Jeg bestilte en skumhynde, noget fibervat og lidt smÃ¥ting. Min ordre blev klaret hurtigt og jeg modtog pk Fredag d 1/5, dog var min skumhynde desvÊrre ikke med i min levering, sÃ¥ jeg ringede til sk... ãã£ãšèŠã
Virkelig fedt at de laver pyntepuder i bomuld og fjer sÃ¥ man kan fÃ¥ naturlige materialer til sit hjem. Hurtig afsending/levering og overall er alt bare som det skal vÊre ð«¶ðŒ
Jeg skrev og spurgte dem til rÃ¥ds om hvilken type pude og stÞrrelse der passede til mine sofahynder og fik hurtigt svar. Hentede ordren i butikken i Risskov hvor de flinke medarbejdere kunne huske m... ãã£ãšèŠã
Super fin shop - jeg manglede lynlÃ¥se i metermÃ¥l og her var der et stort udvalg til gode priser. Jeg bestilte forskellige farver og i hvid manglede jeg kun glidere. Jeg blev ringet op, om det var en... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering
Jeg havde en upåklagelig oplevelse med skumhuset.dk. Jeg afgav min ordre og dagen efter modtog jeg varen, som er i rigtig god kvalitet.
Varen kom hurtigt efter bestilling
Jeg bestilte min vare og betalte, og få dage efter modtog jeg varen.
Hurtigt og enkelt, og varen levede fint op til prisen.
God service.
Meget dårlig behandling
Firmaet retter ikke op på deres fejl.
Det er ok at lave fejl - men så må man stå ved dem. Så kunden holdes skadesfri.
Jeg har fået oplyst pris på 4 skummadrasser til en campingvogn. Jeg har afgivet bestilling og betalt omgående via kontooverfÞrsel incl porto for to pakker. Jeg har modtaget 1 pakke med 2 madrasser og ventet forgÊves på resten. Jeg har brugt tid og penge på at betrÊkke de to af hynderne, men de nÊgter at sende de to sidste, fordi de har oplyst forkert pris!
De erkender fejlen - men vil ikke rette den op....
Det er meget dårlig kundeservice og ihvertfald ikke sådan jeg behandler kunderne i min butik.
God ferie
Perfekt
Prisen er iorden, produktet er iorden, service er iorden. Alt i alt perfekt. Handler her nÊste gang igen.