En webbutik som snart Àr störst. Bra och överskÃ¥dlig "butik" med smarta kategorier och undergrupper Rikligt utbud med riktigt bra priser företrÀdesvis riktat till den köpkategori som förvÀntas. B... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
UtmÀrkt service och kundkontakt! Jag fick hjÀlp att hitta reservdelen jag behövde till min motorsÃ¥g (en partner 350). Glömde sjÀlvklart att lÀgga den i varukorgen nÀr jag köpte online men efterso... ãã£ãšèŠã
Ett garantiÀrende som löste sig perfekt.. Sven Àr en tillmötesgÃ¥ngde enterpenör och kommer dessutom med förslag pÃ¥ Ã¥tgÀrder. Han Àr snabb att svara pÃ¥ mail, Àven nÀr jag kontakade honom pÃ¥ en hel... ãã£ãšèŠã
BestÀllde ett friktionsgummi till en Alko snöslunga frÃ¥n Svenska reservdelsspecialisten AB. Var osÀker pÃ¥ om det var ett seriöst företag och hittade inga omdömen men eftersom det inte var nÃ¥gra jÀttep... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Reservdelar till trÀdgårdsmaskiner, skogsmaskiner alla mÀrken
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- skogsverktyg.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Grym service och snabb leverans
Grym service och snabb leverans! Ett luftfilter var tyvÀrr trasigt vid leveransen men det åtgÀrdades vÀldigt smidigt och bra.
Sven har helt klart den bÀsta servicen
Sven har helt klart den bÀsta servicen, ett enormt kunnande samt bra sortiment. VÀldigt snabba leveranser och bra priser med!
Trasig styrvajer
Helt underbar service.En styrvajer gick av efter ca 1 år.Skogsverktyg skickade en ny utan kostnad direkt utan problem.
Det blir att informera andra vart man ska handla reservdelar i framtiden.
Jag hade problem med en tÀndspole som inte gav gnistaâŠ
Jag hade problem med en tÀndspole som levererades. Den gav ingen gnista. Jag returnerade den till Skogsverktyg tillsammans med min gamla spole eftersom de hade en rigg att köra spolar. Det visade sig att båda spolarna var OK. Skogsverktyg skickade tillbaka båda spolarna fraktfritt trots allt var mitt fel. TÀndstiftet var trasigt.
I was having a problem finding theâŠ
I was having a problem finding the exact belt for my machine on other sites, but Sven sorted it out and has been helpful all the way through the process and with great advice. I recommend this company 100%.
Snabb leverans, direkt i postlådan ! Bra priser !
Raoul L
Fantastisk service
Sanslöst snabba o duktiga, och ett hÀrligt bemötande Àven nÀr man som kund bestÀller fel 3ggr.
Stihl röjsåg
Stihl röjsåg
Efter 20 Ã¥rs anvÀndning sÃ¥ behövdes lite nya delar.Skogsverktyg hade svaret pÃ¥ alla mina âdummaâ frÃ¥gor och Àven hjÀlpte mig att förklara monteringen av dessa delar, Sven svarade t.om pÃ¥ Söndag pÃ¥ ett Mail frÃ¥n mig.
Snabba leveranser och klara besked på frågor.
Fick fel centrumhål på slyklingan
Fick fel centrumhål på slyklingan trodde jag. Visade sig att det var medskickat en adapter för 20 mm hål men jag har antagligen tappat adaptern på Àngen nÀr jag öppnade paketet. Skogsverktyg.se skickade en ny till mig med brev.
Tack för bra service ð
Otrolig service
Otroligt bra service. Hittar alltid rÀtt delar till vår åkgrÀsklippare, vilket ingen lyckats med tidigare!
VÀldigt dåligt
VÀldigt dåligt, under all kritik, svår att ha att göra med, svarar inte alltid.
Skickar fel grejer och sÀljer mycket dåliga kina kopior som dom sedan inte står för nÀr dom Àr defekta. Drar ut på tiden så mycket det går och man hör inte ord på månader nÀr man returnerat.

Skogsverktyg ããã®åç
Kanonservice
Kanonservice och mycket observant företag som noterade att jag bestÀllt fel kombination av varor. Ordern fixad och dÀrmed inga förseningar och behov av retur âââââ tack för hjÀlpen
snabb och kompetent
snabb och kompetent, mycket bra service och bra priser - jag har inget klagomål
Reservdelsfråga.
Bra och snabba svar på mina frågor vilken reservdel som ska passa för min motorklippare och nÀr det fattas något så får jag den direkt.
Service i vÀrldsklass!
Service i vÀrldsklass! Bra priser och snabba leveranser ðð» Rekommenderar verkligen!
Kanon bra service och snabba svar ochâŠ
Kanon bra service och snabba svar och dom hade allt jag behövde
Superbra service
Superbra service. Snabb respons på mail och allt fixade sig perfekt.
Bra service och bra priser
JÀttebra service
JÀttebra service, hade frÃ¥gor angÃ¥ende leverans. Mailade och fick svar inom 1h, detta var Àven en söndag!! ðð»
Kommer handla mer hÀr.
Kanon bra service och snabba svar ochâŠ