Skjold Porte ApS レビュー 313

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Alt spillede bare lige fra første samtale med sælger til opmåler, og sidst men ikke mindst montøren Mark, han var helt utrolig omhyggelig, fortalte alt om vedligehold, og udførte sit arbejde til ug,... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Da jeg havde konsulentbesøg, aftalte vi at porten skulle være med trådløs. Men den blev ikke monteret med trådløs. De siger at det er en misforståelse og de vil give tilbud på halvpris da det er en mi... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale skjold porte, lige fra starten var servicen helt i top, montøreren som kom ud og måle op var super proffessional. Montagen af min port forløb rigtig godt, og selv efter næsten... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En rigtig god oplevelse. Såvel tilbud, opmåling, samt montering er forløbet over alt forventning. Selvom jeg siden jeg modtog tilbud har lavet et par ændringer/justeringer på hvordan jeg ønskede por... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ドア専門店

当該企業による記述

Danmarks førende leverandør af portløsninger til private.

4.5

Super kundeservice
Pænt stykke arbejde

2024年2月26日

Hej Malene,

Tusind tak for stjernedrysset og de fine ord - det sætter vi enormt stor pris på! 😃

Vi er rigtigt glade for at høre, at du har været tilfreds med både leveringstid og kundeservice, og at montøren har gjort et pænt stykke arbejde 💪 Vi håber, du får stor glæde af din nye port 🤩

Yderst professionelt arbejde

Yderst professionelt arbejde, både af sælger og montør.
Meget tydelig kommunikation i forhold til krav inden montering.
Professionel og stor hjælpsomhed overfor vores tømmer, der skulle gøre klar inden montage.
Altid stor hjælpsomhed og venlighed ved kommunikation over telefonen.
Topkarakter for overholdelse af aftaler og tidsfrister.

2024年2月21日

Hej Mette,

Wauw, for en fantastisk anmeldelse! Tusind mange tak for de fine ord - det værdsætter vi virkelig 😀

Vi bestræber os altid på at give vores kunder en tryg og behagelig oplevelse, så det er skønt at høre, at både du og jeres tømrer har følt jer godt vejledt i hele processen. Jeg skal sørge for at give de fine roser videre til både konsulent og montør 😊

Skjold Porte kan virkelig anbefales

Vi er helt igennem tilfredse med service gennem hele processen fra første kontakt til levering og installation.

2024年2月22日

Hej Irene,

Tusind mange tak for den virkelig fine anmeldelse 🤩 Det sætter vi enormt stor pris på!

Det er så dejligt at høre, at I har følt jer godt behandlet gennem hele processen, og vi håber, I får stor glæde af jeres nye port i mange år.

Rigtigt god weekend!

Et virkelig flot arbejde

Et virkelig flot arbejde, jeg er rigtig glad for jeg valgte skjold porte til og lave min nye garage port

2024年1月31日

Hej Trine,

Tusind tak for den fine anmeldelse og stjernedrysset!

Vi er SÅ glade for, du er tilfreds med din nye port og synes, arbejdet er flot udført 🤩 Vi gør altid, hvad vi kan for at sikre god service og et flot resultat, og det betyder meget for os, at du som kunde bemærker dette.

5つ星のうち1の評価

Lige en opfølgning på min bedømmelse…

Lige en opfølgning på min bedømmelelse d. 12 december.

Efter min “dårlige” anmeldelse blev jeg kontaktet af deres kundeservice.
Her fik jeg jeg lavet en aftale om et servicebesøg —— troede jeg.

Ind samtalen sluttede sagde kundeservice, at de kunne se at jeg havde skrevet på trustpilot.
Her sagde jeg at dette stod jeg ved, hermed sluttede samtalen.
Dagen efter ringer kundeservice igen og siger “at vores aftale var aflyst pga. min anmeldes —- okay siger jeg og spøger, beder du mig slette min anmeldelse?
Svaret var Jaa ellers kunne de ikke hjælpe mig.

Jeg fik tilbudt at snakke med chefen Andreas, hvilket jeg sagde ja tak til…
Beskeden herefter var at han var på skiferie og jeg vil blive ringet op af ham inden for ca 1 uge.
Ugen gik og Andreas ringede faktisk, meget flink mand, meget forstående og beklagede deres manglende rådgivning i forbindelse med valg af port og vinduesmodul samt deres kundeservice.

Vi aftalte at de vil kontakte mig for en ny aftale - for som han sagde “alle deres kunder skal have den bedste service”
Endnu beklagede han deres kundeservice.
Jeg troede at alt var godt efter den gode snak med Andreas/chefen———

Har stadig ikke hørt en lyd efter flere uger.
Kunne jeg give minus stjerner gjorde jeg det.
Jeg tænker bare, er jeg mon kun den eneste der har oplevet dette.?
Når jeg kigger deres trustpilot Igennen få jeg tanken—- nej det er jeg da ikke, ellers havde de da ikke så mange gode anmeldelser…..

Handler aldrig med dem igen.

2024年1月9日

Hej Thomas,

Vi kan på ingen måde genkende det forløb, du beskriver her. Da du ikke har været interesseret i at fortsætte en direkte dialog med os og i stedet har taget et offentligt forum i brug, føler vi os derfor nødsaget til at udlægge vores side af sagen.

Lad os få én ting på det rene: Du er aldrig blevet bedt om at slette din anmeldelse. Vi sætter pris på al feedback fra vores kunder, og laver vi en fejl, er vi bestemt ikke bange for at stå ved den. Dette kan ses på de mange gode anmeldelser, vores tilfredse kunder har lavet her på Trustpilot. I dette tilfælde mener vi dog, at din anke er ganske urimelig.

Fra din første henvendelse i slut-november har samarbejdet været op ad bakke, og du har ikke været interesseret i at finde en løsning på de problemer, du fremlægger. Vi har fra start forsøgt at imødekomme dig og har bl.a. foreslået, at vi ville forsøge at reklamere over vinduerne hos producenten. I den forbindelse har vi bedt dig om at sende billeder af de vinduer, du påstår er defekte. Dette har du dog ikke gjort.

Vi har også forsøgt at aftale en dato for et besøg af en af vores montører, som ville besigtige porten. Det har dog under hele forløbet været tydeligt, at du ikke har været interesseret i et ordentligt samarbejde med os - og efter den gode opfølgende snak, som du havde med os, hvor aftalen var, at vi ville komme retur med en dato for montørens besøg og besigtigelse af punkterne, som du har givet, således vi kunne finde en løsning på disse punkter. Du blev som lovet kontaktet inden for et par uger med dato for montørens besøg, men afviste dette, da du mente, der var gået for lang tid og ikke ønskede et videre forløb.

Vi har altså forsøgt at imødekomme dig hele forløbet igennem og har tilbudt flere løsningsforslag, udelukkende for at yde dig god service. Og mener derfor din anmeldelse er uberettiget, da vi har forsøgt at følge det til dørs og yde vedvarende service for dig som kunde.

God og hurtig service

God og hurtig service. Fleksible både ift. opmåling og montering. Portene virker super godt.

2024年1月10日

Hej Jeppe,

Tusind tak for den supergode anmeldelse - det sætter vi virkelig pris på!

Hvor er det skønt at høre, at du har været glad for vores service gennem hele forløbet, og at vores fleksibilitet har bidraget til en god oplevelse. Vi håber, du får stor glæde af dine nye porte i mange år fremover 😊

5つ星のうち5の評価

Very good service and very fast

Very good service and very fast.
Thank you!

2024年1月23日

Hi Matees,

Thank you so much for your kind review! We really appreciate it 😀

We're so happy to hear that you are satisfied with our work and service!

Kind regards

5つ星のうち5の評価

Alle møder til aftalt tid

Alle møder til aftalt tid. Både sælger og montør. Fornuftige priser. Hurtig levering og perfekt service. Jeg er glad.

2024年1月25日

Hej Ib,

Et kæmpe tak for den skønne anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er glad for vores service, priser og hele forløbet. Når vores kunder er glade, er vi også glade! 😀 Jeg skal sørge for, at dine roser bliver givet videre til både sælger og montør.

Skjold Port

Opsætning af Skjold Port blev udført yderst professionelt af virkelig behagelig installatør.
Korrespondancen med Skjold Porte var ligeledes til UG med kryds og slange.

2024年1月25日

Hej Peter,

Sikke en skøn anmeldelse! Vi takker for de mange fine ord!

Hvor er det dejligt at høre, at du havde så god en oplevelse med vores montør, og at du syntes, han var både professionel og behagelig. Jeg skal sørge for at give de rosende ord videre til ham - Det er altid meget værdsat 😊

Super god oplevelse

Super god oplevelse. De kom til tiden. Godt arbejde. Kan anbefales.

2024年1月16日

Hej Carsten,

Vi bliver altid helt glade i låget, når vi ser så fine anmeldelser som din. Tusind tak for det!

Vi er rigtigt glade for, du har haft en god oplevelse. Vi bestræber os på at yde den bedst mulige service, så det er dejligt at høre, du synes, at oplevelsen var anbefalelsesværdig 😊

Fin service

2024年1月18日

Hej Benthe,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtigt glade for, at din oplevelse har været fem stjerner værdig 😊

Super port

Super port - God montør - god rådgivning - let og smertefrit.

2023年10月19日

Hej JazzyJenz,

Tak for den supergode anmeldelse og de fem stjerner!

Vi bliver altid helt glade i låget, når vi hører om vores kunders gode oplevelser, og vi sætter enormt stor pris på, at du deler dine roser her på Trustpilot 🤩

5つ星のうち5の評価

En stor tak til Skjold Porte for den…

En stor tak til Skjold Porte for den port vi fik monteret på vores garage. Vi er meget glade for det arbejde, som den behagelige og dygtige montør Tonny har udført for os. På trods af snestorm blev arbejdet udført til tiden - meget imponerende. Vi kan varmt anbefale Skjold Porte 👍

2024年1月3日

Hej Ole,

Tusind tak for den meget fine anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at I er glade for Tonnys arbejde, og at alt blev udført til tiden trods det besværlige vintervejr ☃️ Jeg skal sørge for, at roserne bliver givet videre 😊

5つ星のうち5の評価

Super venlig og imødekommende telefon…

Super venlig og imødekommende telefon samtale og hurtig besøg af opmåler. God forklaring og visning af forskellige typer af porte. Igen hurtig besøg af en utrolig dygtig montør. Så vi er super tilfredse.

2023年12月8日

Hej Ulla,

Et kæmpe tak for de fine ord og de fem stjerner! Det varmer! 😊

Vi er så glade for, at du har følt dig godt behandlet gennem hele processen. Vi gør altid, hvad vi kan, for at yde den bedste service for vores kunder fra første telefonsamtale til endelig montage, så det betyder meget for os, at du bemærker dette 😊

5つ星のうち5の評価

Kompetent og kvalificeret virksomhed…

Kompetente og kvalificerede medarbejdere såvel ved telefonen som "i marken"

2023年11月23日

Hej Henning,

Tusind tak for den fine, fine anmeldelse!

Det varmer virkelig at høre om din gode oplevelse med vores medarbejdere, og vi sætter meget stor pris på de rosende ord 😊

Vi håber, du får stor glæde af din nye port i mange år fremover.

God og hurtig service

Vi har fået monteret 2 porte.
Da vi først fik dem bestilt, så gik det stærkt.
Der kom en montør og satte dem op. Det var med højt humør - trods kulden.
Vi kan varmt anbefale Skjold Porte.

2023年11月28日

Hej Mette,

Sikke en kanongod anmeldelse - tusind tak for den! 🤩

Vi er helt vildt glade for at høre, at du sætter pris på hastigheden fra bestilling til montage, da vi altid forsøger at gøre processen så bekvem og hurtig som muligt for vores kunder. Og dejligt at vores montørs gode humør har bidraget til den gode oplevelse 😃

Skjold Porte - God kvalitet

Jeg har haft en god dialog med Skjold porte som har overholdt deres aftaler, og leveret og monteret en port i god kvalitet til en glad kunde.

Det er ikke sidste gang vi handler med Skjold Porte

Toftegaardbyg V/Niels Toftegaard Nielsen

2023年11月22日

Hej Niels,

Tusind tak for den enormt fine anmeldelse!

Vi er rigtigt glade for, at både du og jeres kunde har haft en god oplevelse, og vi ser frem til fremtidige samarbejder med jer 🙂

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。