du får med gratis prÞver i tillegg. Helt supert! Anbefaler å handle her.
Fantastisk kundeservice
Kontaktet kundeservice ang. defekt produkt. Raske og profesjonelle i svarere og fikk tilsendt nytt produkt! Har handlet her flere ganger og dette er fÞrste gangen jeg har mottatt et defekt produkt. Kommer til å fortsette å handle her, det er en fantastisk nettbutikk!
Super nettbutikk!
Har bestilt fra nettbutikken flere ganger, alltid veldig fornÞyd! Pakken sendes gjerne samme dag som man bestiller. Ingenting å klage på!
En av mine favorittnettsteder!
En av mine favorittnettsteder! Greie priser og gode produkter. Godt utvalg av spennende merker. Får alltid det man bestiller, og rask levering. Meget fornÞyd!
10/10
10/10! Fantastisk utvalg av gode produkter, med veldig god beskrivelse. Det er lett å navigere seg rundt, samt at man får god informasjon om hvordan produkter man burde bruke etc. Pakken kommer i tillegg alltid svÊrt fort.
Elsker skinsecret ð¥°
Fantastisk kundeservice, trivelige jenter med peiling pÃ¥ hudpleie, stort utvalg, super hurtig frakt, sender ut sÃ¥ og si med en gang og pakke rett i kassa! Kan man Þnske mer?ð
100% fornÞyd!
Denne nettbutikken fortjener bare ros! De har konkurransedyktige priser, stort utvalgt og beskrivelsene på produktene er vel forklart og super nyttige. Flott å se så mange gode produktanmeldelser på produktsidene også! Det er jo et par små bugs på mobilversjonen deres, men dette ikke trekker ned det hele kundeopplevelsen! Forstett sånn jenter!
Beste stedet for hudpleie
KjÞper bare hudpleie fra denne nettsiden! De er veldig flinke til å respondere på spÞrsmål raskt, leveringen er rask (siden lageret er i Oslo) og huden min generelt har aldri sett bedre ut siden etter jeg begynte å bruke koreansk hudpleie. Har anbefalt alle vennene mine og de nÊr meg å kjÞpe hudpleie her i fra, og alle har vÊrt 100% fornÞyd!
Beste koreansk hupleie
Har masse utvalg av koreansk hudpleie produkter som jeg hadde lett etter veldig lenge. Fikk alle produktene i en pakk var passe til postkassen og ikke noe overbruk av pakkematrialer. Det var også en kort fra de med en liten hilsen og noen samplers.