Skipperkroen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg ville til kandis koncert julefrokost 25 november 2026 i gÞrlevhallen som skipperkrogen stÃ¥r for jeg har et handicap hvor jeg bruger en ledsager og jeg har ledsagerkort, jeg ville bestille en bille... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi valgte Skipperkroen igen til vores fest. Vi fejrede guldbryllup, og vi fÞlte os virkelig i centrum lige fra vi bookede festen og til vi tog hjem dagen efter. Et utroligt nÊrvÊrende personale - e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har netop holdt konfirmation for vores datter pÃ¥ Skipperkroen. Jeg har kun rosende ord til Skipperkroen! Vi fik super guide ift. sammensÊtning af menu, bordene var smukt dÊkket, og servicen var i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Var pÃ¥ besÞg i d. 2/5 2024. Boede i den store dejlige lejlighed (fantastisk) Fik en helt vild dejlig 3 retters menu. (fantastisk) Personalet var vildt flinke. (fantastisk) OmrÃ¥det skÞnt og jeg... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Not worth the price

We went to a company event in the same place and thought it would be a good idea to book an overnight. But this was a mistake!
The place is pricy compared to what you get: the room was noisy, smelly and the place seems to have stopped in time, where everything just seems old and not maintained. The toilet is as if it was made for children, you need to do a squad to sit on it.
Service was also not the best, we had to chase someone to help us getting the key to the room.
It was also hard to find the reception

And to top it off, different people calling to also ask for an overnight got very different prices for the same type of room, varying from 900kr to 1500kr.
Not recommended!

2023幎6月24日
5぀星のうち4の評䟡

Glimrende mad,udenlandsk tjener

Jeg spiste en lÊkker rÞdtunge ret, der kom samtidig for 3 af gÊsterne .DesvÊrre kunne tjenerinden ikke meget dansk, men det lykkedes at afgive bestillinger. Hvidvin kunne kun fås i glasstÞrrelse i en ret kedelig Chablis. Et stÞrre udvalg savnedes.

2023幎6月15日
5぀星のうち1の評䟡

Skipperkroens ferielejlighed ikke egnet til beboelse

Har haft lejet Skipperkroens ferielejlighed fra den 10 til den 11. juni i forbindelse med en 80-års fÞdselsdag
Selve festen var ok
Men ferielejlighederne var godt nok ulÊkre. Vi boede i den Þverste lejlighed i stueplan var der et toilet overfor et rum med vaskemaskine. Toilettet var uegnet til brug der var beskidt lugtede af kloak
Rummet med vaskemaskine, burde vÊre låst af det var så ulÊkkert der hang lange tråde af skidt ud af vaskemaskinen og gulvet har ikke vÊret vasket de sidste mange år der var fyldt med spindelvÊv på loft og vÊgge

På 1 sal var der en lejlighed med stue-kÞkken 2 vÊrelser og bad
GulvtÊpperne skulle have vÊret lysegrå med var fyldt med sorte plagemager af skidt og var slidte og gamle
Opvaskemaskinen var der skimmelsvamp i der lugtede gammelt

Det er ok at alt ikke er nyt bare det fungerer, men at leje noget ud der ikke er gjort rent hvor der ikke er luftet ud og hvor der er skimmelsvamp og gamle madrester i opvaskemaskinen, det er ulÊkkert
Nu skulle vi ikke bruge vaskemaskinen men helt Êrligt det var klamt at kikke på

Nu er jeg normalt ikke sart, er vant til at sove i telt men en lejlighed hvor kÞkkenet ikke egner sig til madlavning
Og vaskemaskinen er levende der sÊtter jeg grÊnsen

Til jer der tÊnker vi vil gerne leje feriehuset
TÊnk jer godt om det er ikke egnet til udlejning mÞgbeskidt fyldt med muk og skimmel
TÊnker opvaskemaskinen og vaskemaskinen skal smides ud gulvtÊpperne skal smides ud

Til jer fra skipperkroen der skal kommentere på denne, tag over og kik på lejligheden inden i skriver vi er kede af vi ikke lever op til din standart (og stil jer selv det spÞrgsmål vil i selv bo der?)

Mvh Kim

Ferielejlighed

Den ferielejlighed de udlejer er ikke egnet til at sove i på grund af skimmelsvamp.
Det fÞrste der mÞder en når man åbner dÞrene er en stank af mug
De 2 rum som var lige nå man kom ind var virkelig ulÊkre. Selv i opvaskemaskinen var der mug pletter over det hele . GulvtÊppet burde fjernes da der flere steder var store pletter af?. Så godt det kun var en overnatning.

5぀星のうち5の評䟡

5 Stjerner for fremragende mad, service og udsigten!

Skipperkroen i Mullerup Havn er altid et besÞg vÊrd. Jeg kommer tit med hele familien hvor vi nyder deres gode mad, den flotte udsigt og ikke mindst den gode service som vi altid fÃ¥r 🀩

Skipperkroen er helt sikkert et besÞg vÊrd 😀

2023幎6月12日

Mange tak for Deres fine anmeldelse

Buffet

Tusind tak for skÞn buffet lÞrdag den 10 juni
Meget velsmagende og flot anrettet , gÊsterne var meget begejstret, kan varmt anbefales
10 stjerner herfra
Heidi

Mange tak for Deres fine anmeldelse

5぀星のうち1の評䟡

Da vi kom til ferielejligheden lugtede

Da vi kom til ferielejligheden lugtede der af gammel hus, dyner og bider var uhumske, gulvtÊppet beskidt.
Restaurant stolene mega beskidte og man kunne komme på toilettet hvis man havde en nÞgle, noget op af bakke, når man var 50 personer til fest.
Det ud over, sÃ¥ sidde vi ved er bord uden for i skyggen, og i stedet for at spÞrge pÊnt om vi vil flytte os, sÃ¥ er beskeden “ i skal flytte jer for mine gÊste skal sidde her.
Til morgenmaden havde de glemt at dÊkke op til os alle.
Vi kommer ikke tilbage.

Fik svar vedr. toiletterne, men ikke på de lugtende vÊrelser mm.
Samt at hende der holdt festen var glad, og det var da godt, så godt vi ikke viste hende vÊrelserne.

For den anden lejlighed som blev lejet, der var der skimmel i opvaskemaskinen og der lugtede endnu vÊrre end vores lejlighed.

Skipperkroen からの回答

Ærgerligt du ikke fÞler du havde en god oplevelse - men dejligt at hende der holdte festen var meget meget tilfreds - ja det er rigtigt at der skal nÞgle til toiletter - det er simpelthen fordi at vi ikke Þnsker alle strandgÊsterne skal benytte Vores toiletter - med sand - badetÞj mv nÃ¥r der afholdes festarrangementer mm - men hÃ¥ber da at du nÊste gang finder det rigtige sted at overnatte - som lever op til dine krav

5぀星のうち4の評䟡

Kommer jÊvnligt på skipperkroen

Kommer jÊvnligt på skipperkroen. Er er som regel nogenlunde tilfreds. Idag var vi der med et hold venner og fik stjerneskud, den var fantastisk lÊkker( og stor) helt tilfredsstillende men det aller bedste var tjeneren( måske ukrainer) hun var bare så smadder sÞd,smilende og serviceminded- dette har gennem noget tid vÊret en mangelvare på kroen.. så pas endelig på hende så i kan beholde hende.

2023幎5月29日
5぀星のうち1の評䟡

Min stegt flÊsk med persillesove var

Min stegt flÊsk med persillesove var stegt flÊsk med 10 mm lange bÞrster. Så det sendte jeg retur og bad om en bÞf i stedet, selvom. Servitricen ellers mente at jeg kunne spise dem uden hår og lade resten ligge, det mente jeg så ikke. Så fik jeg en hÊderlig bÞf med hÊderlige fritter istedet.. Men bearnaisen smagte af melklister med resterne fra plÊneklipperen. Så absolut en slankekur da min appetit fortog sig efterhånden som jeg kom igennem prÞvelsen. Så det bliver nej tak herfra. Måske man kunne investere i et par briller og noget barbergrej til kokken, så han kan spotte hårene og barbere dem af inden han steger?

2023幎5月5日

Kedelig buffet

Alt i alt en pÃ¥skebuffet der ikke var de 249,- vÊrd. Alle borde var besat, men det mÃ¥ skyldes at der kun findes 2 muligheder for buffet i hele Slagelse. Og vi skulle have valgt den anden. Æg fra spand, blÞde svÊr pÃ¥ stegen, rÞdt kÞd der ikke var rÞdt, tzazziki der ikke smagte af hvidlÞg og nÊrmest ikke havde agurk i, tÞrt flutes med blÞd skorpe, kÞnslÞs fedt, remoulade fra spand, ubestemmelige salater, dressinger uden navn(hvilket betÞd at jeg fik taget en hvidlÞgsdressing jeg ikke ville ha haft) , industri pandekager/is, ingen rejer/laks. Desuden har jeg aldrig set en buffet anrettet sÃ¥ ekstremt kedeligt. Alt var IÞvrigt dÊnget til/"pyntet af" med Êrteskud. De gode ting: sild, rÞrÊg, indbagte rejer, krabbesalat,noget bagt hvid fisk af en art, lam(pÃ¥ trods af de meget tynde skiver) og en overraskende god citronfromage.

2023幎4月10日

Skipperkroen からの回答

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er selvfÞlgelige kede af vores påskebuffet ikke faldt i din smag, når nu den ellers er så populÊr hos alle vores andre gÊster.
Vi håber du nÊste gang finder et spisested der falder i din smag.

Hygge overnatning

Supper hyggeligt sted meget professionel betjening 😊 Viser stort hensyn til smÃ¥ bÞrn det er ikke sidste gang vi kommer der og overnatter 😎og rigtig rigtig dejligt mad tak for denne gang vi ses 😊😁💪👍

2023幎2月11日

Stegt flÊsk og persillesovs

Vi havde glÊdet os til stegt flÊsk og persillesovs i aften.
Men AK flÊsket var stegt fuldstÊndig tÞrt, sikkert anden eller tredie gang det blev serveret man var lige ved at knÊkke tÊnderne på det. Det smagte som om det havde vÊret frosset. Kartoflerne var dåsekartofler med en klat smÞr, og sovsen var der noget grÞnt i, men smagte ikke af persille. Og så var der muskanÞd i som gav en grim bismag. Kroen er efterhånden godt slidt og ikke specielt hyggelig mere. En kÊmpe skuffelse og absolut sidste gang vi kommer der.

2022幎10月12日
5぀星のうち1の評䟡

Har lige vÊret til brunch

Har lige vÊret til brunch, som var lÊkker. ( barnedåb), men har nok mÞdt den mest emsige tjener nogen sinde, der var flere små episoder omkring hende der gjorde, man skulle tro det var hende der ejede kroen.

2022幎9月10日

Fantastisk beliggenhed🥺

Fantastisk beliggenhed, men fÞlelsen af at vÊre steget ombord på OslofÊrgen på vÊrelset. KÞkkenets ventilation vibrerede så man kunne mÊrke det i brystet. Vi kunne ikke få er andet vÊrelse da alt var optaget. Mon det var fordi det var bestilt via Smartbox at vi skulle have det dårligste vÊrelse da vi reserverede?

2022幎8月9日

SÃ¥ tilfredse - tak!

Vi har netop holdt konfirmation for vores datter på Skipperkroen. Jeg har kun rosende ord til Skipperkroen! Vi fik super guide ift. sammensÊtning af menu, bordene var smukt dÊkket, og servicen var i top. Maden smagte himmelsk - isÊr islasagnen vÊgte glÊde hos alle vores gÊster.
Alt forlÞb perfekt, og personalet var smilende og professionelle.
Hvor er vi glade for, vi valgte jer - tak for et skÞnt arrangement i skÞnne omgivelser. Hilsen Henriette og Michael

2022幎4月25日
5぀星のうち1の評䟡

Ringe mad af kedelig kvalitet

Ringe mad af kedelig kvalitet, det meste smagte som om det kom fra pulver og en fryser - intet hjemmelavet og lÊkkert. Har fået bedre mad på en håndboldlejr.
Uvenlig betjening, som tilmed tog mere for regningen.
Buffeten kan ikke anbefales, alt var halv-/helfabrikata og der manglede tagtÞj/bestik - så folk tog brÞd, frugt og kiks med fingrene. Pandekagerne var tÞrre og smagte af ingenting og alt rodede.
Synd, for huset har potentiale i de rigtige hÊnder - oplagt at skippe den tunge krostemning og lukke lidt ‘badehotel’’ ind.

2022幎4月18日
5぀星のうち2の評䟡

Vi i var på skipperkroen og spise

Vi i var på skipperkroen og spise hvilket vi har vÊret mange gange fÞr og fået god mad .Vi fik i dag en ribeye bÞf og de var så fyldt med fedt klumper og sener hvilket vi sagde både til tjener og ejer og fik bare af vide at det var der i en ribeye men det skal der ikke vÊre er jo fordi den ikke er afpudset rigtigt så Êrgeligt vi blev mÞdt med den indstilling brokker mig nÊsten aldrig men at efterlade nÊsten en hel bÞf fordi den er så sej det er ikke i orden .

2022幎4月12日

Fantastisk

Vi havde fået et gavekort til en overnatning med dagens ret og morgenmad. Fantastisk mad til aften og en helt fantastisk morgenmad overdådigt vi har vÊret på mange kroophold med mad og dette ophold var noget af det bedste mad og super sÞd betjening mvh Allan og Marianne

2022幎2月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス