Skruvat.com レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Styr unna denne butikken dersom du risikerer Ã¥ mÃ¥tte returnere eller reklamere pÃ¥ produktet. Av alle de mest anerkjente nettbutikkene for bildeler sÃ¥ er Skruvat den verste nÃ¥r det kommer til reklamasj... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

I would have rated it with zero stars had the option been available. Order didn't come on time, they do not reply to email querries nor do they provide phone number to contact them. Very disappointing... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Har sendt sendt setetrekk til bilen i retur. Men fÃ¥r ikke pengene tilbake . Vi brukte dessverre feil returseddel men posten bekrefter at de har levert varene i retur. Vi fikk ogsÃ¥ bekreftelse pÃ¥ mail... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Jeg bestilte et reflex til hÞjre side, men fik en til venstre da jeg skulle reklamere var det umuligt at fÃ¥ adgang til deres reklamations afd. jeg har flere gange forsÞgt via. kundeservice, men der... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車郚品店
  2. ・
  3. カヌ アクセサリヌ店
  4. タむダ専門店
  5. ボヌト甚品提䟛業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Founded in 2008, we have rapidly grown to become Scandinavia’s biggest car parts e-retailer serving thousands of satisfied customers every week. Thanks to the internet you can now purchase quality car parts at seriously discounted prices. We guarantee you a great e-commerce experience from people that know car parts!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 36ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Fire tusen kroner i frakt

Fire tusen kroner i frakt – og ingen hjelp fra kundeservice

Jeg la inn bilens registreringsnummer på nettsiden og stolte på at systemet ville foreslå riktige dekk. Jeg bestilte derfor de anbefalte dekkene i god tro.

Da jeg kom til verkstedet, viste det seg at dekkene var feil dimensjon. Jeg skulle hatt 18-tommers dekk, men nettsiden anbefalte 17-tommers.

Jeg kontaktet kundeservice for å få returnert dekkene og bestille riktige. Da fikk jeg beskjed om at returen ville koste 450 kr per dekk. Jeg hadde allerede betalt rundt 1 000 kr i frakt for den opprinnelige bestillingen, og måtte i tillegg betale ny frakt på de riktige dekkene. Totalt ville fraktkostnadene blitt rundt 4 000 kr.

Det som gjorde opplevelsen enda mer frustrerende, var at de opplyste at jeg hadde 30 dagers returrett, samtidig som jeg ventet nesten fire uker på svar fra kundeservice. Store deler av returfristen gikk altså med til å vente på en tilbakemelding fra dem.

Jeg valgte derfor å selge dekkene på Finn i stedet for å benytte returordningen. Dette har vÊrt en svÊrt skuffende kundeopplevelse, og jeg kommer ikke til å handle hos Skruvat igjen. Mitt råd er å dobbeltsjekke alle dimensjoner selv, selv om du legger inn registreringsnummeret og får anbefalinger fra nettsiden.

2026幎6月2日

Tack för ditt omdöme!

Vi beklagar att dÀckens passform inte motsvarade dina förvÀntningar.

Utan ett ordernummer har vi dessvÀrre begrÀnsade möjligheter att granska Àrendet i detalj. Vi vill dock gÀrna förtydliga att vår hemsida visar de dÀckdimensioner som Àr kompatibla med de fÀlgar som rekommenderas för din bilmodell. Eftersom systemet inte kan se vilka fÀlgar som faktiskt sitter monterade på bilen i dagslÀget Àr det viktigt att alltid kontrollera de befintliga fÀlg- och dÀckdimensionerna för att sÀkerstÀlla att rÀtt produkt vÀljs.

Vi vill Àven framhålla att du har 30 dagar på dig att registrera en retur från det att du mottagit dÀcken. Så lÀnge returÀrendet anmÀlts inom denna tidsfrist kan du kÀnna dig trygg med att vi hanterar returen, Àven om svarstiderna från vår kundservice periodvis kan vara lÀngre vid hög belastning.

Din feedback Àr vÀrdefull för oss och hjÀlper oss att fortsÀtta förbÀttra vår service.

5぀星のうち1の評䟡

Sende inn en retur på bremseklosser

Sende inn en retur på bremseklosser sett som ikke passet min bil, men som sto att passer min bil. Nå har det gått snart 2 mnd og ikke hÞrt noe. Vert i kontakt med skruvat.no mange ganger, men hÞrer ikke noe igjen. Dette er rein svindel bedrift, veldig useriÞse

2026幎5月21日

Tack för ditt omdöme!

Vi beklagar att den bestÀllda delen inte motsvarade dina förvÀntningar.

NÀr du söker med registreringsnummer filtreras bilmodellen fram och vår sökfunktion visar produkter som kan vara kompatibla. Eftersom det kan förekomma olika utrustningsvarianter och produktionsserier för samma modell kan flera alternativa artiklar visas. DÀrför Àr det viktigt att jÀmföra de specifikationer som anges på vår hemsida med originalnumren för att sÀkerstÀlla att rÀtt produkt bestÀlls.

Om du kÀnner dig osÀker efter att ha granskat specifikationerna Àr du alltid vÀlkommen att kontakta vår kundservice. Vi hjÀlper dig gÀrna att kontrollera att produkten Àr rÀtt för just din bilmodell.

Vi beklagar att ditt returÀrende dragit ut på tiden under denna intensiva sommarsÀsong, men vi kan gladligen se att din återbetalning Àr slutförd.

Vi uppskattar verkligen dina synpunkter – de Àr vÀrdefulla och hjÀlper oss att stÀndigt förbÀttra vÃ¥r service.

5぀星のうち1の評䟡

Jeg anbefaler ingen å handle hos

Jeg anbefaler ingen å handle hos skruvat, dette selskapet er helt jÊvlig, de mener at deler de selger passer bilen du oppgir reg nummer, men ingen ting passer. Og hvis du skal returnere varene som ikke passer da må du betale for frakten. Styr unna folken dere kommer til å tappe penger. KjÞp heller fra andre selskaper som tilbyr gratis frakt.

2026幎6月25日

Sender feil deler

Sender feil deler. Nesten like deler, men med et annet artikkelnummer enn det som er bestilt. Og tar betalt for transport både til og fra...

Og klarer å gjenta samme feillevering på fire forskjellige ordre....Er det mulig???

Må ikke kjÞpe noe fra Skruvat. Får du delen du har bestilt, har du rett og slett flaks. Sansynligvis får du det ikke, og da må du betale dobbel porto. Etter over 4 uker har heller ikke kjÞpesum blitt refundert.

Dette vil jeg jeg karakterisere som svindel.

2026幎6月22日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg vil på det sterkeste advare alle

Jeg vil på det sterkeste advare alle mot å handle hos Skruvat.no . Firmaet driver med en uakseptabel praksis som grenser til spekulasjon i kundenes penger.De markedsfÞrer og selger bildeler med direkte feilinformasjon i produktbeskrivelsen. Nettsiden garanterte at delen passet til min bilmodell, men da varen kom fram, viste det seg å vÊre til en helt annen bil. Da jeg reklamerte på deres egen feil, nektet kundeservice å sende gratis returlapp. De krever i stedet at jeg som kunde skal betale for returfrakten for en feil DE har gjort!Når man ser på de tragiske anmeldelsene Skruvat har på nett, skjÞnner man at dette ikke er et engangstilfelle, men et satt system. Man kan begynne å lure: Er dette en bevisst strategi fra et så stort firma? Sender de ut feil varer med vilje til tusenvis av kunder, for så å kreve returgebyr eller tvinge folk til å gi opp fordi prosessen med Forbrukertilsynet eller banken koster penger? Hvor mange millioner kroner utgjÞr denne "feilbehandlingen" i ren gratis kapital og ulovlig omsetning for dem på årsbasis?Dette er elendig kundeservice og grov utnyttelse av forbrukere. Styr unna Skruvat hvis du vil unngå tap av penger og bortkastet tid!

2026幎5月18日
5぀星のうち1の評䟡

Sell wrong item, doesnt take responsibility

The website shows that the item fit my car. I ordered it. It doesnt fit. It is too big for my car. I complained about it. They accepted return because "I ordered the wrong item" not they showed the wrong item. Called customer service, they dont try to help, they try to say it has been evaluated and that is my fault. If you want to buy here, do extra effort to cross-check other platforms too.

2026幎6月4日

FARVEL SKRUVAT!!!

Jeg må desvÊrre tilslutte mig de mange negative anmeldelser af Skruvat.
Jeg bestilte reservedele til min bil, men fandt hurtigt ud af, at Skruvat tilsyneladende ikke selv har varerne på lager. Delene blev sendt fra flere forskellige leverandÞrer, hvilket betÞd, at jeg skulle hente pakker i pakkeshoppen over flere omgange og på forskellige dage. Det er mildt sagt frustrerende, når man bare Þnsker at få sin bil repareret.
Som om det ikke var nok, modtog jeg også et forkert oliefilter. Det burde ikke vÊre raketvidenskab at levere det korrekte oliefilter til en almindelig Mercedes.
Jeg valgte faktisk Skruvat, fordi jeg troede, det var et dansk firma, og jeg ville gerne stÞtte en virksomhed med tilknytning til Danmark. Det viste sig dog ikke at vÊre tilfÊldet.
Da jeg efterfÞlgende klagede over den forkerte vare, fik jeg blot et standardsvar om, at de havde travlt. Jeg har stadig ikke fået en reel behandling af min henvendelse. Resultatet er, at jeg nu står med en ubrugelig reservedel og skal bruge yderligere tid på at forfÞlge en sag, som aldrig burde vÊre opstået.
For mit vedkommende bliver det sidste gang, jeg handler hos Skruvat. NÊste gang vender jeg tilbage til de tyske leverandÞrer, som jeg tidligere har haft langt bedre erfaringer med.

2026幎5月26日
5぀星のうち1の評䟡

Total mangel på kunderettet service.

Elendig på alle måder.
Del levering selv om varen i shoppen var klar til hurtig levering.

Del levering blev ikke oplyst

Restordren blev ikke fulgt op på.

Kundeservice sendte henvendelsen videre og vente ikke tilbage.

Ingen yderligere oplysninger om status på restordren.

2026幎4月3日

Delen passet ikke

Delen passet ikke, sjÞl om Skruvat sin side sa den er rett til min bil, dette er gang nr tre eg har bestilt fra skruvat og det er levert tre ganger feil .
og retur system er >>
fra bestiling 2026-01-07 levert 2026-01-16
dermed ble en antatt rimelig del langt dyrere ed antatt

2026幎1月7日
5぀星のうち3の評䟡

Jeg kjÞpte en sidespeil (TYC 310-0191

Jeg kjÞpte en sidespeil (TYC 310-0191, artikkelnummer P487753) til min Ford Focus MK3 2011 via Skruvat.no den 11. desember 2025 . FÞr kjÞpet tastet jeg inn mitt registreringsnummer pÃ¥ deres nettside, som viste at delen passer perfekt med en grÞnn hake og bekreftelse. For Ã¥ vÊre sikker ringte jeg ogsÃ¥ deres kundeservice pÃ¥ +47 21 05 02 55 samme dag (samtalen varte 15 minutter), og medarbeideren bekreftet eksplisitt at delen matcher mitt regnummer og OEM-nummer – ingen tvil om kompatibilitet.Delen ble kjÞpt kun for Ã¥ fikse feil i temperaturvisningen (ambient temperature sensor). Etter montering viser den fortsatt feil: Ved start ca. 20° for lavt, etter 20 minutter kjÞring 5–10° for lavt, og treg justering i tunneler. Verkstedet mÃ¥lte signalet og bekreftet at feilen ligger i delen, ikke bilen – de sammenlignet med originaldelen. Jeg har prÞvd alle resets (kjÞringsreset, HVAC-reset m.m.) uten hell.Da jeg reklamerte, avviste Skruvat det med begrunnelse om "felköp" og at delen ikke matcher mitt regnummer – til tross for deres egen bekreftelse fÞr kjÞp! Dette strider mot ForbrukerkjÞpsloven §18 (selgers ansvar for feilaktig informasjon). Jeg har bevis: Skjermbilder av nettsiden, samtale-logg og verkstedrapport. Jeg appellerte, men fikk samme svar.NÃ¥ stÃ¥r jeg med en ubrukelig del, tapte verkstedkostnader pÃ¥ 2500kr og ingen lÞsning. Å ta det videre til Forbrukertilsynet koster gebyrer (269 kr for mekling + potensielt 1345 kr for utvalget), som nÊrmer seg delens pris pÃ¥ 1305 kr – ikke verdt tiden og pengene for en smÃ¥sak, selv om jeg har sterk sak ifÞlge ForbrukerrÃ¥det.Jeg vil aldri bestille fra Skruvat igjen og anbefaler ingen andre Ã¥ gjÞre det.

Oppdatering: Etter at jeg postet denne reviewen, snudde Skruvat og godkjente reklamasjonen likevel, og de refunderer belÞpet. Det er positivt at de tar ansvar til slutt og beklager feilen (som skyldtes menneskelig faktor i kundesupport), men synd at det krevde en offentlig review for Ã¥ fÃ¥ dem til Ã¥ gjennomgÃ¥ saken pÃ¥ nytt. De forklarte at systemet ikke er 100% feilfritt pÃ¥ grunn av variasjoner i bilmodeller, og rÃ¥det til Ã¥ dobbeltsjekke OE-nummer – bra tips, men de burde forbedre valideringen for Ã¥ unngÃ¥ slike feil. Jeg er usikker pÃ¥ Ã¥ bestille igjen pÃ¥ grunn av systemets begrensninger, men oppjusterer til 3 stjerner for den endelige hÃ¥ndteringen. Hvis du er usikker, kontakt alltid et verksted for OEM-nummer fÞrst.

2025幎12月11日

Utruleg dårlig service

Utruleg dÃ¥rlig service, og vanskelig Ã¥ fÃ¥ tak i kundeservice,fikk til slutt snakke med en pÃ¥ tlf , som kunne si han ikke kunne svar pÃ¥ mine spÞrsmÃ¥l om levering

2025幎11月26日
5぀星のうち1の評䟡

Anbefaler aldeles ikke å handle fra Skruvat

Anbefaler aldeles ikke Ã¥ handle fra Skruvat. De har ekstremt rotete kundeservice. Samtidig prÞver de sÃ¥ godt de kan Ã¥ unndra seg retur/angrefrist/refundering av produkter. I mitt tilfelle fikk jeg en del som er ment for min bil men som ikke passet. NÃ¥ har de gÃ¥tt rundt grÞten i godt over 14 dager. Etter fÞrst mye om og men, fikk jeg returseddel tilsendt. Jeg returnerte produktet. Å nÃ¥r produktet kom tilbake til Skruvat, fikk jeg beskjed om at returen ikke var godkjent. Slik rotet i begynnelsen omhandlet. NÃ¥ Þnsker de Ã¥ returnere produktet pÃ¥ nytt tilbake til meg. Uten Ã¥ refundere produktet. Jeg kommer imidlertid ikke til Ã¥ gi meg i min sak. Men Þnsker med dette Ã¥ tipse andre potensielle kunder om Ã¥ vÊre veldig forsiktig. Dersom du er redd for Ã¥ handle feil eller fÃ¥ et produkt som ikke passer/er Þdelagt. Terningkast 1 🀬

2021幎4月20日
5぀星のうち5の評䟡

Skruvat - OK

The parcel was delivered in line with the order and on time.

2018幎11月8日

Skruvat.com からの回答

Thanks for your feedback!
We're happy to read about your smooth shopping experience and hope to see you again.

5぀星のうち1の評䟡

Elendig leveringstid - hvis de overhovedet KAN levere ?

Bestilte en forlygte med 5-10 dages leveringstid. Efter 20 dage må jeg selv henvende mig, hvor jeg får besked om at der går op til 10 arbejdsdage fra ordren er lagt... DOH.... da jeg påpeger at jeg så allerede burde have modtaget varen, bliver levering udskudt yderligere 2 uger til 10/11 (For en ordre der er lagt 5/10 med en levering på 5-10 dage).

Og pengene blev trukket samme dag som ordren blev lagt.

Helt igennem en dårlig oplevelse og handle hos Skruvat, når man står med en bil der skal til syn inden 1/11.

2018幎10月25日

SOYS UNOS ESTAFADORES

Soys unos sinberguenza la entrega lo marca bien claro 2-4 dias todavia no llego la mercancia el dinero lo cobraron 89,91 €... solicite la anulacion del pedido me rechazaron los correos electronicos... despues me contestaron con un correo diciendo que la mercancia esta de camino no recibi nada... ?

ATENCION COLEGAS, SON UNOS ESTAFADORES TE ROBA EL DINERO.

2018幎8月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス